Mielipiteet uusista 6. generaation pokémoneista :-)

Otsikossa on hymiö, joten voi odottaa varsin myönteistä höpinää!


Noivern

Tämä official art sen kun vain lisää innostusta tähän otukseen. Ei hitto se on tyylikäs!! Nauran räkäisesti kaikille, jotka uskaltavat väittää uusien pokémonien olevan mielikuvituksettomia, koska Noivern on ainakin täysin uudenlainen monsteri. En oikein tiedä onko tämä mun silmääni enemmän lisko, lohikäärme, lepakko vai mikä! Noivern on hyvin tarkka reviiristään ja herkkä hyökkäämään tunkeilijoiden kimppuun, mutta se rakastaa todella paljon hedelmiä ja niiden avulla sen voi pitää rauhallisena. Vahva ehdokas tulevaan tiimiin!


Vivillon

Kuvittelisi, että perhospokémonit alkaisivat jo hiljalleen olla hiukan njääh-nähtyjä, mutta ihastuin suurella sydämellä Vivilloniin! Rakastan sen värikkäitä ja erikoisen mallisia siipiä, sekä tietysti noita discopallosilmiä. Vaaleanpunainen discoperhonen, eihän idea vaan voi mennä pieleen! Toivon mukaan Vivillonin ja sen aika symppikset alkumuodot, joista en vielä jaksa postata kuvaa tänne, ovat alkuroutejen pokéja, niin voin ottaa tämän ainakin aluksi hengaamaan tiimini. Ellen löydä jotain muikeampaa! Sen siivissä on kuulemma joku salaisuus... kuulostaa hienolta.

Skrelp

Tämäkin on oikein jees, vaikka ei kyllä ole lainkaan tyyliltään sellainen, että päätyisi tiimini - ei ainakaan ilman super hienoa seuraavaa muotoa. Tykkään kuitenkin siitä, miten erilainen se on esimerkiksi Horseahin ja kumppaneihin. Tuo värimaailma on tosi kiva, voin kuvitella sen elävän vähän saastuneemmissa vesissä. Siinä on hienoa merilevämäisyyttä. Vähän ehkä boring tuo Water / Poison-tyyppiyhdistelmä, mutta mitäpä muuta tuon näköiseltä merenelävältä voi odottaa? Totta kai se on myrkyllinen.
Tällä on tosi outo nimi, jotenkin :-D.

Clauncher

Krabbyn ja Corphishin joukkoon liittyy tämä Clauncher-niminen vesi-tyypin rapu. Ja ihan niin kuin Skrelpkin eroaa hienosti Horseasta, Clauncherkin on hienosti aivan erilainen kuin kaksi aiempaa rapua. Onkohan merellä jotain osaa pelissä enemmänkin, kun nyt on jo kaksi MERIpokémonia, merirapu ja merihevonen, joka naamioituu merilevän sekaan?
Clauncherin toinen... mikä tuo on... käsi? Raaja? No kumminkin, se on huomattavasti suurempi ja sillä Clauncher nappaa saaliistaan tiukasti kiinni ja voi sitten ruiskuttaa sen päälle vettä. Toivon mukaan tällä on kehitysmuoto, joka on hurja rapuhirviö! Se olisi kiva, hehe. Ei kyllä mikään maailmaa mullistava otus, mutta ihan jees tämäkin.

Talonflame

Iki-ihana Fletchling kehittyy tällaiseksi! Tosi yllättävä lintupokémon jotenkin, sillä Talonflame on puoliksi tuli-tyyppiä. Ooh. Toivottavasti Fletchling on sellainen alkurouten pikkutirppa, sillä Talonflame olisi kiinnostava region-lintu. Tykkään tästä linnun designista kyllä paljon, mutta en vaan kerta kaikkiaan olen lintupokéjen mikään suuri ystävä, joten tuskinpa tulen tätä käyttämään. Voin kumminkin uskoa, että monille tällainen pulu kelpaa enemmin kuin hyvin! Onkohan Fletchlingin ja tämän välissä vielä joku väliaste?

Mutta hienointa mitä E3:t ja trailerit sun muut tarjoilivat, oli tuo Sky Battle-homma ja muutenkin ottelugrafiikat. Koska katsokaa nyt tätä kuvaa alla. Tältähän näiden otteluiden pitäisikin näyttää, lintupokémon hyökkää kauniin näköisesti ylhäältä käsin toisen kimppuun. Oooh I'm in love!




Leijona:

En jaksa edes lukea tämän japskinimeä, jottei se jää päähän. Jee, kunnon leijona-pokémon! Tämä on näistä ehkä mölleimmän näköinen mun silmääni, mutta ihan sellainen perus-ok-jee. Ei herätä sen kummempia tunteita. Veikkaan, että leijonapoksu on kyllä monen kouluttajan mieleen ja siksi tämä saattaa tulla jopa aika suosituksikin... Uskon, että tän kehitysmuotokin on aika lelumaisen näköinen pehmoleluleijona, eikä lainkaan mikään hurjimus. Leijonamaisia pokémoneja on ollut aika vähän, tietty joku Entei ja Luxray muotoineen, mutta sellainen oikein tavallinen Afrikan leijona on uupunut. Onneksi sellainen nyt sitten tulee. Tämäkin on osaksi tuli-tyyppiä... aika hassu jotenkin... Voin nähdä tämän kehitysmuodolla muhkean ja vähän hassunnäköisen harjan!

Kukkakeiju:

Tämä on aivan ihastuttava!!!!!!! Okei, ei tämä Kukkakeiju nyt siis mikään suuri suosikki ole ja tuskin päätyy tiimiini, mutta voi piru miten originaali Pokémon-design. Tämä muistuttaa vähän jotain kukka-digimonia, mutta ei sillä lailla häiristevästi, että tuntuisi että nyt on mennyt hirviö väärään peliin. Ehei, kyllä tämä huokuu sellaista sopivaa pokémonmaisuutta, mutta jotenkin kaikkien vanhojen pokémonien keskellä tämä tuntuu miellyttävän uudenlaiselta. Ehkä se leijailee ympäriinsä tuohon kukkaan takertuneena, kun tuulenpuuska heiluttaa sitä ympäriinsä. Vai ehkä se ei olekaan lainkaan kiinnostunut tuosta tietystä kukasta, vaan pomppii kukasta kukkaan kevätpäivänä... ken tietää!


Sitten ihan vain loppuhuomautuksena, että tämä pullukka poika näyttää niin söpöltä ja tuo Vanillite-paita ♥. Mistä tällaisia pokémonpoikia saa... Vaikuttaa tosi symppikseltä ja aargh, en pääse tuosta paidasta yli, se on niin yliveto.

MITÄ MIELTÄ OLETTE? Mikä uusista pokéista on suosikki ja mikä taas vähän njääh? Joko on innostusta uusia pelejä kohtaan?

Pitäisiköhän mun palkata joku päivittämään ja järjestelemään tuon blogin Sisällysluettelon kuntoon ;__;.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

18 kommenttia:

  1. Nämä uudet pokemonit on ihan tosi mahtavia mun mielestä! Suuria pettymyksiä ei ole tullut juuri yhtään. ;)

    Noivern on aivan ihana!! Voisin todellakin ottaa sen tiimiini! Onhan sen ulkonäkö aika erikoinen, mutta tykkään siitä silti toooosi paljon! :D

    Samoin tuo Talonflame on musta ihan hirveän hieno! Normal/Fire oli musta hyvä veto, ja voihaaaaaannh...tarviin tuon linnun mun tiimiin! Sen design on niin upea mun mielestä! Rakastan sitä jo nyt!!

    Sitten tuo Clauncher on musta oikein söpö tapaus, ja tykkään kuinka sen nuo sakset ovat erikokoset, ihan niin kuin Kinglerillä. :) Skrelp tosiaan on outo nimi, enkä ole tuosta merihevosesta oikeen mitään mieltä. Ihan okei tyyppi, muttei herätä mitään erityisiä tunteita.

    Leijona ei myöskään ole hieno eikä tylsä. Siitä tulee mulle ainakin mieleen Shinx, ja toivon että siitä kehittyisi joku hieno leijona, jolla voisi olla sellanen iso tuliharja! :D Sitten siitä voisi ehkä tykätäkin enemmän.

    Vivillon on tosi nätti! Voisi tosiaan luulla että perhoset olisi mennyt tässä vaiheessa jo vanhaksi, mutta ei..! Tämä on söpö ja hurmaava tapaus! :3 Tykkään kuinka nuo sen siipikuviot näyttää musta ihan joltain pikseleiltä!

    Kukkakeiju taas on mulle se pohjanoteeraus... Sori Avri, sä tykkäät siitä selvästi paljon, mutta mä en vaan saa sitä näyttämään kivalta mitenkään. Se on liian outo ja ruma, ja jotenkin liian epä-pokemonmainen mun makuun... :S

    Sori, tuli pitkä kommentti! Mutta oon oikeesti tosi tyytyväinen näihin pokemoneihin! Tuntuu jotenkin kuin jotkut niistä ei enää olisi edes niin uusia. Tai totuin niihin niin nopeasti, (kun ne ovat niin kivoja) että tuntuu melkein siltä kuin ne olisivat aina olleet olemassa. Haha! ;D

    I NEED this game right now!

    VastaaPoista
  2. Haluan tuollaisen punkeron pelihahmokseni! Samastuin heti.

    Melkein kaikki pokemonit miellyttinvät silmää ja nostattivat odotuksen taas aika lähelle sataa. Noivern ja Talonflame ovat aika varmasti tiimissä mukana, riippuen vähän niiden saatavuudesta. Ja tuo rapu on hieno, sen väritys on jotenkin rauhoittava ja hurja samaan aikaan. Noista muista nyt en erityisemmin syttynyt, mutta ei mitään negatiiista sanottavaa ole niistäkään. Leijonaa olen odotellut jo kauan.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Noivern, tuommoinen lepakkowyverni... Kuten jo aiemmin sanoin niin en ole ihan varma, mitä tuosta pitäisi ajatella. Ei ehkä ihan omaan makuuni valitettavasti. Vivillon on ihana.

    Skrelpistä katsoin alunperin, että mikäs hemmetti tämä on, mutta jotenkin kun sitä vähän aikaa tuijottaa se alkaa näyttää ihan mukiinmenevältä otukselta. Kehitysmuotoa odotan kiinnostuksella. Clauncher on kivanoloinen myöskin, vaikka en vesityypeistä pahemmin ole koskaan välittänyt. Kehitysmuodon näkemistä odotan tältäkin pokemonilta.

    Talonflame... Ei, ei, ei. Olen aina rakastanut lintupokemoneja, ja Talonflame on aika ehdottomasti sieltä rumimmasta päästä. Varsinkin nuo jalat ja ...kaulattomuus, kai sen niinkin voisi ilmaista. Ei iske. Ihan ok, että on Fire/Flying eikä Normal/Flying (olettaen, että tämä on se alkutirppa), paitsi itse kyllä suosin vieläkin tuota perinteistä Normal/Flying yhdistelmää. Oletan tämän olevan tällainen kutosgenen Fearow/Noctowl, että vain kaksi kehitysastetta. Ja come on, TALONFLAME? :| Huonoin nimi millekään pokemonille koskaan. Kuulostaa äärimmäisen särähtävältä lausuttuna, jotenkin turhan pitkä ja myöskin harvinaisen mielikuvitokseton... Olisivat edes yhdistäneet nuo kaksi sanaa eivätkä vaan viskanneet niitä toistensa perään. Joo, valivalivalivalivali. Ehkä parempi puoli on, että tämä tirppa näyttää paremmalta ingame, mutta se on siltikin ihan liian tönkkö. Kiitos.

    Shishiko on toinen, mistä en tykkää yhtään (tuo leijona). Näyttää harmittomalta pehmolelulta. Luin kivan spekulaation, että tuosta saattaisi kehittyä joku leijona/manticore yhidstelmä, mutta jotenkin en itse jaksa uskoa siihen. Toivottavasti tämän kehitysmuoto/kehitysmuodot eivät petä. Furabebe aka kukkakeiju taasen on ihan kivanoloinen konsepti ja toivon, että tälle tulee joku dryadiin perustuva kehitysmuoto. Ehkä jollain tavalla epäpokemonmainen kyllä.

    Mitä tulee noihin paljastettuihin henkilöihin, herra pullurasta en tykkää ollenkaan, mutta muitten designit ovat loistavia. Tulipas taas tarpeettoman pitkä viesti, moi. :'D

    VastaaPoista
  5. Nimien kääntäjät alkavat vaikuttaa laiskoilta, Talonflame ja Scatterbug >.< Onneksi lopultakin voi vaihtoehtoisesti pelata japaniksi, saisi kielitaitoa kans kohennettua.
    Mutta tähän asti kaikki näyttää tosi hyvältä (paitsi Mewtwo-forme). Kukkakeijusta tietääkseni sanottiin että se etsii itselleen kukan jonka kanssa elää loppuelämänsä, ja pelissä tulee vastaan erilaisiin kukkiin kiinnittäytyneitä versioita ^^
    Skrelpin haluan tiimiin, mulle tulee sen naamasta ihan mieleen joku Muumi-hahmo :D Ja tuo leijona on ihanan mölli, kuulin sen ehkä pohjautuvan japanilaisiin leijonapatsaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Scatterbug musta menettelee, mutta toi Talonflame on aika kauhea :-D. Mutta on ne aina olleet aika laiskoja, ei vaikkapa Spiritomb tai Dittokaan niin kovin persoonallisia nimiä ole olleet :D
      Oooh tuo kukkakeiju vaan kuulostaa söpömmältä. Ja oon ihan samaa mieltä, että kaikki pokémonit sitä Mewtwo-2:sta lukuunottamatta on super hienoja! ME LIKES!
      Ota ihmeessä Skrelp tiimiin. Se vaikuttaa pokélta, joka ei valitettavasti kiinnosta kauhean monia...

      Poista
  6. ihan btw, oletko kokeillut hankkia shayminiä tweaking glitchillä? ;) kaikkee ne jotkut on kyl keksiny...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noup, en ole! Mulla on lataustapahtumista kai parikin Shayminia, niin ei ole tullut kokeiltua tuollaista :)

      Oon tainnut olla hurja ja jopa kerran kokeilla Redissä Mew-glitchiä aikoinaan hahaha...

      Poista
  7. Toi Noivern-mikälie on kyl tosi sulonen :3sen vois kyl ottaa tiimiin it ku peli ilmestyy ;)
    mut koskakohan alotustyyppien kehitysmuodot mahtaa selvitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä ja ainakin näillä näkymin se on vahva ehdokas tiimiin :3. Mutta tosiaan, aloituspokéjen kehitysmuotoja odotellessa! Jännittää ihan, ei yhtään tiedä mitä niistä tulee!

      Poista
  8. toi poika näyttää vähän Faabiolta, mutta ei ole tarpeeksi hipster...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi poika on niin hot. Mut niin on Fabiokin. Fabio pääsee illalla syliin istumaan ♥.

      t. Casper

      Poista
  9. Tykkään kaikista poksuista, vaikka jotkut nimet vähän häiritsevät. En kyllä ymmärrä sitä, kun ihmiset sanovat nykyisten Pokémonien muistuttavat enemmän jotain piirrettyjen hahmoja. Siis täh? Onko pokéjen ulkonäöissä jotkin säännöt jotka saavat ne näyttämään "pokémonmaisilta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en välitä tuosta Talonflame nimestä kyllä yhtään, se on tosi outo, mutta kaipa siihenkin tottuu! Ja todellakin! On se kumma että joillain ihmisillä on tiedossa joku salainen info, miltä pokémonien pitäisi aina näyttää... Nää näyttää just pokémoneilta! :)

      Poista
  10. Saanko Avri kysyä, mistä katsot best wishes- jaksoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saat! Katson vain netistä, taisin vaan googlettaa jotain tyyliin best wishes episodes watch ja sieltä sitten joku linkki. Oisko ollut joku animefreak tai joku sellainen? Siellä on myös japskidubilla nuo jaksot, mikä on hyvä koska Irisin enkku- ja suomiäänet rikkoo korvat...

      Poista
  11. Tää liittyy 6.genen yleislinjaan. Koska yleisesti kaikkia kutosen poksuja pidetään siedettävinä ja Mewtwo2:sta vihataan xD
    Itse näen tän "Heränneen Mewtwon" enemmän sellaisena mediatempauksena, että saadaan Mewtwolle vähän media boostia. Koska ekan genen jälkeen Mewtwo on ollut... noooh, laskusuhdanteessa xD Kun enemmän ja enemmän leguja on tullut ja Mewtwo on jäänyt taka-alalle. Niin nyt, uuden formen myötä, Mewtwo on taas kaikkien huulilla, niin uusien kuin vanhojen pelaajien :D Ja sehän on vaan forme, eli vanhaa Mewtwoa ei olla mihinkään viemässä xD Se uus on vaan,nooh lisukettä, johon voi vaihtaa jos haluaa irtiottoa vanhasta tutusta. Ja en tiiä, mutta jotenkin vaan toi Forme tuntuu luontevalta Mewtwolle, joka on kaikista vahvin pokémon, niin miksei se pystyis muodonmuutokseen xD niinku Deoxys? Molemmathan on dna-pokéja. Ja dna:ta voi muokata ja aiheuttaa solumuutoksia > Mewtwo muokkaa solurakennettaan ja "päivittää itseään tarpeen tullen".
    Ja BW:ssä Mewtwon signature-liike oli alkusoittoa tälle formelle, haha.
    "Oi X ja Y, miksette jo tuu?"

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!