Random Pokémon Appreciation V

Kirjoitan ehkä tässä viikonlopun aikana jotain syvämietteitä uusista peleistä, alkupokéista ja legendaarisista lisää, ja kommentoin yleisimpiä huhujuttuja, kunhan ensin edes ehdin paneutua niihin :D. No, jostain ainakin kirjoitan vielä viikonloppuna, hehe!

Mutta nyt mun on ihan pakko postata tämä, koska oon odottanut NIIN KAUAN, että pääsen vihdoin sanomaan tämän kovaan ääneen kaikille:














Lisää rakkautta Glalielle!

Koska Glalie on niin söpö ja jotenkin tosi ihastuttava!!! Kukaan ei koskaan tunnu käyttävän tätä ja aina raukka jää muka-hienomman Froslassin jalkoihin. Ei sillä, onhan Froslass ihan hieno ja kaiken kaikkiaan parempi pokémon otteluissa, mutta voi nyy sentään, ei tätä ihastuttavaa jääpalikkaa saisi unohtaa siltikään. Joten seuraavan kerran, kun haluatte tiimiinne jonkun oikein tosi aliarvostetun outolinnun, niin ottakaa sinne Glalie mukaan! Nimimerkillä kokemusta on ja tämä on ollut todella hauska kaveri tiimissä :-). Esimerkiksi Pokémon XD:n pelaaminen aikanaan GameCubella olisi ollut miljoonasti tahmeampaa, ellei siinä tiimissäni olisi juuri ollut vallan upeaa Glalieta.

TCG-artwork by: Hiroki Fuchino

Tai ehkä Glalie on taas niitä pokémoneja, joita vain Avri voi pitää hirmu suloisena... mun pitää varmaan tehdä jotain suloisuusharjoituksia ja alkaa tuijotella jotain Pichun kuvia, samalla kun hoen mielessäni mantraa "tää on söpö, tää on söpö, tää on söpö".

+ Jos joskus saan shiny-Snoruntin käsiini, niin siitä tulee kyllä sitten Glalie eikä mikään Froslass. Koska nuo punaiset silmät ovat mahtavan yksinkertainen ja silti tosi huomattava ero normaalin ja shinyn välillä.

No niin, nyt on Glalie saanut paikkansa parrasvaloissa. Tehtäväni on suoritettu tältä erää.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Hei pakko heittää tähän että voisit lisätä tähän blogiin nuo toiminnot tuonne postauksen alareunaan ? Laittaa vaikka ns like nappulan. Tämä siksi että olis tosi kiva aina painaa likee koska yhyy aina on niin kivoja postauksia c: tuli ihan autio olo kun oli taas niin hyvä postaus ja like button puuttuu :D I LIKE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeeeieiiieie, ihan pirun hyvä ehdotus! Kiitos! Koetan saada iskettyä tuollaisen systeemin, tai ainakin jotain sinne päin, niin pian kuin vain kerkeän asiaan perehtyä :)))!

      I LIKED YOUR COMMENT!

      Poista
  2. Ah Glalie! Ihan hieno ja tosiaan hyvin unohdettu poke! Onnistut sitten aina valitsemaan näihin kirjotuksiin just ne oikeet unohdetut ja liian vähän huomiota saaneet pokemonit! :D

    Itse en kyllä sanoisi Glalieta söpöksi haha! Onhan sillä hieno tommonen virnistys, mutta söpö ei ole se sana, mikä sen naamasta tulee mulle mieleen.. Ei se kuitenkaan todellakaan mikään rumakaan ole, vaan tommonen siistin näköinen :D Ihana kun näyttää että koko poke olisi oikeasti kokonaan musta, mutta sitä peittää vaan tommonen paksu, valkoinen kuori. Tosi mielenkiintoisen näköinen oikeastaan!

    Rakastan kissoja yli kaiken, ja jotenkin näen aina ton Glalien pään kissana, niin siksi taidan pitää sen ulkonäöstä :) Ehkä hommaan tämän tiimiin kun seuraavan kerran etsiskelen jääpokemonia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pokémonissa on ihan liikaa unohdettuja ja hyljeksittyjä pokéja. Ja sitten ne kierrättää animessa jatkuvasti niitä Pichuja >:(.

      Musta siitä tulee juuri söpö... tai sellainen tietynlainen söpö :D. Sellainen kiukkusöpö. Vähän sellainen, että "olenpas nyt tosi kova ja irvistän teille kaikille, vaikka oon oikeesti vaan tällainen jääpalikka"-söpö. Joskus musta tuntuu että sanon vähän kaikkia söpöiksi, ehkän mun täytyy laajentaa sanavarastoa. Mutta mielenkiintoine nimenomaan ja mäki tykkään hirmusti Glalien 'kissa'-korvista!

      Tää kommentti oli söpö!

      Poista
  3. Glalie on kyllä kiva pokemon.Frostyssä(Katsokaa vizzed)nappasin petalpurg citystä lvl 50 snoruntin ja Glaliehan auttoi huimasti eliittinelikossa.Ja eliittinelikosta puheenollen,Black 2 status:Elittinelikko:Beated.Champion:Beated.Käytin pelkkää Kyuremia sekä Lieskaa, ja hankin muuten tällä hetkellä Drifblimilleni leveliä Exp sharen avulla.Iris oli kyllä surkea,jokainen sen pokemon kuoli Dragon pulsesta(Kyurem)ja Lapras Firejokin.(Lieska)ajattelin huvikseni saada täytettyä National dexin pelkillä shinyillä.Mahdotonta mutta hauskaa.Hyvin hauskaa,ja mistä muuten saisi niitä esim.Kanton aloituspokemoneja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glalie on kyllä mukava. Mulla se auttoi XD:ssä :). Ja cool, oot pelannut reippaasti Black2:n lävitse. Mä oon ollut laiska ja jäänyt jonnekin Driftveil Cityyn viidennelle salille... pitäisi pelata, mutta kun ei muka ehdi.
      Toi olisinki aika juttu, jos saisit koko National Dexin täytettyä shinyilla! Olisi ihan sairaan hienoa :D.
      Kanton ja kaikkien muidenkin alueiden aloituspokémoneja taitaa saada BW2:n vain vaihtamalla toisista peleistä.

      Poista
  4. Glalie on niin herttainen pikkumölli.

    VastaaPoista
  5. Glalie on kyllä tosi jänskä, oma käyttämättömyys johtuu kai siitä että Snorunt kehittyy täksi aika myöhään. Tuo shiny-juttu on niin tosipuhetta - ei shinyjen aina tarviisi vaihtaa kaikkia värejä. Ja pinkki Glalie ei toimisi ei niin alkuunsakaan D:
    Menin Bulbapediaan kattelemaan tätä Poksua ja nyt huvittaa sen ulkonäkövertaukset jalkapalloihin ja onigireihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahaa, joo, XD:ssä oli ihan tuskaisaa kun Snorunt oli niin susisurkea, että se hävisi kaikille. Mutta sitten kun vihdoin sain siitä Glalien, niin kaikki alkoivatkin hävitä sille. Kosto 8).
      Ja niinpä! Joskus vähemmän on enemmän. Sitten on taas niitä shinyja, joihin on tungettu koko Tikkurilan värikartta päälle ja mitä kummallisimpia värejä... joskus tällaiset ovat niin kivoja.

      AHAHAHAHA, onigiri ja jalkapallo :D. Voi hitto, miksen koskaan ole tullut edes ajatelleeksi Glalieta niin...!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!