Black 2 & White 2 - Nintendo Channel Trailer




Mulla on ollut nyt pääsykoeviikko, joten blogin päivittely on tältä viikolta vähän jäänyt. Siksi ehkä hiukan myöhässä kommentoin tätä Nintendo Channelin traileria, jossa on koottuna vähän kaikennäköistä aiempaa ja sekä nyt parin päivän takaista vähän uudempaa materiaalia BW2:sta. Esimerkiksi PokéWood on tässä aika isossa painopisteessä ja videosta voi vähän nähdä lisää tätä leffailuhenkeä.


Ehkä mielenkiintoisinta, mitä viime päivien trailerit meille oikeastaan tarjoaa, on Professori Akuroma. Akuromahan on vähän kaikissa herättänyt aivan alusta alkaen hiukan pahismaisia viboja, ja näyttää siltä, että nämä spekulaatiot osuvat ainakin oikeaan suuntaan. Videossa nimittäin Akuroma seisoskelee rakennuksessa ja lattiaan on painettuna mikäs muu kuin Team Plasman logo. Japaninkielisessä tekstissä Akumora kertoo, että hänet on kutsuttu auttamaan tutkimuksissa ottelua varten. Onpas mystistä. En usko, että Akumora on varsinaisesti mikään pahis, vaan enemmänkin tiedemies, jolle kelpaa olla kenen ja minkä palveluksissa tahansa, kunhan pääsee tekemään tutkimuksia.


Toinen erittäin kiinnostava juttu on tietysti se, että video varmistaa myös Ghetsiksen paluun (mikä tosin on aika arvattavaa, kerta jätkä mystisesti karkasi Blackissa ja Whitessa). Videossa Ghetsiksellä on Kyurem puolellaan ja hänet kohtaa itse N Zekrominsa kanssa. Tuo teksti videossa on jotakuinkin sellaista, että N sanoo Zekromin kertoneen hänelle kuinka Kyurem on vaikeuksissa, eikä hän salli itsekkäiden ihmisten satuttaa pokémoneja. Näyttää siis siltä, että Ghetsis on tosipahiksen roolissa jatko-osissakin, kun taas N on nähtävästi enemmänkin sankarin veneessä.

Lisäksi videossa on muitakin kiinnostavia pikkujuttuja, kuten esimerkiksi mitä ihmettä nuo mitalit oikein ovat? Vaikuttavat todella kiinnostavilta ja niille voisi kehittää vaikka mitä käyttötarkoitusta~ Lisäksi ihan vain pelin maisemat näyttävät tosi hyvältä ja ennen kaikkea uusilta. Toivottavasti Unovan tutut vanhatkin maisemat ovat saaneet jotain paljon uutta ja jopa laajennusta osakseen.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

3 kommenttia:

  1. Minähän muistaakseni olen maininnut n:n zekromin/reshiramin mahdollisesta roolista black/white kyuremin syntyyn... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hyvin arveltu :D. Aaah, tää on niin jännää. BW2:n tarina vaikuttaa huippu kiehtovalta...!

      Poista
    2. Nyt on julkaistu tieto myös jonkinlaisesta LENTÄVÄSTÄ "laivasta". Liekö tuo akuroma sen komentosillalla tuossa trailerissa... Ja joo lisää kaikkea uutta myös vanhoille alueille :D Ja bw2 tulkaa jo :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!