PALJON UUTTA X & Y-INFOA

Starttereiden keskimuodot, halleluujaah!


Sanon vaan, että tykkään huisisti kaikista. Ehkä laimein on edelleen tuo tulihäiskä, mutta Chespinin ja Froakkien kehitysmuodoille hurraan suuresti. Chespinin muoto on kuvattu tyhmästi kyllä alaviistosta ja siksi se näyttää oudolle, mutta voin kuvitella että tollanen pallo on tosi symppis vähän normaalimmin kuvattuna. JA HEI SE ON PALLO. PALLO. Minä pidän.


Uusia pokémoneja! Tuo vaaleansininen dino on ehkä hirvein pokémon jonka olen nähnyt vähään aikaan. Sen sijaan tuo monsteridino on aika siisti ja samaten tuo alpakkahärdelli, joka onkin sittenkin villakoira. Nuo kaksi muuta onkin aika boring.


Mihin ihmeeseen juuri _Garchomp_ tarvitsi mega evolutionia? No niinpä, ei mihinkään. Antakaa näitä mieluummin joillekin muille, ei millekään pseudoleguille jotka ovat jo tarpeeksi vahvoja, kiitos!

Uusi Mewtwo on sentään parempi kuin se herätysmewtwo, joskin ehkä nämä Mewtwot saisi nyt sitten jäädä ja keskitytään uusiin pokémoneihin. Right?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

23 kommenttia:

  1. Jihuu! Itsekin vähän vieroksun Fennekinin kehitysmuotoa, muutos Fennekiniin on ehkä liian suuri ja siinä on vain jotain outoa. Froakien kehitysmuoto ehdottomasti tyyliltään paras, mutta valintani on edelleen Chespin ja sen kehitysmuoto - aivan huikea tuo palleroinen!

    Muut Pokémonit olivatkin sitten vähän plääh, mutta menee kyllä vähän ristiin ajatukset meillä, koska tuosta satsista vaaleansininen dino oli mielestäni paras:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos Fennekinin toinen muoto on jo noin hurvasti erilainen, niin mitäköhän sitten vikassa muodossa nähdään :-D!
      Froakien kehitysmuoto on kyllä erittäin hyvä, mutta my love is for Quilladin. Loistava kehitys Chespinille.

      Mulle tulee tosta sinisestä dinosta mieleen sellainen pienten tyttöjen taikatyttöanime... >:O

      Poista
  2. Nyt tuli sitten tosipaljon pokemoneja joista ne pidä ollenkaan. Chespinin seuraavaan muoptoon totun kyllä ajan kanssa ja jos siitä saisi vielä parempia kuvia. Fennekinin evo on aivan karmea. Jos nyt pitäisi startteri valita, se olisi Froakie.

    Ja noita mega evoja tuli kyllä tosi väärille pokemoneille, ja varsinkin kun tuo Garchompin mega on tosi ruma. Samoin kuin tuo Mewtwon uusin, ällöttävä.

    Muista uusista kivoin oli tuo ruskea dino, kaikki muut olatkin sitten ihan kauheita/mitäänsanomattomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Froakie on kyllä tosi hyvä. Voin piirtää muutaman Quilladinin kuvan, niin joskos kaikki rakastuisivat hiljalleen tuohon pähkinään. Tykkään siitä.

      Vähän samoilla linjoilla kyllä olen, en tosin noin radikaalisti. Ei oikein minun makuuni, mutta hurjimusdino on ihan mahtis.

      Poista
  3. Voi itku minkä tekivät Chespinille. Lähti joku 80+% sen fanilaumasta kyllä vetelemään liioittelematta tuon kammottavan evon myötä, ainakin mitä olen reaktioita lukenut/katsonut. xD Vähän niin kuin Tepig -> Pignite uudelleen, järkyttävää. Toivottavasti kolmas evoluutio edes vähän korvaisi tätä kamaluutta...

    Fennekinin ja Froakien evot ovat ihania ja loistavia, mahtavaa! Varsinkin Froakien pisteet nousivat omissa silmissäni ihan tähtitieteellisiin lukemiin ykkösmuodosta.

    Kaikki uudet pokemonit ovat ihania, varsinkin tykkään Meowstickistä, siinä on kaikki vaan niin hienoa. Design ja tykkään tosi paljon siitä, että sukupuoliero on niin suuri. Harmi vaan, että tykkään paljon enemmän tuosta sinisestä ja se on urospuolinen, joka on se defensive näistä kahdesta. Möh.

    Garchompin megaevo on vähän möh kanssa, en oikein tykkää, mutta kai siihen tottuu. Mewtwo Mega X:ää en voi sietää, varmaan kamalin floppi mitä ollaan nähty toistaiseksi (jos ei Chespinin evoa lasketa), ja totesin sitä katsoessani, että se Mewton ensimmäinen megamuoto näyttää oikeasti hienolta ja tykkään siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ei ei ei ei ei >:OOO Chespin on juuri loistava. Ja mitä muuta pähkinältä voi oikeastaan odottaa? Totta kai siitä pitää tulla pyöreä ja muhkea ja toivottavasti kolmannella muodolla on sellainen piikkipähkinä häntä <3. En kyllä näe siinä mitään Pignitemäistä, kuten aika monet ilmeisesti? Ihan älytöntä, se että kummatkin on pyöreitä, ei tee niistä kyllä musta samanlaisia :-D. Ei kukaan sano Lumineonista että se on Goldeenin kopio, vaikka kummatkin on kaloja ja niillä on röyhelölaahuspyrstyö :-D.

      Froakien pisteet nousi kyllä munkin silmissä tooooosi paljon! En ennen siitä niin välittänytkään. Loistava evo.

      Toivottavasti seuraavat mega evot tulisi joillekin pokéille, jotka tarvitsee niitä eikä millekään Garchompeille ja Mewtwoille D:.

      Poista
  4. Tykkään ihan hitsisti tuosta Froakien evosta, Chespinin ja Fennekinin muodot ovat taas ihan jees. Minäkin muuten rakastuin tuodon ruskeaan dinosaurukseen ihan ensisilmäykellä. ^^

    Aika jännä että Mewtwo sai toisenkin formin, ja Mega-Garchomp on kyllä niiiiiiin laimean näköinen.

    Nyt vaan odottelemaan, on ihan pakko nähdä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ruskea dino on oikea murunen!! Voin kuvitella että se esittää vaan tuollaista hurjimusta ja kaikkea, mutta oikeasti se on huomionkipeä pallero. Tykkään, ehdottomasti mun fossiilivalinta!

      Jep, Mewtwo ei olisi kyllä tarvinnut toista formia...

      Pelit on ihan kohta täällä!

      Poista
  5. Hyi kauhea kun teki mieli oksentaa nähdessäni tuon uuden Mewtwon Mega-muodon! Aaaaggh! Se on musta aivan järkyttävän kamala! D: Paljon rumempi kun se vanhempi ilmestys. Mä suorastaan rakastan sitä ensimmäistä Mewtwon muotoa nyt, koska tämä on jotain aivan kamalaa! Samoin tuo Garchompin Mega-muoto on kyllä tosi turha, mutta ihan kiva design sillä on silti. :/

    Nuo uudet pokemonit on ihan kivoja ilmestyksiä, ja starttereiden muodoista tykkään tosi kovasti. Mutta tuo Fennekinin muoto on kyllä aika rumilus. Pidän siitä vähiten. :S

    Mun mielestä Fennekin muuttui liikaa tuon uuden muotonsa perusteella. Mun veli sano että se näyttää ihan siivoajalta tollasessa karvamekossa, ja tuo sen häntä toimii moppina. xD En tajua mikä tuo ihmeen tikku tossa hännässä on olevinaan, mutta veli sanoi sitä justiinsa sen mopin varrreksi. Hahaha!

    Siispä Fennekinin arvookkuus putosi melkeen nollaan mun silmissäni tuon kehitysmuodon myötä. :P Ihan kivalta se silti näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mewtwon ja Garchompin megamuodot vaan roskakoriin... ei ne tarvitse sellaisia! D: Se mua eniten ärsyttää, huoh!

      Hahah, aika symppis kuvaus veljeltäsi Braixenille :-D! Siinä on musta vähän sellaisia Lucario-viboja, "let's try to make it look so cool", ihan kuten jo Fennekinissä. Saas nähdä mitä siitä tulee sitten isona.

      Poista
  6. Froakkien kehitys lisää houkutusta ottaa se starteriksi. Mutta toi Garchomp, se on jo valmiiksi tehokas Poke. Saa nähdä kuinka vahvaksi se sitten tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Froakkien muoto on kyllä tosi onnistunut :-D. Taitaa Mega Garchomp... ja mahdollisesti muutkin megat pompata suoraan ubereihin haha.

      Poista
  7. Fennekinin seuraava muoto näyttää ihan Lucarion Drag-personalta.

    Ja voi kohtalon ivaa, rumasta Froakiesta tuli sittenkin ihan ookoon näköinen. Ehkä joudun sittenkin ottamaan vesi-tyypin, huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin!!! >:( Mullekin tuli epämiellyttävät Lucario-vibat.

      Mut hei niin se menee, rumista lapsista tulee kauniita aikuisia ja kauniista lapsista rumia aikuisia. Mä olin kaunis lapsi, mutta nykyään...

      Poista
  8. En olisi ottanut frokieta todellakaan ennen. Ajattelin siitä tulevan semmoinen iso sammakko, joka on täynnä sitä valkosta jutskaa. Nyt tuo kakkos muoto on mun ehdoton lemppari. Se vaan yllätti. Chespinin oisin ottanu, mut... kai siitä voi vielä tulla joku hienompi kuin tuo kakkonen. Tulee mieleen, että tuon isoin muoto ois semmone isokokoinen emboarin kaltainen myyrä.
    Fennekinin kakkosmuoto näytää aika njääh. Tikku kädet, hännästä tulee se tikku joka saa sen näyttämään luudalta ja liian itse varma ilme.
    Uudesta mewtwosta en pidä, oon jotenkin tainnu tottuu jo tähän pullon aukasiaan. Jos tulee se pokemon z niin siihen varmaan taas keksitään jokin uusi mega mewtwo z. :(
    Ei ne "kaks muuta" oo mun mielestä boring. Vaan ihan kiva lisä. Outoo et ne on psichic tyyppii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, mutta nää on vasta kakkosmuodot. Ei sitä vielä tiedä, millaisia ne on lopullisesti! Esim. Grotle ei kyllä mulle lupaillut koskaan mitään kovin hienoa, mutta sieltä tulikin sitten Torterra ja wohaa vaan!! Kelpaa!
      Chespinin sietää jäädä musta isoksi palloksi, koska se on pähkinä. Myyräpallo <3.

      Videossa näkyi, että ei tuo tikkuhäntä olekaan sen häntää, vaan joku sen kävelykeppi jota se säilyttää hännässään. Hahaha nauran jos siitä tulee Fire/Fighting.

      Poista
  9. Myöhemmin eilen tuli vielä litleon isompi muoto. En oikeen pitäny siitä harjasta. Ja nyt näytettiin jonkun sivun alareunassa sen kukka keijun eri kukkia, vaikka kerrottiinhan se jo ennen. Startterejen tokat muodot on kaikki hyviä, paitsi Fennekinin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, Pyroar! Musta se oli aika hauskan näköinen, kun pitempään katsoi. Ja tyttömuoto myös :3!

      Poista
  10. Olen yksi heistä jotka eivät pallosta pidä D: Lisäksi sen suu tuo mieleen ne moe-animejen nököhampaat, hyi! Froakie tosiaan sai aika komean evon, mutta olen yhä Fennekinin kannalla vaikka olisi tuo voinut parempikin olla :T sen häntä oisi ollut vähän parempi jos tuo pörrö-osio olisi ollut tuon tikun varressa :D

    Muut uusien Pokejen paljastukset olivat jees, ja tykkään että tuon kissaotuksen kanssa kerrankin femme on hyökkääjä >:D Mewtwon kanssa kävi nyt kyllä niin että se aiempi alkoi näyttämään ihan hyvältä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiiiii, ehkä mun täytyy alkaa piirtää Quilladinista paljon söpöjä kuvia, niin kaikki alkaa tykätä siitä! Haha! Mulle tuli siitä heti mieleen kaikkea söpöä yayh.
      Uusimmassa videossa paljastuikin, että ei tuo tikku kuulukaan sen häntään :O.

      Poista
  11. Tota niin :D Bulbapediasta lunttasin että Garchompin Base Attack on 130. Mega Garchompilla on vahvistetut Attack ja Sp.Attack, vastaiskuna on tosin huomattava Speedin tippuminen (toivottavasti toooooooooooosi paljon :DD)
    Quilladin on söpö,PÄHKINÄ! Käyttää varmasti "pähkinätaktiikkaa" peleissä xD Mut eikö se Braixenin keppi ahterissa ole ennemminki TAIKASAUVA? Ehkä siitä lopulta tulee noitakettuyhdeskänhäntäninjasupi, pähkinänsärkijä tai jotain. Frogadier näyttää musta jotenki sporttiselta, hah.
    Mitä tulee uusiin pokeihin... jäädino on mylittlepony ulottovuudesta ja t-rexin poikanen on RRÄYH ;D alpakkapoke on kiva kun sitä saa stailatan ja ne sukupuolikissat mukiinmeneviä.
    PS. Rakas, Game Freak, antaisitteko megamuotoja sellaisille pokemoille, joilla ei ole paljon tehoja ja jotka ei pysty itseään puolustamaan niin hyvin ^^. Että sovitaanko ettei enää übervahvenneta vahvoja suosikkeja? Kiitos jos koitte piston sydämissänne gamefreakiläiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Mega Garchomp kuulostaa hirviömäiseltä >:O.

      Quilladin on kyllä söpöläinen, jee! Toivottavasti se saa piikkipähkinä-hännän, sellainen olisi täydellinen sille. Ja joo, tossa uudessa videossa näkyikin, miten tuo kepakko onkin sen joku sauva. Jollain sairaalla tavalla toivoisin yleisen vitsin vuoksi, että saataisiin taas joku fire/fighting startteri. Ehkä tuo keppi viittaa kendoon tai johonkin :-DD.

      Joo, musta Ampharokselle ja Mawilelle oli kiva saada megat. En tosin toivo, että kauhean moni heikkokaan saisi tuollaista muotoa, täytyy pokémon-maailmaan jäädä pari heikkoakin pokéa kaikkien supervahvojen joukkoon! :-D

      Poista
  12. Mega Garchompin leuka on vähän kuin Ronald reganilla, vai? :D(Garchomp rulaa)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!