Teejiifoorumi

Holaa, en ole ehtinyt kirjoittaa blogiin taaskaan hetkeen, mutta lohduttaudutaan sillä, että enpä ole ehtinyt tehdä paljon muutakaa :D. Nytkin on vuorossa ihan hävytön mainostus, mutta toisaalta, ehkä joku innostuu tämän myötä... Mitä muuten kuuluu lukijoiden maaliskuuhun? Mulle saa vuodattaa kyllä kaikki murheet, niin annan jonkun hyvän Pokémon-terapiamuotovinkin, jolla maailma näyttää heti valoisammalta ♥.



Mainostuksen kohteena on iki-ihana Teejiifoorumi! Teejiin moderaattori Azu kysäisikin, että voisinko mainostaa foorumia joillekin mahdollisesti kiinnostuneille ja kerta mun on oikeastaan pitänyt tehdä niin jo ties kuinka kauan sitten, niin tässä sitten tulee hehkutuspostaus kyseisestä pokémonfoorumista!

Vaikka ehkä tuo termi pokémonfoorumi on hiukan mjeeh, koska viime vuosina foorumilla on ollut hiukan vähemmän Pokémonia ja hiukan enemmän kaikkea muuta, mutta kyllä se pokémon siellä edelleen on ja pysyy. Oikeastaan foorumille saisi nyt rekisteröityä kaikki ja mennä kirjoittelemaan eri pokémon-topiceihin ihan mitä tahansa suurin piirtein aiheeseen liittyvää. Aivan liian monissa topiceissa on muutenkin tuo kammottava Last post by: minä-teksti!

Alunperin koko Pokémon-bloginkin perustin sitä varten, että pääsen höpisemään vaan lisää Pokémonista, koska musta on pitemmän aikaa näyttänyt siltä, että tuollainen perinteinen foorumi-kirjoittelu on vähän kuolevaa sorttia... oli aihe mikä tahansa, hengaan puoliaktiivisena muutamalla muullakin foorumilla ja niissäkin kirjoittajat ja kirjoitusmäärä ovat laskeneet kuin Miltankin häntä. Sääli! Onneksi pokésta voi höpistä täälläkin teidän kanssa, hahaha :D.

Vaikka olen ollut tosi monilla foorumeilla, niin Teejiifoorumi on ainut, jossa pysyn vuodesta toiseen aktiivisena :D. Tiedän että osa lukijoista ovat foorumin kautta tänne blogiinkin löytäneet, mutta ne jotka eivät ole paikasta kuulleetkaan, niin suosittelen kyllä. Tunnelma on mukava ja paikka kaipaisi vähän piristysruisketta!

+ sieltä voi löytyä jotain supernoloja 14-vuotiaan Avrin elämänviisauksia wanhoista postauksista... voi elämä :DD.



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

0 comments:

Lähetä kommentti

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!