Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta kaikille blogin lukijoille :-)! Ihan mahtavaa, että tänne jaksaa porukka kommentoida ja käydä katsomassa, vaikka olenkin näin laiska.

En lupaa, mutta otan uuden vuoden tavoitteekseni kumminkin päivittää blogin uudella postauksella joka viikko. Saas nähdä miten onnistuu! Tarvitsen tsemppausta. Huomenna on luvassa fossiili-asiaa taas.


Oletteko muuten tietoisia, että at the moment McDonald'sissa on Happy Mealin ostajalle tarjolla Pokémon-lelu? Mukana ovat esimerkiksi Unova-startterit ja Pikachu. Pakko käydä ostamassa joku päivä sellainen :-D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinullekin (: Kyyllä täällä jaksaa käydä lukemassa, suomalainen pokemon-blogi on aina yhtä unelma. ♥

    Tsemppiä, kyllä sä jaksat (ehkä) pysyä siinä viikottaisessa postailussa! Olis kyllä tosi mahtavaa, jos saisit sen pidettyä.

    Ja pokémon-lelu? Hell yeah. Näin mainoksen. Harmikseni kotikaupungissani ei ole mäkkäriä, hesburgereita vain ja niitäkin kaksi kappaletta *single emo tear* -mutta ois kyllä aika mahtavaa päästä jonnekin lähikaupunkiin vain tuollaisen lelun takia. *ehehe* Snivy, Reshiram & company, I'm waiting for you.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! ♥ Mahtavaa jos tykkäilet! Ja enköhän minä tuossa viikottaisessa tahdissa onnistu pysymään, ainakin pääpiirteissään. Täytyy vain koettaa ottaa itseään niskasta kiinni ja sitä rataa. Ja täytyy koko ajan kehittää hyviä ideoita lisää :-).

    Jees! Itse kävin jo hankkimassa Tepig-figun ja se on ainakin tosi söpö. Täytyy tehdä juttu noista sitten, kun saan kaikki kasattua. Kiitos kommentista!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!