Bulbasaur-variaatioita

Pääsin kuin pääsinkin viettämään Pokémon-viikonloppua - mikä oli aivan mahtavaa! Tulossa tällä viikolla ainakin yksi postaus Platinumiin liittyen ja lisäksi vielä yksi jostain aivan muusta ;D.

Tähän väliin ajattelin tehdä pienen kirjoituksen pokémon-variaatioihin liittyen ja erityisesti esitellä pari itse viikonloppuna kehittelemääni Bulbasaur-variaatiota.

Crustle-variaatioita by iekun
Toisin kuin fuusiot, Pokémon-variaatioissa on ideana hahmotella pokémonista erilaisia versioita ottaen huomioon erinäisiä yksityiskohtia, joiden takia pokémon saattaisi näyttää erilaiselta. Yllä oleva Crustle-esimerkkihän on aika loistava tässä suhteessa: eri kiviä kehossaan käyttävät Crustelet näyttävät erilaiselta.

Itse Pokémon-animessahankin on nähty monen moista erilaista Pokémon-variaatiota, esimerkkinä vaikkapa se vaaleanpunainen Butterfree, Crystal Onix tai Valencia-saaren monet Pokémon-variaatiot. Peleissäkin tunnetaan joitain pokémon-variaatioita kuten Spiky-Eared Pichu tai XY:ssä AZ:n Floette, joka eroaa muista pelin Floetteista. Shellosin ja Gastrodonin värivaihtelut eri puolilla Sinnohia tai Arbokin vatsakuvioinnin vaihtelut ovat hyviä esimerkkejä hyvin klassisista pokémon-variaatioista. Joten joitain variaatioita on myös ihan virallisestikin, eikä vain fanien mielikuvituksessa. Etenkin, mitä enemmän olen nähnyt fanien omia piirroksia erilaista pokémon-variaatioista, sitä enemmän toivoisin, että niitä olisi peleissä enemmänkin! Ei välttämättä juuri kaikista pokémoneista, mutta esimerkiksi Geodudet voisivat kivilajiltaan hyvin erota toisistaan riippuen siitä, mistä luolastosta ne ovat pyydystetty.

Variaatioista innostuneena piirsin siis pari Bulbasaur-variaatiota itsekin :D. Lisäksi päädyin kirjaamaan pienet "tietoiskut" näistä variaatioista. Tekstit ovat englanniksi, sillä heitin nämä vielä tumblriinikin, mutta tuskinpa se ketään haittaa. Ja klikkaamalla kuvia saat ne avautumaan isommaksi, jolloin itse tekstin lukeminenkin lienee helpompaa. Aluksi kumminkin vuorossa ihan normi Bulbasaur, jotta erot näkyvät selvimmin:


Lisäksi tämän Bulbasaurin Vine Whip on täynnä kaktuksen piikkejä!

Mitä mieltä olette? :D Pohdiskelin myös skandinaavista Bulbasauria, mutta vielä en keksinyt mitään mojovaa kasvia sen selkään, sama juttu etelä-amerikkalaisen Bulbasaurin kanssa. Näitä oli tosi hauska keksiä, itse asiassa! Oletteko te koskaan miettineet jotain Pokémon-variaatioita? Tai tuleeko mieleen nyt yhtäkkiä mitään hyvää pokémonia, jonka ulkonäkö/ominaisuudet voisivat olla hiukan erilaiset eri paikoissa?

Mutta jep! Loppuviikosta Platinumia ja sen sellaista. Toivottavasti kaikilla menee hyvin - kivaa kun tulee kevät! :D


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Ai että miten mahtava postaus!
  Lapsena piirtelin sarjakuvaa, jossa päähahmon Venusaur, Blastoise ja Charizard kehittyivät erityisien kivien avulla vielä kerran väliaikaiseen muotoon (keksin siis eräänlaiset mega evoluutiot jo ekan genen aikoihin, kröhöm.. :) ) ja kehittyneellä Venusaurilla oli selässä iso kaktus ja piikkinen vine whip kuten Bulbasaurillasikin. Mutta mitään varsinaisia variaatioita en ole tainnut edes kuvitella. Mutta olisi kyllä kiva jos tuollaisia tulisi vastaan peleissäkin. Pohjoismaisen Torterran selässä voisi kasvaa erilaisia havupuita tai valkearunkoinen koivu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D!
   Hahahaha, mega evoluutiot - copyright Sake. Mun täytyy piirtää tuollainen kaktus-venusaur vielä jatkoksi tuolle Bulbasaurilleni, kuten myös Ivysaur... Lapsena mun variaatiot olivat lähinnä varmaan jotain Pikachuja, joilla oli joku repaleinen korva (instant cool) tai sitten joku tähti naamassa tai jotain muuta yhtä typerää :D. Näitä on kyllä tosin (ainakin omasta mielestäni) aika vaikeakin keksiä, että sikäli hatunnosto Pokémon-tiimille, kun aina keksivät uusia pokémoneja.
   Aijajai, Skandi-Torterra se olisi ihan sairaan hieno. Siinä voisi näkyä vielä vuoden aikojen vaihtelutkin.

   Poista
 2. Vivillonit on kans ihan mahtava esimerkki siitä, miten asioita vois tehdä. :D Vaikkei nyt kaikille pokémoneille tarvihe tehdä ihan niin suurta variaatiota, mut jos nyt edes pari erilaista kuviointia. Onhan Spindakin olemassa. Alkaa loppua hetken päästä pokémonit joilla ei oo koskaan pelannukaan niin hiljalleen toivoo vähän vanhoillekin uusia ominaisuuksia... :D Pienen lotusbulbasaurin tahtoisin vain. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, ahahahaha, miten kokonaan edes unohdin Vivillonit :DD. Nehän oli jotain siisteintä silloin XY:ssä. Ja niin totta, eihän toi edes kaikille pokémoneille sovi, mutta joillekin! GameFreak voi esim. ottaa mun Bulbasaurit vaikka heti käyttöön! :D
   TOIVOTTAVASTI SUNISSA JA MOONISSA ON IHAN HIRVEÄSTI UUSIA TASKUHIRVIÖITÄ.

   PS. Kiva nähdä sua täällä ♥.

   Poista
 3. (jee vihdoin ehdin lukemaan ja kommentoimaan)

  Aika sopivasti sattui tämä postaus, kun ihan tuossa äskettäin bongasin Instagramista kans muutaman tällaisen Pokémon-variaatiokuvan (yksi taisi olla Chikoritasta ja toinen Totodilesta), ja ne oli mun mielestä tosi siistejä. Bulbasaurisi on tosi hienoja, varsinkin Sahara-variaatio! Idea erilaisista Geodudeista on kans mahtava:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy piirtää toi Geodude-versio jossain kohtaa (jos ehtii/jaksaa/viitsii)! Näitä oli tosi hauska keksiä, mutta aika vaikea homma - ainakin keksiä mitään uutta, tuntuu että niin paljon noita variaatioita on tehty. Instagram on kiva, kun siellä on hienoa Pokémon-arttia (kaikkien muiden siistien kuvien joukossa)!

   Poista
 4. Olen nähnyt usein erilaisia Pokemon-variaatioita Tumblrissa, ja on kyllä pakko myöntää että jotkut niistä ovat tosi upeita! Nuo Crustlet tuossa kuvassa ovat hyvä esimerkki siitä, miten hienoja ilmestyksiä netistä voi löytää. Nuo sun Bulbasaurit ovat myös tosi hienoja! :)

  Tähän hätään ei tule oikein mitään ideaa mieleen jonkinlaisesta Pokemon-variaatiosta. Ainoa minkä sain päähäni on Exeggcute, joka voisi näyttää eri paikoissa erilaiselta, mutten oikein tiedä miten se toimisi. Olisiko suomalainen Exeggcute kuvioltaan sitten joutsenen munan näköinen? Ei ehkä toimisi kauhean hyvin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D. Tumblr on kyllä oikea aarreaitta hienoille Pokémon-arteille!

   Ooooh, toi Exeggcute-idis kuulostaa upealta :D. Täytyy katsoa, jos löytyisi jo jotain versioita, muuten piirrän ne itse! Musta se vaikuttaa kivalta ajatuksesta!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!