Pokémon-elokuvia DVD-julkaisuina

Heissan! Sainkin mökille nettiyhteyden, joten en katoa sittenkään pariksi viikoksi minnekään :-).

Giratina ja taivassoturi-leffan japskijuliste
Nyt oikein kunnolla Suomen Pokémon-maailmaa koskevaa informaatiota tännekin. Nimittäin D/P-elokuvatrilogia julkaistaan DVD:llä. Eli elokuvat Darkrai nousee, Giratina ja taivassoturi sekä Arceus ja elämän jalokivi saadaan suomidubbeilla oikein kunnon katseluformaattiin. Yay! Vielä meikällä ei ole ihan varmuutta, milloin nämä elokuvat tosiaan näkevät julkaisunsa, mutta Tanskassa leffat ilmestyvät 14.10. Samaa päivämäärää voisi uumoilla myös tänne.
Lisäksi myös 13. elokuva Illuusioiden mestari: Zoroark on tulossa DVD:nä.

Mahtavaa, eikös? Ja dubbeina kuullaan ihan televisiosta tutut äänet, joten ei tarvitse pelätä 5. tai 6. tai 7. leffojen kaltaisia hirvityksiä. Harmi että nyt kahdeksas ja yhdeksäs leffa jäävät välistä pois, etenkin kun yhdeksäs Pokémon-elokuva on suosikkini.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

  1. Mahtavaa!! Nämähän pitää hankkia. ^^ En ole nähnyt suomeksi noita 11. ja 12. elokuvaa, nyt on siihenkin mahdollisuus.

    Itsekin rakastan 9. elokuvaa, harmi ettei niitä taideta ikinä Suomessa esittää, ellei sitten tuuri käy...(ja TV-dubbien kanssa of course)

    VastaaPoista
  2. Jep, todellakin menevät hankita-listalle :-). Itseltänikin on tainnut jäädä välistä ainakin tuo 11. leffan suomiversio. 11. leffa on siinäkin mielessä spesiaali, että sen myötä ihastuin Mamoswineen~

    VastaaPoista
  3. Muuten tiesikö Arvi että 11 leffa näytetään maikkarilla ensiviikon lauantaina (siis tänä lauantaina 3 syyskuuta.)

    VastaaPoista
  4. Huomasin tuon onneksi juuri ajoissa! En tosin blogiin siitä millään jaksanut postata (koulumasennus), mutta nauhoitettua se kuitenkin tuli. Onneksi niin :-).

    VastaaPoista
  5. Itseäni on harmittanut rutosti kahdeksannen ja yhdeksännen leffan völistä tippuminen, miksiköhän näin kävi...? Näistä taas kahdeksas elokuva pa´mahti Pokémon-elokuvista ykkössijalle (ei kai ekaa mikään päihittäisi, mutta yöleensä eka on paras...?)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!