Pokémon X ja Pokémon Y

Tättärää, olinhan se sitten se kuudennen generaation julkaisu, joka tänään iltapäivällä meille tänään julkistettiin!



No ehkä suurimpana uudistuksena on totta kai tuo aika odotettavissa oleva pelin siirtyminen pois 2D-maailmasta tuohon 3D-ympäristöön. Nyyyyyh, tulen ikävöimään vanhoja kunnon 2D-seikkailuja, nuo 3D-maisemat kun ovat aika monissa 3DS:n peleissä olleet aika karuja ja tyhjiä... Mieluummin paljon yksityiskohtia 2D:nä kuin karua 3D-maisemaa. No anyway, Pokémon on niin laadukas käsikonsolibrändi, että se taatusti vetää grafiikoissa sitten mahdollisimman loistavalle tasoille, joten huolta nyt ei kauheasti ole siitä. Ottelut näyttivät ihan kivoille tähän mennessä.

Ja minnekäs peli mahtaa sijoittua? Pelin kaupunkimaiseman taustalla näkyy huomattavasti Eiffel-tornia muistuttava hökötys... saadaankohan me nyt sitten kunnon Eurooppa-region? Vai vaan Ranska-sellainen? Pokémon-tiimi on tehnyt visiittejä ainakin Pariisiin pitkin vuotta, joten joten...

Startterit... näyttävät mun silmääni taas kerran aika pahasti joltain fanin fakemoneilta, mutta tuo ruoho-otus Chespin on ihan hassu :D. Tulistartteri Fennekin on taas tollanen hemmetin isopääsöpöilijä, no way. Miksi ketulle ei voitu laittaa normaalia päätä? Tosi epämiellyttävän näköinen tuommoinen anoreksia-vartalo ja megapää, hnnngh voi luoja. Frokkien kuvittelisi käärivän itselleen melkoisen suosion, kun se näyttää ihan joltain pirun Sherlock Holmesilta......... (nimimerkillä BBC:n supersuosittua Sherlock-sarjaa ja Cumberbatchia välttelevä).

Ilmeisesti videon lopussa näkyvät kaksi pokémonia ovat X:n ja Y:n legendaariset... joista se sateenkaari-sarvipää on UPEA! Haluan pelin, jossa se on. Ne sarvet olivat niin hienot!


MITÄS SANOTTE? Muistakaa, että kaikki uusi näyttää aina aluksi vähän hassulta ♥.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

22 kommenttia:

  1. Siis en tiedä olinko vain jo valmiiksi niin älyttömän innoissani tästä julkistuksesta, mutta ihme kyllä, uusille pokéosille tyypillinen "kulttuurishokin" kokeminen on itseltäni täysin poissa näiden kahden kohdalla. Olin vaan että "Omg, Omg, upeaa!"

    Minusta 3D-maailma näyttää ihan nätiltä, eritoten nuo taistelut. Starttereista ihastuin kaikkiin, joista ehdoton suosikkini on inhoamasi [Firefox]kettu Fennekin. Froakie tulee toisena suosikkina.

    Eurooppaan, ja aikas varmasti nimenomaan Ranskaan tosiaan mennään. Eiffel-tornistahan se Pikachu meille tätä uutista ilmoitteli, XY voivat olla viittauksia koordinaatistoon, jonka kehittelijä on ranskalainen, ja Masuda tosissaan kävi viime vuoden aikana kolmesti Pariisissa [sain terkkuja joka kerta, vaan ei herra kertonut mitä Pariisin mailla tekee vaikka kysyin - nyt tosin ymmärrän miksi : D]
    Itsekin olin Pariisissa viime syyskussa, katsotaanpa bongaanko tuolta jotain tuttuja paikkoja! : D

    Molemmat legendaariset olivat niin ihania ja siistejä <3 En enää tiedä kumman ottaisin, vaikka ensin ajattelin Y:tä. Ah, ihanuus~ Nätisti mukailevat myös X:n ja Y:n muotoja.

    Ainoa, ja siis ihan totta ainoa, johon petyin, olivat pelien [mahd.] englanninkieliset logot. Ne ovat ihan järkyttävää "Copypaste the original Pokémon logo here with the name of the game" shaissea, mistä päästiin eroon 5.genen tultua. Toivottavasti nuo olivat vain placeholderit ja muuttavat myöhemmin muotoaan enemmän japanilaisten logojen kaltaiseksi.

    Mutta juu, innolla odotan, ja nythän on myös iso juttu, että pelit julkaistaan kaikkialla maailmassa yhtä aikaa lokakuussa 2013. Hienoa, että ei tarvitse enää odotella ylimääräistä japsijulkaisun jälkeen.

    Nyt kun pelien nimet ovat X ja Y, niin odottelen vaan sitä matikkamemejen määrää joka tulee näkymään netissä tämän jälkeen : D Huomisella matikantunnilla taitaa itselläkin eksyä ajatukset yhtälöistä vähän muualle...hee~

    Minulla oli kait vielä jotain, mutta tää on jo nyt niin kilometri, että tässä kaikki tälltä erää~

    Mutta Pokémon edelleen <3 Ette ikinä petä minua Masuda ja kumppanit~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee :)))! Mulla on kyllä viime aikoina ollut Pokémonin kanssa hiukan kiinnostus-ongelmia ja siksi en innostunut näistä uutisista niin paljon, kuin olisin halunnut :(. Onhan uusi generaatio aina ihan pirun upea juttu!

      Toivottavasti saadaan pian lisää infoa, etenkin just tosta uudesta regionista haluun kuulla lisää...! Tollanen maantieteellinen yksityiskohta, mitä toivon Ranska-regionilta eniten, olisi että peleissä olisi Seine ja Loire! Valtavan pitkät joet ja jokimaisemat puuttuvatkin Pokémon-peleistä. Onhan siellä ollut sellaisia ihan söpöjä jokia ja puroja, mutta tuollaiset suuren mittapuun jokimaisemata! Ja jos peleissä näkyy Eiffel-torni, niin ehkä myös Riemukaari on mukana... se tosin voisi olla joku Pokémon-kaari :D.

      Yveltal ja Xerneas ovat kyllä tosi upeat legut! Mä oon alkanut nyt lämmetä enemmän jopa Yveltalle, vaikka aluksi olin X:n kannalla :D.

      Ja joooooooooo, enää ei tarvitse odotella turhia! Hyvä vaan, onhan se aika vanhanaikaista GameFreakilta ja Nintendolta julkaista pelejä alueittain noin eri aikoihin. Lisäksi nyt ei pääse turhaan spoilaantumaan liiaksi etukäteen, kun saa heti pelin käteen :).

      Kiitti kun kommentoit ♥.

      Poista
  2. O___O POKEMON 3D:NÄ??? Tää on nyt kyllä liian outoa. Noh, lisää odotellessa, ehkä tähän tottuu..?

    Heti sillä sekunnilla kun näin Chespinin, ajattelin että MÄHÄN OON NÄHNYT TÄN JO. Tai siis, tuo muistuttaa ihan täysin jotakin toista pokemonia, en vaan keksi mitä. Jotenkin kummallisen näköinen, en ainakaan vielä tykkäile.

    Sitten Fennekin. Tähän taas ihastuin välittömästi! Siis aivan ihana otus purpur ;_; <3 Varma valinta aloituspoksuksi vaikka oot kyllä oikeassa, että pää on vähän liian isohko.

    Entäs Froakie? HAHAH. Tää on jotenkin niin huvittava otus! Ihana.

    Ja mitä mitä pitkästä aikaa aivan hiton upea legendaarinen! Tuo sarvipää, HURRRR <3 Tosi hieno ilmestys, vau!
    +Luulin tuota lentävää legua ensin Mandibuzziksi, hups.

    Pelihahmot vaikuttaa oikein hienoilta. X ja Y-nimille en vielä lämmennyt, mutta nooh... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo-o, Pokémon 3D:nä :). Kyllä siihen tottuu! Ja onneksi GameFreak tekee varmasti laadukasta jälkeä. Vaik aina noissa käsikonsoli-3D:ssä on ollut niitä superkaruja ja tylsiä maisemia, jotka näyttäisivät kivemmilta vaan 2D:nä. Mutta nuo ottelut!

      Tiiän kyllä, mitä haet takaa tolla että Chespin näyttää aika tutulta. Ehkä sen naama muistuttaa hiukan Pachirisua ja Emolgaa? Mut mulle se käy hyvin, koska tykkään sekä Pachista ja Emolgasta! Chespin aaws, se on kastanja!

      Toivottavasti Fennekinin pää kutistuu evoluutioissa >:O. Ja Froakie on kyllä aika symppis ja huvittava!

      Mä taas näin Yveltalsta sellaisen kuvan, että sen naaman paikalle oli tähän kuvaan (http://multiplayerblog.mtv.com//wp-content/uploads/multi/2013/01/YveltalCGI.png) muokattu Kricketotin lärvi... voi luoja :D.

      Poista
  3. Näyttää tosi upealta enkä malta enää oottaa! :D Arvasin jotenkin että pokemon siirtyy 3D-maailmaan ja 3DS:lle, ja tuo Eurooppa/Ranska näyttää kyllä mielenkiintoiselta. Saa nähdä millaiseen paikkaan peli oikeen sijoittuu. :)

    Nuo taistelut näyttää kivoilta ja nuo aloituspokemonit kyllä hämmensi mua kovasti. Niihin on aina aluks vaikea tottua, mutta tällä hetkellä musta ne näyttää kaikki aika kauheilta XD Ehkä kuitenkin vaan just siks ettei niihin ole tottunut. Kuiteskin tuo sun inhoama kettu on musta kaikkein hienoin noista, tokana tulee sammakko ja vikana toi ruoho-otus. Musta näyttää että sillä olis joku ihmeen lehtipipo päässä ja ärsyttävän rumakin on. Muistuttaa jotenkin ruumiinrakenteeltaan liikaa jotain Oshawottin ja Emolgan yhdistystä!

    Mutta odotan innolla tätä peliä! :) Nuo legendaariset poket (varsinkin tuo noilla hohtavilla sarvilla) näyttää tosi upeilta! Tulee mieleen joku prinsessa Mononoke tosta hirvestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan se ihan selvää, että 3DS:llä mennään sitten 3D:llä. Tuo Ranska/Eurooppa (toivon että enemminkin vain Ranska, koska sitten Eurooppa voisi saada toisenkin Pokémon-regionin tänne) vaikuttaa kyllä todella lupaavalta alueelta. Mulla olisi vaikka mitä ideoita, mitä hienoa maailmasta voisi löytyä :D.

      Ootko jo tottunut yhtään starttereihin? Mustakin ne ihan rehellisesti sanoen näyttivät aluksi tosi feikeiltä, ennen kuin aivan virallisesti nuo vahvistettiin, niin en uskonut leakkien olevan totta :D. Mutta yhyyyyyyyy Chespin-ressukka. No, minä pidän siitä hyvää huolta, ottakaa te muut sitten isopää-kettu :D.

      En oo Prinsessa Mononokea valitettavasti vielä nähny, mutta googlasin tuon ja kyllä, niissä on yhteneväisyyksiä :D!

      Poista
    2. Juu nyt olen jo aika lailla tottunut näihin uutuuksiin! :) Onhan tuo Chespin ihan söpö, nyt kun sitä katsoo uudelleen vähän myöhemmin. Pidän silti tosta isopää-ketusta edelleen enemmän! XD

      Ja joo tuo hirvi oikeesti näyttää tossa trailerissa niin tältä kuvalta jotenkin: http://www.film-o-holic.com/slir/w260-h173/pictures/mn/mononoke-hime_4.jpg

      Ihan samassa asennossakin ovat! Tuo on siis prinsessa Momonokesta :) Hieno leffa muuten! Suosittelen lämpimästi!

      Poista
  4. Kauhee hämmennyt (ehkä hyvällä tavalla) tuo uusi generaatio varsinkin kun vitosgene vasta tuli. Peliä oon toivonut jo pitkään 3D:nä, joten toivotaavn että tuosta tulee todella yber upee peli ♥

    Kuten melkein joka genessä, tulistartteri vaikuttaa taas suosikiltani (eka genen kaikki poksut on ihania ja nelosgenessä ei ole ollenkaan suosikkia :<). Chespin on jotenkin niin kierrätetty kaikkia muita entisiä poksuja. Tuosta uudesta battelsydeemistä en kyllä tuu tykkäämään, koska Battle Revolution-tyyli ei oikein houkuta/koukuta. Tykkäsin BW/BW2-tyylistä kovin paljon :<

    Ja mitä legendaarisiin tulee, eivät nyt heti sytyttäneet (tirppa oli ihan siisti) ja toivottavasti niitä ei tule nyt taas toistakymmentätsiljoonaa, viisikin riittää. En oo hirveesti uusille legendaarisille lämmennyt...(ja millos me saadaan Meloetta?)

    Mutta hieman epäilevin mielin jään odottelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mustakin tuntuu että vasta äskenhän se vitosgene tuli :D. Vasta äskenhän mä tein sitä 5. generaation pokédexiä tänne blogiin... ja ei siitä nyt niin kauaa oo, kun Diamond ja Pearlkin ilmestyi >:DDD.

      Hyvä jos sentään joku valikoitui jo vähän mieluisammaksi :). Mä olin ennen kovasti vesistarttereiden kuluttaja, mutta hiljalleen ruohotyyppi on vienyt sen paikan. Ehkä joskus siis alan suosia vielä tulityyppejä?
      Mä taas toivon tosta taistelu-systeemistä, että se ei ole hidas ja liikkeiden animaatiot eivät kestä kovin kauaa. Pelkäsin hitautta jo BW/BW2-animoiduissa otteluissa, mutta ne onneksi pyörivät yhtä nopeasti kuin aina ennenkin. Eiköhän toikin toimi ihan hyvin ja toivottavasti on hiukan eläväisempiä kuin mitä Battle Revolutionissa nuo ottelut.

      IHAN SAMAA MIELTÄ. En pistäisi lainkaan pahakseni vaikkei muita legendaarisia edes tulisi noiden kahden lisäksi, mutta se nyt on turha toive... Ssssseriously, mitä legendaarisia ne semmoiset legendaariset on, joita on kourallinen joka generaatiossa.

      Poista
  5. Jotenkin hämmennyin kun nämä tuli niin nopeesti. Tuntuu että vitos gene tuli vasta, ja nyt tiedetään jo kutosen poksuja! :D Oon kuitenkin tosi innoissani tästä!

    Tuo uusi 3D-maailma näyttää ihan kivalta ja varsinkin pokemonit on kivemman näköisiä, kun niissä on vähän muotoa. :) Nuo aloituspoksut hämmensi mut täysin, koska odotin ettei niitä vielä paljasteta kuin ehkä vasta joskus kesällä, mutta tattadaa - siinä ne nyt oli! Pidin eniten tuosta Fennekistä, koska rakastan noita kettuja johon se perustuu. Niillä on just tommoset valtavat ja söpöt korvat! :D

    Tuo ruohopokemon näyttää musta taas tosi tylsältä. Ihan söppänähän se on, mutta jotenkin se ei vaan sytytä. Sen naamassa on liikaa jotain Pachirisua tai Emolgaa.. Tuo sammakko taas ei herätä mitään tunteita. Näyttää kyllä ihan kivalta, mutta vähän oudot nuo "viiksi-pallot" sen nenässä.

    En malta kyllä odottaa miltä näiden seuraavat muodot näyttää. Rukoilen täysillä ettei yhdenkään (varsinkaan tultiyppin) muoto ole puoliksi tappelutyyppiä, koska niitä on jo ihan tarpeeksi. Ärrrhhhhh.... Ne saa mut murisemaan vihoissani XD

    Nuo legendaariset poksut näyttää upeilta, varsinkin just tuo sarvipäinen ihme hirvi. Muistuttaa mua elokuvasta prinsessa Mononoke. :) Odotan tätä innolla, ja saa nähdä milloin saadaan nähdä muitakin uusia poksuja tästä sukupolvesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO niinpä, aika juoksee ihan käsittämätöntä vauhtia :D.

      Jep, eihän ennen oo ensimmäiseksi mitään aloituspokémoneja esitelty, joten aika jännää vaihtelua tämä! 5. genessähän Snivy, Tepig ja Oshawott kyllä esiteltiin semiäkkiä, mutta silti... Aavikkoketut on kyllä tosi somia, vaikka Fennekinistä en perustakaan >:D. Kettu on kautta aikain ollut muutenkin lempieläimeni numero 1.

      Mulle taas Pachirisumaisuus on kai plussaa, kun oon käyttänyt Pachia ja se on söpö :D! Ja samaa mieltä, hiukan vielä nuo Froakien viiksipallosilmälasit kummaksuttaa!

      Joo, eihän tässä malta housuissaan pysyä (vaikka mulla on kyllä nyt hame päällä, hmm), kun pitäisi odotella lisää infoa ja paljastuksia peleistä :D. Harmillisesti tässä on melkeen vuosi aikaa, joten ennen kesää taitaa tulla aika vähän mitään kovin jänniä juttuja ilmi... tai tiedä sitä sitten, ehkä tuleekin :D.

      Poista
  6. Äh tämä tulee jo näin pian D; Ja hirvee kasa uusia poksuja varmasti o: Mutta nuo startterit ja legut näyttää kivoilta c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakkosgene kesti ~3v (1999-2002, japani)
      Kolmosgene kesti ~4v (2002-2006, japani)
      Nelosgene kesti ~4v (2006-2010, japani)
      Vitosgene kesti ~3v (2010-2013, japani)

      Ei se nyt niin hirveän äkkiä sieltä tullut, aika vaan tuntuu lentävän kun on kivaa. ;)

      Poista
    2. Kyllä se nyt vaan tuli niin pirun äkkiä taas, huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ei ne ennen näin nopeasti tulleet ne pelit...

      Ehkä tähän vaikuttaa sekin, kun ei siitä oo kun pari kuukautta kun BW2 julkaistiin täällä...

      Poista
  7. Itse olen kuullut huhuja ettei kuudenteen geneen tulisi paljoa popeja, mutta kuka sitä vielä voi tietää... Ehkä eniten noissa uusissa popeissa häiritsee se, ettei ruohostartteri ole matelija...
    Itse olen innoissani tuosta ranskalaismaisesta regionista. Varsinkin jos saamme sentyylisiä maalaiskaupunkeja. Trailerin perusteella voisi arvat alueeseen kuuluvan myös osa espanjaa (trailerissa esiintyi aavikkoa. Toki Unovallakin on aavikko keskellä manhattania :DD) ja alonkomaita (kukkakentät ja joet trailerissa). Toki samalla pieni osa britanniaa ei olisi pahitteeksi... Kuitenkaan ei kannata huolestua tuosta 3d:n kolkkoudesta... Katsokaas vaikka blackin ja whiten ensimmäisiä kuvia castelia citystä: jo on pimeän ja kolkon näköinen. Lopullinen versio oli positiivisella tavalla erilainen.
    Kuitenki nuo pelien nimet... Ymmärrän niiden viittauksen koordinaatistoon ja kolmannen version nimi voisi olla Z joka tekee koordinaatistosta kolmiuloitteisen... Toki ne voivat viitata myös Y ja X kromosomeihin, koska pelien japaninkielisissä logoissa näkyy DNA rihmaa muistuttava pätkä... Olin kuitenkin päättänyt olla lukematta matematiikan kokeeni jälkeen yhtäkää X:ää tai Y:tä koko päivänä ja juuri silloin nintendo nimeää pelinsä koordinaatiston mukaan... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NOOOOOUUU ei sellaisia huhuja. Paljon vaan kaikkia uusia pokéja tänne minulle! Mitä enemmän sen parempi :D. Ei ne alkuperäiset 150 riitä enää mihinkään, hahaha!
      Tuo Ranska-region on kyllä hurjan upeaa! Muutenkin kaikissa Poké-peleissä taidan olla ihan ensimmäiseksi kaikkista kiinnostunein uudesta regionista ja mihin se perustuu ja mitä kaikkea sieltä löytyy. Kaikki juonihömpötykset ja muut tulevat sitten regionin jälkeen. Etenkin näin ennen pelien julkaisua ei voi vaan olla spekuloimatta ja haaveilematta, mitä kaikkea upeaa uusi region pitää sisällään :D! Viidakkoa oon toivonut ihan pirun pitkään, mutta en nyt tiedä miten sellainenkin sopisi Eurooppa-regioniin... Tosin kuten sanoit, niin löytyy Unovastakin aavikko keskeltä Manhattania :D. Ja oon aina halunnut Altomaren tapaan Venetsian Pokémon-peleihin! Kuinka hemmetin upeaa sekin sitten olisi?!

      Hahahahahaha, ehkä X ja Y:n pahisjenginä on kyrsiintynyt matikkakerho, jotka haluavat hävittää kaikki pokémonit matematiikan tieltä........ tai sitten ei :D. Mä taas tykkään X ja Y nimistä kovasti! Aluksi ne oli oudot, mut nyt kelpaa!

      Poista
  8. Minuu hämmentää se kuinka porukka valittaa siitä kun peli siirtyy tuosta traditionaalisesta 2D-grafiikasta 3D:hen. Ihmisten pitää käsittää että peli on 3DS:lle ja yksinkertaisesti laitespeksien puolesta ei ole mitään järkeä jos ei näin isosta pelistä yritettäisi ottaa konsolista kaikkea mahdollista irti 3D:n muodossa.

    Itsehän inhoan tätä 3D-systeemiä 3DS:ssa (en siis peligrafiikoita vaan sitä itse ominaisuutta) yli kaiken, joten minuu ei kiinosta miltä peli näyttää se päällä.

    ---

    Mitä itse peliin ja pokemoneihin tulee, niistä en osaa sanoa mitään syvällistä vielä, taisteluiden pseudo-shellshading on hauskan näköistä ja toivottavasti tulee pysymään lopullisessa tuotteessa. (Kyllä, kaikki trailerissa oleva saattaa vielä muuttua.)

    Hirveän hypeytynyt en loppujenlopuksi ole. Kun näin trailerin livenä ja tämän isokihotyypin höpisevän huonoa englantia siihen mausteeksi jotain sitä ennen niin minu ajatukset oli periaatteessa: "Okei, sama vanha peli, mutta päivitettynä uusiin spekseihin ja pelihahmolle on lopultakin annettu kahdeksansuuntainen liikkuminen. GG."

    Nyt vain odottamaan lisätietoja, kuten CoroCoroleakkeja ja muuta sellaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan ihmiset valittaa jostain, se kuuluu ihmisyyteen :D. Mut joo, eihän 3DS:ltä voi odottaakaan muuta kuin 3D-grafiikkaa. En aina tykkää käsikonsoleilla siitä niin hirveästi, mutta kyllä se asiansa ajaa ja näyttää varmaan ihan makeelta!

      Jep, sama juttu muuten, inhoan sitä 3D-ominaisuutta. Se on mulla aina poissa päältä.

      Kyllä ne pääpiirteissään tollasena varmasti pysyy :)). Itse pelihän on taatusti aivan valmis/ehkä jotain aivan hienosäätöä vailla, mutta kaikki noi trailerit ja pre-releasekuvat sun muut on tarkoituksella tehty vartavasten just kämäisemmiksi, jotta voidaan sitten "muuttaa" jotain varsinaiseen tuotteeseen. Haaaa toivottavasti pian irtoaa jotain uutta infoa!

      Poista
  9. Itse tykkään kaikista noista starttereista ja leguista, kieltämättä itsellenkin tuli ihan Mononoke mieleen tuosta hirvestä. :P

    Grafiikka on kyllä hienoa, vaikkakin vaati vähän totutteluja. Taistelutkin ovat ihan kivan näköisiä. ^^ Ja oikeasti, miksi kaikki valittaa tuosta uudesta 3D-seikkailusta kun kerran peli on nimenomaan 3DS:lle? Itse ainakin pelkäsin että myös 3DS:n Pokémon-pelit olivat 2D-mallisia, eivätkä ne silloin eroaisi juuri mitenkään tavallisen DS:n peleistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mä en oo nähnytkään Mononokea, vaikka on pitänyt se katsastaa jo ties kuinka kauan sitten...

      Taistelut näyttävät musta myös kivalta :). Itse en ehkä ole kaikkein suurin käsikonsolien 3D-pelien ystävä, mutta olihan se nyt ihan päivän selvää, että ei Pokémon ikuisesti pysy 2D:nä. Onneksi Pokémonilta voi sentään odottaa hyvää miljöötä ja grafiikkaa käsikonsoleilla, oli pelit sitten 2D:tä tai 3D:tä!

      Poista
  10. Fennekin ja Chespin vaikuttavat mukavilta starttereilta, Froakien ulkoasu ei tosin kovin miellytä.. saa tosin nähdä millaiset evoluutiot tulee. Peura-legenda ihastutti minuakin, ja ainakin ulkonäön perusteella sopii toivoa, ettei tällä kertaa ole Dragon-tyypitystä legendoilla :D
    Pelihahmot vaan näkyy nuorentuneen roimasti, menevätkö Pokemonit ja hahmot yhä vaan chibimmäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, evoluutiothan voivat olla vaikka minkä näköisiä :). Ja tosiaan, hyvä pointti se, että nyt kun nuo legut ovat tuonnäköiset, niin tuskin ovat Dragon-tyyppiä. No Yveltal ehkä voisi olla, mutta Xerneas tuskin sentään...
      Nuorilta tosiaan näyttävät... Ja toi poikahahmo näyttää niiiiin samannäköiseltä kuin BW:n poikahahmo :D.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!