Kaikkea sitä oppii Roaming-pokémoneista, kun tarpeeksi toheloi...

Pliis, sanokaa etten ole ainoa, joka ei tiennyt/tajunnut tätä...

Metsästin nimittäin Pokémon Blackissa Tornadusia, joka siis kiitää ympäri Unovaa kuin mikäkin. Ajatuksissani käytin Tornadusiin Whmisicottillani sitten Stun Sporea ja tietty se pokémon lähti heti lätkimään. Seuraavan kerran Tornadusin kohdatessa koin pienen järkytyksen ja sitten kolmannella kerralla päätin ottaa tännekin kuvaa, miksi oikein järkytyin :D.

Haa, jee, Tornadusta metsästän...
Nämä kuvat nyt ovat laadultaan vähän kyseenalaisia, mutta ei se mitään.

Ottelu alkaa... ja Torandus on paralyzessa ja edellisellä kerralla Flame Chargen tuoma vaurio vaikuttaa edelleen.

Miksi kukaan ei ole kertonut minulle, että roaming pokémonit säilyttävät nätisti seuraavaan kertaan status-vaivansa ja kaikki vaurionsa, vaikka ne karkaavatkin ottelusta?! :D :D Tämä tieto olisi Whitessa aikoinaan säästänyt meikän usealta turhalta Quick Ballin heitolta.

No ei se mitään, hauskaa vaan, miten näin vahingossa sitä oppii kaikkea! Tämä taitaa olla uutta BW:ssä? Älkää vain väittäkö, että olen useamman generaation ajan koettanut epätoivoissani pyydystää roaming pokémoneja ihan turhaan täysissä elämänvoimissaan...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

 1. Hahaa, ikävä todeta, mutta noin on tainnut olla jo pidemmän aikaa:D Ainakin itse olen hyödyntänyt erityisesti paralysistä, jolloin olen yleensä päässyt hyökkäämään ekana ja näin ollen vähitellen heikentämään Pokémonia... muutama kertahan noihin roaming-Pokémoneihin on täytynyt törmätä, ennen kuin HP:t ovat tarpeeksi alhaalla!

  Mutta niin, ainakin Platinumissa ja HeartGoldissani olen näin tehnyt - en tiedä, onko sitten jo aiemmissakin peleissä näin ollut:D Toivottavasti et ole nyt kovin syvästi järkyttynyt!

  VastaaPoista
 2. AAAAAAAAAAAAAAARGGGH, EI OLE TODELLISTA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

  Avri

  da

  real

  pokemon

  master...

  ... kaikkea sitä tosiaan oppii.

  VastaaPoista
 3. Hahha! Hyvä, parempi, avri :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... en kestä, hajoan tälle tyhmyydelleni..................

   :DDDDDDDDD

   Poista
 4. Musta kyllä tuntuu, että saattais olla näissä vanhemmissakin peleissä. SoulSilverissä tätä on hyödunnetty just legendaaristen petojen pyydystämisessä (vielä pitäs jaksaa Raikou) sekä Latios/Latias (en muista kumpi). Hirviän hyödyllinen juttu :3

  Jospa sen Goldin/Silverin/Crystalin hankkisin, ni voisin asian tarkastaa...jos joskus on ylimäärästä rahnaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä riipii kyllä sisintäni... vielä taitaa olla pokémon-mestaruuteen matkaa :DDD.

   Poista
 5. Tämä pätee ihan kaikissa peleissä missä on roaming pokemoneja, eli ihan GSC lähtien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla...................... *shock* :DDDD En kestä.

   Poista
 6. Taidan kyllä ihan kapinamielellä pyydystää tulevaisuudessakin jokaisen roaming pokémonin täysissä voimissaan.

  Eihän näissä sitten enää ole mitään vaikeata pyydystää? Ja niin useat harmittelevat, kuinka haastavia nämä ovat... Kokeilkaapa pyydystää tosiaan täysissä HP:ssa! Siinä teille haastetta, jonka kanssa oon elänyt sen noin 10 vuotta :DDD.

  VastaaPoista
 7. Pakko myöntää, mut huomasin tän jutun vasta HG:ssa. En kyllä käytä sitä, koska on tylsää ottaa ottelua toisen eteen löytääkseen taas sellaisen legun. Joten olen vain ottanut mukaan poken, joka osaa mean lookin tai jonkin muun iskun joka estää pokemonia karkaamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että joku toinenkin on ollu mattimyöhäisenä tässä jutussa :DDDD. Mä en taas jaksa hankkia koskaan Mean Look/Areena Trap/tms. pokéa, vaikka se kyllä helpottaisikin elämää aika lailla. Olen sitten vaan viskannut jonkun pallon ja toivonut parasta :D.

   Poista
 8. Käytin tuota konstia D/P:ssä, Platinumissa, HG:ssä ja SS:ssä. Juuri tuohon se taktiikka perustuukin: heikennetään pokemonia niin kauan kunnes se on tarpeeksi heikentynyt ja jää kiinni. Toinen kätevä konsti on myös käyttää Mean Look-iskua (tai raahata mukana Arena trap-kykyistä pokemonia tai tms.), jolloin pokemon ei voi karata ja sen täytyy taistella. Silloin voi hoitaa homman nopeasti, mikä sopii minulle täydellisesti.

  Et ole ainoa, joka oppi tuon vasta myöhemmin. Olin minäkin aluksi ihmeissäni, mutta tuon tietäminen auttaa elämää. Nostan hattua täysissä HP:ssa pyydystämiselle! 8)

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!