Suosikkipokémonit ála Avri

No voi hömppä! En ehtinytkään animemaratonata, joten jatketaan sitten suosikeilla, niin päästään joskus tästäkin listasta :D. Ehkä keskiviikkona aikaisintaan saan animemaratonia ja vastaan kommentteihin ihan tuotapikaa! Olen ollut vaan niin saamaton lurjus!
Nyt ehkä Solrockin ja Lunatonen lisäksi yllättävin listalaiseni, jonka mahtavuutta en mainosta läheskään tarpeeksi...
...
...
...



















Nimittäin neljänneltä paikalta löytyy se ainut Flying-tyypin pokémon, josta voin sanoa erityisesti pitäväni, nimittäin Dodrio! Ironista on tietty se, ettei Dodrio edes osaa lentää kunnolla, mutta silti se on suosikkini lintupokéista. Muut Flying-pokét sitten ovat vain "ihan ok" ja tästä syystä multa löytyy edes harvemmin tiimistä ketään, joka osaa Fly-liikkeen, ellei tietty esimerkiksi joku lohikäärmeeni osaa lentää, kuten vaikkapa Hydreigon. Mutta lintupokémonit ovat Dodriota lukuunottamatta ihan mjäh mun listoissa!

Dodrio mangassa :3.
Taisin jo Zweilous-kirjoituksessa mainita siitä, että tykkään hulluna kaikista monipäisistä taskuhirviöistä ja hey, kyllä kolme päätä aina yhden voittaa! Mikäköhän siinä on? Mutta kaikki multiheadit; Hydreigon, Zweilous, Doduo, Dodrio, Claydol, Exeggutor... kaikki! Tuskin ees välittäisin sen enempiä Dodriosta, ellei sillä olisi kolmea päätä :D. Se olisi yksipäisenä paljon laimeampi. Tarina siitä, miten Doduo sai kolmannen päänsä ja muuttui Dodrioksi kuuluu niin, että toinen Doduon päistä halkesi kahdeksi... Hyi helvetti :D. Mutta pää ei ole ainut juttu, joita Dodriosta löytyy kolmin kappalein (ja joo, ajattelin heti että onpas kaksimielisesti kirjoitettu Pokédex-entry, mutta onneksi se sitten tähdentyi vähäsen): vaan pokémonin sisältä löytyy myös kolmet keuhkot ja sydämet. Kuinka siistiä!

Ei kai Dodriosta tykkäämiselle ole sen suurempia syitä kuin se että se on PÖRRÖINEN. Ja silti niin pirun aggressivisen näköinen, haha, miten tuollainen pörröpallo voi olla noin kiukkuisen näköinen? Ihan mahtavaa. Dodriostahan sanotaan, että sillä olisi yksi ilopää, yksi vihapää ja yksi surupää, mutta vielä mitä, kyllä noi kaikki päät aika hemmetin kiukkuisilta näyttää suurimmissa osissa kuvia :D. Okei, on tuo yksi vähän surullisempi lähes joka kuvassa! Mutta ilopää, pyh, ihan yliarvostettuja sellaiset! Oon itse ehkä vähän tuollainen Dodrio: armoton tuittupää ja tulisielu, vaikka näytän ulospäin sellaiselta pieneltä ja herttaiselta. No en tiedä näyttääkö taaskaan Dodrio kenenkään muun silmiin niin hirveän herttaiselta... mutta katsokaa nyt, sen ruumiskin on tollanen soma pörröpallo!

Oon myös aivan varma, että jos Muumit ja Pokémonit joskus sekoittuisivat yhdeksi sarjaksi, niin Pikku Myy ratsastaisi joka paikkaan Dodrion selässä! Mullekin kävisi sellainen matkanteko oikein mieluusti. Olisiko vähän hienoa taittaa koulumatkakin Dodrion selässä eikä paikallisliikenteen busseissa istuen?

Koska Dodriolla on kolme päätä, niin siltä löytyy myös kolmet aivot ja se tekee koko pokémonista vielä superfiksun ja ovelan! OOOH. Pokémon joka on pörröinen, kiukkuinen ja vielä katala ajattelija, eihän tämän suunnittelutyössä ole mennyt mikään kerta kaikkiaan pieleen. Välillä Dodriot kumminkin juonivat niin kovasti vastustajien pään menoksi, että niiden aivot menee ihan solmuun ja sitten ne menevät täysin liikunta kyvyttömiksi :(.


Ja totta kai Dodriolla on vielä ihan pirun täydellinen aloitusmuoto Doduo! Se on vaan niin hemmetin söpö! Täysin luonnotonta, että kaksipäinen lintu voi olla noin lutuisen näköinen ja minä pidän lutuisista pokémoneista :).


Hei! Joskus vuonna yksi ja kaksi linkkasin tänne sen Swinub-ruokavideon ja tässä on samasta ohjelmasta joku Doduo-ruoka, hiukan kömpelöillä enkkusubbauksilla varustettuna! Eihän tässä auta muu kuin lähteä kokaamaan tällaista!

HeartGoldissa tiimissäni on maailman ihastuttavin Dodo-Dodrio, jonka olen vieläpä saanut vaihdossa lahjaksi yhdeltä hienolta ihmiseltä. Ooh. Oletteko koskaan kokeilleet tätä lintua?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

  1. Joo, Dodrio on kyllä kiva poksu myös. Pyydystin sellaisen Soulsilverissä, mutten ole vielä toistaiseksi päässyt kokeilemaan... Nyt sain kyllä viimein White 2:n, siinäpähän voisi myös kokeilla. Multipäät on kyllä kiehtovia, itsekin tykkään erityisesti Zweilousista ja Hydreigonista (lohikäärmeitähän ne ovat myös, meitsi kun tykkää).

    Voi että tuota Doduo-sapuskaa. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HeartGoldissa ja SoulSilverissa on aina se hyvä puoli, että sitten Dodrion näkee seuraamassa myös kouluttajan perässä :3. Aaw, pokén seuraaminen oli yksi parhaimpia ominaisuuksia, olisi saanut jatkua muihkin peleihin, nyyyyhyhy yy! Kannattaa kokeilla Dodria :)!

      Ja jooo, on ihan pakko kokeilla joskus ton valmistamista! Saa nähdä, tuleeko lopputuloksesta noin hieno :D.

      Poista
  2. Dodrio on erinomaisen hieno pokemon. Tällä hetkellä se on LG-tiimissäni ja harkitsen sitä jälleen kerran flying-pokemoniksi Pearliin. Vaikka sen tyypitys on aika perus Flying/Normal, Tri Attack auttoi minua voittamaan monta salia ja tällä hetkellä koulutan sitä voittamaan Elite Fourin LG:ssä (varsinkin Lorelein, haluan kostaa sille mangan hahmon korvikkeena 8D)

    Tosi siistiä, jos Dodriolla on kolmet keuhkot, sydämet ja aivot. Sehän on sitten tosi hyvä kestävyysjuoksussa ja fiksu älykkyystehtävissä. Dodrio varmaan jaksaa myöskin lentää kauan aikaa ennen kuin se väsyy.
    Aikoinaan luulin Farfetch´n kehittyvän Doduoksi, mutta olin täysin väärässä. Eipä haittaa.

    Sekä Doduo ja Dodrio näyuttävät toistensa kehitysmuodoilta ja ovat kaupan päälle söpöjä karvapalloja. Olen samaa mieltä kanssasi, se on ehdottomasti yksi lempipokemoneistani kautta aikojen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että oot samaa mieltä! Ei kyllä tosiaan haittaa, vaikka se onkin vain tuo perus Normal/Flying, vaikka yleensä toi tyypitys on niin tappotylsä kuin vain voi olla. Ja hahaha, mäkin aina nykyään ajattelen joitain noita Kanton salipäällikköjä manga-tyyppisesti Team Rocketilaisina, esim. Sabrina on ihan selvä pahis :D. Lorelei oli joskus lempparini eliitti nelikosta... joskus kauan sitten.

      Siistiä nimenomaan noi kolmet keuhkot ja sydämet ja aivot... Todellinen pitkänmatkanjuoksija. Eihän Dodrio ihan kauhean nopea loppujen lopuksi ole, sen huippunopeus on vain jotain 60 km/tunnissa, mutta se varmaan pystyy ylläpitämään tota vauhtia tooooodella pitkään.

      Doduo ja Dodrio ovat kyllä mahteja :3!

      Poista
  3. Hauskaa että puhut Dodriosta, itse pidin pitkään Doduota Spearow'n edellä omassa listassani ja nyt kun tein tällaisen hauskan suosikkipokemontestin se päätti ilmoittaa että minu vanha suosikkini on kehittynyt: http://puu.sh/1UaPP

    Roskaahan Doduo ja Dodrio on pokemoneina, mutta kuten Spearow'n kanssa, tykkään designista ja luonteesta. Flyingtyyppiä kuitenkin ovat niin kyllä kuuluvat miun suosikkilistalleni. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eieieieieieeieieieieieieieieieieie ole roskaa kummatkaan, Doduo ja Dodrio ♥.

      Mulla on tapana tykätä lähes aina koko evoluutiokaaresta lähes yhtä paljon, ja yleensä aina se viimeinen muoto sitten menee ensimmäisen edelle... Doduo voisi olla periaatteessa Dodrion paikalla, mutta mutta Dodrio on kiva :D.

      Väsyneet kommentit by Avri

      Poista
  4. En ole tullut koskaan kokeilleksi tätä, mutta tää teksti kyllä inspiroi koklaamaan! :D Itselläni ei ole mitään noita peruslintuja vastaan, mutta jätän ne kyllä useimmiten pyydystämättä. Ne tuntuu vaan jotenkin niin tylsiltä joka kerta... sellanen peruslintu: plääääh! XD

    Dodrio ei ole musta kyllä mikään lutuinen karvapallo, mutta ihan kivan näköinen. Sen sijaan Doduo on musta niin yli söpö pirulainen että... haluun oman halittavan Doduon NYT. ^^

    Noi sen nappisilmät vaan sulattaa meikäläisen, ja tietty juuri toi karvapallomainen ruumis myös :D Ihanaa! <33 Dodriota en kuitenkaan ole koskaan pitänyt söpönä, eikä se vieläkään siltä näytä. Liian tommonen tuima ilme sillä ;)

    Pitää kyllä kokeilla tehä joskus tommosia pokemon-leivoksia! Mmhh tekis mieli saman tien kakkua :P Pahuksen herkkulakko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kokeile ihmeessä! Mäkään en ole aikoihin kunnolla käyttänyt Dodriota lukuun ottamatta mitään noista peruslinnuista (paitsi Pokédexin täytön takia). Ainut joskus kunnolla käyttämäni peruslintu oli ensimmäisessä Blue-tallennuksesani Pidgeot, joka oli toisiksi vahvin pokéni... 100-tasoinen Blastoise ja 52-tasoinen Pidgeot, hahahahaah, pieni ero vahvimman ja toisiksi vahvimman välillä. Oon joskus ollut höpsö.

      Doduooooooooooooooo! Se on niin söpö, ja niin on Dodriokin, mut totta kai Doduo voittaa karvapallomaisuudessaan kaikki. Hassua miten lintu voi olla näin söde. Linnut on musta yleensä muuten vähän pelottavia. Tai jollain tapaa. Mut katsos Dodrio yrittää kovasti olla tuima ja kiukkuinen aikuinen, vaikka oikeasti se vaan haluaisi pomppia sängyllä ja nauraa!

      Väsyneet kommentit by Avri part II

      Poista
  5. Nuo kuvat missä joku istuu Dodrion selässä saa aina hymyn huulille, etenkin tuo nyhjäisemäsi kuva on niin awkwardin näköinen x3 Pistää miettimään miltä oikeasti mahtaa tuntua Dodrion selässä nököttäminen, eikö se keinuisi ihan pirusti? Ja mistä siitä saa ottaa kiinni, kaulaan tuskin hennoo tarttua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dodriolla ratsastaminen olisi niin upeaa! Mä oon joskus piirrellyt kuvia Dodriosta ratsuna ja niihin oon aina ystävällisyyttäni piirtänyt ihmisille satulan ja ohjakset, jotta ne pysyvät paremmin kyydissä mukana :D. Kuvittelis tosiaan, että noin vaan karvapallon päällä istuminen saattaisi olla hiukan hankalaa, tai ainakin sen tasapainon pitäminen, jos lintu juoksee vauhdilla 60 kilometriä tunnissa...

      Väsyneet kommentit by Avri part III

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!