Pokédex: Growlithe ja Arcanine

Vuoden ensimmäinen kirjoitus! Ja nyt onkin hyvä sanoa, että olemme Munchyn kanssa lähettäneet sähköpostit joulukalenterin top-6:lle eniten pisteitä keränneille kyselläksemme heidän postiosoitteitaan, jotta voimme lähettää joulukalenterin palkinnot. Pakko sanoa, että kalenteriin tuli tosi hienosti vastauksia joka päivä ja luovemmissa tehtävissä oli mitä mainioimpia vastauksia! Olisimme halunneet palkita vaikka kaikki, mutta valitettavasti on pakko olla jotkut rajat :D. Ajattelimme kerätä sellaisen yhteenvetopostauksen joulukalenterista, jossa julkaisemme joitakin meille lähetettyjä vastauksia. Jos joku osallistunut on ehdottomasti tätä vastaan eikä halua omia vastauksiaan kenenkään silmille, voi siitä tiedottaa minulle sähköpostiin themovingforest@gmail.com.

---------------------

Piti aloittaa blogi tänävuonna Pokémon Adventures-kirjoituksilla, mutta nyt olenkin kamalan epävarma, että kannattaako mun tehdä postauksia chaptereittain vai yleismaallisemmin vai miten. En tiedä, kiinnostaako ketään lukea niin sanottua synopsista chaptereista tästä blogista kuvineen ja mun kommentteineen, vai miten tää nyt pitäisi tehdä. On tämäkin, kun blogisti ei tiedä, miten blogata :D. Saa auttaa ja antaa mielipiteensä!


Mutta tosiaan, Pokédexissä on hyvä mennä etiäpäin, että saadaan se tämän kevään aikana vielä pakettiin. Nyt käsittelyssä Growlithe ja Arcanine.

Growlithe

Growlithe ja Leer
"Its superb sense of smell ensures that this Pokémon won't forget any scent, no matter what. It uses its sense of smell to detect the emotions of others."
- Pokédex (Emerald)

"Growlithe on ääriharvinainen pentu-Pokémonlaji. Otteleminen sitä vastaan vaatii varovaisuutta. Se on suorastaan ylisuojeleva suhteessaan omistajaansa ja elinalueeseensa. Se karkoittaa tunkeilijat haukkuen ja purren."
Näin sanoo Virallinen Pokémon Käsikirja.
Growlithe evoluutionsa kanssa on yksi näistä kautta-aikain hyvin suosituista pokémoneista. Eikä siinä mitään, onhan Growlithe oikeinkin symppis tapaus! Ensimmäisen kerran Growlithe ja Arcanine päätyivät tiimiini White2:ssa, ja olihan se kokemus vallan miellyttävä! Jotenkin, vaikka olen aina ihan tykännyt sekä Growlithesta että Arcaninesta, ne ovat jääneet kamalan etäisiksi pokémoneiksi. Mutta nyt kun pääsin niitä itse käyttämään tiimissä, on suhteeni niihin jotenkin lähentynyt :D.
Pituus: 71 senttimetriä
Paino: 19 kiloa
Abilityt: Intimidate, Flash Fire ja Hidden Ability Justified
Kehittyy: Fire Stone
Näitä oli vaikea piirtää! D:

Arcanine

Arcanine ja Ember
"This legendary Chinese Pokémon is considered magnificent. Many people are enchanted by its grand mane."
- Pokédex (Gold)

"Arcaninen kauneutta on ihailtu jo vuosisatoja. Se kiitää niin kepeästi ja nopeasti. että näyttää lentävän. Hyvin kohdeltuna Arcaninesta tulee oiva lemmikki, mutta huonosti koulutettu yksilö voi puolustaa sinua jopa puremalla ystäviäsi ja perheenjäseniäsi."
- Virallinen Pokémon Käsikirja.
Arcanine on Pokémon-lajiltan Legendaarinen Pokémon, joka tietysti herättää kaikennäköisiä kiinnostavia kysymyksiä. Erityistä mystiikkaa tietty tuotti Pokémon-animen toinen jakso, jossa Arcanine poseerasi Articunon, Zapdosin ja Moltresin vieressä tasavertaisena legendaarisena pokémonina. Ja niinpä Pokédex-entryissä on kiinnostavaa, kun niissä mainitaan Kiina ja kuinka Arcanine on siellä ajateltu legendaariseksi pokémoniksi... ehkä tuo animen Legendaarinen Pokémon-taulu oli made in China-tuote, niin siksi Arcaninekin oli siinä :D. No mutta oikeastaan tollaset entryt saa meikän toivomaan hetimiten, että joskus saadaan Pokémon-peli, jonka pelialue perustuu johonkin Kiinan alueeseen. Olisiko ees vähän siistiä :D. Arcanine perustunee kiinalaisiin leijonakoiriin, joita seisoo pyhäikköjen oviaukoilla suojelemassa paikkaa pahalta. Vähän niinku vahtikoira-Arcanine.
Anyway, musta Arcanine on nykyään aika halittava otus :3. Toisaalta taas melkein ärsyttää  näiden kahden suosio, mutta ei, ei se sitten kumminkaan ärsytä yhtään. Haluan vielä joskus uudestaan kokeilla Arcaninea tiimissä. Ai niin, Garyn Arcanine oli aina jotenkin tosi cool animessa :D.
Pituus: 190,5 senttimetriä (!!! tää on pakko olla joku Arcanine seisomassa kahdella jalalla tai jotain)
Paino: 155 kiloa
Abilityt: Intimidate, Flash Fire ja Hidden Ability Justified
Tämän piirtämiseen meni ihan hirveän kauan. Mutta olen tavallaan tyytyväinen.

Mitä mieltä olette Growlithesta ja Arcaninesta? Toivottavasti vuosi 2015 on lähtenyt hyvin käyntiin!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

18 kommenttia:

  1. Haha, vähän epäilinkin että kalenterista ei mitään tule kun jätin osallistumatta varmaan 1/3 luukkuihin erinäisistä syistä johtuen (mikä on jännää, koska luin ne kaikki). Ehkä voisi ensi kerralla tsempata jos teette jotain vastaavaa uusiksi, ja oikeasti yrittää. Mut onnea kaikille voittajille. :p

    Pakko kehua näitä kuvia, Arcanine varsinkin näyttää ihanalta pehmokoirulilta jota haluaisi mennä halailemaan. :D Olen aina tykännyt näistä kahdesta, mutta sitten kun viimein uskaltauduin käyttämään tiimissä niin vaikutus oli negatiivinen... Ja nyt nämä ovat enää "meh". Jännää miten paljon jonkun poken käyttäminen tiimissä voi vaikuttaa mielipiteeseen siitä, esim. nykyään vihaan Dodriota ja Lanturnia ja ehdottomasti rakastan Ninetalesia (missä kaikki kolme olivat ennen linjalla 'tykkään').

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aawh no ehkä ensi vuonna tosiaan :). Ja mulle tuli itelleni yllätyksenä, että kuinka moni lopulta oli osallistunut ja että siellä oli tosi monta tyyppiä, jotka oikeesti vastasi joka päivä luukkuihin :D. Kiitos osallistumisesta kuiteskin, Cinnamber!

      Oi, voi kiitos! Kyllä sen kanssa saikin vähän tapella, en millään meinannut saada siitä kunnollisen näköistä. Oho, mä taas oon kova Dodrion ystävä. Lanturnia en ole kyllä koskaan kokeillut. Mutta joo, mullekin on ainakin kerran käynyt niin, että oon tykkäillyt jostain pokémonista ja sitten mielipiteeni on muuttunut ihan täysin, kun se on ollut tiimissä (I'm looking at you Serperior, nykyään en tykkää yhtään.)

      Poista
  2. Aijai, nämäkin poksut olivat niin suuressa hypetyksessä kavereideni keskuudessa että alkoi tulla korvista ulos. Ovathan nämä kyllä varsin hienoja tapauksia, on tullut käytettyä 5. genessä ainakin.

    Itse olen lukenut että Arcaninen oli kuulemma alunperin tarkoitus olla legendaarinen, mutta sitten ajatus hylättiin ja sille annettiin pre-evoluutio. Olisi ehkä jopa ollut niin että se olisi ollut samassa joukossa Articunon ja Zapdosin kanssa, mutta sitten pistettiin Moltres peliin. En ole tästä ihan varma, mutta jotain sinne päin se taisi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, sama juttu, tuntuu että tuli jossain kohtia Arcanine ja Growlithe yliäyräiden, kun ihmiset niin hypettivät niitä.

      Tuo onkin kiinnostavaa, etenkin just, jos lintuja olisikin ollut kaksi ja Arcanine ikään kuin niiden johtajana :D. Tosin ehkä Moltres sitten sopii tuohon porukkaan Arcaninea paremmin.

      Poista
  3. Itse en jostain syystä ole koskaan törmännyt minkäälaiseen hypeen näiden osalta, tiedä sitten miksi. Peleissäkään en muista montaa kertaa törmänneeni, tosin pelaan lähinnä ingamea.
    Itse pokmoneista tykkään tosi paljon. SoulSilverissä sain viimein otettua tiimiin ja olin oikein tyytyväinen. Jotenkin on sellainen mielikuva että olen joskus aiemminkin käyttänyt, mutta en nyt muista olenko oikeasti ja missä...
    Koira-pokemoneista tykkään muutenkin, ja erityisesti näistä kahdesta, koska lapsena meillä oli kotona isoja karvaisia koiria jotka tuntuivat pienestä pojasta aivan jättiläisiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, musta tuntuu että netissä kaikki tykkää hirmuisesti Arcaninesta ja Growlithesta, ainakin jollain foorumeilla sellaiset 13-16-vuotiaat tytöt :D. No en kyllä tiedä. Ainakin tosi paljon faniarttia oon nähnyt näistä, kuten muistakin koira-pokémoniesta.
      Aawww, mä olen ehdottomasti isojen karvaisten koirien ystävä! Mitä jätimpi koira, sitä parempi! :D

      Poista
  4. Arcanine kuuluu yksiin suosikkeihini. :) Tykkään käyttää ingamessa, mutta eipä ole kamppailuissa tullut käytettyä.
    Upeita kuvia jälleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Ja on se kyllä upea pokémon, että ymmärrän hyvin miksi kuuluu suosikkeihin :).

      Poista
  5. Olen aina tykännyt näistä kahdesta tosi paljon! Mutta silti myöskin mulla nämä päätyivät tiimiin vasta White 2:ssa. :D Pakko myöntää että varsinkin Arcanine on kyllä tosi upea otus. Itseänikin kiinnostaa tuo sen legendaarisuus, ja juuri tuo mainitsemasi taulu Animessa (made in China voi että haha XD loistava pointti). Ja hienosti olet piirtänyt jälleen kerran! Tykkään varsinkin noista Arcaninen raidoista jollain oudolla tavalla. Kaipa ne erottuvat jotenkin tosi kivasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, toinen Arcaninen käyttäjä White2:ssa, ollaan samiksi :P. Pitää ehkä enemmän tutkiskella tätä legendaarisuus-pointtia jostakin, on se sen verran kiehtovaa!
      Ja kiitos kehuista :D.

      Poista
  6. Vauu, oon taas ihan sanaton näistä sun piirustuksista! Erityisesti Arcanine on aivan upea! Aivan mahtavaa!

    Growlithe ja Arcanine ovat kyllä syöpyneet aivoihini sellaisina "kaikkien lemppareina" Pokémoneina. Arcanine varsinkin oli juurikin niitä must-tykättäviä Pokémoneja aikanaan, ja varmaan vieläkin on. Muistaakseni tosi monet Pokémon-fanisivut silloin vuonna nakki ja kirves kantoivat Arcaninen nimeä jossain muodossa:D Tyyliin jotain "Arcaninen tuliluola" vai mitähän niitä olis voinut olla hahaa! Arcaninesta ei ole peleissä kokemusta, vaikka taisinkin sellaista joskus kokeilla tyyliin Pearlissa, mutta ei kovin pitkäkestoinen kokeilu tainnut olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi kiitos, tässähän ihan punastuu tuollaisista kehuista :D.

      Joo, ihan sama juttu, nää on jotenkin aina kaikenmaailman suosikkilistoissa :D. Arcaninen tuliluola kyllä kuulostaa ihan pirun tutulta, hahaha. Tosin kaikki koirapokémonit tuntuu olevan jonkinmoisessa suursuosiossa noin yleensäkin. Mutta kyseessä on kyllä tyylikäs pokémon, ei siinä mitään!

      Poista
  7. Olikos joulukalenteriluukuissa paljonkin osallistujia? :) Niin ja laitatteko mahdollisesti julki jotain listaa sijoituksista? Mielenkiinnosta olisi hauska nähdä oma sijoitukseni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä paljon osallistujia, mutta en nyt äkkisältään muista määrää :). Listaa sijoituksista ei tule, mutta nyt jo on julkaistuna tuollainen yhteenveto-kirjoitus :).

      Poista
  8. Nää on kyllä lutuisia <3. Animessa tykkäsin kyllä varsinkin konstaapeli Jennyn ja Jamesin Growlitheista. Garyn Arcaninekin on aika cool.
    En ole vielä päässyt kunnolla kokeilemaan, kun niitä ei ole vielä tullut Mt Pyrellä vastaan. Se on vähän ärsyttävää, että FR/LG-peleissä ne Roarittaa just pallon heiton hetkellä :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jamesin Growlie oli kyllä yli-söpö. Muistan, miten toivoin sen päätyvän Jamesin varsinaiseen tiimiin, mutta ei.
      Roar on kyllä pirun rasittava :(.

      Poista
  9. Arcanine kyllä yltää yksiin lemppareista mutta jotenkin se kiinnostavuus tulee paljon muualtakin kuin siitä että se on legendaarinen pokemon. Jotenkin se on vähän tylsähkö legendaariseksi, mutta ei nuo articuno, zapdos ja moltreskaan kyllä mitään ihmeellisimpiä pokemoneja ole:D no en nyt kyllä tiedä minkä ajattelin olevan tämän kommentin pääasia, mutta siis tykkään kyllä molemmista !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, aaws! Mutta joo, onhan Arcanine tosi hieno pokémon, ja jotakin majasteettista siinä on, jos nyt ei sitä legendaarisuutta niinkään.
      No ei kyllä tosiaan Articuno, Zapdos ja Molters yllä ihan sinne kaikkista kiinnostavimpiin leguihin :DDD.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!