+ Kommenteista

Ihan vaan ilmoitan, että vastaan kaikkiin kommentteihin huomenna. Blogger onnistui nimittäin kadottamaan yhden pitkän vastauksen yhteen kommenttiin ja suutuin ja kiukustuin niin, että ehkei mun kannata nyt ees yrittää :DDDD.

Eli siis ei, en ole unohtanut teitä ja olen lukenut joka kommentin ilolla ♥. Blogger saa tuntea raivoni murr.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. No aww, se bloggerissa on ongelmana, että tuo tekstieditori on mitä luultavimmin flashpohjainen. (Ainakin itselläni se ei ole suostunut julkaisemaan/tallentamaan tekstejä, sen jälkeen kun flash on kaatunut ja on fiksannut itsensä vasta kun flashin on saanut käynnistettyä uudestaan.)

    Tästä syystä oon ottanut tavaksi kirjoittaa blogipostin ihan vain notepadissa ja heittää sitten tekstimuotoilut yms. vasta bloggerissa itsessään. ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeasti se oli ihan omaa syytä, kun vahingossa onnistuin painamaan näppäinyhdistelmää, joka heitti aktiivisen välilehden googleen ja sitten kun koetin epätoivoisesti palata kirjoittamaan kommenttia, niin tekstit katosivat :(. Piru vie :D.

      Ja joo, pitäisi kyllä kirjottaa jossain muualla ensin, mutta äääääh, en jaksa avata koskaa notepadia tms. Sitten saan itkeä aina kun jotain ikävää sattuu :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!