Magiana


^^^^ Ilmeeni, kun en vaan millään ehdi istua alas kirjoittaakseni edes yhtä blogipostausta. Tässä alkaa huumori loppua - mutta varasin itselleni nyt perjantain vapaaksi ihan vain blogia varten, että voin catch-up:ta postausten kanssa ♥.


Ööh, uusimmassa CoroCorossa esitellään näin aika randomisti ihan uusi pokémon nimeltä Magiana! :D En jotenkin kyllä yhtään osannut odottaa uutta pokémonia, jotenkin tosi random paljastus!

Magiana on ihmisen tekemä pokémon, ja aika tuollaiselta teolliselta se näyttääkin... Mulle tuosta tulee ihan mieleen joku teollinen Diancie. Siis ihan jotain samaa fiilistä isoinen silmineen, värityksineen ja muotoineen. Magianasta ei oikeastaan paljastettu vielä niin hirveästi (ainakaan tässä leakissa), mutta sillä on joku kunnon rooli tulevassa Volcanion-leffassa... joka kiinnostaa kyllä niin tavattoman vähän meikäläistä, että huh huh :D. Vaikea sanoa tästä pokémonista ihan hirveesti mitään, mutta onhan se ihan ok ilmestys. Toivottavasti kuullaan pian lisää sen syntyvaiheista yms. kiinnostavasta.

Munchy lähetti mulle yksi päivä tämän kuvan. Illuminati
confirmed, Pokémonin 20-vuotislogossa on mun nimi.



Jotenkin mulle on tullut sellainen olo, että kun tuosta Pokémon Z:sta ei ole kuulunut mitään ja on kumminkin Pokémonin 20. juhlavuosi... niin mitäs jos GameFreak skippaakin koko Z:n ja vaan hyppää suoraan 7. generaatioon? :D Noh, epätodennöistähän tuo, mutta on aina kiva leikitellä eri ajatuksilla (ja jotenkin keksiä jotain järkeviä syitä siihen, että Z:aa ei kuulu ei näy). Tuntuisi vaan vähän hölmöltä, että just kun GameFreak teki kolmannella peliversiolla jotain vähän erilaista (Black&White2), niin menisivät takaisin siihen vanhaan "julkaistaan tällainen oikeastaan lähes samanlainen 3. versio". No, mutta kun se Z sieltä sitten tulee, niin eiköhän siinä pelissä ole sitten kunnolla erilainen tarina kuin XY:ssä - muuten en kyllä tajua, mitä siellä GameFreakilla touhutaan ;D. Toisaalta, nyt kun tällainen Magianakin julkaistiin, niin ehkä tuleva Pokémon Z:t voisi olla vähän niin kuin sellainen... generaatioiden välinen peli? Sellainen generaatio 6.5, jossa olisi mukana kourallinen täysin uusia pokémoneja. Oi voi, kiva kuitenkin leikitellä ajatuksella.

Netflixiin on tullut Diancie-leffa ja voisin ehkäpä viikonloppuna kirjotiella siitäKIN, jos vaikka perjantaina katsoisi sen alta pois :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. On jännä tuo Magiana. Olisikohan se Terästyyppinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Steel/Fairy kävisi tosiaan ton kohdalla järkeen ja olisi varmasti tosi jännittävä otteluissa :D.

      Poista
  2. Magiana oli pieni yllätys, mutta mitä enemmän mä sitä katson, niin sitä kivemmalta se kyllä näyttää! "Gen 6.5" olisi aika hauska idea, ja ennen kaikkea uusi, ja mä jotenkin ehkä odotankin jotain sellaista... en usko, että ihan heti 7. sukupolveen hypätään. Vaikka mistä sen tietää!

    Jaksamisia Diancie-leffan kanssa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, siis Gen 6.5 olisi kyllä tosi jännä. Muutenkin Pokémon-peleihin ja näihin geneihin on aina pieni uudistus tervetullutta, että että... mut saas nyt nähdä jos se Sun&Moon oikeasti tulee apua oon innoissani apua

      Joo kiitti, haluuks tulla mun luo kylään katsoo sen suomidubbeilla XD

      Poista
  3. Olisko tuo steel/fairy tyyppiä. :o Ihan ei omaan silmään iske, mutta ei aina tarvitse iskeäkkään. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että on! Ainakin olisi tosi jännittävä otteluissa tuon tyyppinen legendaarinen, kun jo Klefki ja Mawile (mega) ovat niin muikeita.

      Poista
  4. Magiana ei sytytä yhtään, muutenkaan en perusta ihmisten tekemistä pokemoneista. Jonkun ijmisen tekemän esineen muuttuminen pokemoniksi vielä menee ja Mewtwon kaltainen geenileikki, mutta (mitään Magianan taustasta vielä tietämättä)tuollainen Pokemonin tekeminen on vaan jotenkin hölmöä.
    Olen alkanut elätellä toiveita seitsemännestä sukupolvesta, sillä mikä sen parempi ajankohta moiseen olisi kuin kahdeskymmenes juhlavuosi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon siis ihan samaa mieltä, että olisi melkeinpä itkun paikka, jos joku lame Z ilmestyisi näin juhlavuotena. Toivon siis todellakin ihan uusia Pokémon-pelejä! En välttämättä kaipaa niin paljon uusia pokémoneja, mutta siis jotain uutta ja erilaista. Jotenkin Kalos ei ehkä lopulta iskenyt meitsiin niin kovaa, että haluaisin palata sinne :(.

      Mä taas fanitan ihmisten tekemiä pokémoneja :D. Niissä on vaan jotain tosi kiehtovaa!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!