Hyvin tylsä kirjoitus Sylveonista

Lupasin itselleni, että oisin vastannut kaikkiin kommentteihin tänään, mutta epäonnistuin. Osaan kumminkin tuli vastattua, huomenna lisää... Voisin muuten ottaa talvilomaviikon kunniaksi taas tuollaisen kirjoitan joka päivä jotain blogiin-viikon. Eli stay tuned, huomenna taas jotain legendaa tulossa!


Inhoan Sylveonin nimeä, niin enkku- kuin japskiversiotakin. Hyh hyh. Hiukanko muuten raivostutti, kun tuossa Sylveonin esittelyvideossa ei ollut mitään musiikkia. Päivitin sivun pari kertaa turhaan, kun ajattelin, että ääni jäi jonnekin häviksiin, mutta pyh pah eihän siinä mitään taustamusisointia ollutkaan. Onneksi japski Pokémon-kanava oli tajunnut lisätä vähän musiikkia videon taustalle.

Sylveonin nimi juontaa juurensa todennäköisesti joko sylphistä tai sylvanista, ja mitä ilmeisemmin tietty tuo sylph-teoria on hiukan suositumpi, koska aika iso osa Pokémon-piiriä on päättänyt, että kyseessä on Flying-tyypin Eeveevolution... tai sitten se Light/Magic-tyyppi, johon en oikeastaan usko pätkääkään, mutta ainahan voin olla väärässä ja se jos mikä on aina upeaa. Toisaalta ehkä näissä on hiukan miksattu kumpaakin, koska kun sylphit ovat usein vähän keijuihin liitettyjä taikaotuksia, niin sylvan-termi viittaa mytologiassa aika usein puiden tai metsiköiden henkiolentoihin. Jotain taikaa tässä pokémonissa nyt kumminkin näkyy olevan :D.

Sylph-termi on alunperin tarkoittanut näkymättömiä ilmassa asuvia ja sitä hallitsevia taikaolentoja. Sylphiin perustumista tukee tietty se, että saksalainen nimi Feelinara koostuu saksan sanasta keiju (fee) ja ranskalainen Nymphali sitten viittaa nymfeihin. Nymfit ovat mytologioissa aika tuttuja henkiotuksia, jotka ovat aina naispuolisia - kuten sylphitkin. Kun pelien nimet ovat vielä X ja Y ja pelilogoissa näkyy kromosomirihmasto, niin jotenkin vähän vaikuttaa siltä, että oli Sylveon mitä tyyppiä tahansa, niin se on pelkästään naispuolinen. Jos näin on, niin sitten uutta poikapuolista Eeveevolutionia odotellessa... toisaalta sekään ei tunnu kauhean loogiselta, koska jos näitä uusia Eevee-muotoja olisi 6. generaatiossa kaksi, olisi voinut kuvitella että ne julkistetaan yhtä aikaa. Etenkin kun CoroCorossa on niin tuollainen symppis Eevee-potrettikuva.


Mitä tulee sitten Eeveen kehittymiseen Sylveoniksi, niin jos kyseessä on vaan exclusivesti naispuolinen pokémon, niin sitten Eeveen täytyy tietty olla tyttö. Meikä veikkaa, että Sylveon kehittyy joka tapauksessa Leafeonin ja Glaceonin tapaan vaan jossain tietyssä paikassa, koska nymfit liittyvät aina johonkin tiettyyn paikkaan luonnossa.

Tietty tätä Sylveonin Flying-typehommaa hiukan hämää se, ettei Sylveon ole lintu tai omista siipiä......... YLLÄTYS YLLÄTYS, kyseiset ominaisuudet uupuvat myös sellaisilta sankareilta kuten: Hoppip, Skiploom, Jumpluff, Mantine, Drifloon, Drifblim, Fan Rotom, Sky Form Shaymin, Tornadus, Thundurus tai Landoruskaan (erityisesti tietty Landorusin Therian Form). Jos joku niinkin älytön kuin Shaymin voi lentää, niin voi ihan mikä tahansa muukin, oli siivet tai ei!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

  1. No hei, kuvittele jos Sylveonin vastakappale on "Gnomeon" (Sylph = ilman jumalatar, Gnome = maan).

    Siinäpä hieman mietittävää.

    #Sarjassammesupertyperänimiolisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gnomeon kuulostaisi kyllä ihan Y-kromosomin edustajalta.

      Poista
  2. Olisi ihanaa jos kuudennessa sukupolvessa tulisikin sitten uusi tyypitys! Olisi nimittäin kiva nähdä miten mielikuvituksellisilta esim. taikatyypin Pokemonit näyttäisivät *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mahdollista että kutosgenessä tulis uusi tyypitys. Steel- ja Dark-tyypit lisättiin Gen2 vain siksi koska Gen1 oli niin hemmetin epäbalanssissa. Psychic oli periaatteessa tyyppi, johon ei millään muulla tyypillä ollut vastausta ja se iski lujaa jokaseen tyyppiin. Tällä hetkellä samaa ongelmaa ei ole, joten on äärimmäisen epätodennäköistä että uusia tyyppejä tulisi.

      Lisäksi tämä "Light/Sound"-tyyppispekulaatio on ollut olemassa siitä lähtien kun Espeon ja Umbreon julkistettiin ja Umbreonin kerrottiin olevan uutta tyyppiä, mikäli GF aikoisi lisätä tyyppejä peliin, se olisi tehty VIIMEISTÄÄN @ Gen3

      Poista
    2. Muakin kyllä jollain tapaa kiehtoisi toi taika-tyyppi :D. Vaikka en kyl oikeen uskokaan, että ne sellaisen lisäisivät, mutta silti! Ainakin tietäisi heti, että Xerneas kuuluisi siihen pokémon-tyyppiin! Some magic.

      Kim: Nääh, ei pidä olla niin tylsän skeptinen, kyllä uusi tyyppi on aina mahdollinen, oltiin balanssissa tai ei :D! Koska eihän GF nyt muutenkaan mitään pelkkiä JÄRKI-päätöksiä tee, koska muutoin aaah niin monet turhat hyökkäykset olisivat jääneet Pokéssa keksimättä. Taika-tyyppi olisi kyllä rutkasti kivempi kuin joku Light tai Sound, jotka nyt kuulostaa aivan typeriltä!

      Poista
  3. Mun mielestä nimi Sylveon on kiva. :) En kyllä osaa sanoa minkä tyyppinen tämä olisi, mutta aika moni todella tuntuu olevan sitä mieltä, että se on flying-tyyppinen. Söpö eevevolution! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin söpö ♥. Ja tyypinhän näkee sitten myöhemmin, huu!

      Poista
  4. Minäkin olen tuon Flying-tyypin kannalla, vaikka onhan Bug-tyyppikin hauska spekulaatio. Ite oisin tosin tykännyt Nympheon nimestä enemmän :T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin ehkä tuo Nympheon-nimi menisi paremmin... mutta ei niin ei. Sylveon. Ehkä tuo Nympheon on hiukan turhan selkeä johdos tuosta nymfi-sanasta kuitenkin.

      Poista
  5. Hassua, knu suurin osa ei näytä tykkäävän Sylveonista. Itse otus on aika söppänä eikä nimikään sen pahempi ole.

    Tuo sun epäily tyttö/poika eeveelutionista ois aika kiva, ku X/Y-teemalla leikitään (uskon siis enemmän tuohon geeniteoriaan kuin koordinaatioteoriaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo nyt viikkoihin oikeastaan seurannut mitään XY-spekulaatiota missään muualla netissä, joten en oikeen tiiä mitä tästä Sylveonista ajatellaan sen enempää, mitä näistä blogikommenteista oon lukenu :D. Anyway, söpö se on!

      Jeps, tuossa tyttö/poika-eeveevolutionissa on vaan tuo seikka, josta Munchykin muistuttaa alakerran kommentissa, että 12,5% sukupuolijakaumalla olisi aika epämiellyttävää sitten hankkia sitä Sylveonia.

      Poista
  6. Kovasti olen törmännyt kanssa tuohon, että Eeveen tulisi olla tyttö kehittyäkseen Sylveoniksi... mikä sinällänsä olisi aika hienoa, koska sitä kehitysmetodia ei Eevee tunnekaan vielä! Tosin siihen lisäksihän se vaatisi jonkun esineen tahi paikan, mutta silti. Ja sitten voisimme odottaa vastineeksi jotain poika-Eeveelutionia!

    Se vain pistää miettimään, että kun Eeveen sukupuolijakauma on vähän hassunlainen, 87,5% ukko ja 12,5% akka. Sylveon olisi aika hankala saada, ja jos siihen vierelle esitellään poika-Eeveelution, niin se olisi vähän epäreilu jako. Toisaalta, jos Sylveon ei saakaan vastaparia, niin tuo 12,5 prosentin mahdollisuus olla naikkonen + joku vaikeasti löydettävä paikka tai hankalasti saatava esine voisi olla aika mojova kehitysmetodi, varsinkin jos Sylveon jää viimeiseksi Eeveelutioniksi ja edustaa täten rotua noin kokonaisuudessaan.

    woah. p.s, salaa kannatan uutta tyyppiä, mutta oikeastaan vain sen takia, että se närkästyttäisi ne, jotka ovat 100% siitä, ettei sellaista voi tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä kanssasi!

      Poista
    2. Mun piti laittaa juuri tuosta epätasapainoisesta sukupuolijakaumasta huomio tekstiin, mutta se unohtui tyystin hätäillessä. Hyvä että kumminkin mainitsit, koska se on ehkä suurin juttu, mikä sotii taas tuota sukupuoli-eeveevolutionia vastaan... Ja lisäksi tuo CoroCoron Eevee-kehityspotretti, joka tuntuu tuollaisenaan jo niin valmiilta, että turha sinne enää mitään toista eeveevolutionia tähän generaation lisäilemään.

      Toisaalta, ehkä Sylveon tosiaan olisi vain tyttöpuolisen Eeveen kehitysmuoto ja joku poika-Clefairy saa uuden kehitysmuodon 6. generaatiossa :DD.

      Poista
  7. Jos asia menisi niin, että kaikki Sylveonit olisivat tyttöjä, niin vähänkö nostan metelin jos poikavastineella ei ole silinteriä ja kravattia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja poikaversion väreiksi totta kai pelkkiä poikavärejä kuten sininen ja musta!!!!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!