This Side of Paradise

Voe piru, onko viime kirjoituksesta noin kauan aikaa?? Äkkiä blogi maaliskuun puolelle... Varmaan vasta viikonloppuna ehdin kirjoitella vähän enemmän, joten nyt vuorossa jotain hömppää ála Avri:



Nimittäin tykkään jotenkin tästä Destiny Deoxyksessa soivasta enkkubiisistä, haha!

Anyway, olen saanut käsiini roimasti uusia huhuja Y&X:sta, mutta ne on kyllä vielä niin arvelluttavia huhupuheita, etten jaksa niitä sen hirveämmin nyt spekuloida. Toivotaan että maaliskuun puolivälin tietämillä tulee jotain uutta hienoa infoa! Huhuja esimerkiksi Heracrossin ja Pinsirin pre-evoista on tullut vähän joka tuutista. No nehän voi tosiaan olla vain huhuja.

Mä olen sen sijaan keskittynyt enemmänkin White2:n pelailuun! Innostuin oikein, nimittäin nyt mulla on Pokédexin täyttö käynnissä. Mähän lähes tulkoon keräsin sen mokoman täyteen Blackissa (vain joku muutama hassu tyyliin Manaphy uupuu) ja hiukanko suututtaa, kun BW2:ssa sen Pokédexin täytöstä oikeesti voi jopa hyötyä, kuten esimerkiksi National Dexin täytyön jälkeen mahdollisuudesta nostaa shiny pokémon-ratiota.

Ja nythän mm. Amerikassa ja eri paikoissa Eurooppaa alkaa pian Meloetta-lataustapahtuma ja aaarrrghghgh missä viipyy Suomi-Meloetta? Muutenkin ihan kakkaa, kun tehdään noita lataustapahtumia jonnekin kauppoihin tai vastaaviin, paljon helpompaa olisi jos saisi kotoa vaan WiFin kautta ladattua pokén... ainakin niille, joilta löytyy sellainen netti kotoa, kuten minulle :D.

+ ajattelin että mitäs jos sittenkin White2:ssa Kinglerin sijaan ottaisinkin Dewgongin tiimiin, koska se on niin söpö.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

  1. Meloettaeventti on tulossa suomen Gamestoppeihin muistaakseni 17. päivä. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai noh, Eurooppaan, mutta Suomi kuuluu tähän kategoriaan.

      Poista
    2. Aaargh inhoan näitä kauppa-eventtejä... hyvä jos sentään tulee Gamestopiin :).

      Poista
    3. Niin alkaako se Meloetta-eventti :( ?

      Poista
  2. Ota dewgong se on nii söpö :3 ja toi biisi on muuten tosiaan kiva C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehkä otankin :D. Mulla vaan tää mieli vaihtuu noin kolmekymmentäkuusi kertaa päivässä ja taas koetan miettiä, et jos ottaisinkin jonkun toisen vesipokén tiimiin... Tosin Dewgongia en oo käyttäny!

      Poista
  3. Tykkään biisistä, se on jotenkin tosi iloinen ja saa aina hymyn huulille. Muutenkin tuo elokuva oli meikäläisen mieleen! :) Pelaan juuri Pokemon Platinumia läpi ja pyydystin juuri Dewgingin! Suosittelen, se on ihastuttava pokemon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään Destiny Deoxys-leffasta, yksi lemppareistani :). Oooh, ehkä mä nyt sitten otan sen Dewgongin... ehdinkin breedata jo yhden sellaisen, joten kai sitä nyt koulutettava :D.

      Poista
  4. Aika sama mulle saako tuota Meloettaa vai ei, en juuri tykkää yhtään. Taas semmonen liian ihmismäinen otus :D Etenkin tokassa Best Wishes kaudessa ärsytti tuon Meloettan pomppiminen mukana ja sen lurittelut.

    Mietin just eilen että miten sitä shiny ratiota saikaan nostettua, muistelin että se olisi tapahtunut ostamalla jotain Join Avenuesta.. mutta että pitäisi National Dexi täyttää ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään oikeen Meloettasta välitä, mutta gotta catch em all..... aah. Voi voi voi, mua hävettää kun en ole katsonut Best Wishesiä _LAINKAAN_... oon nähny ekat pari jaksoa, sitten sen jakson missä Tepig pyydystetään, pari randomia ja sen jakson, missä Oshawott oppi uimaan silmät auki veden alla... Siinä on mun hienot Best Wishes-kokemukseni, mutta kun ärsyttää jotenkin tuo uusi uusi piirtotyyli, enkä voi sietää Irista...

      Jep, aika hullua että National Dex pitää täyttää :D. Hulluinta se, että ehdin melkeen täyttään sen Blackissa ja siinä siitä ei oo mitään hyötyä, huoh...

      Poista
  5. Jihuu, kohtalotoveri, meitsikin täyttelee parhaillaan White 2:n PokéDexiä! Hitaasti, mutta varmasti:)

    Minäkin olen ihmetellyt tuota Meloetta-latausta, että onkohan se nyt Suomeen tulossa vai ei... itsehän en koskaan noihin myymälöissä järjestettäviin tapahtumiin mene, mutta olisihan se ihan mukavaa, että ne ketkä kynnelle kykenevät saisivat mahdollisuuden ladata Meloettan. Pääsisi sekin "kiertämään" Suomen rajojen sisäpuolella. Itsekin kyllä toivoisin, että sen voisi saada Wi-Fin kautta - muutoin se (yhdessä Genesectin kanssa, jonka latauksen missasin kokonaan!!) jää ainoana PokéDexistäni pois :/ Ellen saa jotain hölmöläistä vaihtamaan semmoista vaikkapa Patratiin:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin aina antaa noista Genesectistä ja Meloettasta merkinnät, jos ees se lohduttaa :D. Saisi tosiaan tulla mieluummin Wifi-lataus, ihan kakkaa, että pitäisi raahautua jonnekin keskustaan DS:n kanssa lataamaan yksi pokémon... Kuulostan katkeralta nörtiltä, joka ei koskaan astu ulos talostaan :DD Ihan kuin en muka luuhaisi keskustassa harvase päivä... mutta en DS:n kanssa!

      Mullakin täyttyy _hitaasti_! En tajua miten sen dexin Blackissa niin täyteen ja tuntui, ettei se ollut homma ei mikään, koska kyllä nyt White2:ssa tuntuu siltä, ettei mokoma ikinä täyty... Ihan kuin mulla olisi ollut tässä jo viimeiset kolme viikkoa ne samat 200 pokéa pyydystettyinä, eikä määrä ole muuttunut mihinkään...

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!