Sinne lähti pelit Meloettaa hakemaan!


Sinne menivät sekä White että Black! Tuli kyllä ennen lähettämistä vaihdettua tärkeimmät pokét White2:n turvaan, että JOS NYT KUITENKIN jostain syystä pelit eivät enää ikinä löydä takaisin luokseni :D.

Huomatkaa, että pelit täytyy lähettää viimeistään keskiviikkona 17.4., jos mielii Meloettan saada peleihin!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

  1. Toivottavasti tulevat (ehjinä) takaisin. Meikä ei olekaan niin rohkelikko että uskaltaisin lähettää pelejäni, vaikka Meloettaa kaivattaisiinkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, blogger heitti taas nuo sun kommentit roskapostisäiliöön :DD.
      Mutta toivotaan joo! Pistin mukaan palautuskuorenkin postimerkkeineen, jossa on kuplamuovisisus, vaikkei sellaista pyydettykään, mutta aattelin että muuten ne lähettää ne takaisin jossain heppoisessa peruskirjekuoressa...

      Poista
  2. Minäkin pistin tänään Blackin matkaan. Mielessä kävi kyllä siirtää tiimi toisen peliin, mutta tuli vietyä toinen konsoli siskoille kotiin niin en sitä sitten kyennyt tekemään.
    Mielessä kävi sellainen ajatus että kyseessä voisi olla joku Raketti-ryhmä tyylinen huijaus jossa tarkoitus on vaan varastaa kouluttajien pokemonit. Noh, eiköhän ne sieltä kuitenkin takaisin tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha, toi olisikin kova, oikeesti Rakettiryhmä onkin hakkeroinut Nintendo Suomen sivut ja kerää siellä pelejä itselleen :D.
      En minäkään loppujen lopuksi viitsinyt esimerkiksi Blackista kaikkia leguja kerätä talteen White2:n, aattelin että kyllä ne varmaan tulee takaisin! Kauhee työ tuossa vaihtelussa.

      Poista
    2. Maanantaina laitoin postiin ja tänään keksiviikkona tuli takaisin. Oma pakettini oli aika heppoinen, mutta takaisin tuli kyllä oikein kiitettävästi kuplamuoviin pakattu peli. Kaikki pokemonit tallella ja meloaetta mukana :)

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!