HeartGold~

Jep, HeartGold on uskomaton. Ainakin meitsistä, heh. Kirjoitan varmaan jonkinlaisen arvostelun pelistä, kunhan pääsen etenemään vähän pitemmälle. Olen HIDAS, aloin pelata kyseistä peliä eilen noin viiden aikaa ja pieniä taukoja lukuunottamatta pelasin koko illan. Vasta tänään aamupäivällä sain ensimmäisen salimerkkini. Päätin jo ajat sitten, että aion kuvata HeartGold-paketin avaamisen ja piti tämä kirjoitus lähettää jo eilen, mutta enhän minä HeartGoldin maailmasta malttanut lähteä kirjoittamaan blogia.

 Harmikseni meikällä oli käytössä talon parhaimpana kamerana siskon kännykkä, eikä järkkäriä niin kuin alunperin ajattelin D:. Halusin kuitenkin vähän ottaa kuvia jännittävästä HeartGold-paketin purkamisesta, joten oli pakko ottaa aika karuja kuvia kännykällä. Tulevaisuudessa pyrin kyllä ottamaan kuvia nimenomaan järjestelmäkameralla ja pitää näin laatua yllä :P.



Oukeij, tässä pakollista kuvamatskua HeartGold-paketistani :P. Oli ihan pakko ikuistaa tämä paketin avaamishetki, tätä voi sitten vuoden päästä muistella ilolla katselemalla kuvia. Valitettavasti itse paketin avaaminen tuli vähän huonosti kuvattua surkean kameran takia, mutta näillä mennään. Aivan upea paketti! Ja vielä käännetty suomeksi, siitä olin aivan ihmeissäni! Olisi kuvitellut, että tuollainen isompi ja erikoisempi paketti olisi jätetty vain englanniksi. Tämmöiset paketit tulevaisuuden Pokémon-peleihin, kiitos! Kyllähän tuommoisesta laadusta maksaa mielellään vähän lisähintaa ja työstää kiinalaisia käsiä.
Tykkään enemmän HeartGoldin paketista, mutta SoulSilver oli kyllä todella hieno, kun sitä kaupassa silmäilin. Onneksi siellä, mistä ostin oman HG:ni, oli tajuttu pistää pelit lasivitriiniin, ettei upea pääliboksi täyty pikkupoikien (ja miksei tyttöjenkin) tassunjäljistä. Harmittaa, että onnistuin ihan minimaalisesti telomaan pakettiani, vaikka kuinka olin varovainen. No en paljoa, kulma ihan hitusen taittui, minkä voi huomata tuossa kuvassa, missä paketti on pystyssä lattialla.












Tuossa sitten taas kuvaa, miltä paketti näytti avattaessa. Aika karu kuva ja kameran huonous näkyy viimeistään tuossa kuvassa ikävästi. No ei ole varaa valittaa! Olin yllättynyt, kuinka paksut nuo PokéWalkerin ohjeet olivatkaan, mutta niissä olikin aika monella kielellä ohjeet. Ja vaikka arvasin/tiesin, että itse ison paketin sisällä on tuo aivan perus DS-kotelo, se tuntui silti avatessa jotenkin omituiselta. Harmi että varsinainen DS-kotelo ei ole yhtä hulppea kuin tuo laatikko, itse asiassa tuo tarjosi aika hyvät naurut: siinähän on käytetty Adobe Illustratorin valmisbrushia, jolla tuo spiraali on tehty valmiskuviona. Mitä ihmettä, Nintendo? Käyhän se toki niinkin... taidan valmistuttuani hakea graafikoksi Nintendolle ;)

PokéWalker tuntui tosi hyvältä käteen ja oli yllättävän näppärän tuntuinen kädessä. Yllätyin siitä, että sille oli tehty kaksi erilaista taustalevyä, toinen joka on täysin sileä takaa ja toinen, jossa on klipsu, jolla tuon laittaa kiinni jonnekin.  Näyttävätpä sormeni aikamoisilta makkaroilta :D!  No hei, kuva hämää!

Suurin yllätys koko pelilootassa oli itse pelikasetti, se on musta eikä aneemisen harmaa, kuten ennen kasetit ovat olleet. Vanhat DS-kasetit ovat sulahtaneet laitteeseen huomaamatta, mutta tuossa tuntee pientä hankausta, kun kasettia tunkee DS:n uumeniin. Ärsyttävää, kun en sitä tajunnut kuvata! Eikä enää vaan jaksa.


Toivottavasti saan pian aikaan jonkin näköistä arvostelua, tai ainakin raporttia HeartGoldista ja SoulSilveristä. Itselleni kyseiset pelit ovat olleet todella upea kokemus tähän mennessä ja ne alkavat lähennellä omaa käsitystäni täydellisistä Pokémon-pelistä. Mutta uudistuksilla on hintansa ja olen bongannut jo usean pikkujutun, joista on jouduttu luopumaan mahdollisesti ajan tai pelikasetin tilanpuutteen takia.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Komee toi paketti kyllä ja paljon lisäpisteitä siitä, että on jaksettu vielä suomeksikin kääntää. Vielä kun ens kerralla jättäisivät noi "pakolliset" ruotsitkin pois, hehe :D
    Pirun hyvä huomio muuten toi valmisbrushin käyttö! Ehkä hieman yllättävää noinkin suuren luokan tuotteessa, mutta mikäs siinä kun hienolta näyttää kumminkin :P
    Voi kun sais itsekin jo tuon Soul Silverin ja Walkerin käsiini. Kiinnostais päästä koskemaan tuota PokéKävelijää ihan oman näpein!

    VastaaPoista
  2. Itsekin oon melkeen ylpeä, että hokasin tuon boksissa olevan valmisbrushin ja valmis-spiraalin! Ainakaan muualla en ole lukenut siitä juttua, voi tosin olla, että kaikki muut ovat sen tajunneet aika päiviä sitten, hah.

    VastaaPoista
  3. Voisin ihastella jo pelkkää SoulSilverin pakkausta tuntikausia, on se vaan niin hieno! HG-pakkaus näyttää myös niin ikään tosi upealta. Siskokin vähän ihmetteli kun jaksoin hehkuttaa "pelkkää" pakkausta varmaan 5 minuuttia putkeen, hyvä kun edes raaskin avata sen x). Lisää kuvia vaan jatkossakin! Blogia, jossa on kuvia mukana on aina kivempi lukea ja ne tekevät blogista jotenkin persoonallisemman ja eläväisemmän :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista ja palautteesta Chico :)! Kuvia on tulossa jatkossakin hyvällä tahdilla, koneella onkin tulevaisuutta varten vähän kuvia napattuna.
    Sama homma, koitin selittää pakkauksen hienoutta siskolleni. Hänkään ei oikein tajunnut tuota hehkutustani :D.

    VastaaPoista
  5. Hullu tunne valtasi ruumiini kun sain kaupassa lootan käsiini :D Kieltämättä tosi näyttävä paketti! Mun mielestä DS-kotelokin oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan hieno. Sama fiilis muuten tuon DS-kasetin kanssa - ensin jo vähän pelkäsin, että meneekö se edes sisälle :P

    Hyviä kuvia! Nyt takaisin pelaamaan...

    VastaaPoista
  6. Ei yhtään tyylikäs tuo paketti! Miten tuommosen edes raaskii avata, ei härre gud! Nätisti on kaikki mukaan pakattukin :D Saisinpa määkin kohta kokea tuon ihanuuden ^__^

    Kivasti on muuten blogi-projektisi lähtenyt käyntiin. Pitää muistaa vierailla täälläkin useammin :D

    Tulipas kämänen ja lyhyt viesti.. :/

    VastaaPoista
  7. Munchy: Kiitoksia :). Ja samoin, en olisi millään malttanut pistää pakettia edes kotimatkan ajaksi laukkuun, kun olin sen ostanut!

    ~SL~: Kiva nähdä suakin täällä :)! Todellakin hyvää kannattaa odottaa, todella nätti paketti. Ja kiitoksia kommentista, ei ollut tuo mitenkään kämäinen!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!