Merirosvo-tiimin viime silauksia

Pian tämä turhan kauan työn alla ollut tiimini on valmis!~ Koska pidän jostain luovasta yksityisyydestä, en ole missään esitellyt tiimiäni sen tarkemmin muille. Lähinnä koska haluan testata sitä ensin (kyseessä on kumminkin ensimmäinen double battle-tiimini ja olisi noloa paasata siitä muille ja hävitä sitten joka ottelun :P) ja toiseksi en halua kenenkään vahingossakaan pöllivän ideoitani ennen kuin olen päässyt edes käyttämään kyseistä tiimiä, haha. Siitä syystä jätän aika vähiin liikkeistä ja sen suuremmasta strategiasta kertomisen.

Bronzong ~ Tiuku
Nature: Sassy
Ability: Levitate
IVt: 31/31/31/29/31/31
Kommentit: Ei se ihan flawless ole, mutta tarpeeksi! Ai että kun hämmästyin, kun tämän Bronzongin IVtä tarkistin ensimmäistä kertaa :). Tätä Bronzongia täytyy varmaan hyödyntää useissa eri tiimeissä muuntelemalla sitten liikkeitä tiimin mukaan.

Torterra ♂ ~ Terra
Nature: Impish
Ability: Overgrow
IVt: 28/31/30/12/28/18
Kommentit: Shiny-Torterra on hieno, vaikka tosi monet tuntuvat olevankin eri mieltä. Hiukan jännittää tämän monsterin paha heikkous jäälle, mutta toivottavasti siitä päästään yli. Kyseessä on todella perinteinen, mutta toimiva Leech Seed-Torterra.

Togekiss ♀ ~ Honey
Nature: Calm
Ability: Serene Grace
IVt: 25/2/24/25/29/31
Kommentit: Totta puhuen tämä on Diamondissani vasta Togepi, sillä breedasin tämän eilen illalla. Togekissille on breedattu Pikachun kautta Nasty Plot ja lisäksi sillä on tietysti tuo jokaisen Togekissin vakiovarusteisiin kuuluvat Air Slash, missä onkin huima 60% mahdollisuus tehdä vastustajalle flinch, kiitos Serene Gracen. Tosin Air Slashaaminen ei ole kyllä Togekissini päätarkoitus ;).


Mamoswine ♂ ~ Moo
Nature: Adamant
Ability: Snow Cloak
IVt: 27/30/16/11/30/30
Kommentit: Togekissin kaveri Earthquaken takia. Mamoswinen pitäisi olla kohtuu nopea ja se myös toivottavasti kestää jotkut pikkuliikkeet. Mamoswinen tehtävä on tehdä nopeasti selvää pahemmista uhista ja tarpeen vaatiessa myös uhrautua koko tiimin puolesta (nyyh).

Tentacruel ♂ ~ Pirate
Nature: Calm
Ability: Liquid Ooze
IVt:  30/19/27/26/31/31
Kommentit: Alunperin Piraten paikalla oli monitoimi Wailord Hidden Power Electricillä,  Ice Beamillä, Surfilla ja Water Spoutilla, mutta lopulta Tentacruel veti pitemmän korren. Wailord olisi pärjännyt varmaan ihan hyvin double battleissa nimenomaan, mutta hyvin puolustava ja tasapainoinen Tentacruel kuulosti houkuttelevammalta kuin jokseenkin epävarma Wailord. Ja Merten Rosvo Tentacruel sopii loistavasti muutenkin mulle! Olenko ainut (Mistyn lisäksi), jonka mielestä Tentacruel on söpö?

Cradily
Nature: -
Ability: Suction Cups
IVt: -
Kommentit: Cradily tuhoaa teidät kaikki. Olen vielä vähän niin ja näin siinä rajalla, että käyttäisinkö jotain vanhaa Cradilyäni vai breedaisinko kokonaan uuden. Cradily voi olla todella turmiollinen vastustaja, kuten tässä videossa nähdään. Katsokaa miten nerokas taktiikka (vaikkakin se vaatiikin surullisen paljon työtä, eikä Cradily päässyt edes loistamaan niin paljon, kuin se ehkä olisi voinut...)



Kunhan tämä tiimi nyt on kohta valmis, alkaa uuden tiimin suunnittelu ja tekeminen samantien. Double Battlet ovat tällä hetkellä innostus-listani kärjessä, joten tuskin vähään aikaan teen lainkaan singlejä (niitä tein ihan tarpeeksi Emeraldissa). Vaikka olen jo kauan ollut ihastunut Trick Roomin kataluuteen, en ole koskaan sitä käyttänyt. Päätin aloittaa aika perinteisestä Trick Room + Sandstorm-tiimistä Trick Roomiin tutustumisen. Pääsen käyttämään siinä Hippowdoniakin vihdoin, jee! Munchyn pari kirjoitusta aiemmin ehdottama Corsola houkuttelisi tosi paljon, etenkin kun Sandstorm lisäisi sen Sp. Defenseä puolella, mutta Hustle-ability tarvitsee kaverikseen Gravityn, joka taas voi tehdä hallaa muun tiimin Earthquaken käytölle.

Jätetään pohdintaan! Hippowdon nyt ainakin pääsee ensimmäiseen Trick Room-tiimini :). Ainiin, ja jos joku lukija keksii jonkun hauskan lempinimen jollekin nimettömälle pokélleni, niin ehdotukset kyllä käy. Trick Room-tiimiinkin otan edelleen ehdotuksia vastaan mielelläni.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Tentacool/Tentacruel oli mun lempipoke joskus tokaluokalla XD

    VastaaPoista
  2. Tiimisi näyttää todella hyvältä :) Odotan innolla näkeväni sen sitten toiminnassa. Ja oi shiny Torterra<3<3<3 whiii ihana!

    Pitää vielä ihan kysyä, kuinka paljon aikaa meni tuon Bronzongin hankkimiseen?

    VastaaPoista
  3. Tykkään tiimistäsi, se on mukavan monipuolinen :) Harvalla tuntuu olevan Tentacruel ihan aktiivisessa käytössä (Tentacool ei kyllä tee Tentacruelille kunniaa! Tentacruel on ihan pommi, mutta Tentacool taas niin ärsyttävä kuin olla ja voi kiitos niiden runsaslukuisuuden eri vesireiteillä...).

    En ole vieläkään perehtynyt noihin IV- ja EV-juttuihin. Plääh, pakko olisi kyllä saada aikaiseksi, se toisi varmasti lisäsyvyyttä pelien pelaamiseen. Kaiken lisäksi saisi koota kaikenlaisia mukavia tiimejä ja käyttää mahdollisimman erikoisia Pokémoneja! Voi Huntail, kyllä sinäkin joskus saat rakkautta!

    VastaaPoista
  4. Kiitti kommenteista kaikille! Ja kiitos kanssa kehuista tiimistä, vaikkei tuossa kauheasti juttua ollutkaan. Mufufufu, olen salamyhkäinen.

    ~SL~: Shiny Torterra on ihku! Toivottavasti se on söpönä sitten Battle Revossakin!

    Munchy: Tentacool tosiaan ei ole niitä kaikkista söpöimpiä, köh... Tentacruel taas on just pahis o/.
    IV- ja EV-jutut on loppujen lopuksi paljon yksinkertaisempia, mitä useat antavat ymmärtää :). Eikä EV-kouluttamiseenkaan kamalan kauaa mene, toisin kuin annetaan aina ymmärtää! Huntailille rakkautta.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Aww, nyt minäkin haluan Cradilyn. >w<

    Pitäisi varmaan minunkin perehtyä IV:n ja EV:n ihmeelliseen maailmaan joskus. Älä huoli Munchy, et ole yksin tietämättömyytesi kanssa!

    VastaaPoista
  7. This could cause them to grow less, flower less, and maybe even die.
    Place organic kitchen waste, as well as yard waste such as grass clippings, leaves, and the like
    into a compost bin. Depending on the density of the mulch, one should lay two to six
    inches of mulch over topsoil in the vegetable garden.



    My webpage ... mulching

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!