Super Secret Baset


Jee, Secret Basein paluu OmegaRubyyn ja AlphaSapphireen vahvistettiin juuri ikään ja hienoltahan tuo näyttää :3. Rakastin jo alkuperäisiä Secret Baseja, etenkin kun sain selville joskus sattuman kautta, että myös kaverin Secret Basen saa 'importattua' omaan pelimaailmaan. Eipä sillä, ei mulla ollut kuin yksi kaveri jolla oli Ruby silloin aikanaan, mutta oli se silti siistiä, kun yllättäen löysin hänen Secret Basen pelistäni ja ottelin siellä sitten häntä vastaan. Tietysti kamalasti olen muinoin käyttänyt aikaa oman Secret Basen sisustukseen, joka oli jo silloin paljon jännempää kuin tuon Dream World-talon sisustus :(.


Just noi lukemattomat Pokémon-pehmolelut ja muut kivannäköiset tavarat, aaah, en malta odottaa :D. Lisäksi Secret Basejen ominaisuuksia on nyt parannettu muutenkin. Omaan Secret Baseen saa asettua ottelusääntöjä ja näin tehtyä siitä ikään kuin 'salin', joka on aika siistiä musta :D. Lisäksi oman Secret Basen saa jaettua helpommin kavereille QR-koodin avulla (mikä oli ärsyttävää Dream Worldissa, että et löytänyt sitten mitenkään kavereiden mökkejä siitä mökkitulvasta...) ja lisäksi Secret Baseen voi hommata kavereita muun muassa otteluhommiin.

Eeeeeen malta odottaa :3. Tykkäsittekö te aikoinaan Secret Basesta? :3 Ajattelin huomenissa/tänään vastailla kommentteihini ja uusi kirjoituskin Y-peliraporttiin on tuloillaan!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Halleluja, tätä ollaakin odotettu! =D Luinkin tästä juuri Twitterin kautta yhdessä uutisessa, kiva että siäkin pistit juttua tästä.

  Secret Basea tuli kyllä käytettyä ihan hitosti silloin aikoinaan Emeraldissa, ne kaikki matot, pehmolelut ja efektilaatat oli jotain niin kivaa. Ja nyt saadaan samaa entistä ehompana. Mahtavaa olisi kyllä leikkiä salipäällikköä ja kokeilla eri sääntöjä, nämä remaket ovat aina niin karkkia. <3

  VastaaPoista
 2. Jes! Olin kyllä jo varma, että nämä tulevat tähän peliin, kun yhdessä kuvassa näkyi sellainen piste. Vaikuttaa kyllä paremmalta kuin alkuperäinen versio, vaikkei sekään huono ollut. Itse pidän kuitenkin enemmän Sinnohin maanalaisista luolastoista. Siellä tuli vietettyä muutaman kaverin kanssa enemmän aikaa kuin melkein itse maan päällä. Ideahan on kyllä vähän eri.

  VastaaPoista
 3. Rakastan Secret Baseja<3 Olisivat ehkä voineet vielä vähän laajentaa niitä että kaikki haluamani sisustuskamat mahtuisi :'D Ihana nähdä että ovat pitäneet vanhoja tavaroita mukana, kuten Seviper-julisteen ja nuo kasvit!

  VastaaPoista
 4. Tämä on kiva! Oma suosikki paikkani Secret Baselle oli Mauville cityn (muistin nimen ulkoa!) edustalla olevan saaren puussa. Myös pensaikot olivat kivoja, luolista en niin välittänyt. Tilaa voisi olla vähän enemmän. Toivottavasti kämppään saisi laittaa mahdollisimman paljon kamaa, ärsytti aikanaan, niin tässä kuin DPP:ssäkin, se ettei kaikkia kivoja juttuja saanut laitettua kun rajat tai tila paukkui vastaan.

  VastaaPoista
 5. Hello everybody! Mie voin sitten kloonata teille Diancieta ilmatteeks. Mie haluan levittää Diancieita jotta Nintendo aikaistas eventtejä:D

  VastaaPoista
 6. Omistan jo kaksi kyseistä hahmoa, joten ei useammalle ole tarvetta. :)

  VastaaPoista
 7. Onkos kellään täällä muuten tietoa, että koska japanissa tulee eventit noista kahdesta legendaarisesta? Siis Volcanionista ja Hoopasta (vai mitkä nyt olivatkaan)? Diancien kun jo omistan.

  VastaaPoista
 8. Moi! Todella ihan ja selkeä tuo sun kirjoitus. Itse seuraan myös pokemon uutisia mutta en tiennyt tuota tuosta uudesta pelistä, itse vasta olen pelannut Blackia ja Pokemon X:ssä.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!