Poké Park Wii: Pikachu's Adventure



Tämä peli on Avrin ostoslistalla seuraavana :). Julkaisupäivä lähestyy ja kyseistä peli olen odottanut tosi suurella innolla jo kauan ennen kuin edes oli varmaa, että se Japanin ulkopuolella julkaistaisiin.
Näin aluksi täytyy todeta, että kyseinen peli näyttää vähän lapselliselta paikoin, mutta toivottavasti ei olisi ihan älyhelppo tai mitään sellaista. Joku tuossa yleisessä tunnelmassa vaan kiehtoo. Reaaliaikaiset pikkuvastukset näyttävät mielenkiintoisilta ja nuo minipelit hauskoilta. Koitan olla odottamatta mitään sen suurempaa pelikokemusta peliltä, koska noh, pelkään sen olevan pienoinen pettymys. Mutta toivottavasti se silti yllättää yhtä positiivisesti kuin Pokémon Rumble, jonka ostin jokunen aika sitten Wii Shopista. Täytyy sitten kirjoittaa arvostelua, kunhan peliä olen pelannut.

Tsekatkaahan tuo traileri, eikö olekin soma? Ja kohdassa 1:00 näkyy ihana Mamoswine! *jee*

Ja pistetään nyt Mamoswinen näkymisen kunniaksi tämmöinen vanhahko yhteiskuva Zukan-figuurien Mamo-perheestä. Edelleen kerään lisää niin Mamoswinejä kuin Piloswinejä&Swinubeita, eihän niitä koskaan voi olla liikaa!

Huomenna onkin lähtö mökille. Automatkaa täältä onkin tuonne Itä-Suomeen sellaiset viitisen tuntia kahvitauot mukaan lukien, joten siinä onkin autossa aikaa vähän koulutella Battle Revolution-tiimiä kasaan. Kaikkihan haluavat sitten nähdä videoita taistoistani ihanan randomilla Bronzong-Torterra-Tentacruel-Togekiss-Cradily-Mamoswine tiimilläni.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Tosta trailerista pitäis antaa kyllä joku mitali jollekin :P
    Harvemmin enää nykyään tulee vastaan tuollaista traileria, joka saa näin innostumaan.
    Toivon myöskin todella, ettei peli olisi ihan liian helppo (niinkuin pelivideoista youtubessa voi hieman aavistella) ja että tekemistä, sekä syvyyttä löytyisi runsaasti. Onhan tämä kuitenkin ihan hyllyssä myytävä peli, eikä "vain" ladattava.

    Pistä joskus päivitettyä Mamo-kuvaa, kerta tuo on vanhahko? :)

    VastaaPoista
  2. Tosi söpölle vaikuttaa toi peli <3
    Harmi vaan etten omista wiitä :(

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!