Cubone-kaulakoru

Haa, täällä taas! Tämän kuukauden CoroCoro oli yhtä tyhjän kanssa Sun&Moon -uutisiin liittyen, mutta eiköhän se kunnon hype lähde käyntiin ensi kuussa - silloin kun lupailtiin jotain hienoa :D. Mutta mitäs kummaa, huomasin tuossa yhtenä päivänä, että blogin ulkoasusta oli yhtäkkiä lähtenyt koko navigaatiopalkki kävelemään??! Ja tänään se on taas normisti paikallaan?!

Tarkoituksenani oli tänään julkaista ihan eri kirjoitus, mutta jäinkin vielä viimeistelemään sitä. Sen sijaan ajattelin, että ei muuten olekaan tullut pitkään aikaa esiteltyä mitään Pokémon-aiheisia oheistuotehankintoja blogissa. Tämä johtuu tosin siitä, että en ole mitään hankkinutkaan hävyttömän pitkään aikaan :D. Vielä pitempi aika on tainnut vierähtää Pokémon-teemaisesta asusteesta!


Mutta katsokaapas tuota (kuvassa vielä katsetta oikealle paikalle ohjaileva sormi :D)! Kokoelman uusin juttu on tämä Cubone-kaulakoru.

Sain tämän Cubone-kaulakorun itse asiassa ystävältäni lahjaksi, joten sikäli kyseessä ei ole mikään oma hankintani. Mutta eikö olekin katu-uskottava, hahaha 8D! Cubone on mun mielestä ainakin tosi kiva pokémon, ja vaikka sillä on tarinallinen osuus RBY-peleissä ja hyvinkin traaginen tarina äitivainaansa pääkallon kantamisesta lähtien, niin musta kyseinen pokémon on kuitenkin aika aliarvostettu. Olen monta kertaa meinannut käyttää Cubonea tiimissä, ja olen joskus Bluessa niin kai tehnytkin, mutta en ole ikinä vetänyt mitään Pokémon-peliä ns. läpi niin, että Cubone tai Marowak olisi ollut lopputiimissä, vaan pelaaminen on aina jäänyt jonnekin jostain syystä. Anyway, musta tää koru on ihan sairaan siisti! Tämä Cubone on alunperin Burger Kingissä vuonna 1999 lastenaterioiden mukana saatava avaimenperä, mutta kaverini tuunasi siitä kaulakorun, koska onhan tää nyt koruna siistimpi kuin jossain kassin pohjalla avainnipun jatkeena. Ilmeisesti samaan sarjaan kuuluu joukko muita aika hassuja Pokémon-valintoja, nimittäin Bulbasaurien ja Charmanderien sijaan samaan sarjaan kuuluvat muun muassa Hitmonlee-, Scyther-, Muk- ja Geodude -avaimenperät. Just hyvä.

Tällainen pikkupostaus tähän väliin ♥. Lisää taas ihan pian!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Jos ajelisin työkseni jotain isoa maansiirtokonetta, niin tahtoisin ehdottomasti sen avaimeen killumaan Geodude-avaimenperän.

  Cubonea en ole itsekään tiimissä käyttänyt, vaikka viimeksi Glittering Cavessa sellainen meinasi tarttua mukaan. Ehkä ensi kerralla (jos saisin euron joka kerrasta kun sanon noin...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto, se olisikin hieno yhdistelmä. Toi maansiirtokone ja Geodude-avaimenperä :D. Jos perustaisin raksafirman, niin työntekijöideni työvaatteenna saisi luvan olla Gurdurrin kuvalla varustetut vaatteet.

   Mullekin kelpaisi sellainen sopimus, että saisin euron joka kerta, kun sanon tuon "ehkä ensi kerralla"...

   Poista
 2. On kyllä ihana kaulakoru! :3 En ole itsekään ikinä käyttänyt Cubonea tai Marowakia tiimissä, eikä niitä ole oikeastaan tullut harkittuakaan käyttöön. Mutta en sulkisi poiskaan ajatusta näiden kahden käytöstä, vaan voisin hyvin nähdä itseni ottelemalla niillä ehkä joskus. Tulipas jotenkin outo lause. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Cubonessa ja Marowakissa on mälsää se, että Cubone on niin paljon kivemman näköinen kuin Marowak... mutta ehkä se ei haittaa, onhan näitä nyt joskus kokeiltava kunnolla! Animessa Indigo League-kaudella sekä Cubone että Marowak oli tosi hauskoja :D.

   Poista
 3. Onpas söppänä koru :3

  Mua kyllä ärsytti toi CoroCoron "paljastus". Ollaanhan tässä jo odoteltu melko pitkään jotain tietoa uudesta pelistä. Tässä sitä kun seuraa samalla tuota Pokémon GO:n julkaisuja, niin odotan ehkä hieman enemmän tuota uutta Sun&Moonia...Ja mä kun joudun hankkimaan vielä uuden puhelimen tuota saakelin GO:ta varten (Buu Windows-puhelimet, sain omani poistomyynnistä hintaan 45€) ja olis edes hyvä tietää, millasilla spekseillä sitä kannattaa alkaa kahtomaan uutta puhelinta.

  Pitäis joskus kokeilla Cubonea tiimissä, aina tuo vaihtelu virkistää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! :3

   No joo, Pokémon on ennenkin tehnyt näitä "huippupaljastuksia", jotka ovatkin sitten niin alilaatuista... pokémonin kakkaa välillä :D. Lempparini ovat kaikki siluettijutut ja caps lockilla kirjoitetut "UUSI POKÉMON?!", joka sitten parin kuukauden päästä paljastuukin just joksikin Pichuksi, jolla on vähän erilainen häntä ja korva kuin normaalilla. Mutta EHKÄ ENSI KUUSSA SITTEN :D.
   Voih, ymmärrän tuskasi ton puhelinasian kanssa! Mulla meni kuitenkin puhelin vaihtoon jo tuossa joulukuun lopussa vanhan puhelimen hajotessa, jolloin otin kolmen vuoden osamaksulla LG Nexus 5x:n eli sitä stressiä ei ole enää. Mutta ennen kuin vanha puhelimeni hajosi, niin juuri mietin, että millaisetkohan puhelinkaupat sitä joutuu GO:n takia tekemään... Hassua, kun infoa spekseistä ei ole sen enempää tullut.

   Ja kiitos kommentista Marle ^__^!

   Poista
 4. Hieno koru. ^^ Cubone ja Marowak ovat molemmat yksiä lemppareitani ja on kyllä tiimissä käytetty pariin kertaan.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!