Pokédex: Ekans ja Arbok

Toinen kirjoitus ja toinen Pokédex-merkintä tälle päivälle, kun jäi eilen postaus välistä. En tosin tiedä kiinnostaako ihmisiä yleensäkään näin ahkera postaustahti, mutta mitäs siitä. On kiva pitää blogi hengissä kun oli niin heikko alkuvuosi.Seuraava Pokédex-merkintä onkin sitten Ekansista ja Arbokista.

Ekans

"Moving silently and stealthily, it eats the eggs of birds, such as Pidgey and Spearow, whole."
- Pokédex (Red&Blue)

Ekans, Ekans, Ekans. En ole koskaan sen kummemmin käyttänyt Ekansia, vaikka kyseinen pokémonhan on hurjan kiehtova ja kiinnostava! Ekans ja Arbok ovat olleet kokeilulistallani ties kuinka kauan. Tiedä sitten, miksi en ole aikaisemmin kokeillut. Muistan lapsena, että Pokémon-käsikirjassa (suomenkielinen aarre, englanniksi kirja löytyy nimellä Pokémon Handbook!) Ekansin kohdalla kerrottiin, että ne eivät ole oikein soveltuvia pienten lasten lemmikeiksi :D. Jotenkin hurja edes ajatella. Tosin olihan esimerkiksi Jessien Ekans aika symppis-tapaus, kuten siinä yhdessä jaksossa nähtiin, jossa Pikachu kumppaneineen etsi kouluttajiaan siellä Giovannin Pokémon-huvisaarella.
Pituus: 200 senttimetriä
Paino: 6,9 kiloa
Kehittyy: Tasolla 22.
Ihan jees onnistunut kuvanen, olisi tosin voinut olla ehkä vähän hurjemman näköinen :D.

Arbok

"The frightening patterns on its belly have been studied. Six variations have been confirmed."
- Pokédex (Yellow)

Arbok tarvitsee paljon enemmän rakkautta! Sitä käytetään aivan liian vähän, vaikka kyseessä on yhtä aikaa aika pelottava, mutta samalla tosi kaunis ilmestys. Arbokin vatsakuviot on aika kiehtovia, ja on kiva bongata eri vaihteluja - meikä vähän sovelsi tähän kuvaan jotain omiani. Jotkut lähteethän vähän viittaavat, että Arbok pystyisi jopa muuttamaan vatsansa kuviointia, mutta tiedä sitten siitä. Hassua, että oikeassa elävässä elämässä en ole todellakaan käärmeiden ystävä, lähinnä koska sain jotkut jäätävät traumat lapsena yhdestä Iltalehden otsikosta, jossa kerrottiin miten jonkun naisen vessanpytystä oli luikerrellut esiin joku valtava käärme :D. Oikeasti, toi jotenkin pelotti mua ihan hirveesti lapsena, vaikka ei mulla muuten varsinaisesti mitään käärmeitä vastaan aiemmin ollut. Mutta pokémon-maailmassa käärmeet kyllä käy, ja Arbok on käärmeiden kuningas!
Pituus: 350 senttimetriä
Paino: 65 kiloa
Glarea oli hauska piirtää! Tai no, oikeastaan koko Arbok oli aika muikea tallentaa.

Miten on; yay vai nay Arbokille ja Ekansille?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

 1. Ei ole juuri kokemusta kummastakaan näistä. Myöhemmällä iällä huvitti kun Ekansin ja Arbokin nimet olivat niin geneeriset kun ne lukee takaperin (en tajunnut lapsena yhtään ^^;). Muuten, muistan joskus ala-asteella nähneeni telkkarista yhden Iltalehden mainoksen, jossa nainen istuu vessanpöntöllä, kurkkaa sinne ja kiljuu, seuraavassa otoksessa oli lehtiartikkeli että siellä pöntössä oli käärme. Se taisi päätyä jopa Hauskoihin mainospätkiin, mikä siis oli ulkomaalainen ohjelma. ^^ (Hyvä Suomi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tossa kirjoituksessakin mainitsemassani Pokémon Virallinen käsikirja mainitsi lapsena noista Ekansin ja Arbokin nimistä, jonka kautta tajusin ne :D. Enhän mä niitä muuten kyllä olisi keksinyt, hehe. Ja hyi, hyi, hyi, muistan ton mainokset. Mulle jäi aivan kammottavat traumat siitäkin :(.

   Poista
 2. Muistan kersana itsekkin kun tajusin näiden nimet väärin päin. :D harmi tosiaan ettei ole pelissä tullut käytettyä.. O.o pitäisi vsrmaan kokeilla.. Hienoa piirustustyötä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Ja hei isot kiitokset kehuista :D. Lämmittävät mieltä kovasti, hahaha.

   Poista
 3. Yay! Arbok on ollut tiimissä joskus Silveriä pelatessa, mutta tämäkin on jälleen yksi niistä pokemoneista joita olisi hienoa käyttää kuudennen generaation peleissä.

  Muistan hyvin erään kerran kun olin ollut kaverilla käymässä pikkupoikana, ja kun olin aikessa lähteä ja otin pyöräni ja meinasin nousta kyytiin, niin kaverin isä juoksikin paikalle ja huomautti että aivan satulani alle oli kietoutunut iso, musta kyy. Se kun olisi napannut kiinni sisäreiteeni niin sehän olis ollut siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ei todellakaan haittaa näinkään tiivis postaustahti!

   Poista
  2. Samaa mieltä, olisi tarkoitus jossain uudemmassa pelissä kokeilla. Viimeksi taisin haluta sitä SoulSilverissa, kun Arbokilla oli niin kiva overworld-sprite :D.

   Hyi helvetti D: D: D: Kuulostaa painajaismaiselta. Mä oon vaan nähnyt kyykäärmeen poikasen. Siskoni huusi vaan minulle: "Aino, täällä on joku outo mato."

   Poista
 4. Hienoja kuvia taas kerran! :) Arbok on ihan MAHTAVA! Rakastan sitä tosi paljon, ja se ansaitsisi paljon enemmän huomiota. Ekans on vähän meh, mutta pidän siitäkin jonkin verran. Ehkä otan joskus nämä johonkin tiimiini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Aivan samaa mieltä kanssasi! Täytyy tosiaan ensitilassa laittaa Arbok kunnon testaukseen.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!