Mewtwo part 2.


No niin, olen ollut tosi laiska viimeiset viikot, mutta vihdoin tuli uusia Pokémon Y & X-uutisia... Nimittäin Mewtwosta joku uusi versio. Olen inhonnut noita eri formeja jo tosi pitkään, joten toivon että tämä olisi enemmänkin ihan uusi pokémon, joka on väännetty Mewin DNA:sta.

Tai sitten tämä on upgrade-Mewtwo, jossa on yritetty paikata Mewtwon julma luonne. Mewtwosta kirjoitinkin tuossa joulukuussa tosi pitkän postauksen. Mewtwosta yritettiin luoda maailman vahvinta pokémonia, jossa joo onnistuttiin, mutta siinä samassa unohdettiin keskittyä pokémonin luonteenlaatuun. Lopputuloksena oli vaikea hirviö. Sillä tavalla tällainen upgrade olisi ihan fiksu, mutta silti tykkäisin enemmän ajatuksesta, että tämä Mewtwo2 on ihan Mewtwosta irrallinen otus, esikuvastaan inspiroitunut ja Mewin DNA:sta luotu.

Vähän kumminkin pelkään, että formehan tässä taas on, koska Genesect + Mewtwo-elokuva.

+ Kieltäydyn kutsumasta tätä Mewthreeksi, se on niin tyhmä nimi :D.

Anyway, ajatuksia?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

  1. Jos se on uusi forme:
    -Nintendo you ruined mewtwo, and the childhood for them who raised with the first gen of pokemon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika uhkarohkea temppu kyllä mennä kajoamaan noin klassiseen pokémoniin. Koskakohan Pikachulle tulee uusi forme :DDDD.

      Poista
  2. Hartain toiveeni on että tuo ei ole uusi forme. Vihaan niitä!
    Muutenkin olin toivonut näkeväni kourallisen ihan tavallisia pokemoneja, salipäälliköitä tai jotain pelimekaniikkaan liittyviä uutisia. Tahi maailman karttaan.
    On kyllä ruma otus, vaikkei Mewtwookaan mikään kaunis ole.

    Onneksi pahinta pettymystä lievittää White 2, jossa Nationaldex Spiritombia vaille täysi. Sitten voisi metsästää vielä halvan Black 2n niin olisi sitten vitos gene pelailtu kunnolla ennen X/Y:tä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, kiitti mulle riitti nää formet jo... neljännessä genessä.
      Taitaa mennä vielä hetki, ennen kuin saadaan karttaa tai mitään oikeasti hienoa infoa julki taaskaan, kun pelien julkaisuun on sen verran pitkä aika :(. Veikkaan jotenkin, että toukokuu on aika köyhä kuukausi uusien paljastusten myötä, mutta kesäkuussa ja heinäkuussa varmaan jo satelee uutta hienoa infoa peleistä...

      Ohoh. Voi piru, minulla on edelleen pyydystettynä vasta joku 284 pokémonia White2:ssa. Täytyy ottaa susta mallia :D.

      Poista
  3. Aika ruma ilmestys tuo kyllä on, mutta toivottavasti saa just jonkun hyvän syntytarinan mikä voisi nostaa pointseja. Otus näyttää joltain DBZ-hahmolta, ja mua nakertaa tosi paljon ettei sillä ole häntää, toi sen peba on vaan jotenkin tosi yrgh. Ja taas semmonen isopäinen pikkukroppaienn Pokemon sun makuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Onkohan kaikilla 5. genen pokéilla joku jättipää ja anoreksiavartalo. Varmaankin.
      Kirjoitan viikonloppuna nyt hiukan enemmän ajatuksistani koko Newtwota kohtaan, mutta sanotaan jo nyt, että se on ihan kammottava mutta samalla ihan pirun hauska :DDD.

      Poista
  4. Petyin, kun tämä paljastuikin oikeaksi poksuksi, eikä mitään uutta tietoa tullut vielä julki. En todellakaan toivo, että kyseessä olisi joku taas hiton ärsyttävä uusi forme (erityisesti kun kyseessä on Mewtwo, helkkarin eeppisen siisti pokémon).

    Tuli sitten jostain syystä mieleen, kun tod.näk X/Y-peleissä tämä genetiikka on vahvasti esillä, jos Rakettiryhmä olisi luonut uuden pokémonin Mewin DNA:sta...? Omia spekulaatiota, mutta tykkään eniten Rakettiryhmästä ;A;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä näyttää ihan vanhalta kunnon Neopetsiltä... Toivotaan, että olisi ihan oma pokémoninsa, nuo formet ovat niin wanha juttu.

      Jep, näyttää siltä että tuo genetiikka on tosiaan se vahva tekijä nyt näissä X&Y:ssä! Vähän mielenkiintoista, noi kaikki keinotekoiset pokémonit on niin kovin mystisiä ja kiehtovia. Ei malta odottaa pelejä!

      Poista
  5. Mä inhoan aivan hirveästi näitä eri formeja, mutta niiden loputon tyrkyttäminen näille legendaarisille poksuille ei näköjään enää riitäkään, vaan pitääkin mennä laittamaan vielä vanhalle pokemonille uusi formi/muoto/upgrade mikä helvetin paska sitten ikinä onkaan! D: Sori ruma kielenkäyttöni, mutta tämä on niin ärsyttävää ja saa mut aivan älyttömän vihaseksi!

    Mewtwo oli hieno poke sellaisena kuin se oli, ja nyt Nintendo tuhoaa mun lapsuuden, nooooooo! Why Nintendo, whyyyy? Why are you doing this to me? Why do you hate meeee? Ei kiitos tätä, ei ei ja vielä kerran EI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jups. Mä tykkään formeista vain Deoxyksella ja sitten noilla ihan tavispokéilla nuo formit ovat olleet ihan fiksuja ja onnistuneita. Mutta joku Shayminin Sky forme???! Eeehwwhwh.
      Toivotaan, että Newtwolla on tosi hyvä tausta tuossa sen upgrade/uusi versio/formessa, niin se tekisi jo hyvää. Esimerkiksi tosiaan tuolla Shayminin Sky Formella ei ainakaan ole mitään kunnon taustatarinaa tai ideaa taustalla, kunhan nyt tylsälle legulle keksittiin väkisin jotain, ettei se olisi ihan niin tylsä.

      Poista
  6. Tämäkin otus paljastui sitten Mewtwo toiseksi formeksi :C buu!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!