Pokémon Black 2 / White 2 - Animoitu promotrailer 2



Jees, jokunen hetki sitten ilmeisty lyhyttä jatkoa jo tuolle toukokuiselle animaatiopromolle. Tässä pätkässä hienoa on tietysti se, että BW2:n tyttöhahmo Mei esiintyy tässä. Serperiorin ja Stoutlandin lyhykäinen ottelu on oikein komeaa katsottavaa! Meikin on ihan supersöpö tässä!

Tässä videossa on mukana myös tekstitykset :-).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Tuo tyttöhahmo on kyllä söpö ja Serperior hieno. Valitsen varmaan sen :D.

    VastaaPoista
  2. Kyouheihaihoi mikälie on minulle varmaan ikuisesti tyttö... Ja Mei♥ kieltäydyn uskomasta, että nuo ovat shortsit. Se ei sovi ajatusmaailmaani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D. Minä en lämpene tuolle pojalle vieläkään. Mun mielestä juuri keltaiset shortsit on ehkä parasta tossa tytsyssä :D. Kiva kun kommentoit!

      Poista
    2. Minäkään en lämpene pojalle mutta jos ajattelen hänet tyttönä niin sitten menee. :9

      Poista
  3. Olenko ainoa, joka ei ole lämmennyt näille trailereille? Pokemonit todellakin ovat upeaa katsottavaa, kyllä, mutta ihmiset tekevät näistä niin epä-Pokemonmaisia ja sieluttomia. Kauhein asia oli ekan trailerin Bel. Rakastan sitä hahmoa, mutta tuossa trailerissa hän oli olemukseltaan joku niin rasittava, se äänikin >.<
    Mutta peliä odotan innolla, meinasi tulla jo japani-versio hankittua mutta sitten mietin oiskohan se yhteensopiva DS:äni kanssa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas täysin lämpene pokémonien tyylille äännellä, kun animessa on jo tottunut siihen aika lämminhenkiseen "jankkaan omaa nimeäni"-tyyliin D:.
      Ainakin tavallisen DS:n ja DS Liten kanssa esimerkiksi juuri tuo japskiversio on yhteensopiva :). DSi:ssä ja DSi XL:ssä (sekä 3DS:ssä) taitaa olla tuo ihan typerä region lock :(.

      Kiitti kommentista ♥!

      Poista
  4. Hieno traileri, jee. Itse ainakin diggaan tuosta tyylistä ihan sikana! Pokémonien ärhentelytkin iskevät, jotenkin todellisempaa. Katsoin tässä jokunen aika sitten varsinaista animea (piiiitkästä aikaa) ja ihan alkoi ahdistaa, kun ne Pokémonit jankkasivat nimeään (ja dubattuna varsinkin se on jotenkin niin epäaitoa), niin tämä olisi kyllä enemmän kuin tervetullut tyyli animeen minun osaltani:D

    Joskus pistää miettimään (ehkä turhan realistisesti), että mitenkähän nuo Pokémon-ottelut oikeasti toimisivat... herttileeri, jos yhdessä ottelussa, jossa Pokémonit mäiskivät toisiaan ehkä parin hyökkäyksen voimin, menee jo otteluareena ihan piloille:D Ainahan sitä saisi olla remppaamassa!!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!