Pokémon Black & White - 4.3.2011

Wihii! :-D


jestas, tuoltako minä oikeasti näytän...

Ignooratkaa toki hyvin älyvapaa kommentointi ja videon onneton sisältö (olisi ollut järkevämpää videokuvata HeartGoldin avaamista, siinä kun oli oikeasti jotain katsottavaa. olisin myös ehkä voinut suunnitella etukäteen, mitä puhua :-D). Mutta oli tätä videotakin pakko kokeilla! Täytyy joskus kokeilla tota  vähän paremmalla valmistautumisella ja onnella, haha. Mutta viikonloppuna sitten lisää BW-tunnelmia, ihan kädet syyhyävät jo pelaamaan.

Onkos kuinka moni jo saanut pelin itselleen? Blackin vai Whiten? Aloituspokémoninne ja hahmonne nimi? Tell me guys!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

25 kommenttia:

  1. Haha! Joskus noi muovit noiden pelikoteloiden päällä ovat kinkkisiä avattavia. Mutta mutta,toi video oli tosi hauska idea, saipa ainakin kuulla miltä kuulostat jos ei muuta :'D

    Blackin kävin kaupungista hommaamassa omakseni ja ensimmäinen salimerkki on jo hallussa. Parin viime kuukauden aikana kävin armotonta pohtimista aloituspokémonin valinnassa, mutta päädyin lopulta Tepigiin. Muita tiimin jäseniä ovat tällä hetkellä Lillipup, Woobat ja Pansage. Tosin Lillipupin ja Pansagen heivaan jossain välissä pois, koska haluan ehdottomasti kokeilla muun muassa Gothitellea, Chandelurea ja Vanilluxea sekä paria muuta :)

    VastaaPoista
  2. =) söpö video. itehhän en tänää oo kyseistä peliä ostanu enkä tiedä millo hommaan hmmm... varmaan ensviikolle menee? ;_;

    VastaaPoista
  3. Heiccu: Haha, kiitos vaan. Toisin videolla ääneni kuulostaa hiukan erilaiselta ja aika teennäiseltä, kun en millään osannut olla tuon kameran edessä luonnollisesti :-D. Muutama kerta piti ottaa uusiksi, kun aloin vaan nauraa itselleni ja tietysti virnuilevalle kuvaajalle. Omassa tiimissäni on tällä hetkellä Snivy, Purrloin, Panpour, Munna ja Pidove, joskis meikäkin tulee heivaamaan noita PC:lle aika roimalla kädellä. Kunhan nyt äkkiä saisin Sewaddlen itselleni :3.

    neko: Voi eiii! Miten maltat odottaa ens viikkoon? :-O Kerro sitten minkä aloituspokémonin otit!

    VastaaPoista
  4. Piristävä videopätkä oli. c:

    Juu, ja sama Whitehan meikällekkin tuli. Tiimissä tällä hetkellä Snivy, Panpour ja Sandile joka tarvitsee kunnon koulutusta. Ja Castelia Cityssä mennään. Järkyttävän iso kaupunki, meni kauan ennen kuin olin tutkinut kaikki paikat läpi.

    VastaaPoista
  5. Mun PITI ostaa black, muttaostinpa vahingos whiten, mut ei sitä vaihtamaankaan jaksanut, kun ei eroa kauheasti...

    Mun PITI aloittaa Tepigillä, mutta sitten aloitinkin Oshawottilla. En ole KOSKAAN aloittanut vesipokella.

    Eli tulos, ostin väärän ja aloitin jollain millä ei pitänyt. Loogista, eikö?

    Aika alussa olen kun vasta päälle tunnin pelannut.

    VastaaPoista
  6. Olipas näpsäkkä video! Lisää tällaisia :)

    Itsehän hankin pelini vasta tänään, enkä ole sitä vielä ehtinyt pelaamaan. Mutta ehkäpä tässä päivän mittaan, en malta odottaa!

    VastaaPoista
  7. Haha, kiitos kaikki :-D. Videoita tulee lisää, ehkä ens kerralla sitten jostain astetta jännittävämmästä.

    VastaaPoista
  8. ...kun katsoin ensimmäisen kerran naamaasi, ainoa asia mitä pystyin ajattelemaan oli:
    "Aivan erilainen kuin kuvittelin. Hyvä vai huono juttu?" Kai se on melko hyvä asia :'D Alkaisi pelottamaan, jos olisi aivan samanlainen kuin ensimmäisenä ajattelin. Se olisi karmivaa suorastaan.

    Itselläni on vielä peli hankkimatta (koska ajattelin, että jos se ei toimikaan ilman 3DS:ää, mitä sitten teen?), mutta ilmeisesti se toimii. :-D Jee, Avri kokeilee puolestani. Taistelen tässä samalla videota katsoessa, että kummassa versiossa olisi parempaan päätiimiin mahdollisuuksia. Leguista Black voisi olla parempi (Reshi <3), mutta Whitessa on Rankurusu (mikä ikinä onkaan englanniksi... Reuni-joku?). Hmm. Hankala juttu. Voisi kirjoittaa oman läpipeluun jossain vaiheessa, jos nyt jaksaisi sitten sen kirjoittaa. Paljonko White maksoi, btw?

    VastaaPoista
  9. Haha, no toivottavasti en ulkonäölläni täysin pelästyttänyt sua :-D! Täytyy sanoa, että näytän noilla laseilla ja lyhyillä hiuksilla aika erilaisilta, kuin vaikkapa pitkillä räikyvän punaisella tukallani vielä jokunen aika sitten.

    Oma Whiteni maksoi 49,90 euroa! Kannattaa ehdottomasti ostaa, kyllä kyllä kyllä! Itse ostin Whiten, koska pelin White Forest kuulosti vaan kivemmalta kuin Black City, ei siis sen suurempaa syytä valintani takana. Sitten jos sulla on WiFi käytössä, niin sitä kautta saa helposti vaihdettua muilta kaikki versiopokémonit :-).

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva video, oli myös mielenkiintoista kuulla ääntäsi ekaa kertaa! Heh, alko kyllä itseäki naurattamaan kun yritit saada tuota muovia pois :D. Muistaakseni meikälläki meni tuo muovin repiminen aikamoiseksi säätämiseksi, oli lopulta pakko ottaa pikkusakset apuun ^^'

    Ja Blackissa tällä hetkellä jo viimoselle salille menossa (no onhan tässä melkein kaksi viikkoa pelattu). Aloituspoké oli Snivy ja pelihahmona tyttö, jonka ristin Mindyksi.

    VastaaPoista
  11. Kiitos Chirpzillekin :-D! Täytyy varmaan tulevaisuudessakin videoida itseäni ja onnettomia räpellyksiä, hah.
    Noi muovit on katalia!

    Oi, Snivy on kyllä paras <3. Maltoin juuri kehittää sen Servineksi, tasolla 30 vasta, kun sitä ennen en millään tahtonut luopua Snivystä.

    VastaaPoista
  12. Voi ei Avri, mikä söpis ootkaan! :-D Haha, itsekin noita muoveja yritin bussissa ADHD-Rattatan tyyliin availla, ja aikaa meni... Lisää videoita, lisäää!

    VastaaPoista
  13. Voi kiitos Saana :-D. Itse olet söpö!

    Katsotaan, mistä seuraavaksi videopostauksen keksisin tehdä :-).

    VastaaPoista
  14. Hellurei! Saako tänne vielä kirjoittaa tiimeistä?
    Kaikilla on varmaan jo tasolla 100 omat Pokémoninsa, mutta mulla vasta vähän yli 60...
    Noo... joka tapauksessa menin tarinan läpi kolmesti...
    1. kerran Blackissa, tiimi:
    Samurott, Simisear, Stoutland, Gothietelle, Leavanny ja Scrafty

    2.Whitessa, tiimi:
    Serperior, Simipour, Liepard, Victini, Unfezant ja Zebstrika

    3. (ja viimeinen) Blackissa, tiimi:
    Emboar, Simisage, Carracosta, Beartic, Zoroark ja Golurk

    Näin monta kertaa tuli kun ostin julkaisupäivänä Blackin, pelasin läpi, ostin Whiten, siirsin B:n Pokémonit W:hen, aloitin B:n alusta ja menin W:n läpi ja siirsin W:stä Pokémonit B:hen. Vaikeaksi menee mutta menettelyt johtui leguista (Reshiram/Zekrom ja Tornadus/Thundurus) että saataisiin kaverini kanssa (jolle annoin synttärilahjaksi W:n)molemmille legut...

    VastaaPoista
  15. Totta kai saa kirjoitella! Ihanaa, että porukka kertoilee omia kuulumisiaan, vaikka blogin pitäjä ei ehdikään tässä kevätkiireessä hirveesti päivitellä :-).
    Huu, sä oletkin ehtinyt jo toden teolla Unovaan tutustua ja pokémoneja koulutella. Mä voin häpeikseni myöntää, että omistan vasta Whitessani 5 salimerkkiä, kevät on opinnäytetyön kera syönyt kaikki pelailuhetket. Kivat tiimit sulla kumminkin! Joitain samoja pokémoneja näkyy löytyvän multa, esim. Serperior, Leavanny ja toivottavasti pian Golurk.

    Ja mahtavaa, kun annoit kaverillesi noin huikean synttärilahjan :-D! Joku saisi mullekin ostaa pokémon-pelejä lahjaksi (joku muu kuin äiti...)

    VastaaPoista
  16. (Kurumi täällä, uusi tunnus minulla)

    Kiva video, olen katsonut enemmänkin kuin vain kerran tämän, jotenkin on vaan viihdyttävää katsoa teikän tekemisiä. Olet muuten nätti. =^^=

    Ihan vaan vinkkinä, jos et tiedä, niin yleensä DS- ja Wii-peleissä kansien muoveissa on sellainen muovinen "naru", missä lukee Nintendo. Kun sen vetää niin muovi lähtee helposti auki. (tosin se narun pää voi olla vähän vaikea löytää... xD)

    Oletko muuten käynyt Route 1:llä kevätaikaan? Se on kaunis! =D

    VastaaPoista
  17. Oiii, kiitos kommentista myös sinulle Riuku(rumi)! Ja kiitos kehuista, joskin tuosta nätistä voi olla montaa mieltä :-D.

    Joskus tosiaan oon havainnut tuollaisen helpon "narun" noissa pelipaketeissa, mutta useimmiten en kyllä löydä sitä millään. Ja totta puhuen, tuon paketin kanssa kävi niin, että en edes ajatellut sitä, miten helposti saisin paketin auki - sormet syhysivät pelaamaan ja aloin vain riuhtoa :-D!

    Oi, kiitos vinkistä, en ole käynyt! Suunnistankin sinne heti :-)

    VastaaPoista
  18. mien saa white forestin kasvaa ku oon oottanu viikon ja ei mitää oon jopa käyny serebii.netis mut ei sielt mitää apui löytyny

    VastaaPoista
  19. ja mun tuumi whites on

    zekrom 70lv zoruark 55lv

    VastaaPoista
  20. tontsa: Ainut tapa kasvattaa White Forestia on linkittää DS:n wireless-toiminnolla pelin kaverin Black-pelin kanssa, ja pyytää kaverin Black Citystä asukkaita sinun White Forestisi. Eli jos et omista kavereita, joilta Black löytyy, et saa kasvatettua White Forestia mitenkään. Ihan tyhmää! Itse en ainakaan tunne ketään lähiseudulla asuvaa, joka pelaisi B/W:tä, joten meikän kaupunki ei kasva...

    Ja vautsi! Itsekin haluaisin Zoroarkin, täytyy hankkia se joskus :-).

    VastaaPoista
  21. Hehee oot nätimpi kuin minä! Mutta kuitenkin minä kävin myös ostamassa julkaisupäivänä Whiten. Otin aloitus pokemoniksi Tegikin mutta se oli suuri virhe. Sen kehittyvät muodot ovat niin rumia. Osdawott olisi ollut parempi! Sen vika muoto on ihana!

    VastaaPoista
  22. Voi kiitos, vaikka tiedä häntä onko moisessa lainkaan perää, että olisin muka nätimpi :-).
    Mutta kai olet saanut hankittua jotain kautta jo itsellesi oman Oshawottin, kerta pidät siitä niin paljon :[? Oshawott on kyllä aika söde.

    VastaaPoista
  23. Jep, joku katsoi vasta nyt tuon videon. Mutta siis, sulla on ihana ääni, oikeasti :). Semmoinen selkeä ja rauhallinen, mitä jaksaa kuunnella.

    VastaaPoista
  24. Voi kiitos Azu! Kehut lämmittää mieltä :-D.

    VastaaPoista
  25. Mä oon mietiskelly että mistä saa ostettua sen jonkun jutun että voi käyttää wifiä?(oon huono selittää)

    Ps.toi video oli hieno

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!