Pokédex: Caterpie, Metapod ja Butterfree

Pokédex-projekti on voimissaan ja etenee hyvin! Piirrän kuvia nopeammin, mitä postaan tänne (en halua hukuttaa ihmisiä pelkkiin Pokédex-postauksiin), mikä on tietysti hyvä asia. Tällä hetkellä piirrustelen Ekansia :-). Olen myös ehkä löytänyt paremman tyylin Pokédex-postauksille, jota kokeillaan nyt tässä.

 

Tässä siis vuorossa Caterpie, Metapod ja Butterfree.

Caterpie


"Caterpie has a voracious appetite. It can devour leaves bigger than its body right before your eyes. From its antenna, this Pokémon releases a terrifically strong odor."
- Pokédex entry (Ruby&Sapphire)

Caterpieta olen käyttänyt peleissä useita kertoja. Aika monesti esimerkiksi RBY-pelikerroilla tämä toukka lähtee alkunurmikoilta mukaan. Caterpie on minusta hirmuisen suloinen ja Sewaddlen jälkeen lempi-regionöttökkä. Olen jo jonkin aikaa haaveillut hamuavani jostain shiny-Caterpien käsiini. Shiny Caterpieta ei kyllä tohdi päästää kehittymään, sen verran muhun iskee toi nätti kultainen väri :D.
Pituus: 30 senttimetriä
Paino: 2,9 kiloa
Kehittyy: Tasolla 7.
Mitä tulee itse kuvaan, niin olen ihan ok-tyytyväinen siihen. Loppujen lopuksi musta tuntuu, että tästä tuli turhan paljon referenssikuvani kopio, vaikka käytän mallikuvia vain ja ainoastaan tarkistaakseni kaikki yksityiskohdat - varsinaisesti mallista en halua piirtää mitään. Mutta kuten näette, niin Caterpien kohdalla tästä tuli kyllä tosi samanlainen tuon vanhan Bandai-kortin kanssa.

Metapod

"Hardens its shell to protect itself. However, a large impact may cause it to pop out of its shell."
- Pokédex entry (Yellow)

Miltäköhän näyttää  niin sanotusti keskeneräinen Metapod? Tuo vihreä ulkokuorihan on vain kuori oikean pokémonin piileskelleessä sisällä. Metapod oli aivan ihka ensimmäinen pyydystämäni pokémon Bluessa, ja jos en olisi aikaisemmin kokeillut pikaisesti koulukaverin GameBoyta ja otellut Butterfreen kanssa, en olisi varmaan jaksanut pitää mokomaa mukana kovin kauaa. En ymmärtänyt alkuunsakaan Hardenia. Ensimmäisillä kerroilla taisin käyttää kyseistä liikettä tyyliin niin monta kertaa, että PP:t lopulta loppuivat ja sain käytettyä Strugglea ja näin iskettyä vihollista. Musta Metapodissa on jotain tosi epämiellyttävää, vaikea sen tarkemmin lähteä analysoimaan, että mitä.
Pituus: 70 senttimetriä
Paino: 9,9 kiloa
Kehittyy: Tasolla 10
Halusin ehdottomasti piirtää Metapodista jonkin toisen kuvan kuin sen käyttämässä Hardenia. Bug Bite tuntuikin hyvältä vaihtoehdolta, se kun sai Metapodin näyttämään enemmän hurjalta tässä (ja jotenkin musta tuntuu, että sain esille myös sitä, että koen Metapodin jotenkin hurjana ja epämiellyttävänä :D).

Butterfree

"The wings are protected by a rain-repellent dust. As a result, this Pokémon can fly about even in rain."
- Pokédex entry (FireRed)

Varmaan suurin osa on joskus kouluttanut Butterfreeta. Pitkään Butterfree olikin mulle yksi mieluisimmista ötökkäpokémoneista, mutta myönnettäköön, että viime vuosina sen maagisuus on vähän haihtunut meikäläisen silmissä. Aika usein Butterfree päätyy nopeasti PC:n perukoille, jos sellaisen olen hankkinut pelien alussa. Mutta kyllä Butterfreessa on jotain legenda-ainesta, kun näiden kaikkien vuosienkaan jälkeen ihmiset eivät ole täysin toipuneet Ashin Butterfreen tunteellisesta erosta Indigo League-aikana :D.
Pituus: 110 senttimetriä
Paino: 32 kiloa... jestas, mikä tuossa perhosessa oikein voi painaa noin paljon?
Itse Butterfreen olisin voinut piirtää paremmin, mutta  Silver Windiin ja Butterfreen siipien tekstuuriin olen aikas tyytyväinen.

Millaisia kokemuksia lukijoilla on ollut Butterfreesta? :3



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Tosiaan Butterfree itsellänikin lentää hyvin nopeasti boxille, mikäli sen pelin alusta olen pyydystänyt.. Ei sillä ettenkö pitäisi siitä, vaan yleensä se vain ei sopinut tiimiini.. Ja nyt noihin kuviin.. Aivan upeaa työtä jälleen! :o en vain käsitä miten saat noista noin upeita?! Ja tuo Silver Wind! Miten saitkin sen noin siistin ja maagisen näköiseksi. :o Veikkaan että monet tahtoo tämän sun dexin (kunhan sen joskus saat valmiiksi) vaikkapa kirjana/vihkosena itselleen. :)
    Toivottavasti nää ainaset kehut kuvista ei rupea kuulostamaan yliampuvilta tai nuoleskelulta, ne vaan on niin upeita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiitos, kehut kyllä lämmittää mieltä aina tosi kovasti :3. On aina kiva kuulla kehuja, vaikka omasta mielestäni olen aika hyvä antamaan itselleni kritiikkiä - useimmiten tykkään lopputuloksesta, mutta tiedä, mitä pitäisi parantaa tai jotain. Mutta kehut on aina kivoja, ja on mukava kyllä tulevaisuudessakin kuulla niitä. Yhdelle kaverilleni on käynyt niin, että hänen töitään ei juuri kukaan kommentoi, ja kyseiset piirrokset ovat uuuuuupeita, mutta kun kaikki ajattelee, että "taas se tyyppi on tehnyt mestariteoksen, se on kyllä niin hyvä" ja eivät siten vaivaudu kommentoimaan. Tämä taas masentaa kaveriani, joka ajattelee nykyään, ettei ketään kiinnosta hänen piirroksensa :(.

      Oho, tulipas höpötettyä ohi aiheen :D. Anyway, kiiiiiitos! *hali*

      Poista
    2. Oh niin, olen kyllä ajatellut, että sitten JOSKUS kun saan tän kasaan, voisin skannata kaikki kuvat kunnolla koneella ja tehdä ns. myytävän kirjaversion. En kyllä tiedä, kyllähän ihmiset myyvät kaikennäköisiä Pokémon-fanituotteita, mutta jotenkin en haluaisi myydä niin sanotusti 'toisten' omaisuutta D:.

      Poista
  2. Hyvin oot piirtänyt jälleen!

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia taas kerran! Caterpie oli yllätys yllätys ensimmäinen koskaan pyydystämäni pokemon. :) Butterfreella on aina ollut paikka mun sydämessäni, ja se onkin yhä edelleen yksi suosikki ötökkäpokemoneistani, ja paras kaikista poke-perhosista! Metapodista en oikein osaa sanoa mitään...

    VastaaPoista
  4. Näistä kaikista kolmesta olen aina tykännyt, hianoa jäkeä taas. =) Eikös muuten Butterfreen ollut alun perin tarkoitus olla Venonatin evoluutio, mutta myöhemmin Butterfreen ja Venomothin paikat vaihdettiin?

    VastaaPoista
  5. Caterpie on kyllä semmoinen Pokemon jonka mielelläni jättäisin omaan muotoonsa jos se vain oppisi jotain ;u; Oikean kokoinen Caterpie-pehmo olisi mahtavuutta!
    Onko Metapodilla oikeasti avautuva suu tuossa vai onko taiteellinen näkemys..? Kun aattelee että ötökäthän menevät kai joksikin möhnäksi kotelonsa sisällä muuttuessaan, jos Metapodilla on suu niin tuleeko sieltä jotain tököttiä pihalle? ;u;

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!