Suosikkipokémonit ála Avri

Piti kyllä jo paljon aikaisemmin avata tämän vuoden kirjoittelut, mutta käyhän se näin seitsemäspäiväkin :D. Huomenna pitäisikin sitten tulla jotain uutta legendaa Pokémon-saralla, liekö sitten 6. generaation julkaisu vai jotain superisti laimeampaa tyyliin joku 3DShopin minipelin julkistus. Toivotaan, että 6. generaatiosta tulisi puhetta. Jotain spekulaatiota esimerkiksi uudesta Eeveevolutionista on ollut ilmoilla.

No, mennään nyt suosikkeihin kumminkin.














Oi joooo, WAILORD! Onpi sijalla seitsemän!

Koska mikä voisi olla mahtavampaa kuin jättiläismäinen valaskala. No ei oikeasti mikään, muuta kuin tietysti suosikkilistauksessa Wailordia seuraavat tulevat kuusi pokémonia, heh heh. Ehkä vain minä voin rakastua täysin tuollaiseen varsin pyöreään möhkäleeseen vain siitä syystä, että se on ihan hemmetin iso.

Jos pokémoneja olisi oikeasti, niin ihan taatusti Wailord olisi ykkössijalla niiden pokémonien listassa, jotka haluan heti ensimmäiseksi itselleni. Koska mulla on ikioma Wailord-unelma ♥. Unelmassani ratsastaisin pitkiä matkoja ison ja valtaisan Wailordin selässä läpi saaristojen. Välillä istuisin tuon kuvan osoittamaan tapaan sen pään päällä ja tähystelisin kaukoputkella horisontissa näkyviä saaria ja joskus heitän picnic-liinan auki ja alan mutustaa välipalaa. Jos olisi jotenkin mahdollista pyydystää oma valas, niin olisin heti hankkimassa sellaisen lemmiksiksi, jotta voisin matkustaa sen selässä. Kyllä, tällaiset haavekuvat löytyy Avrilta. Viis realismista, että oikeasti merellä tulisi varmaan Wailordin selässä pirun kylmä ja vähän ajan päästä jumittaminen keskellä avomerta kävisi ehkä hiukan tylsäksi... :DD. Mutta ehkä jossain kunnon tropiikin saaristomaisemissa tämä olisi loistavinta. Lämmin auringonpaiste, kirkas vesi ja välillä voisi pompata mereen uimaan ja tiirailemaan koralliriuttoja. Sitten taas Wailordin selkään ja menoksi.

Wailord on söpö. Se on pyöreä, ei mitään epämiellyttäviä kulmia tai turhia ulokkeita. Se on vaan pyöreä ja miellyttävä. Ja ISO! Oikeastihan se on vain 14,5 metriä pitkä ja animessa se on täten aika usein liioiteltu koon puolesta, mutta silti. En voi kuin vain tykätä tällaisesta epäkäytännöllisen kömpelön muhkeasta pokémonista. Eihän tätä voi ottaa poképallosta edes ulos missään sisätiloissa :D! Taas Avrin outoja syitä tykätä jostain.


Olen kouluttanut Wailordeja ties kuinka monta peleissä, viimeisimmäksi Emeraldissa vaihdoin itselleni "aloituspokémoniksi" pikkuisen Darling-nimisen Wailmerin, jonka kasvatin sitten Wailordiksi (harrastan hempeitä lempinimiä). Hoennissa pystyy vähän pelimaailmassa toteuttamaan tuota pikku Wailord-unelmaani ja ratsastaa läpi pitkien vesireittien valaan selässä. Ei hitto se on upeaa! Wailordilla on surkeat puolustukset, mutta aivan ihastuttavan muhkea HP ja ihan kelvolliset hyökkäys-statsit. Lisäksi Wailord on yksi harvoista pokémoneista, joka pääsee käsiksi Water Spout-hyökkäykseen, jonka base power on täysillä HP:lla tosiaan se hurja 150.

Tässä super pitkäveteinen video eräästä käymästäni ottelusta, jossa Wailordia on käytetty oikeinkin hyvin, vaikka meikän tiimi onnistuikin confusen avulla tuhoamaan Wailordin Water Spout-strategian. Huomatkaa myös, miten kivan iso Wailord on myös Battle Revolution-pelissä ollut. PS. myös shiny-Mamoswineni on aika hieno, eikös.


Ja vielä toinen pieni video loppuun... Tarvitseeko tämä edes sanoja? MITEN UPEAA. Koetan ignoorata parhaani mukaan nuo lempinimet ja keskittyä itse pokémoneihin...



Sori muuten viivästys joidenkin kommenttien vastailussa. Pistän nyt Lucario- ja Reuniclus-kirjoituksiin kommentteja takaisin :). Mitäs tykkäätte valaskalasta?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. WAAAAIILOOOOOORDDDD. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkimonsuistani! Aivan ihana valaskala, tui. Eipä mulla sen kummempia syitä tämän fanittamiseen taidakaan olla, se vaan on tuollainen ihanan iso möllykkä. ♥ On siis aika huippua huomata tämä listassasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoaaaaaa, hyvä hyvä!!!!! Isot möllykät tarvii aina huomiota ja rakkautta ♥.

      Poista
  2. No siis laimein vaihtoehto minkä tuohon keksin on vain joku Eevee-teemainen spin-off -peli, mutta koska tämä ilmo tosiaan tapahtuu maailmanlaajuisesti niin on aika vaikea uskoa, että mikäli kyseinen spin-off ole todella iso ja hyvin tehty, niin paljon vaihtoehtoja ei 6gen leakkien kaveriksi jää.

    Mitä itse pokemoniin tulee niin itse en liiemmin Wailordista välitä, meinasin kirjoittaa jotain siitä kuinka en juuri koskaan katso pokémonien ulkonäköä vaan statseja ja movesetteja, mutta sitten päätin että jätetääs pois sellainen. Onhan tuo pokémonina ihan hauska, mutta niin on kaikki muutkin.

    Mitä tuohon siun vanhaan battlevideoos tuli niin täytyy sanoa että oli mukava kurkata se pitkästä aikaa. Harvemmin katson enää 4Genbattleja, varsinkaan toistamiseen, mutta nyt kun tuo oli tuossa niin y not.
    Matsina oli ihan jees ja muistaakseni joskus mainitsinkin siule siitä kuinka pidän nastyplottien passaamisesta Cradilylle suhteellisen paljon. Olin kyllä vastustajasi kanssa aluksi vähän eksyksissä että miten hemmetissä joku voi olla noin tyhmä, mutta sitten tajusin että se oli tietokonepelaaja ja olin ihan että ok. (Meinasin lähinnä Wailordin jättämistä kentälle ja oletan että tietokoneen Togekissilla olisi ollut Whirlwind tms. eikä hän phazennut sinu togekissias pois kun se alkoi nastyplottaamaan.)

    Mitä tuohon wailordien metronomebattleemiseen tulee niin on mahdotonta sanoa mikä noista miljoonasta on ensimmäinen, muttajoo. Hirveästi en ole yhdestäkään noista löytänyt viihdykettä.

    aivot jäässä ja sanavalinnat hukassa minulla. :D

    Katotaan mitä iltapäivä tuo tullessaan, kahdeltahan tuo julkistetaan tuo iso uutinen.

    VastaaPoista
  3. Wailord on kyllä hauska.Itsehän se HM-orjana löytyy Black kakkosestani Surflla.Divellä,Waterfallilla ja Hydro Pumpilla varustettuna.Avutonhan se Sähkö-ja Ruohotyyppejä vastaan,mutta ihan mukava Tuli,Maa ja Kivityyppejä vastaan.Hyökkäys on hyvä,mutta se puolustus...

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!