Chespin-kakku ja vähän jotain muutakin

Moi! :D Sain eräältä kommentoijalta tuossa viime viikolla postausehdotukseksi kirjoittaa suosikkihahmoistani Pokémon-animessa, ja hassua, miten isosti tuo aihe jotenkin kolahti meitsiin :D. Heti teki mieli alkaa kirjoitella aiheesta, vaikka pitkään mulla on ollut Pokémon-kirjoittelua kohtaan inspiksen puutetta. Ehkä, koska aihe on jotenkin mukavan helppo? Voi vain kirjoitella omia ajatuksiaan ja sellaisia. Oikeastaan kyseinen aihe ja tietysti myös viime päivien kova Pokémon GO -hype on saanut inspistäni pokémonista kirjoitteluun palaamaan... Kuitenkin, ennen suosikkihahmo-kirjoitusta, ajattelin esitellä teille jälleen kerran jotain muuta erittäin hienoa!

Saa muuten heitellä bloggausehdotuksia kommentteihin muutenkin, niistä on paitsi mulle apua, niin on kivaa pystyä kirjoittamaan asioista, jotka kiinnostavat lukijoita!

Nimittäin katsokaa, siskoni uusin Pokémon-teemainen kakku on itse Chespin! Ja ihan saamarin hieno! Musta tuntuu, että siskon mulle tekemät Pokémon-kakut vain hienonevat hienonemistaan.Tämä Chespin-kakku oli oikeasti livenä ihan uskomattoman näyttävä teos :O. Kakku oli mulle ylläri (en tiedä, mitä teen oikein, että ansaitsen saada kakkuja yllätyslahjaksi) ja sisko ei tiennyt edes Chespinin nimeä ennen projektia, hän vain tiesi, että pidin kyseisestä pokémonista. Kuulemma tämä tuotti vähän vaikeuksia referenssikuvien löytämiseen, kun pokémonin nimi oli täysin hukassa ja hän oli kuulemma googlaillut Chespiniä hakusanoin "green and brown pokemon" :D. Kerroin hänelle, että ensi kerralla Bulbapedian listaukset esimerkiksi värien mukaan auttavat urakassa :D.


Katsokaa, miten Chespinin näköinen tuo naamakin on :D. Ehdotin siskolle, että hän tekisi seuraavaksi Popplio-kakun, koska klovnimerileijonahylje kaipaa lisää rakkautta osakseen.

Eeeiiiiiii.....
Ehkä parasta on näissä siskoni kakuissa kuitenkin se, että ne myös maistuvat tosi hyville! Mulle tuli jotenkin tätä kakkuakin syödessä sellainen ajatus, että olisko ees vähän siistiä pitää jotkut Pokémon-teemaiset juhlat! Tarjolla totta kai muun muassa siskoni tekemä Pokémon-aiheinen kakku ja ohjelmassa vähän ulkoilua Pokémon GO:n tiimoilta, Pokémon-tietokisaa ja vaikka TV-sarjan katselua. Ja totta kai, aamun pikkutunnit voivat sitten kulua Pokémon-musiikin tahdissa bilettäessä :DDD. Pukukoodina Pokémon-aiheisuus, oli se sitten lippis väärinpäin, poképallo vyöllä tai full-on Misty-cosplay. Apua, haluan alkaa järkätä tällaista...


Mutta hei! Onko täällä kaikki innoissaan Pokémon GO:sta?! Olen joutunut tässä viime päivät oikeasti hillitsemään näppini, etten ole mennyt ja ladannut koko sovellusta muualta, vaan olen nyt odotellut virallista EU-julkaisua. Se taitaakin olla ihan tässä parin päivän sisällä. Eipä sillä, olen ollut nyt 24/7 äitini koiranpentuvahtina, joten kilometritolkulla ulkona tarpominen ei onnistuisikaan, vaikka kuinka haluaisin. Oon jotenkin niin innoissani kaikesta siitä hypestä ja muusta! Yhtäkkiä Pokémon on taas cooleinta ikinä. Juuri entinen pomonikin jakoi mun FB-seinälle Pokémon GO -aiheisen meemin ja siinä kohtaa, kun joku YLE, joka ei kuitenkaan mikään videopelimedia ole, uutisoi Pokémon GO:n olevan ihan hullu menestys, niin kyllä pistää hiljaiseksi. Tiedän vielä ihan lähipiiristäni todella paljon ihmisiä. jotka ovat aivan älyttömän innoissaan Pokémon GO:sta - ja kaikki näistä ei ole millään muotoa "pokémon-faneja". Oon jotenkin tosi onnellinen tästä kaikesta, enkä malta odottaa, mitä GO:ssa keksitään tulevaisuudessa. Ainakin Nianticilta kerrottiin, että tulevaisuuden päivityksessä tulee Pokémonien vaihtaminen mahdolliseksi kavereiden kanssa, sekä lisää tekemistä appiin muutenkin. Uskon vielä, että jossain kohtaa myös Pokémonien määrää taatusti kasvatetaan jollain tavalla 151. pokémonista, vaikka sitten asteittain.


Tilasin muuten myös pitkästä aikaa jotain Pokémon-aiheista. Nimittäin ihan jo Pokémon GO:ta ajatellen tämä on sellainen yläosa, joka päällä haluan etsiskellä pokémoneja ympäri ämpäri katuja ja kujia!

What a time to be alive.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Mäkin haluun tollasen kakun! :3 Itse asiassa meikä on lapsesta asti halunnut järjestää Pokémon-teemajuhlat, eikä haittaisi jos joku toinen järkkäisi semmoiset jonne voisi itse mennä (lapsena kaverit vaan nauroi koko juhla-ajatukselle ja sanoivat "ei kukaan tulis"). Jos on mahollista järkätä niin siitä vaan. Ja toivottavati saisin itsekin joskus jotain Pokémon-aiheista lahjaksi/syötäväksi tms.

    Pokémon GO:ta odotellaan kyllä innolla, aion kyllä sitten sitä käyttäessäni varmistaa ettei mitään epäilyttävää ole lähettyvillä niin selviän paremmin ongelmitta. Itse toivon että vähän enemmän poksuja saataisiin mukaan, vaikka en tiedä miten sen appin muisti/data riittää, toivottavati se voidaan hoitaa hyvin.

    Eräs tyyppi kommentoi tuota kun niin moni ihminen oli alkanut GO:ta käyttämään näin: "Vaikea kyl uskoa että Pokemon voi aiheuttaa mitään liikettä tuon 5-15 -ikäryhmän ulkopuolella" Onko se nyt muka niin outoa että tämmöiset nuoret aikuiset tykkää näin paljon poksuista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloin itse asiassa ihan tosissani harkitsemaan noiden Pokémon-juhlien järjestämistä... En vain tiedä, ehtiikö niitä järjestää näin lyhyellä aikataululla ennen kuin lähden Britteihin taas. Jos säähän voisi luottaa, niin juhlat voisi järjestää vaikka mun luona pihalla, jossa olisi tilaa suuremmallekin määrälle ihmisiä.... mutta tämä melkein vaatisi jonkin tilan vuokraamista. Apua, miten nyt tää juhlajuttu oikeasti houkutteleekaan :D.

      Mä uskon, että nyt kun Pokémon GO on näin suuri menestys (ainakin hetken verran), niin Niantic kyllä yrittää löytää keinon saada peliin lisää pokémoneja myöhemmin ja parantaa tekniikkaa. Toivottavasti vielä loppuviikosta Pokémon GO julkaistaan, sillä olen lähdössä viikonlopuksi lappiin käymään ja mikä olisikaan parempaa kuin etsiä pokémoneja lapin "erämaassa" :D.

      Musta on enemmän ihmeellistä, että Pokémon aiheuttaa liikettä 5-15-vuotiaissa. On jotenkin ymmärrettävämpää, että Pokémon GO viehättää niitä 20-30-vuotiaita, jotka elivät läpi Pokémonin kulta-ajan 90-luvun lopussa. Musta on hämmentävämpää, miten joistain nuoremmista lapsista tulee Pokémon-faneja, kun Pokémon ei ole enää aikoihin ollut samanlainen buumi kuin joskus. Toivottavasti Pokémon GO tuo paljon uusia, nuoria pelaajia Pokémonin pariin ♥.

      Poista
  2. Voi miten upea kakku!! Tosi kiva kuulla että sun siskosi tekee sulle Pokemon-aiheisia kakkuja yllätykseksi. Olen kade! :3 Ja ei hitsi miten kiva idea tuollaiset Pokemon-juhlat olisi! Mut voisi ainakin ihan koska vain pyytää syömään pokekakkua Mistyksi pukeutuneena xD

    Mä en ollut aluksi mitenkään erityisen innoissani Pokemon GO:sta, mutta nyt kun se viimein julkaistiin (ainakin jossain päin maailmaa...) ja se räjähti näin suosituksi, olen alkanut innostua siitä ihan hirveästi. Aion odottaa kiltisti virallista EU-julkaisua, jonka jälkeen katoan varmaan päiviksi johonkin lähimetsään etsiskelemään Pokemoneja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kakku on kyllä ihan huippu! Toivottavasti sisko saisi aikaiseksi tehdä sen Popplio-kakun :DDD. Mä yritän nyt vähän miettiä, että onko mitenkään mahdollista saada juhlat järjestetyksi. Olisihan se aika eeppistä pitää Pokémon-juhlat. Juhlat kyllä vaatisivat vähän jonkinnäköisen pienen "osallistumismaksun", koska mulla ei ole rahaa kuitenkaan järkätä isommalle porukalle tiloja tai ruokaa. Ehkä 5-10 euroa? HMM, jään pohtimaan asiaa.

      Mä ostin uuden puhelimen jo joulukuussa ihan Pokémon GO:takin ajatellen XD. Oon kyllä yllättynyt positiivisesti tästä isosta vastaanotosta! Ihan mahtavaa.

      Poista
  3. Itseänikin kiinnostaa kovasti tuo Pokemon GO! Huvittavaa oli tänään töissä kun työkaveri pyydystelee kesken päivän pokemoneja työmaalta ties mistä. xD (rakennusalalla töissä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhaah ihan parasta :D. Ois ollut hyvä, jos sieltä ois löytynyt Machopeja tai Machokeja :D. Oisivat sopineet työmaalle!

      AAH EN MALTA ODOTTAA JULKAISUA!

      Poista
  4. Siis mä olen ainakin 100% messissä Pokémon-teemajuhlissa! Pokémon GO silloin laulamaan ja Chespin-kakut pöytään! Itse olen intona Pokémon GO:sta, ja juuri sopivasti hankin uuden puhelimenkin (ihan sitä varten tottakai... or not). Toivottavasti virallinen EU-julkaisu olisi pian:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha mä aloin nyt siis tosiaan pohtimaan, jos ois mitenkään mahdollista järkätä ne juhlat oikeasti. Katsotaan, katsotaan...

      Pokémon GO on oikeesti parasta pitkään aikaan.

      Poista
  5. Söppänä kakku. :D Mistä nuo vihreät osat oli tehty, vai onko vaan värjättyä jotain kermavaahtoa/kreemiä kakkupohjan päällä? Poksujuhlat olis ihan mahtavat!

    Go on viihtyisä, pelannut 'vakituisesti' lauantaista lähtien vasta vaikka testasinkin jo viikko sitten keskiviikkona. Näkyy täällä päin ainakin olevan jo nyt vaikka kuinka paljon muita pelaajia, juna-aseman salilla näkyy olevan 3x kouluttajaa millä kaikilla n. 800 CP pokemonit... Ekaa kertaa tyyliin ikinä tullut lähdettyä tuon myötä vaan ulkoilemaan ihan huvin vuoksi ja lyödettyä uusia paikkoja ja kiinnostuksen kohteita mistä en ollut aiemmin tietoinen ollenkaan.

    Mitä olen lukenut niin peliähän ollaan ladattu satoja miljoonia kertoja ja on näiden myötä noussut maailman pelatuimmaksi videopeliksi, että lapasesta tosiaan lähti. Pokemonien vaihtaminen ja myöhempien genejen poksut on kummatkin varmistettu E3:ssa. Saa nähdä kuinka pitkään tämä alkuhuuma tulee kestämään, tietty vääjäämättä tulee tippumaan viimeistään siinä vaiheessa kun uudempia pokemoneja aletaan lisäämään kun monet pelaavat nimenomaan koska a) mobiilipeli b) ilmainen c) 1-gen nostalgia. No, ehkä saadaan elää taas edes vähän aikaa 90-luvun toista tulemista, vaikkei tuo luultavasti tule suomessa olemaankaan mikään maailman suurin juttu edes virallisen julkaisun jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan ihan värjättyä kermavaahtoa :D. Me alettiin itse asiassa vähän pohiskelee pienimuotoisia Pokémon GO -juhlia kaveriporukassa nyt...!

      Toi GO:ssa on kyllä ollut hienoa, että tekee mieli lähteä seikkailemaan, ihan niin kuin Pokémonin tarkoitus on aina ollutkin. En kyllä kestä enää kovin kauaa tätä odotusta, haluan jo pelaamaan! Tänään kävin jo vähän silmäilemässä varavirtalähteitä puhelimelle, kun sellainen on kai pakko ostaa :P.

      Joo, en kyllä usko, että kukaan olisi osannut odottaa Pokémon GO:n menestystä tällä tapaa! Toivon, että alkuhuuma kestää ainakin vielä hetken aikaa ja toivottavasti osa nostalgiapelaajistakin jää pelaamaan peliä vielä silloin, kun uusien generaatioiden pokéja pistetään peliin mukaan. Ehkä GO on vihdoin se, joka saa 1. genen nostalgian nimeen vannoneet tykästymään muidenkin generaatioiden pokémoneista, vaikka heistä ei ihan suurimpia faneja koskaan tulisikaan? Jotenkin tosi hienoa aikaa tämä :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!