NATIONAL DEX RAGE!!!!

Miten voi Pokédexin täyttäminen ottaa näin pahasti kaaliin???


Erityisesti kyseisen rumiluksen metsästys on nyt ärsyttänyt pahemman kerran, kun onnistun aina löytämään kaikkea ihan muuta kuin juuri tätä. No, periaatteessa voisin vaihtaa tietty tämän maanmatosen vaikkapa HeartGoldista tuohon White2:n, mutta vaihtaminen itsekseen on niin vaivanloista, kun täytyy molempia DS:iä handlailla... ja kumminkin jommasta kummasta loppuu kesken kaiken akku tai jotain muuta vaikeuksia aiheuttavaa!

Hidden Grottot ovat oikea yksi iso piru koko pelissä :DDDD. Mulla on aina niin surkea tuuri, että löydän jotain ultimaattisen turhaa, kuten Poképalloja harvase kerta!

HUOOOH.

Mitä jos uusi loppupelin tiimini sisältäisi tällaisia kavereita: Dewgong, Metagross, Hydreigon, Arcanine, Magnezone jaaaaa... vaikka se Claydol edelleen? Tai joku toinen hauska!

+ miksi Y&X:stä ei ole mitään uutta mehevää tietoa, josta voisin kirjoitella...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Corocoro kyllä cockblockas täysin tän kuun numerolla. Kaikesta muusta kyllä tuli infoa, PAITSI XY:sta.

    En oikein ymmärrä miten et ole yhteenkään Dunsparceen törmännyt, varsinkin pelin alkupuoliskolla audinogrindatessani oon törmännyt aina vähintään kahteen tai kolmeen mokomaan jokasta kymmentä audinoa kohti että ei ne nyt NIIN harvinaisia ole. o,,o' Uskomattoman huonoa munkkia.

    Ja mitä hidden grottoihin tulee niin ei se ole kuin vaan että 254 askelta -> grottotsekkaus (ja mahdollinen tyhjennys) -> 254 askelta -> grottotsekkaus (ja mahdollinen tyhjennys) jnejnejne. Välillä noihin resetteihin menee tunti tai pari, mut välillä oon saanut grottoihin pokeja hyvinkin nopeasti tällä tyylillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei.

      Ihan kaikkea muuta on kyllä tullut paitsi Dunsparceja.

      Oon ehkä surullisin esimerkki Murphyn lain toteutumisesta. Luojan kiitos HG/SS:ssä oli sentään Game Slotit korvattu Voltorb Flipillä, joka edes vähän pohjasi päättelykykyyn hyvän tuurin sijasta...

      Mua ei oo lainkaan siunattu pienelläkään määrällä hyvää tuuria.

      Poista
  2. Oiskohan mulla tullut ekasta heiluvasta puskasta Dunsparce :D Oisi hotsittanut ottaa kiinni jo silloin mutta juuri "vähän aikaa" sitten tuli sellasta koulutettia HG:ssä.
    Hidden Grottot on kyllä inhoja, ainoat Pokemonit mitä yleensä tapaan on Foonguksia ja esineet sitä jotain multaa :U

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noooou that's not fair! Ja joo, en ole vieläkään löytänyt pahuksen matoa :DDD. Ei oo oikeesti totta, tää on ihan yliluonnollisen surkeaa tuuria. Ehkä mun peliin ei ole koko pokémonia koodattukaan, hahaah.

      Joo, Mulchit on liian tuttuja mullekin :(.

      Poista
  3. Ooh! Kuulostaapa hienolta tiimiltä! Ja voi että miten huono tuuri jos ei yhtä ainutta ötökkää voi millään löytyä! D:

    Niin ja missä on kaikki uudet mehevät tiedot Pokemon X ja Y:stä! -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta White-tiimissä mulla oli kokonaiset kolme ötökkää tiimissä yhtä aikaa ja Blackissakin Scolipede, niin ehkä tällä kertaa tosiaan jää ötökät pois... vaikka joku Parasect olisikin hieno!

      Niinpä :( ensi kuussa sitten...

      Poista
  4. Minäkään en Dunsparcea löytänyt en sitten millään. Muistaakseni sitten siirsin sen jostain vanhemmasta pelistä koska olen aika kärsimätön.
    Eilen sain kaikki 150 ensimmäistä pokemonia dexiin ja tänään vois hommailla sitten seuraavan generaation poksuja. Meni kyllä tosi pitkä aika etten koskenutkaan white 2een tai yleensäkään pokemonpeleihin, varmaan useampi kuukausi. Pari viikkoa aloitin kuitenkin Gale of Darknesin alusta ja siinä sivussa sitten innostuin taas täyttelemään tuota National dexiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, munkin pitäisi siirtää, mutta kun tavallaan haluan nyt löytää sen väkisinkin tuosta mun pelistä. Ei voi olla tällaista tuuria, ettei se mokoma tule mistään esiin :D.
      Ooh, sulla onkin hyvin jo tilanne... Mun Pokédexin täyttö vaan laahustaa hitaasti edelleen... Lähinnä olen kohta saanut Unova Dexin täyteen ja muutamia muita muista geneistä, mutta pitkä matka on vielä. Kummaa kun Blackissa se dexin täyttö sujui paljon jouhevammin :D.

      Poista
  5. Voi Dunsparce sentään!! Tuottaa ilmeisesti kovin harmaita hiuksia, ja sehän on tunnetusti vielä yksi sun lemppari-Pokémoneistasi!! Kehkeh...

    Viikonloppuna tullee X & Y uutisia, joten silloin on varmasti postattavaa:) Ja tiimisi kuulostaa oikein muikealta, hauska sekasikiö kaikennäköisiä Pokémoneja! Tuossa aikaisemmin puhuit Parasectistä ja mua houkuttelisi joskus ottaa se otus tiimiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sen pirulaisen tässä muutama päivä sitten, VIHDOIN! Klassisesti just kun en ollut sitä edes etsimässä, vaan Latiasta pyydystämässä.

      Ota joo Parasect! Oon käyttänyt sitä ja se on PARAS.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!