5. generaatio



Siinähän nuo ovat, Tsutaaja, Pokabu ja Mijumaru.

Olin aluksi aika kauhistunut totta puhuen :D. Etenkin tuota ruohopokéa on edelleen vaikea kuvitella kenenkään hahmon rinnalle. Vesipokéstakaan en aluksi ihan liikoja välittänyt, mutta hetkessä siitä tuli - ainakin toistaiseksi - suosikkini noista. Se on tuommoinen reppana söpöläinen. Tulipossusta ei ole varsinaista mielipidettä, kuten ei tulistarttereista meitsillä yleensäkään. Kaiken kaikkiaan aika omituinen kolmikko, haha! Mikä ei ole siis täysin paha juttu.

Outoa, mutta en osaa oikeastaan sanoa näistä vielä sen kummemmin mitään! Aluksi olin kauhistunut, mutta nyt en osaa sanoa mitään negatiivista enkä positiivista...! Tulipossusta taitaa tulla Fire/Dark-poké, ruohosta en tosiaan tiedä ja vesipoké, vaikka merisaukko onkin, näyttää sen verran paljon lumiukolta, että ehkä siitä tulee Water/Ice-poké.

Koska olen tyttö, niin meitsille erityisen kiinnostavia on joka pelin tyttöhahmot. Valitettavasti ensimmäinen silmissäni täydellisyyttä hipova tyttöhahmo oli vasta HG/SS:n Kotone (ainut poikkeus "käytän kansainvälisempiä enkkunimiä"-periaatteessani :D!). Kotonekin oli aika sellainen ylisöpö, mutta joka tavalla oikeen toimiva. Toisin kuin Kris, May, Leaf tai Dawn :|. Kris nyt oli kauhistus suoraan 90-luvulta vaatteineen, May oli kanssa ällön tyylitön pyöräilyshortseineen, Leaf oli liian asiallinen ja väritön, sekä Dawn näytti ihan siltä, että äiti olisi valinnut siistit vaatteet sille kaverin synttärikutsuille... ei näin!!!
Tämä uusin tyttö on aika tasapainoinen ja nätti, ei poikamainen eikä ylisöpöilevä, vaan räväkän tyylikäs. Harmi vaan, että GameFreak mokaa noissa shortseissa, jotka on naurettavat. Jotain muotitietoutta peliin nyt sentään, etenkin kun hahmot ovat vähän vanhempia (toivon tietysti enemmän omaa ikäluokkaani, eli jtn 18-vuotiasta pelihahmoa). Tuo hahmodesign ei olisi lainkaan kärsinyt shortsien läppien poistamisesta, päinvastoin hahmosta olis tullut entistä realistisemman ja varteen otettavan näkönen. No joo, kokonaisuudessaan oikeen jees ja hyvännäköinen tyttöhahmo, jonka vaatteet (lähinnä tuo yläosa) näyttää siltä, että sillä voi kulkea pusikoissakin etsimässä Weedlejä. Ensi generaatiossa sitten punapää, jookos?

Poikahahmo... Oh my! He's a lot more handsome than I thought! Sehän on melkein jo komea. Tykkään noista hiuksista ja toi lippis sopii niihin tosi kivasti. Kaikki poikahahmot, Red, Gold, Brendan ja Lucas ovat olleet enemmän tai vähemmän tyylittömiä ja rumia, anteeksi! Etenkin Lucas ja Redin päivitetty artwork. Gold on ehkä ollut noista suosikkini, vaikkakin HG/SS:ssä Goldin artwork teki hänestä vieläkin pikkupoikamaisemman.
Tämä uusi poikahahmo olisi rutkasti parempi toisenlaisella vaatetuksella, oranssi + sininen + vihreä + taas kerran oranssi ei ole parhaimpia väriyhdistelmiä. Musta t-paita ja noiden nykyisten housujen väriset isot shortsit olisivat passaneet täysin, kengät ja lippis olisivat sitten saaneet pysyä tuollaisina kuin ovat. Sitten joku pieni asuste, esim. huivi tai ranteeseen jotain - poika olisi pysynyt mielenkiintoisena, mutta ei näyttäisi ihan niin paljon Tikkurilan värikartalta.

No joka tapauksessa, tässä generaatiossa on oikeen kivan näköset päähahmot ja voisinki pelata kummalla tahansa. Tyttöhahmo kuitenkin vie voiton, kun kerta tyttö olen :).

Noiden päähahmojen ja starttereiden lisäksi nettiin vuosi vähän uusia screenshotteja Black&Whitesta...


Ja taas... Meitsi TYKKÄÄ! Onneksi se kauhistuttava kuvakulma oli vain siellä yhdessä kaupungissa ilmeisesti ja onneksi se kauhistuttava kolkkous taisi päteä vain siellä, sillä nuo ovat aivan ihanan tunnelmaisia! Etenki tykkään noista oikeanpuolimmaisista kuvista, eli noista missä tuo tyttö talsii. Eipä noissa vasemman puolimmaisissakaan mitään vikaa oo, vaikkakin tosta ylimmäisestä mulle tuli jostain syystä mieleen joko vankila tai keskitysleiri :D.
CoroCorossa kerrottiin, että Isshu, eli tuo uusi region, sijaitsee kaukana... Meitsi toivoo jotain Euroopan maata/Eurooppaa yleensäkin sen esikuvaksi! Haluan ehdottomasti Pokémon-peleihin Venetsian joskus, Altomare oli jo niin kiva tossa Pokémon Heroes-elokuvassa.

Aaah, ei jaksa odottaa! Nyt iski se innostus Black&Whitea kohtaan, nyt nyt nyt nyt. Zoroark ja ne edelliset paljastukset ei ihan hirveesti innostaneet, mutta nyyyyyyyyyyt! Totta puhuen ainut asia, mistä oon vähän huolissani, on nuo taisteluruudut. Ne eivät näytä silmiini kovin hyviltä...

Ilmoitusluontoinen asia: oon onnistunut tykästymään tuohon ruohopokéenkin tän kirjoituksen aikana sitä katsellessani :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 comments:

Lähetä kommentti

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!