Black & White 2 - tunnelmia osa I

Hei jee, kirjoitellaanpas ensitunnelmia superlyhyesti ja huomenna tai ylihuomenna ehkä vähän pitemmin :D. Olen vasta niin alussa ettei tästä ees saisi vielä paljoa kirjoitettua! Mielestäni tekstissä ei ole spoilauksia (kai kun en ole edes vielä juuri missään), mutta lukekaa omalla vastuullanne!


  • Pelaan tyttöhahmolla ja sen overworld sprite on niin söpö! Tyttöhahmon letit heiluu mahtavasti juostessa!
  • Itse peli alkaa... aika jotenkin sympaattisesti :D! Ehkä hiukan hassunoloisella kiireellä lykätään pelihahmolle Pokédex ja aloituspokémon käteen edellisiin peleihin verrattuna, mutta...
  • Kilpailijapoika Hugh, jonka tosin nimesin omassa pelissäni Roryksi, vaikuttaa ainakin tähän mennessä todella kiinnostavalta hahmolta. White ja Black osoittivat jo, että noille pelihahmon kavereille Cherenille ja Biancalle voi antaa vähän jonkin näköistä tarinantapaista ja sama taitaa jatkua myös tämän pojan kanssa. Odotan innolla, että pääsen näkemään tätä tyyppiä lisää.
  • Kilpailijan ottelumusiikki! Siinä on poweria!
  • Valitsin aloituspokémonikseni Oshawottin, koska Whitessa olen testaillut Snivya ja Blackissa Tepigia. Nyt oli sitten Oshawottin vuoro ja ihastuin siihen ihan samantien! En ole vieläkään lämmennyt oikein Dewottille tai Samurottille, joten voi olla, että Oshawott pysyy mulla tuollaisenaan :D. Tuli heti ensimmäiseksi vielä tyttö-puolinen saukko, joten peli lähti mun osalta oikein smoothisti käyntiin!
  • Yksityiskohta: kun poistut rakennuksesta, auringon valo lankeaa ruudulle tosi kauniisti.
  • Kaikki trainerit on animoituja, oooh! Kun tappelin ensimmäistä traineria vastaan, olin ihan hämmentynyt, että oliko nämä animoituja jo Blackissa ja Whitessa...
  • Kaikki uudet valikkografiikat, ottelujen HP-palkit sun muut ovat hienosti uudistettu. Ei mitään valittamista.
  • Aspertia City oli ehkä hiukan laimeahko paikka, mutta tähän mennessä vierailemani uudet Unova-alueet ovat olleet tyyliltään mukavan vaihtelevia ja jotenkin dynaamisia. Rakastuin Floccesy Townissa sellaiseen yksityiskohtaan, kun erään rakennuksen pihalla oli hiekkakentällä Pokémon-otteluareena.
  • FLOCCESY RANCH!!!! Siis ihan oikea maatila! Olihan HGSS:ssäkin Moo Moo Farm, mutta tämä ranchi on jotenkin meikän mieleen kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Tällä hetkellä Oshawottin lisäksi tiimistä löytyy Sewaddle, jota olen tosin jo käyttänyt Whiten tiimissä aikoinaan... No, se saa olla tiimissä niin kauan, kunnes löydän jotain muita kavereita matkalle :D. Ja sitä paitsi nimesin tuon Sewaddlen Porkkanaksi, koska söin sillä hetkellä porkkanakakkua. Tiedän, nimeän pokémonini hienosti.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Hoho, Porkkana. ♥ Mä tykkään tollasista hassuista nimistä, vaikka onkin yksinkertaisia. Sewaddle on jotenkin ihana Pokemon muutenkin.

    Mut ah, sä saat mun B/W2 hypet ihan melkein täysille! Wäwäwää. Ei auta kuin lukea sun tulevia postauksia vasta sitten kun saan jomman kumman näistä uusista peleistä, kun en halua yhtään spoilaantua tarinasta. Hemmetti kun ei ole sitä 60 euroa, muuten ostaisin tämän saman tien. Pitikin mennä tuhlailemaan rahat eikä säästää niitä tätä varten, böö-höö...

    Mut enivei, mulla ei oo hajuakaan että otanko Black 2 vai White 2. Pitää kai sitten ennen ostoa mennä jostakin netin syövereistä etsimään niiden eroavaisuudet. Mäkin meinaan aloittaa Oshawottilla, kun käytin Whitessä Snivyä (joka onkin aivan ihana monsu♥), ja Tepig muotoineen ei vieläkään oikeen miellytä mua. (paitsi onhan se pakko myöntää et on se Tepig ihan sulo, tuommosesta possusta voi olla tykkäämättä.. :3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sewaddle on aivan loistava. Jo oi voi, hassuja nimiä on mun pelit aina täynnä :D.

      No voi hitto, toivottavasti saat rahat peliin pian :D! Toi on muuten hienoa, että niin moni on osannut pysyä spoilereista erossa ja on odottanut pelejä kiltisti. Mäkin yllätin itseni, sekä BW:n että nyt BW2:n kanssa ja peli on ihan täysin uutta. Mahtava tunne!

      Kerro sitten, kumpaan peliin loppujen lopuksi päädyit :). Mulla oli niin kauheaa taistelua, kun tykkään niin paljon enemmän Black Kyuremista... mutta nyt olen ihan tyytyväinen White2:n :). Ja jee, lisää Oshawottilla aloittavia! Olen ihan hurmiossa tuohon pikkusaukkoon nyt. Todella hauska aloituspoké! Tepigillä tuntuu olevan aika alhainen kannatusluku... ooh, ja mä vielä tykkään niin paljon super machosta Emboarista :D.

      Kiiiiitos kommentista, you guys make me happy ♥.

      Poista
  2. Vooi en vielä ole omaani saanut, hirvee pelihimo :c ja luultavasti ei peliäni vielä näy hetkeen :c mutta voin sanoa varmaksi että omani tulee olemaan black c: ja startterina snivy. c: kun oshawot löytyy jo blackista c:
    Yhyy tulee kyllä itku, niin paljon uutta pelattavaa odotan eikä vielä peliä näy :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aawwhhhh toivottavasti saat sen pelin pian :(!!! Mut onneks hyvää kannattaa odottaa ja voit ainakin suunnitella, millaisen tiimin mahdollisesti haluut :)!
      Kiitos kommentista, tsemppiä odotteluun!!

      Poista
  3. Äääääh... Haluan nyt tuon pelin itsekin =( voisin vaikka tiimin miettiä jos vaikka maanantaina sitten lähden etsiskelemään kaupoista tuota peliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ. KÄY. MAANANTAINA. OSTAMASSA. TÄMÄ.

      :))))))))))). Mäkin niin kovasti vannoin, että Pokémon-innostus on ihan pohjamudissa, mutta hups mites tässä näin kävi että koko ajan tekee mieli vähän pelata lisää.

      Poista
  4. Meitsillä on jo 5 poksua ja olen juuri menossa ekaan saliin. Itsekin huomasin tuon auringon häikäisyn ja hulmuavat hiukset, vaikka kylläkin olin jo ehtinyt tykästyä myös tuohon ykkösosien tyttöhahmon juostessa lepattavaan ponnariin. ^^ Ja kuten varmaan tiedätkin, on meikälläkin nyt Oshawott. White 2:ssakin aion hankkia sen, mutten aio kehittää ihan loppuun asti. Kieltämättä Tepig ei oikein sytytä, lähinnä siitä syystä, että possu ei ole meikän suosikkieläimiä... Mutta onhan se ihan söpö, varsinkin animessa. =)

    Hugh vaikuttaa tosi mielenkiinoiselta tosiaan, haluaisin tietää hänestä lisää. Tunnustan muuten tässä, etten jaksanut oikein keksiä mitään nimiä tällä kertaa, joten Hughin nimen jätin sellaisekseen ja oman hahmoni nimi on Crista, tiedätte kyllä mistä se tuli. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mitkä kaikki pokét olet hankkinut Oshawottin lisäksi (loistava startterivalinta :D)? Päihitin kanssa tuon ekan salin tässä vähän aikaa sitten ja kohta varmaan saa seuraava sali kyytiä :). Tuo auringon häikäisy on kyllä hienon näköistä!

      Mäki ajattelin, että olisi kauheita vaikeuksia keksiä kilpailijalle nimeä, mutta tuo Rory tulikin sitten ihan itsestään, joten kerrankin kaikki sujui helposti :D. Mun pelihahmon nimi on luonnollisesti Avri, hihih! Täytyyhän sitä aina kuvitella itsensä sinne peliin...

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!