Lisää mega evoluutioita...!

Huhuu! Lisää mega evoluutioita ja sen sellaista. Y-tilannevedospostaus on vähän jäänyt, koska Photoshopini alkoi kiukutella tässä yksi päivä ja siten en ole saanut kuvia muokatuksi. Mur. Hävytön mainostus tähän väliin, mutta aloitin kaikkien kiireiden keskelle englanninkielisen personal blogin, jota voi myöskin lukaista, joskin se tuskin kiinnostaa ketään :D (linkki)


Mega Metagrossin kaveriksi saapuu myös Mega Salamence... mun mielestä on vähän,  tai no, tosi mälsää, että näitä megoja tulee niin kovaa tahtia sellaisille pokémoneille, jotka olivat jo ihan hurjan vahvoja ihan sellaisinaan. Tai ainakin siltä tuntuu :D. Itsekin nappasin omaan kilpailutiimiini Mega Aerodactylin, kun tuli sellainen olo, että ei ilman megaa viitsi oikein tehdä tiimiä ainakaan nyt.
Toisin kuin Mega Metagrossin kohdalla, niin mua tää Salamance ei hirveästi sytytä. Ihan hauska idea, kaiketi, voin vaan kuvitella että sen nopeutta on kasvatettu aika hurjasti (tuohan näyttää ihan ampaisevan ja halkaisevan tuulet tuolla muotoilulla, jos niin voi sanoa :D). En kumminkaan tykkää sen enempää, ja kuten sanottu, musta Mega evoluutiot voisi suosiolla jättää niille vähän aliarvostetuille pokéille. Mega Salamancen ability on ihan helkkarinmoinen: Aerilate tekee kaikista normaali-tyypin hyökkäyksistä Flying-tyyppisiä ja antaa niille vielä 30% boostin. Kuvitelkaa vaan Return Salamancen tekemänä. Tai Giga Impact.


Lopunny on ehkä yksi viimeisimmistä pokéista, jonka olisin uskonut saavan Mega-muodon! Ei siinä mitään, eihän tuohon kauheasti muutosta ole tullut, mutta musta toi on ihan hauskan näköinen. Altarian mega-muodosta taas ensimmäinen ajatukseni oli: "No siis totta kai, olisihan se pitänyt kaikkien arvata että Altaria jos joku saa megan itselleen." Mega Altaria on kyllä aika symppis :D. Tuollainen pumpulipallo.

Vaikka ei mulla ole mitään mega evoluutioita vastaan, toivoisin kyllä ehkä hiukan tahdin hidastuvan niiden luomisessa :D En kyllä ole vieläkään ihan varma, mitä mieltä olen koko "Pokémonit muuttaa muotoaan ja palaa takaisin vanhaan"-jutusta. Jotenkin ristiriitaista.

Cosplay-Pikachut on muuten jees!


Hehe, pakko vielä muuten mainita, että sain tänään Charizardite X:n tuohon Y-peliini, kun kävin lataustapahtumassa sellaisen lataamassa. Matkustin oikein junalla toiseen kaupunkiin GAME-pelikauppaan, kuten tietysti kunnon Poké-fanin kuuluuu :'D. Eihän se nyt sopisi, että hyvä pokémon jäisi hakematta. On jotenkin ollut hirveän vaikea pysyä ajan tasalla lataustapahtumissa täällä :-/ Pelkään, että Diancie-tapahtuma on jotenkin onnistunut menee multa sivu suun... kertokaa nyt, että sitä ei ole vielä Euroopassa jaeltu :D.



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Minun käsittääkseni ei ole jaettu Euroopassa Diancieta. :) tosin sain sen kyllä vaihdettua jo itselleni. :P lienee Japanilainen..

    VastaaPoista
  2. Salamence on jäänyt aikojen saatossa voimakkuudestaan jälkijunaan ja on tällä hetkellä yksi heikoimmista pseudoista, joten megamuoto oli hyvin ymmärrettävissä (varsinkin, kun Metagross sai kanssa). Ulkonäkö vaan on vähän mitä sattuu... En tykkää tästä yhtään kyllä. Mega-Mencelle Extremespeed vaan. ;)

    Joo, ei.

    Mega Lopunny on kanssa ei. Reiäiset sukkahousut, näistä voi ehkä päätellä jotain miksi tämä megamuodon sai. Fandom, fandom... Tää olisi voitu toteuttaa jotenkin paremmin ehkä. MEGA ALTARIA ON IHANA. Yksi lempparipokeja muutenkin ja design on ihan loistava, ja kun olen ollut Fairy/Dragonin perään ihan X/Y alkumetreiltä jo. Loistavaa!

    Henkilökohtainen mielipide megoihin liittyen on, että ihmiset ehkä hyväksyvät ne suopeammin ja nopeammin kuin jos tulisi suoraan uudet kehitysmuodot (vertaa megamuodot vs. 4 genen aikana tulleet kehitysmuodot vanhemmille pokemoneille). Ja nykyään näkee paljon, paljon enemmän ihmisiä, jotka haluavat suoraan vaan megamuodon, eivätkä enää uusia kehitysmuotoja. Lisää megoja vaan ja paljon!

    Dianciesta ei ole tosiaan ollut vielä eventtiä Euroopan puolella. Veikkaisin, että tulee ORASin mukana, kun jaetaan se Diancite siinä samalla.

    VastaaPoista
  3. En ole vieläkään lämmennyt Mega-pokemoneille. Mun mielestä idea on edelleen jotenkin tosi mälsä, varsinkin kun noita Mega-muotoja nimenomaan saa juuri kaikki jo valmiiksi tosi voimakkaat poksut...

    Mega Metagross on musta ihan hirveä! Yööhh! En pidä sen Mega-muodosta ollenkaan! Enkä kyllä kauheasti näistä uusistakaan tyypeistä. Paitsi tuo Altaria on kyllä ihan söpö. :3 Ja hei, olet täysin oikeassa: uusia Mega-pokemoneja tulee ihan liian tiheään tahtiin!

    VastaaPoista
  4. Mää pidän kovasti tästä satsista mega-muotoja, Salamence näyttää kuin sillä olisi riippuliidin päällä <3 Mutta, en kyllä itsekään pidä mega-konseptista. Nää kaikki voisivat paremminkin olla vaihtoehtoisia kehitysmuotoja Pokemoneille, tosin statseja ja muita ominaisuuksia pitäisi tällöin tasapainottaa.

    VastaaPoista
  5. Itse vihaan mega muotoja. Kaiken huipuksi, että ihmisethän nämä kivet ovat keksineet, joilla pokemonit saavat mega muotonsa. Kuten aina ihmisten ei pitäisi sekaantua luontoon. Pokemonit nousevat vielä vastarintaan mega muotojensa kanssa.
    Itse en ole yhdellekkään pokemonilleni antanut kiveä ja tehnyt siitä megaa vaikka on mahdollisukksia. Ja kaiken huipuksi voitin idiootti Dianthan mega Gardevoirin Greninjallani. In your face Diantha! >:D

    Ps. Avri lähetin tuonne themovingforest@gmail.com sähköpostiisi viestin :)

    VastaaPoista
  6. Heh, serebiin sivuille oli julkaistu muutama vuotanut megaevo lisää. :D mega Slowbro ja mega Audino. :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!