Uusia pokémoneja

Haha, huono ylläpitäjä blogilla, kun on niin hiljaista. No nyt totta puhuen syynä on se, että tuossa pari viikkoa sitten varmistui se, että muutan parin viikon päästä Suomeen joksikin aikaa, kun taas poikaystäväni jää Britteihin, Joten luonnollisesti vietän tämän ajan hänen kanssaan D:. No mutta, syksyllä onkin sitten hyvä päivitellä blogia usein, kun ei ole parempi puolisko häiritsemässä, eikös niin? :D

Ajattelin nyt kumminkin viimein sanoa pari sanaa näistä uusista pokémoneista, joita uusin Hoopa-filmi on vilautellut.

Ensimmäisenä tämä CoroCorossakin vilahtanut musta hirmu. Kuvan vieressä on CoroCoro-tyyliin teksti "!? Onko tämä uusi pokémon?!". Niin, onkohan kyse uudesta pokémonista? Aikamoinen hirmuolento se sitten on, jos se todella on täysin uusi ilmestys. Noin normaalisti sanoisin, että kyseessä olisi uusi forme Zygardelle, joka olisi sitten saatavilla siinä Pokémon XY:n kolmannessa versiossa, mutta... jotenkin sekin epäilyttää, kun 3. versiosta ei ole kuulunut sitten yhtään mitään, mikä herättää hiukan epäilyksiäni. No, jos nyt kumminkin jatketaan tällä normaalilla ajatuksellani, niin tosiaan, meikän villi veikkaus on, että kyseinen mörmelö on Zygardelle luotu uusi forme. Syitä tähän on pari, joista ensimmäinen on jo tuo CoroCoron otsikko, mikä vähän antaa sellaista fiilistä, että kyseessä ei ole oikeasti ihan uusi pokémon. En tiiä, siinä on vaan tuollaista fiilistä, että "OOOH omg onko tämä uusi pokémon, onko onko onko?!! EI KYSEESSÄ ON MEGA HIENO FORME ette osanneet odottaakaan tätä".

Miksi sitten Zygardelle? Ihan ensimmäisenä voidaan vilkaista jo vaikkapa X:n Pokédex-entryä Zygardesta, joka sanoo näin: When the Kalos region's ecosystem falls into disarray, it appears and reveals its secret power. No, eihän tuo tietenkään mitään varsinaisesti todista, mutta voisi olla aika osuvaa, että Zygarden salaiset voimat nimenomaan osottautuvat tällaiseksi forme-hommaksi. Toinen hieman hienovaraisempi vinkki asiaan löytyy Zygarden nimestä, jossa garde on ranskaa ja tarkoittaa vartijaa. Aika moista spekulaatiota, mutta jotenkin mulle tulee tosta mustasta hirmusta mieleen sellainen ancient guard, oikea jättiläinen (mikä sikälikin sopisi hyvin, perustuuhan Zygarde osittain Jörmungandriin, jonka äiti on jättiläinen). Jotta skandinaavinen mytologia menisi vieläkin sekavammaksi, Jörmungandar on myös tunnettu nimellä Midgår Serpent. Midgår on siis mytologiassa ihmisten maailma, joka syntyi Ymir-jättiläisen ruumiinosista. Jotenkin tällainen siluettijättiläinen sai meikäläisen automaattisesti assosioimaan sen Zygarden kanssa (etenkin kun sitä kolmatta versiota ei näy eikä kuulu ja Zygarde on jäänyt niin pirun etäiseksi).

No mutta, pelkkää villiä spekulaatiotahan tämä. Kuitenkin Yveltalin ja Xerneaksen kohdalla ne mytologia-spekulaatiot osuivat jotenkin yhteen, vähäsen. Jotenkin siis odotan siltä Z-versiolta jonkin näköistä kamalaa katastrofia, jonka Zygarde voi voimillaan pelastaa.


Sitten se toinen pokémon, josta aluksi liikkui netissä fanien piirroksia, ennen kuin jonkun onnistui napata kuva itse otuksesta Hoopa-leffassa. Ihan aluksi kun näin tästä fanien piirtämän kuvan, mietin ekana, että sehän on kuin Duskull ilman maskia ja sitä viittaa :D.

Kun Duskull oli elävien kirjoissa.
Mutta tuossa varsinaisessa, joskin hyvin huonolaatuisessa, valokuvassa tämä uusi möllihän näyttää ihan joltain minikokoiselta, puoliksi amputoidulta Gardevoirilta. Jos Raltsia ja kumppaneja ei olisi, voisi tätä oikeasti luulla joksikin hämäräksi Gardevorin vauvamuodoksi. Jotenkin tosi outo ilmestys ainakin mun mielestäni! :D Toisaalta se kanssa muistuttaa vähän sipuliakin... mutta joo. Tästä mun on kamalan vaikea oikeastaan edes keksiä mitään järkevää sanottavaa. Se on jotenkin niin tuollainen... möllykkä. Odotan kumminkin innolla lisätietoja! Ja sitä, että näen tuon olion niinku noin kunnolla.

Mitäs mieltä olette muut näistä kahdesta uudesta pokémonista? Kuten sanottu, palaan varmaan vasta syyskuun alkupäivillä blogiin (tai koskas sitä tietää), nyt keskityn muihin juttuihin!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Luulen että ensimmäinen on Zygarden uusi formi/mega/primal. Tuo pikkuotus kyllä ihmetyttää.. Jotenkin tuntuu että se ei olisi pokemon ollenkaan, mutta jotenkin sekin liittyy Zygardeen. :o

  VastaaPoista
 2. Tuosta jättimöhkäleestä olen kyllä kuullut vaikka mitä spekulaatiota Zygarden muodosta Kyuremliitoksiin tai Volcanionin toiseen muotoon, koska Volcanionhan on yhä vieläkin virallisesti paljastamatta vaikka siitä kuultiin jo aikakausia sitten. Joten selkeästi säästelevät sitä seuraaviin pääsarjan poksupeleihin. Sama kuin spekuloidaan sitä ovatko nuo ulokkeet sen sivuilla mitä, itse olen sitä mieltä että vaikuttavat enemmänkin jaloilta/käsiltä jonka varassa se on, joidenkin mielestä ovat jotain siipientapaisia..

  Pikkumöllistä en tykkää yhtään (en voi sanoa että tuosta toisestakaan tuon siluetin pohjalta, jättimöhkälepokemonit eivät ole suosikkejani), mutta kaipa se menee mm. Solosiksen rinnalla siihen verraten. Tästäkin on spekuloitu jopa, että olisi seuraava ns. pixie-legendaarinen, jollainen meiltä kuudennestä sukupolvesta puuttuu (pikkulegendaarinen jolla kaikissa statseissa 100).

  Ja toki ainaiset spekulaatiot seitsemännestä sukupolvesta, joihin en jaksa vieläkään uskoa koska tuota kolmatta pääsarjan peliä ei ole vieläkään julkaistu tai siitä ei edes ole tosiaan mitään vihjailtu. Ja kestoltaan ei välttämäti mene nappiin, kuudennen sukupolven kesto on tällä hetkellä 665 päivää - viides sukupolvi kesti 953, neljäs 1412 ja kolmas 1495. Toki viidennen sukupolven kestoon verrattuna ajankohta olisi jo alle vuoden perässä, joka laittaa minut saapumaan siihen tulokseen että seuraava pääsarjan peli annetaan julki tämän vuoden lopussa/ensi vuoden alussa, julkaistaan joskus keski/loppuvuodesta 2016 ja siinä samassa saatetaan viitata jo seitsemänteen sukupolveen, ellei sitten erillinen ilmoitus loppuvuodesta.

  Joten ehkä niissä on kuitenkin jotain perää, että tuo mölli olisi ensimmäinen seitsemännen sukupolven pokemon, joka sitten julistettaisiin seuraavan pääsarjan ja kuudennen sukupolven viimeisen pelin kanssa ensi vuoden aikana... Kuka tietää. Menipä taas jaaritteluksi vaihteeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaarittelu on just hyvä, anteeksi että en ole aiemmin saanut vastatuksi! Nythän kaikki mysteerit on enemmän tai vähemmän ei-mystisiä??, kun kummatkin on paljastuneet Zygardeksi :D. Saisivat nyt jossain kohtaa julkistaa sen Z-versionkin oikein ryminällä.

   Poista
 3. Toi pieni vihreä kummitus/henkiotus näkyy tossa Mega Evolution spesiaalissa. Arvelen, että se voisi olla ehkä vielä uusi kutosgenen poke tai sitten se on seiskagenen maistiainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Korjaus, se onkin Zygarden uusi formi Serebiin mukaan.

   Poista
  2. Jep, Zygardeksihan nämä kaikki paljastuivat sitten lopulta :D.

   Poista
 4. Hei Avri! :) Olen ihan totaalisen rakastunut blogiisi, ja olenkin lueskellut sen parissa viikossa lähes kokonaan läpi! Mahtavaa lukea faktapohjaista Pokémon-tekstiä vaihteeksi suomeksikin. Olet nähnyt postausten eteen niin suuren määrän vaivaa ja aikaa, tehnyt kunnon taustatutkimuksia ja pikkutarkkaa duunia! Lisäksi täältä löytyy tosi piristäviä ja hauskoja postauksia, tuoreimpia uutisia, pientä kivaa triviaa, hurjan mielenkiintoista spekulointia, viihdyttäviä mielipidepostauksia, omaa mahtavaa taidettasi, videoitakin... Kaikkea ihan loistavaa settiä :D

  Toivonkin, että pian saataisiin kuulla jotain lisää sinusta täällä blogin puolella! Ymmärrän, ettei aina ole aikaa/inspistä, joten ei nyt tietenkään mitään painostusta - mutta sitten kun niitä taas löytyy, niin uudet tekstit ovat tosi tervetulleita päivän piristyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaaawwww, olipas ihana kommentti ja erityisen kivaa oli, että satuin lukemaan tämän vasta "comeback"-kirjoituksen kirjoituksen jälkeen. Aaahh, tervetuloa lukemaan! Ja kommentoimaankin, vaikka olen nyt tosi huonosti vastaillut kommentteihin, niin oikeasti niitä on tosi kiva lukea ja kaikki kirjoittelee niin mielenkiintoisia juttuja :)!

   Jesssh, tästä tuli ihan uutta virtaa!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!