Pokédex: Zubat ja Golbat

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 7 yötä!

Koetetaan ignoorata se, että muu maailma sai pelin tänään...


Poison/Flying-pokémonit Zubat ja Golbat löytyvät numeroilta #41 ja #42.

Zubat

Zubat ja Supersonic
"Zubat remains quietly unmoving in a dark spot during the bright daylight hours. It does so because prolonged exposure to the sun causes its body to become slightly burned."
- Pokédex (Ruby)

Tadaa, Zubat löytyy jokaisesta region Pokédexistä ja täten melkeinpä jokaisesta Pokémon-pelistä. On varmaan syytä nostaa hattua Blackille ja Whitelle, josta Zubatia ei tapaa luonnossa :D. Ei sillä, että Zubat mua ihan hirveästi mitenkään häiritse. Kyllähän mäkin oon vähän sitä mieltä, että uusissa generaatioissa voisi keksiä ehkä toisenlaisen lepakkopokémonin, ikään kuin variaation Zubatista, tuomaan vaihtelua, mutta ei mua nyt ihan mitenkään ärsytä, että tää kaveri pomppaa joka nurkan takaa esiin. Animessa mua vähän kyllä harmittaa, että Brockin Zubatia nähtiin tosi harvoin kunnolla tositoimissa. Sen pyydystyskin oli yksi iso salainen toimenpide. Jäi vähän samaan kategoriaan Horsean kanssa - lukittuna poképalloon.
Pituus: 80 senttimetriä
Paino: 7,5 kiloa
Kehitys: Tasolla 22
Oli muuten ihan samperin vaikea piirtää, sekä Zubatia että Golbatia. Golbatiin en ole yhtään tyytyväinen, mutta Zubatista tuli musta ihan näpsäkkä otus.

Golbat

Golbat ja... joku tosi kämäinen Mean Look :D
"Its fangs easily puncture even thick animal hide. It loves to feast on the blood of people and Pokémon. It flits about in darkness and strikes from behind."
- Pokédex (Emerald)

Ainut muistikuva, että oon Zubatia ja Golbatia (ja Crobatia!) käyttänyt, on HeartGoldista, jossa Blueberry-niminen Crobat seikkaili matkassa jonkin verran. Toi Pokédex-info ei kyllä tee Golbatista mitään maailman viehättävimmän kuuloista taskuhirviötä, päin vastoin. Golbathan on kuuluisa aivan raivotautisen hullusta Red ja Blue-spritestä, joka on musta mahtava! Golbatin pitäisi olla aina yhtä karmivan hullun ja pelottavan näköinen. Ehdottomasti! Golbat on yksi niistä pokéista, joiden kohdalla oon tosi iloinen, että se sai 2. generaatiossa uuden kehitysmuodon, joskin olisin Crobatilla pitänyt Zubatin ja Golbatin värimaailman. Kauhean vaikea sanoa mitään kummempaa näistä. Nää jotenkin kuuluu niihin luoliin ja viholliskoplien tiimiin, mutta eivät muutoin kyllä ole sen suurempia tunteita herättämässä... paitsi että animessa Kogan Golbat oli siisti.
Pituus: 160 senttimetriä (mikäköhän tää pituus nyt sit oikeastaan on? Koska jos kyse on samanlaisesta korkeudesta kuin esim. Nidokingin kohdalla, niin Golbathan on 20 senttimetriä pitempi kuin Nidoking :D. Hui saatana pelkkää ajatustakin. Toisaalta siipien läpimitaksi toi on ihan uskottava, mut voiko silloin oikeastaan puhua pituudesta?)
Paino: 55 kiloa
Kehittyy: Ystävyydellä.
Mulla oli ongelmia jo tarpeeksi Zubatin kanssa, mutta Golbatin piirtäminen oli tuskaa. Koetin tuoda sen hullun kielen tähän kuvaan, mutta en tiiä mitä oon lagannut. Ehkä huonoin Pokémon-piirokseni, päihittää jopa sen hassunnäköisen Ninetalesin.

Olipas rasittavaa, mulla on näppäimistössä jotain ongelmia ja esim U-kirjain jäi usein puuttumaan sanoista jostain syystä. Anyway, mitäs ajatuksia Zubat ja Golbat herättää? Oletteko lopen kyllästyneet näihin luolastelijoihin, vai kiinnostaako niiden koulutus? Avri menee tästä jatkamaan kommentteihin vastaamista ->


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Oikeastaan ainoastaan Golbat on näistä se, josta en kauheasti välitä. :o Zubat on ihan siisti ja Crobat on aivan mahtava! :D Olen tykännyt siitä aina siitä lähtien kun sen ekan kerran näin. :) käytössäkin ollut monesti.
  Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajuan kyllä jotenkin ton, mitä sanot, mustakin Golbat on ehkä näistä vähän sellainen... meh-tapaus, joskin oon edelleen sitä mieltä, että se Red ja Blue-aikainen sprite on spritejen kultaa! Zubat on söötti ja Crobatissa on asennetta.

   Kiitos kovasti kehuista :).

   Poista
 2. Mäkin pidän Zubatista, se on söötti. Ja onkos tämmösiä silmättömiä Pokemoneja montakaan?
  Sapphiressa löysin shinyn Golbatin joka sitten tuli tiimiin ja kehittyi Crobatiksi, oikein mainioita otuksia kyllä. Tosin mustakin Golbat on vähän plööh, vaikka mielenkiintoista että koko Pokemon on melkein pelkkää suuta. Minne kaikki nielty veri menee?

  VastaaPoista
 3. Japanissahan tuo ainakin tuli ladattaville jo eilen... (Italia muuten näyttää muuten myyvän sitä hyllyissään, krhm. Ennakkotilasin itse viimein tänään Alpha Sapphiren. Ihan hirveät OR/AS hypet päällä nyt kun olen seurannut Serebiistä noita juttuja ja soundtrackin kuunnellut läpi ja kaikki hmnnnggg.)

  Onpas hassua lukea Zubat/Golbat postausta ilman Crobatia, vaikka ihan järkeenkäypää tietenkin jos numeerisessa järjestyksessä mennään, haha. Lyhyesti kuvattuna nämä ovat ne pokemonit, joista kaikki tekevät jatkuvasti pilkkaa (hurrdurr luola hurrr zubatteja joka askeleella) ja joita "kaikki vihaavat", mutta oikeasti valtaosa on ottanut Zubatin/Golbatin/Crobatin tiimiinsä ja en ole vissiin koskaan myöskään törmännyt keneenkään, kuka tätä evoluutioperhettä vihaisi... Itse olen vaan tympääntynyt näihin, mutta ovat ihan neutraaleja ja Crobatia olen vissiin joskus käyttänyt itsekin. Golbat on vaan perhanan ruma, muista kahdesta tykkään. Pelottavalta olet sen saanut kyllä näyttämään. D:

  VastaaPoista
 4. En ainakaan muistaakseni ole koskaan "vihannut" Zubateja. Tokihan ne joskus luolastoissa kävivät ärsyttämään, koska niitä ei aina päässyt pakoon yhtä helposti kuin muita. Platinumissa vasta otin ensimmäisen kerran Zubatin tiimiin, ja sehän onkin aivan mainio pokemon. En nyt muista onko muiden pelien tiimeissä ollut mukana, kun yritän välttää samojen käyttämistä. Jostain syystä en huomannut vuosiin Golbatin kielen katoamista. Onhan se Red/Blue sprite aika pelottava. Ehkä siksi Golbat on vähän tylsä Zubatiin ja Crobatiin verrattuna. Shiny Golbat löytyy Emeraldista, tai Platinumista, käytin sitä Contest pokemonina (vai mitä ne platinumissa oli...oliko sellaisia edes...ihan sekaisin jo näistä :D )

  VastaaPoista
 5. Ite tykkäsin pienenä kovasti Zubateista, Golbatia inhosin. Sanoisin että Crobat oli hyvä veto, löytyy tuolta X:stä, en tosin vielä ole innostunut käyttämään sen kovemmin.
  Minusta sininen Crobat olisi aika hieno, vaikka kyllä se violetti menee.
  Tykkäsin kyllä siitä Johto-kauden(?) naaras-Zubatista, jolla oli rusetti kaulassa.
  Samassa jaksossa Brockin Zubat kehittyi.
  Hyvin kyllä oot saanu ton Golbatin kielen. Miksei enää Golbatilla ole koko kieltä?

  VastaaPoista
 6. En pitkään aikaan välittänyt näistä juuri ollenkaan, mutta sitten vaan aloin kattomaan, että on toi Zubat aika söpö ja niin on Golbat ja Crobatkin :D Lepakot on söpöjä, karvaisia pikku otuksia, niin kuvittele nyt, että nappaat tuollaisen pörrösöpöläisen mukaan. Awww. Crobat on näistä mun suosikki, mutta oon käyttänyt sitä vain kerran soul silverissä muistaakseni. Se oli ihan kätsy pokemon kyllä :3 Golbatin valtava suu on aina hämmentänyt mua...
  Lepakko-pokemoneja saisi tulla munkin puolesta lisää vaan. Woobatista en hirveenä välitä, mutta Noibat on taas sellainen söpö ja oikein PÖRRÖINEN. Minä tykkään.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!