Mega-evoluutiot (XY-versio) - osa I

OmegaRuby ja AlphaSapphire julkaisuun 5 yötä!

Jos jotain, niin OmegaRuby ja AlphaSapphire lanseerasi kourallisen uusia mega evoluutioita (sen verran oon spoilaantunut, että jostain kuulin, ettei pelissä olisi yhtään megoja joita ei olisi jo etukäteen paljastettu :(?). Ajattelin, että onhan munkin sanottava sananen näistä mega evoista ja on hyvä aloittaa noista XY:n megoista.

Mega Venusaur

Mega Venusaur... musta Venusaur olisi ansainnut parempaa design-puolelta. Jotenkin toi kumma kukan tapainen hökötys sen päässä on vaan laiskan näköinen. Olisivat nyt tehneet sitä oikean kukkasen, eikä tuollaista Tiimarin (RIP) askartelusetistä repäistyä paperiläpyskää. Noin ottelullisestihan Venusaur on onneksi päässyt vähän parempien ja isompien poikien kerhoon jo Hidden Abilitynsa ansiosta, mutta homma menee hienommaksi vaan Thick Fatilla (laskee Fire- ja Ice-tyypin hyökkäysten tehoa puolella), joka on tällaiselle puolustavalle ruoho-möhkäleelle hieno ability. Musta on kiva, että Venusaur saa hiukan kunniaa, se ansaitsee sitä kyllä!

Arvosana: 5½/10


Mega Charizard X ja Mega Charizard Y

Mä jo ihan periaatteessa en tykkää näistä. Mua ärsyttää aina, kun jotkut tällaiset aaah-niin-suositut pokémonit saa entistä enemmän jotain erityiskohtelua. MIKSI Charizard ansaitsee kaksi mega evoa? >:( No totta kai, koska jee Charizard on niin suosittu ja yääh. Ärsyttää, hyvästi tasa-arvoinen Kanto-trio. Noh, jos nyt pääsen yli tuosta erityiskohtelusta, niin mennäänpäs itse pokémoneihin. Charizard X on musta aivan järkyttävä ja tuntuu kyllä aivan läpensä fanien kalastelulta. Musta Charizard! Siniset liekit! Dragon-tyypitys! Voi mikä pahis. Musta tää on vaan vähän nolo.
Charizard Y on musta jo lähtökohtaisesti kivempi, koska sen väri pysyy uskollisena aiemmille muodoille. Mutta siinä ei kyllä ole kauheasti muuta kehuttavaa, etenkin noi lärpäkesiivet käsissä eivät toimi sitten yhtään (eivät aerodynaamisesti kuin designin puolestakaan). Omasta mielestäni tää koko Mega Charizard olisi saanut olla ulkonäöltään tuo X, mutta vain Y:n väreillä.
Hiukan mua itkettää, että kummatkin Charizardit ovat ihan tosi hyviä ottelullisesti. Tough Claws (boostaa kontaktin tekevien iskujen voimakkuutta) Mega Charizard X:llä ja Drought (väliton auringonpaiste otteluun) Mega Charizard Y:llä toimii.

Arvosana: 2/10


Mega Blastoise

Totta puhuen en tykkää kyllä yhdestäkään Kanto-trion megasta, ja valitettavasti siis Kanto-startterisuosikkini Blastoisenkaan mega evoluutio kauheasti anna sijaa hurraa-huutoihin. Periaatteessa ihan kiva ajatus tuo yksi iso tykki selässä ja kaksi pienempää käsissä, mutta musta se vaan näyttää vähän... typerältä. Raukka-parka on vieläpä noin ottelullisesti ehkä vähän ontuva erityisesti parannus-hyökkäysten puutteen takia, vaikka kyllä Mega Blastoiseltakin löytyy läjäpäin hyviä puolia.

Arvosana: 5/10

Mega Alakazam

Alakazam on musta tosi cool. Tuollainen maallisesta maailmasta täysin irrottautunut vanha tietäjä, jonka psyykkiset voimat ovat pelottavan vahvat! Tässä on ensimmäinen eikä suinkaan viimeinen onnistunut mega evoluutio. Se on tarpeeksi erilainen alkuperäiseen Alakazamiin verrattna ja jotenkin sen koko olemuksesta pystyy oikein henkimään (:D), että millainen muutos on tapahtunut noin statsienkin puolesta. Tai no, ainakin jotain siihen suuntaan. Tää vaan tuntuu tosi luonnolliselta jatkolta perus-Alakazamille, tuo jooga-pose, kasvanut parta ja lisääntyneet lusikat. Musta noi sen jalat on jotenkin tosi kivannäköinen yksityiskohta, kun noi varpaat pitelevät toisaan ikään kuin käsistä kiinni (onpas nyt kummallisesti muotoiltu lause). Game Freak, hyvää työtä. En tosin tiedä käytänkö itse Mega Alakazamia tyyliin koskaan, se ei kumminkaan oo jotenkin "mun" pokémon.
Ottelullisesti Mega Alakazamhan on aika vaikea, vaan oikein käytettynä tosi mainio tapaus. Koko pokémon on aika hauras mitä tahansa hyökkäyksiä vastaan, mutta sitä kompensoi aivan älyttömän korkea Sp. Attack ja loistava Speed.

Arvosana: 9/10


Mega Gengar

Gengarin mega evosta en oikein tiedä. Onhan se ihan jees, eikä mulla oo sinäänsä siis mitään pahaa sanottavaa Mega Gengarista, mutta ei kyllä niin ihmeemmin mitään hyvääkään. Paitsi noi hullut punaiset silmät noilla sotkuisilla mustilla pupilleilla! Ne on aivan mahtavat! 10 pistettä ja Sateenkaarimerkki palkinnoksi noista. Ottelullisesti Mega Gengar on arvatenkin loistava pokémon (miksi oikeestaan ees vaivaudun kirjoittamaan näistä, kaikki megat on lähes tulkoon tosi vahvoja), Shadow Tag-ability takaa sen, että karkuunhan tältä pokémonilta ei pääse kuin Baton Passia, Volt Switchia ja muita sen sellaisia hyökkäyksiä käyttämällä.


Arvosana: 7½/10


Mega Kangaskhan

Niin, mä luulen että oon vähän nyt vastavirtaan pulikoiva, mutta mitä enemmän oon tähän Mega Kangaskhaniin tottunut, sitä jotenkin pettyneempi mä siihen olen. Mun syy tähän pettymykseen on tosi pieni ja mitätön, mutta silti...
Siis ajatuksenahan tämä on tosi hyvä ja tässä on musta sellaista hyvää fanien palvelemista (vertaa Charizardit), koska vähän kaikkia on aina kiehtonut Kangaskhan-vauva ja etenkin se kuuluisa teoria siitä, että Cubone on oikeasti kuolleen Kangaskhanin orvoksi jäänyt poikanen. On siis kiva, että tuodaan enemmänkin esille tätä äiti-lapsi-bondia, joka näiden välillä on. Ja on musta mega evoluutiolta kiva, että tässä ei tehdä mitään erityistä. Tavallaan mitään ei muuteta, ainoastaan poikanen pääsee ulos pussistaan näyttämään kykynsä. Mutta tässä tulee se mutta, heiveröinen poikanen kapuaa ylös pussistaan ottelemaan ja muuttuu vahvemmaksi, jonka voin joo sulattaa... Mutta miksi siitä on tehty tuollainen hervoton isosilmä-söpistelijä?! Kangaskhanhan on pokémonina hurja, se puolustaa poikastaan hengellään... kuvittelisi siten mega evoluution olevan aika viimeisiä juttuja, mitä Kangaskhan haluaisi tehdä ottelun voittamiseksi, koska poikasen pussista ulospäästäminenhän merkitsee sen altistamista vaaralle. Eli mega evoluutio Kangaskhanin kohdalla voisi kuvitella olevan aika sellainen... viimeinen voimavara, joten miksi Kangaskhan-vauva muuttuu rääpäleestä tuollaiseksi isosilmäiseksi Pokémon-pehmoleluksi? Mua vaan häiritsee liikaa toi kumma muutosta tuossa vauvassa. Ymmärrän kyllä, miksi se muuttuu, mutta toi muutos on jotenkin vähän väärään suuntaan ja liian söpistelevä. Koko Kangaskhan menettää vähän arvostustaan musta tossa evoluutiossa D:. Hyvä idea, mutta toteutus ontuu.
Kangaskhan saa mega evoluutiossa loistavan Parental Bond-abilityn, joka tarkoittaa, että pokémon saa iskeä kahdesti vastustajaa nenään samalla vuorolla. Ensin äiti mäiskäisee vastustajaa ja sitten poikanen seuraa perässä puolet heikommalla, vaan silti aika vaikuttavalla, hyökkäyksellä.

Arvosana: 8+/10
Mega Pinsir

Pinsir on mun mielestä ollut aina ihan saakelin pelottava pokémon. Se on niin pirun hurjan näköinen ja vaikka sitä miten toljottaisi, niin siinä ei ole kyllä mitään kaunista katseltavaa. Ja Mega Pinsir vie tätä konseptia eteenpäin vielä lisää! Kaikessa pelottavuudessaan ja rumuudessaan tykkään hurjasti Mega Pinsiristä. Se on hieno ja erilainen luomus ja kuten Alakazamin tavoin, Pinsir suorastaan kehittyy eteenpäin - ei pelkästään muutu vähän erinäköiseksi, kuten vaikka Blastoisen ja Mega Blastoisen tapauksessa.
Bug/Flying ei noin alustavasti ole kauhean lupaava tyypitys uudelle Pinsirille, mutta Mega Pinsirin yhteydessä lanseerattiin myös Aerilate-ability, joka muuttaa kaikki Normal-hyökkäykset Flying-tyypin iskuiksi ja antaa niille vielä 30% boostin. Se on aika hurjaa menoa se.

Arvosana: 9+/10


Mega Gyarados

En oo mitenkään originaali, kun sanon, että Mega Gyaradosista tulee vaan mieleen Rakettiryhmän Gyarados-sukellusvene/muut mechat :D. En tiiä, musta Mega Gyarados on ihan hauskan näköinen kaveri. Hirveän vaikea sanoa siitä niin paljon mitään. Tykkään tuosta isosta evästä sen selässä ja punaisista yksityiskohdista.
Mistä en tykkää, on se että Gyaradosista tulee joku mälsä Dark/Water-pokémon. Musta se olis saanu pysyä ihan vain Flyingina, vaikka se ei todellakaan ole millään muotoa mikään kivoin tyypitys Gyaradosille, vaan tietää kourallisen heikkouksia. Mutta mulle Gyarados on aina sellainen Aasian maissa tavattava leijaviirihöskä, ja siksi sille sopii Flying-tyypiksi! :D. Hyvä, että löysin tuon Wiki-artikkelin noista, mulla ei ollut hajuakaan, miksi noita paperiviirejä kutsutaan... leijaviirihöskä onkin kuvaava :'D.

Arvosana: 8-/10

Mega Aerodactyl

Hurraa-huutoja Mega Aerodactylille!... Ai miksi? No siinäpä sangen hyvä kysymys, koska Mega Aerodactyl ei kyllä ole mitenkään hurrattava design. Vähän tuollaisia piikkejä ympäriämpäri kehoa ja volaá, jostain syystä tämä piikikäs Aerodactyl on olevinaan paljon voimakkaampi kuin alkuperäinen...? Tää on musta tätä Mega Venusaur/Charizard Y/Blastoise-kokoelmaa, jossa design on vähän eri, mutta se design ei oikeastaan anna mitään perusteluja, miksi tämä mega on nyt niin hirveästi voimakkaampi. On tää ihan ok, tosi tylsä vain. Ainakin piikkien väri on musta mieluisa.
Mega Aerodactyl on toistaiseksi Mawilen lisäksi ainoa mega, josta mulla on enempi kokemusta. Käytin sitä Sandstorm-tiimissä, koska sen Rock-tyyppi tuo sille Sandstormissa vähän lisää kestävyyttä, Tough Claws on abilitynä hieno ja Aerodactyl on nopea. Oli sen käyttäminen ihan hauskaa, mutta aika nopeastihan tuo myös iskettiin pois päiviltä. Täytyy kokeilla jotain muita megoja, ehkä ne on lopulta paljon kivempia niin designilta kuin ottelukyvyiltään :3.Mega Mewtwo X ja Mega Mewtwo Y

Muistatteko vielä, kun Mega Mewtwo Y julkaistiin ja kaikki ihmetteli, että mikäs tää tämmöinen pullonavaaja on! :D Mega-evoluutioista kun ei ollut silloin vielä tietoakaan. Jos Charizardin kohdalla mua ärsytti se, että se sai kaksi megaa, niin Mewtwon kohdalla tää ei haittaa mua pätkääkään, onhan kyseessä jo alunperin erityinen legendaarinen pokémon. Mun mielestä Mega Mewtwoiden taustoille voisi rakentaa kaikkea jännittävää teoriaa, kerta Mewtwo on noin keinotekoisesti luotu pokémon. Esim. Porygonillehan on keinotekoisesti luotu kehitysmuotoja, joten mitenkäs tää Mewtwo sitten näin luonnollisesti muuttaa muotoaan toiseksi. Toisaalta, tällaiselta psyykkiseltä, geenimanipuloidulta pokémonilta voi tavallaan odottaa, että se pystyisi manipuloimaan kykyjään ja muuttamaan muotoaan... dunno. En ees oikeen tiiä kummasta tykkään enemmän. Mega Mewtwo Y:ssä mua viehättää sen erilaisuus Mewtwohon, mutta samalla tuo sama homma myös vieroksuttaa. Mega Mewtwo X on taas aika samanlainen kuin Mewtwo... sekin on samalla sekä plussa että miinus. Kamalan vaikiaa :D.
Ihan turha taas mainita, että molemmat ovat ihan kamalan vahvoja vastuksia oikeissa käsissä. Mega Mewtwo X on fyysisempi, kun taas Y spesiaalimpi hyökkääjä ja puolustaja.

Arvosana: 6/10


Mega Ampharos

Mega Ampharos on musta niin hassu! Tai siis, kun nopeasti katsoo niin tästä puuttuu hitto vie kaikki logiikka :D. Pokémon saa tyhjästä muhkean fledan ja hännän ja sitten siitä tulee vielä tyypitykseltään Electric/Dragon... mitä :D?! En ole vieläkään ihan varma, että onko tää nyt musta erityisen hyvä mega evoluutio, mutta söpö sen on. Ton tukan ja hännän alkuperää voi vain arvailla (tai ainakaan mä en nyt keksi sen ihmeempiä perusteluja, miksi se on saanut sellaiset), ehkä siinä on jotain nostalgisia viittauksia Mareep- ja Flaaffy-kehitysvaiheisiin? Dragon-tyypin kanssa taas on ehkä ollut jonkinnäköinen sanaleikki Ampharosin japskinimen kanssa, joka vähän eri painolla tarkoittaa lohikäärmettä.... miten musta jotenkin kumminkin tuntuu, että toi Dragon-tyyppi on vaan isketty pokémon-pololle hiukan sillee... "no kun ei nyt keksitä oikein mitään muutakaan, niin annetaan sille Dragon toiseksi tyypiksi"-tapaan? Tai ehkä mä en nyt vaan tajua kaikkea Mega Ampharosin hienouksia. Tosin mikään ei muuta sitä faktaa, että se on ihan syötävän suloinen ja Amphy ansaitsee todellakin lisää rakkautta. Sikäli ei oo valittamista!
Mega Ampharosista en tiedä muuta, kuin että se on varmasti loistava Trick Room-tiimeissä, kun sen Speediä on laskettu ja Sp. Attack on hurja :3.

Arvosana: 8/10, lisäpisteitä kun se on söpö


Mega Scizor

Mä en vieläkään oikein muista, että Mega Scizor on edes olemassa. Jotenkin aina kun näen sen, niin tulee sellainen "wow hei mikä tää on"-olo, vaikka eihän se edes ole mikään uusi mega ORAS:ista. Mega Scizor näyttää pahikselta, ja se on aika pahis noin muutenkin Technician-abilityllä (joka nostaa alle 60 base powerin hyökkäyksien voimaa kertaa 1,5), hurjilla hyökkäys- ja puolustusstatseilla ja se on ainoastaan heikko Fire-tyypille (joskin se heikkous onkin aika paha). Mun mielestä Mega Scizor olisi voinut olla enemmänkin joku split-evolution Scytherille :D. Niinku Bellossom ja Vileplume Gloomille. Tykkään, mutta en oo varma tykkäänkö siitä mega evoluutiona.

Arvosana: 8/10

... Okei, tähän päätän ensimmäisen osan mega evoluutioiden läpikäynnistä. Tekstistä tuli aika sekavaa, mutta tulipas nyt vähän valotettua itselleni, että mitä näistä ajattelen. Mitä mieltä lukijat on? Mega evoluutioista voisi jossain välissä kirjoittaa enemmän noin koko konspetina.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Kanto triio on aika tylsä.....

  Muut on ok, mutta mega ampharos on mahtava!! Tyypitys vähän outo, mutta muuten mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypitys on tosiaan vähän kumma :D. Lampaasta kummalliseksi majakka-olioksi ja sitten lohikäärmeksi... whaat. Mut söpö se on.

   Poista
 2. Kiva lukea sun mielipiteitäsi näistä. :) Omasta mielestäni nuo starttereiden Mega-muodot ovat ihan hienoja, mutta ärsyttää kyllä että Charizard sai kaksi muotoa. Mega Gyarados on musta tosi kiva, samoin kuin tuo Ampharos.

  Unohdit muuten laittaa arvosanan Mega Aerodactylin kohdalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3. Oli ihan jännä kirjoittaa näistä, en oo sillee ajatellut kauheasti, mitä mieltä olen ollut mega evoista näin yksittäisinä tapauksina :D.

   Niinpäs unohdin, hups... annetaan sille vaikka arvosanaksi... 5½/10? :D Onhan se vähän tylsä.

   Poista
 3. Heitetään nyt sitten samaan omat lyhyet mielipiteet näistä kaikista, koska tykkään jaarittelusta... Kakkososaa odotellessa. :p

  M-Venusaur: 7½/10
  Nyt en kyllä voi olla ollenkaan samaa mieltä, Megasaur näyttää upealta verrattuna tavalliseen Venusauriin, eritoten puhun 3D-mallista. Koska Venusaurin 3D-malli on... Kammottava. Käytin tätä tiimissäni kun pelasin Y:tä lävitse ensimmäistä kertaa ja ihan hyvinhän tuo pärjäsi, vaikkei lempimegojani olekaan.

  M-Charizard X: 4/10
  Chari X:stä jäi varmaan loppuelämäksi mieleen se kerta, kun näin sen ensimmäistä kertaa. Katsoin Originsia suorana ja viimeisessä jaksossa kun Redin Charizard megavolvasi ja muuttui joksikin mitä ei oltu vielä nähty, reaktioni oli vaan yksinkertaisesti "vau". Varsinkin kun paholainen näytti vielä niin hyvältä Originsissa, 3D-malli on ihan kamala. Tykkäsin tästä paljon enemmän kuin Y:stä alunperin, mutta nykyään en välitä tästä ollenkaan. :|

  M-Charizard Y: 8/10
  Yksi parempia Kalosmegoja mielestäni, shiny-versio on ihan uskomaton ja ehdottomia lempparishinyja mistään pokemoneista (megaversio nimenomaan). Ja tykkään kilpailullisesti myös.

  M-Blastoise: 4/10
  Heii, voin siteerata aika paljon sinua mitä tähän tulee. Nyt olen ehkä viimeaikoina alkanut lämmetä tälle edes vähän enemmän, mutta en erityisemmin välitä siitä vieläkään.

  M-Alakazam: 5/10
  Viskataan pari lusikkaa lisää, isompi parta ja laitetaan se meditoimaan ilmaan... Ei. Minulla ei ole suoranaisesti tätä mitään vastaan, mutta ei minulla kyllä oikein ole mitään hyvääkään sanottavaa tästä. :'D Hukkuu siihen kategoriaan, mitä kutsun nimellä "megaevoluutiot, joista en välitä, mutta jotka ovat olemassa".

  M-Gengar: 1/10
  Tunnen olevani yksi ainoista, ketkä eivät tästä välitä ollenkaan, mutta mielestäni Mega Gengar näyttää ihan äärimmäisen typerältä ja naurettavalta, enkä lämpene sen valkoiselle shinymuodollekaan pätkän vertaa. Olkoonkin sitten kilpailullisesti ihan uskomaton tapaus, ulkonäöllisesti ja muutenkin ei vaan iske yhtään.

  M-Kangaskhan: 8/10
  Alan olla aika tuppeensa täynnä tätä koska se on epäilemättä kuudennen genen käytetyin pokemon ja löytyykin siksi jok ikisestä tiimistä melkeinpä (riippuu tietty metapelistä, muttamutta). Nintendolla lähti pahasti lapasesta tätä suunniteltaessa, mutta sitten tulivat Mega Salamence ja Mega Rayquaza, joten hmmmm.

  Ulkonäöllisesti ja näin muuten tykkään tästä simppeliydestä ja enpä edes huomannut, että tuo vauva olisi mitenkään erityisen... Suloinen tai söpö. Idea on kiva ja toimiva ja siksi yksi paremmista kalosmegoista.

  VastaaPoista
 4. (Jaa-a, merkkiraja tuli vastaan, lol.)

  M-Pinsir: 2/10
  Vihaan Pinsiriä jo valmiiksi, mutta megamuoto sai sen näyttämään edes jotenkin siistimmältä. Lopputulos vaan näyttää vähän... Tökeröltä, tuntuu, että selässä olisi liikaa tavaraa. Ehkä nuo oranssit siivet yksinään olisivat riittäneet? Ei paljoa muuta sanottavaa tästä.

  M-Gyarados: 8/10
  Megakatkarapu, tykkään tästä enemmän kuin ehkä pitäisi. Leijaileva jättikatkis, kuka muka ei voi tykätä tästä? Dark-tyypityksestä tulee lievää valitusta minunkin puoleltani, mutta ainakin hankkiutuu eroon 4x sähköheikkoudesta. Kilpailullisesti käytin tätä yhdessä vaiheessa jonkun verran ennen kuin lopulta totesin, että tavallinen Gyarados toimii yksinään luultavasti paremmin.

  M-Aerodactyl: 4/10
  Tykkäsin tästä alunperin, sitten aikaa kului ja nyt en enää niin välitä siitä. Piikkejä on ihan liikaa ja kasvot näyttävät vähän pöljiltä. Tuosta selkäpiikistä tykkään kyllä. :D En kamalasti välitä tästä.

  M-Mewtwo X: 1/10
  Jakaa pokaalin Mega Gengarin kanssa kalosmegoista, joista välitän kaikista vähiten, tämä vaan näyttää ihan äärimmäisen typerältä. Tulee mieleen joku kehonrakentaja ja yrittää olla liian muskelimainen, yrhm. Jotenkin myös tuntuu, että Mewtwo X on turha, sekä jää paljolti Y:n varjoon.

  M-Mewtwo Y: 7/10
  Tästä taas tulee mieleen kaikki lukemattomat kiljujat, jotka kirosivat Nintendon syvimpään koloon heidän lapsuutensa tuhoamisesta kun tämä julkaistiin, ahaha. Kumma kyllä tässä on jotain kummaa, mikä viehättää, ja tykkään tästä myös enemmän kuin alkuperäisestä Mewtwosta, mistä en oikeastaan välitä. Ja näitä on aina hauska listiä kokemattomilta pelaajilta Battle Spotissa...

  M-Ampharos: 10/10
  Rakastan, rakastan, rakastan, täydellinen. Mareep on ollut mielestäni jo pitkään yksi ehdottomasti suloisimmista pokemoneista ikinä, pääosinna sen kaikesta villasta johtuen. Flaaffysta pidän myös, mutta Ampharokselta mielestäni aina puuttui jotakin, koska se oli kokonaan villaton... Kunnes megamuoto astui mukaan. Tämä oli jotenkin jotain, mitä aina halusin Ampharokselta, joten on upeaa, että se toteutui. Kaikesta hihkuttamisesta huolimatta en ole vieläkään käyttänyt tätä missään kilpatiimissä, pääosin tuosta matalasta speedistä johtuen. Pakko ehkä kyllä. Mitä Dragon-tyyppiin tulee, niin jotenkin se vaan... Tuntuu sopivan tälle, en tiedä. Ulkonäöllisesti tämä näyttää lohikäärmeeltä, sanoivat muut mitä sanoivat. Oli se sitten järkeenkäypää tai ei.

  (Ainoa mikä ehkä ärsyttää tässä ovat kaikki L'Oreal viittaukset kaikkialla...)

  M-Scizor: 7½/10
  Megamaaaaaaaaaan-bossi. Kalos tuntuu jotenkin olevan täynnä pokemoneja, jotka istuisivat täydellisesti johonkin Capcomin peliin. En aluksi välittänyt tästä yhtään, mutta jotenkin viimeaikoina pisteet ovat alkaneet nousta paljon mitä tähän tulee. Ainoa vaan nuo jalat, näyttävät ihan kummilta pökkelöiltä.

  Hrmm, mua ei ehkä pitäisi päästää kommentoimaan mihinkään. Paitsi että eihän tätä ollut mikään pakko lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inb4 "hommaa oma blogi ja jaarittele siellä" kommentteja. :')

   Poista
  2. Luuuuuuuuuuuuuuuin :P. Jaaritus-kommentit on musta kivoja, eihän tää blogi ois niin kiva, jos meikä vaan höpisis täällä omiaan.
   M-Gyarados ei tosiaan oo ehkä niitä parhaimpia ja toimii varmaan paremmin ihan Gyaradosina jonkun muun megan kaverina... 4x sähköheikkoudesta eroon pääseminen ei kauheasti lämmitä, kun sillä on nyt sitten Grass, Fairy, Fighting ja Bug-heikkoudet, kaikki aikas yleisiä offensive-tyyppejä :'D.

   Ampharos mua kiehtoo kovasti ja samalla kyllä ärsyttääkin :D. Oon koettanut etsiä vaikka mitä legendaa ja löpinää ton lohikäärme-tyypin taustalle lampaista, majakoista ja lohikäärmeistä. Lähes kaikissa lohikäärmeissä kun tuolta mytologisista taustalta löytyy ajatus, miksi joku pokémon on tai ei oo Dragon-tyyppiä (Gyarados esimerkiksi), mutta Ampharos tosiaan näyttää toistaiseksi olevan pelkkä nimen varaan perustuva vitsi.

   Poista
 5. Mitäs nyt sitten sanoisi...
  Kanto-triosta tykkään, paitsi toi Mega Charizard X nyt on semmonen Charizard-fanien unelma. Ironista kyllä, mulla on se mutta en sitä käytä paljoa. Y on kivempi.
  M-Alakazam ja M-Gengar on taas aika mjääh. M-Kangaskhan on varmaan yksi suosikkimegojani, toi pikku-Kangaskhan on tosi söpö. M-Ampharos ja M-Pinsir on myöskin suosikkejani, tykkään tosi paljon noista M-Pinsirin siivistä.
  M-Gyarados muistuttaa muuten nyt enemmän kalaa, niin kuin Magikarp. Ei ole tosin vielä kovin ahkerassa käytössä ollut, eikä myöskään M-Aerodactyl.
  Molemmat Mewtwot ovat upeita. On tuo X-mega ja on kyllä niin rautaa että.
  Tulee kokoajan mieleen tosta M-Scizorista moottorisahamurhaaja :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ärsyttää aina tuollainen fanien 'kalastelu' tuollaisilla muka cooleilla designeilla kuten Mega Charizard X :(
   Mäki tykkään hurjasti M-Pinsirin siivistä, erityisesti siinä 3d-modelissa ne näyttää tosi siisteiltä. Ja se on niin ruman hurjakin, huuuuuuuuuuuu!

   Kalosin moottorisahamurhaaja, nyt elokuvateattereissa! :D

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!