Black & White 2 - tunnelmia osa III

Pakko myöntää häpeäkseni, etten ole ehtinyt pelata White2:sta vielä paljon yhtään :(. Ihan hirveää tällainen, että on miljoona muuta asiaa, jotka vaativat huomion. Ei sitä lapsena vaan tarvinnut koskaan jakaa aikaansa muulle kuin Pokémonille...!!

Ehkä siis vähän turhaa päivittää taas tänne blogiin, kun ei ole edes mitään päivitettävää. Mut kirjoitan silti ja esittelen kaksi uutta tiimini jäsentä, jotka hankin Blackia apuna käyttäen :D.


Ensimmäinen on Deino, hups... Käytin Deinoa aikoinaan Whitessakin, että en nyt sitten tiedä, pitäisikö mieluummin ottaa joku toinen otus tämän tilalle. Ei vaan millään viitsisi käyttää samoja pokéja tiimissä näinkin peräkkäin, mutta kun Deino on Deino ja Whitessani en ikinä kehittänyt sitä edes Hydreigoniksi asti. Ja Deino saa kaikki sympatiapisteet kotiin, kun se on sokea ja niin... Deino. Hatchasin tämän kumminkin Blackissa ja vaihdoin sitten White2:n, ihan vain ovelasti ajattelin, että nyt se saa mukavasti lisää exp.pointseja otteluista, kun OT onkin Blackistani. Lempinimeltään tämä on Idris, kuten lukea saattaa :D!


Jos joku olisi vaikka vuosi sitten sanonut, että käytän Zoruaa BW:n kolmannen version tiimissäni, niin olisin varmaan nauranut tälle päin naamaa. Alunperin en ole tykännyt niin Zoruasta kuin Zoroarkistakaan, mutta näin sitä mieli ja ihminen muuttuu, joten vaihdoin Zorua-munan sitten Blackista tähän peliin! Kokeillaan nyt, että miltä tämä Ithel-niminen Zorua tuntuu :3. Vähän mälsää, kun tiimissä on nyt jo kaksi Dark-pokémonia, mutta sekin on toisaalta vaihtelua - Dark-tyyppi on ollut myös "inhokki"-pokémontyyppini ties kuinka kauan :D.

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun puolivahingossa pokémon-tiimini lempinimissä on joku kantava teema! Yleensä vaan sotken kaikille pokémoneille sellaisen lempinimen, joka mieleen tulee. Niin kävi tässäkin aluksi. Teifi-Oshawott, Ianto-Growlithe, Idris-Deino ja Ithel-Zorua. Hatunnosto niille, jotka tietävät tuon kaavan ja niille, joille kymri on täysin tuntematonta: kyseessä on siis ihan tavallisia walesilaisia nimiä. Koetan opetella kyseistä kieltä parhaillaan ja voi nyt Ash Ketchumin kadonneet poképallot sentään, että osaa olla pirun vaikea kieli. Ääntäminen etenkin. Hups, eksyinpäs vähän aiheesta :DDDD. Sori!!


Ooooh, jesss, Castelia Sewers! Oon toivonut Pokémon-peleihin kunnon viemäreitä jo aika päiviä sitten, joten oli ilahduttavaa, että Castelia Citystä sellainen löytyi. Huolimatta siitä, että joka toinen vastaan tuleva pokémon onkin Zubat tai Rattata, harvemmin sitten Woobat tai Grimer. Mutta anyway, viemäriverkosto, mahtavuutta! :D Juuri tällaisia monipuolisia erilaisia alueita kaivataan Pokémoniin aina vain lisää. Jos 6. generaatio ei vihdoin tarjoa meille sitä valtavaa viidakkoa, niin suutun.

Se elokuvien teko PokéStar Studiossa ei muuten ole yhtään hullumpaa. Täytyy siitä ottaa joku kuvanen ensi kerraksi.

Aivan pelin alkuun on muuten pakko palata sen verran, että mua jäi hauskasti kalvimaan se, miten kaikille oli ongelma se, että pelaajahahmolla oli mukanaan KAKSI Town Mapia :D. Oli vaan niin hauskaa, kun Alder pomppaa paikalle ja on sillee yhtäkkiä: "Miksi sinulla on muuten kaksi Town Mapia mukanasi?"... Onko niillä joku röntgen-katse, jolla ne näkevät pelaajan laukun sisälle? Tai ehkä pelaajan otsaan oli suoraan kirjoitettu: "Minulla on muuten kaksi Town Mapia mukanani."

ENSI KERRALLA VOISIN KIRJOITTAA JOPA JOTAIN OIKEAA ASIAAKIN :DDDD!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

17 kommenttia:

  1. Deino on vaan niin sulonen! Awws. Haluan semmosen tänne kotia justiinsa nyt kerjäämään rapsutuksia tohon viekkuun. ♥

    "Tai ehkä pelaajan otsaan oli suoraan kirjoitettu: "Minulla on muuten kaksi Town Mapia mukanani.""
    :DDDDDDDD meibi.

    Äläkä yhtään huoli kirjoittavasi turhuuksia tänne! Kaikkea näitä on kiva lukea. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deino on, kyllä. Sitten kun vaan miettii, miten se raukka vaeltaa sokeana jossain pimeässä luolassa ja koettaa pureskellen suunnistaa tietä eteenpäin jonnekin ;__;.

      Joo, siis seriously. Yhtäkkiä vaan kaikki ovat sille, "miksi sinulla on kaksi Town Mapia mukanasi?" :D! Ensinnäkin mitä se niille kuuluu ja KUINKA hemmetissä ne sen tietävät... Pokémon-maailman mysteerejä!!!!

      Hihih, kiitos, kommentteja on kiva lukea ♥.

      Poista
  2. Tuo Zorua on söpö >x3!!! Ääääh kumpa mäki saisin pian Black 2...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zorua on kyllä söpö! Zoroarkille en oo lämmennyt niin paljoa, mut Zorua ♥. Toivottavasti saat pelisi pian!

      Poista
  3. Komppaan tota viidakko asiaa.
    Ja on muuten hienoja nimiä. Pitäisi itsekin ottaa joku teema tiimiläisten nimille, mutten ole koskaan keksinyt sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, viidakko on ehdoton. Ja kiitos, yleensä mulla on kyllä kaiken maailman randomeja nimiä, mutta nyt on joku teema. Kannattaa tsekata noita walesilaisia nimiä, sieltä voi löytyä ihan hauskoja vaihtoehtoja :D. Kiitti kommentista!

      Poista
  4. Nopeasti vaan pitää kommentoida, että itsellänikin on aikomuksena ottaa tiimiin sekä Deino että Zorua, kunhan pelin saan hankittua... Samis:)) Great minds think alike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, Munchy pitkästä aikaa! Tunnen itseni hienoksi, kun saan Islannista saakka kommentin :D. Mut anyway, oho, tosiankin, samis. Meidän täytyy varmaan perustaa joku yhteinen "great minds"-kerho, jossa voidaan hehkuttaa meidän samanlaisia loistavia ajatuksia ja ideoita ♥.

      Poista
  5. Itte oon tosiaan pelissä edenneyt jo siihen asti, että elite four pitäs mennä hakkaamaan. Meikäläisen inhokkiosuus ikinä koko pelisarjassa, tosin BW ykkösessä ne oli jopa mielenkiintosia, nämä eliitit siis. Saa nähä mitä tulee nyt vastaan, ku en ole spoilaillu itteäni yhtään juonen suhteen. Tosin muille tekis mieli huutaa minä kaikkea uutta ja ihmeellistä pelissä on.

    Tiimin perustaminen oli mulla ihan hiton hankalaa. Tiimistä puuttuu yhä yks pokémon, joka pitäis olla kasvityyppiä ja sen pitäs oppia myös strenght :I ite otin myös Oshawottin, koska ekassa osassa oli Tepig tiimissä ja halusin vaihtelua vähän tiimeihin. Kauheata muutenkin mennä epätasapainoisella tiimillä, koska olen aina pelannut sillain, että elementtityypit on tasapainossa (vesi, sähkö, tuli, vesi, lento ja joku ylimääränen, toki saa olla kahta tyyppiä omaava poksu). Tällä hetkellä tiimissä on kuitenkin:
    Samurott (Alejandro)
    Crobat (Vladimir)
    Flareon (Damien)
    Chandelure (Benjamin)
    Magnezone (Watson)
    Magnezonea en oo ees ikinä harkinnutkaan tiimiin, mutta jotenkin se sinne sitten jäi. Hassua.

    Ja Genesectin kävin tänään lataamassa ittelle (koska ittellä ei ole wifiä käytössä, jee paikallinen prisma o/). Keldeokin löytyy Blackiin :3

    En tiiä kehtaako tässä nyt suurempia ihmeitä mennä kommentoimaan, ilman että spoilaan immeisiltä peliä. Kivoja uudistuksia tossa kuitenkin on.

    Mutta rivalmusiikista en pidä :C Ja Team Plasman uusin, nyuu ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaikka kolmas kerta toden sanoo... Oon jo kahdesti aiemmin vastannut tähän, mutta sitten onnistunu kadottamaan kommentin bittiavaruuteen.

      Ooh, kadehdin sua, kun en ole itse kertakaikkiaan _ehtinyt_ pelata, kun on super kiireistä opiskeluissa ja töissä. Mutta toi on toisaalta niin hirveä tunne, kun haluaisi ite selittää jostain asiasta ummet ja lammet läpi, mutta kun ei kumminkaan voi spoilauksien takia jakaa tuntemuksiaan kenellekään :D.

      Ooh, Avri approves your team baby. Erityisesti Chandelure ja Magnezone ovat meikän mieleen! Magnezonea arvostestaan aivan liian vähän. Mutta oi voi voi voi, mäkin joskus muinoin yritin pitää tiimin tyypityksiä tasapainossa, mutta eihän siitä mitään tullut koskaan :D. Hatunnosto, jos pääpiirteissään kumminkin pystyt pitämään elementit tasapainossa, musta ei ole siihen koskaan. Whitessakin kävi niin, että tiimissä oli käytännössä kolme ötökkäpokémonia (Leavanny, Crustle ja Escavalier) sekä kaksi kummitusta (Chandelure ja Jellicent) :D. Noiden HM:n sijoittaminen tiimiin aiheuttaa välillä päänvaivaa :(.

      YHYYHYHYHYY SAANKO VARASTAA KELDEOSI? Ai en vai? Nyyh.

      Ja mitä mitä mitä, rival-musiikki kun on mun suosikkini, eihän siitä vaan voi olla pitämättä :D. Kiitos kommentista (nyt kun vihdoin sain vastattuakin tähän, hngh)!

      Poista
  6. Oman tiimini kanssa kävi niin että: en pysty rajoittamaan sitä kuuteen!! Täytyy vaihdella otuksia peeceelle ja pois kun on niin symppiksiä ettäh.
    Ajattelin ennen pelin saantia että voisi kokeilla miten Azurill-line sujuu tiimissä, oli aika negatiivinen kuva noista otuksista, mutta aika hurjaksi osoittautui sen jälkeen kun Returnin opetin ja abilitynä Huge Power :D
    Elokuvien teko on kyllä ollut ihmeen mukavaa, tuovat jopa haastetta (nimim. floppi-leffojen tekijä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuutsh, tiedän ton tunteen, kun tekisi mieli haalia läjäpäin pokémoneja yhteen tiimiin ja kuusi on liian vähän :(. Mä en ole vielä kertaakaan onnistunut tuossa rotation-tiimissä, jossa pistäisin välillä jotkut PC:lle ja jotkut taas tiimiin ja takaisin. Aina sitten loppujen lopuksi se tiimi supistuu kuuteen.
      Oooh, Return ja Huge Power ovat varmasti oikein mukavia :O!

      Mäkin tein ennen floppeja, mutta sitten kerran vahingossa painoin nappia, jota mun ei pitänyt painaa ja olin ihan "noooooouuuu tää elokuva meni nyt pilalle"... ja sitten loppujen lopuksi se myi sen joku huikeat 300 miljoonaa..................................... classic.

      Poista
  7. Nää sun sivut on tosi ihanat Avri! Nää on ihanan selkeet ja mukavan näköiset, ja tieto/kirjotukset löytyy helposti Sisällysluettelon avulla. Oon aika uus täällä, ja pakkoa sanoa että oon ilonen! :) Sä oot myös todella hauska noissa sun kirjotuksissa ja on kivaa että vastaat kaikkien kommentteihin iloiseseti takasin! Oot ihan paras! :D Pitäis olla enemmän tommosia ihmisiä niin kuin sä oot!!

    Itselläni on tiimissä vasta Snivy sekä Sewadllen se toka muoto (apua miten pätkii, en muista sen nimeä o.o)! Sain pelin justiinsa ja versio on White :) Ja mäki haluaisin Zoruan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaawh! Oi ihanaa, kiitos ♥. Et arvaakaan, kuinka tuollaiset kehut piristää ja antaa inspiraatiota jatkaa :D. Tosin mua hävettää nyt hirveesti, kun tuota Sisällysluetteloa en oo päivittänyt aikoihin :DD! Mutta LUPAAN ottaa sen nyt seuraavaksi työn alle ja pistää sen ajankohtaiseksi... Ja hei tervetuloa, jos kerta suht uusi olet ♥. Oon iloinen, että oot löytänyt tänne, toivottavasti kommentoit lisä joskus!

      Swadloon! Mullakin aika usein muuten unohtuu tuo toka muodon nimi, vaikka se on niin pirun lutuinen, ettei sen nimeä saisi unohtaa. Mutta ehkä se onkin se juju, Swadloon on niin söpö, että sitä ajatellessa unohtaa kaiken muun... Toivottavasti tykkään myöhemmin Leavannysta :).

      Poista
    2. Heh, eipä kestä. Mä vaan rakastan kehua hyvin tehtyjä ja panostettuja sivuja! :D Ja toivottavasti saat voimia/aikaa juu päivitellä vaan lisää, just tuota sisällysluetteloa ja muutakin ;)

      SWADLOON! Sehän se oli! En oikeesti muistanu ennen kuin luin ton sun kommentin :D Kyllä siinä tosiaan taitaa piileä tuommonen salaperäinen juju, että sen unohtaa kun sen naama on niin sulonen! Leavannyn kyllä muistan, koska se on yks mun lempparipokemoneista viitos generationista. :)

      Poista
    3. Tui tui tui, oot kiva ! Nyt on ollut hirveetä kiirettä koulun ja töiden kanssa, mutta kyllä mää tässä hiljaksiin päivittelen :). Kiitos kehuista!

      Ja jep, Swadloon ♥. Loistavaa törmätä muihinkin, joilla on näin hyvä maku pokémonien suhteen. Sewaddle - Swadloon - Leavanny-line oli aivan ensimmäinen vitosgenen pokémonline, johon rakastuin oikopäätä.

      Poista
  8. Heh, täytyy sanoa että mielenkiintoinen laini, tällä hetkellä sanoisin että taistelupoket saattavat tuottaa vähän ongelmia kun mennään pidemmälle peliin, mutta muuten näyttää oikein hyvälle.

    Itse viime päivinä oon lähinnä kehitellyt pokeja tuolta boksiltani ja muuttanut postgametiimiäni taas kerran. Nyt tiimistä löytyy sitten Shiny Dragonite, Heatran, Tyranitar, Kyurem-W, Latias ja Terrakion ja hyvin oon pärjäillyt. White treehollow on edelleenkin kyllä jotain mahtavaa, sillä tasolla 10 minu lvl 90-100 poket on edelleen hieman ongelmissa.

    Join Avenuekin alkaa pikkuhiljaa olemaan minul hyvissä leveleissä, sain just Hatcheryn sinne ite (aka. Avenuen levelille 15) ja 4/8 shoppia sielä on nyt maksimitasoisia (10). Pikkuhiljaa alkaa tuo 100% pelistä lähenemään kun Unovadexikin on lähes täynnä! Yay! \o/

    Hienoa huomata että oot itekin kirjottanut blogiis, vaikka hieman myöhässähän mie liikenteessä olen. Blogger ei jostain syystä halua ilmotella dashboardillaan kun sie päivittelet tätä, vaikka sen niin pitäisi tehdä. >:I Hävytöntä tuollainen.

    Itselläni ei enää juurikaan ole B2W2 -blogattavaa, ellen aloita peliä vielä alusta ja sitten ala tekemään päivityksiä siltä läpipeluukerralta, mutta meh. Nyt luultavasti on taas kutosgenen leakkeihin asti metagamepostauksia ja huhuja blogi täynnä.

    Odotan innolla että saan tietää etenemisistäs ja jutustellaan taas jossain vaiheessa!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!