Pokémon XY-anime, jakso 11

Woop! Elossa ollaan, juuri ja juuri! Hullu kuukausi tämä ja alle viikon päästä muutto Englantiin?? En kyllä ole yhtään asennoitunut siihen, että olisin lähdössä mihinkään :D.Mulle tuli tuossa joululoman aikana ihan ikävä XY-animea, kun siinä oli tuollainen muutaman viikon tauko, jolloin ei sitten tullutkaan uusia jaksoja. Tää jakso numero 11. taisi olla juuri ennen sitä taukoa, ja katsoinkin sen tuossa ajat sitten, mutta unohdin sitten raportoida asiasta tänne blogiin! Kai tästä voidaan jo olettaa, että olen aloittanut nyt myös XY-animeraportoinnin sitten ihan tosissaan haha...

En oikein tiedä, että mikä näissä XY-jaksoissa on tähän mennessä ollut, mutta kuten oon jo monesti sanonut, niin nää tuntuu jotenkin freeshimiltä kuin vanhemmat jaksot? Tässäkin on kumminkin se aivan sama juoni, mikä on nähty monesti. Ash, Serena, Clemont ja Eureka viettävät lounasta keskellä metsää, kun kaksi Panchamia ilmestyy paikalle. Oli jotenkin kiva pikkukohta, kun Serena huomautteli siitä, ettei Pokédexin kuva Panchamista vastannut ilkikurisella ilmeellään näiden kahden söpöyttä :-D. Panchamit kumminkin juonivat ja syövät kaikki ruoat pois. Mutta ennen kuin kukaan ehtii reagoida mihinkään, saapuu paikalle Rakettiryhmä, joka nappaa onnistuneesti ja kerrankin sutjakkaasti Pikachun, Chespinin, Froakien ja Fennekinin mukaansa ja pakenee ilmapallolla pois.

Mutta kun on aika soittaa pomolle, niin kolmikolle tuleekin riitaa siitä, kuka ansaitsee suurimman kunnian pokémonien nappaamisesta. Tääkin on jotenkin hupaisa! Käy sitten niin, että riidan tuoksinnassa kuumailmapallo hajoaa ja kaikki sinkoavat minne sattuu. Meowth päätyy ensin kohtaamaan hirmuisen kiukkuisen Pangoron, joka pamauttaa kissan Pikachun, Chespinin ja Froakien luo, joiden kanssa Meowth liittoutuu hetkeksi.

Jessie ja James sen sijaan kohtaavat Pumpkapoon, jonka Jessie aika yllättävää kyllä pyydystää itselleen. Oho, onpas Rakettiryhmälle annettu tälle kaudelle aika siistit pokémonit! Toivon mukaan vielä kehittyisivät matkan varrella. No Pumpkapoon kehityksen nyt pystyn jotenkin näkemään, mutta Inkay on ehkä hiukan epätodennäköisempi... Anyway, Jessie ja James saavat kohdata myös Pangoron viehkeän luonteen :-D. Tuo Inkay hahahaha...


Ash, Serena, Clemont ja Eureka etsivät muita Dedennen avulla, joka koettaa paikantaa Pikachua sähköllä. Kaverukset löytävätkin pokémonit, jotka ovat juuri joutuneet ikävään kohtaamiseen Pangoron kanssa. Nyt kuitenkin Pangoro istua  möllöttää apaattisena maassa, sillä Chespin tuhosi puolustautuessaan Pangoron mukana kuljettaman bamboo-kasvin verson. Pangoro masentelee ilman lehteä, joten Clemont lupautuu korvaamaan tämän ja hankkimaan tilalle uuden. Jotenkin musta symppistä, että Clemont on vieläkin vähän sillee otettu aina kun Ash ja Serena tarjoutuvat auttamaan häntä. Tottuneet varmaan hengaamaan vain kaksistaan ennen Eurekan kanssa. Symppis-Clemont.


Mikä tahansa rikkaruohohan ei tietenkään kelpaa, vaan bamboo-kasvi täytyy hakea tyyliin jostain naapuripitäjästä. Meowth lupautuu jäämään huolehtimaan Pangorosta... joka tietenkin tarkoittaa kaappausyritystä, kun Jessie ja Jameskin löytävät tiensä paikalle. Rakettiryhmästä huolimatta Ash saa toimitettua bamboo-lehden Pangorolle, jolloin sen aggressiivisuus palaa ja Rakettiryhmä sai tuntea nyrkiniskut takalistossaan.


Aika simppeli juoni siis, täähän on tavallaan nähty sata kertaa, mutta vaikka tää nyt ei ollut mikään super kiinnostava jakso, niin tässä oli silti kaikkea pientä hyvää! Musta tuntuu, että näihin jaksoihin on tungettu enemmän just yksityiskohtia ja pieniä tapahtumia? Tai voi myös olla, että tää on tätä alun huumaa, koska totta kai hahmoista yritetään kertoa kaikkea pientä katsojille näin heti alussa... esim. tässä jaksossa näytettiin, että Fennekin on aika tarkka ulkonäöstään ja raukkapieni oli aika poissa tolaltaan, kun sen häntä oli likainen. Onneksi Froakien kuplat auttoivat asiaan! Jotenkin hämmentävän näköinen tuo kuva :-D.

Mitäs mieltä olette? Kuka on muuten lempihahmonne tästä sankarinelikosta?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Tässä jaksossa oli tosi kiva toi bambumetsä, missä nää harhaili : D Tai siis näytti just sellaselt paikalt, missä haluais itekin seikkailla. Mustakin oli ihan mahtavaa, että Jessie sai pumpkaboon (ja se nappaustilannekin oli yksinkertaisuudessaan huvittava xD ) Lisäksi mun mielestä on myös aina mukavaa, jos jonku (tai kaikkien) rakettiryhmäläisen pitää tehä yhteistyötä pääporukan kanssa, vaikka se varmaa aina päättyy johonki kusetusrailinkii xP Mut se on kivaa, en tiedä miks.
  Lempihahmoni on aika ehdottomasti Clemont tällä hetkellä : D Sil on chespin ja se on rillipöllö, ihan paras siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tällaista bambumetsää ei ole ollut peleissä :(. Toi nappaustilanne oli kyllä mainion simppeli! Tykkäsin myös siitä, miten James nappasi Inkayn.
   Clemont on kyllä mahtava! Se on ehkä munkin lemppari, vaikka Bonniekin on niin hurmaava ja symppis. Paras joukko aikoihin!

   Poista
 2. Mustakin nämä XY-jaksot vaikuttavat paljon jotenkin kivemmilta, vaikka ne käyttävätkin samoja juonia kuin aina ennenkin. :D Mun mielestä tässä uudessa kaudessa vaan ollaan panostettu juuri kaikkiin pieneen yksityiskohtiin, ja musta hahmojenkin luonteenpiirteet on jotenkin paremmin esillä. Näihin tyyppeihin on helpompi tykästyä, koska ne tuntuu aidommilta kuin monet muut Ashin kaverukset. Meinaan eihän kukaan nyt oikeesti käyttäydy esim. sillä lailla kuin Cilan ja puhu koko ajan jostain ruuasta! xD

  Mun lemppari tästä joukosta on ehdottomasti Clemont. Olen jotenkin tykästynyt siihen, ja se onkin jotenkin vaihteleva kaikista muista Ashin miespuolisista matkakumppaneista. Tykkään sen luonteesta ja pokemoneista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, allekirjoitan kyllä kaiken mitä sanot :D! Näissä jaksoissa on tuotu just kivasti esille sekä hahmoja että pokémoneja, ettei noi juonetkaan tunnu ihan niin puulta kuin joskus ennen. Ehkä tykkään näistä myös siksi niin paljon, etten voinut sietää Irisia tai Cilania :D. Ja just toi, että nää tuntuu aidommilta ja leppoisammilta hahmoilta. Iriskin oli jatkuvasti kirkumassa jotain ;__;

   Poista
 3. Avri, lisäsin sut DS kavereihin. Mun FC on 0946-2225-4593

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitos! Lisään sut kunhan seuraavan kerran avaan 3DS:n :)

   Poista
 4. Zacos broidin koneella5. helmikuuta 2014 klo 17.03

  Pokempon Bank on saapunut Eurooppaan! Haluaisitko oman lv 100 Charizardin? Tyttö vai poika? Onnistuu! Zacoksen Charizardposti tuo Charizardin kuin Charizardin suoraan kotiisi! Gigalla on hyvä Movepool Mega Charizard Y:lle, Solar Beam, Earthquake, Fly ja Flamethrower! Vaihdan näitä aika helposti, niitä on paljon. Hanki omasi nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aawwwh, jos olisin paremmin vaihto-yhteyden päässä, voisin halutakin oman Charizardin :-D. Täytyy jossain välissä selvittää, saanko vaihtoja yhtään toimimaan täällä ollessani...

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!