XY-jaksot 16 ja 17

Hee, päätinkin tehdä animu-postauksen tähän väliin, vaikka mulla on ihan huisi piirrustusinto Pokédexiä kohtaan. Tällä hetkellä piirrän Oddishia muotoineen :3. Tosin on mulla nyt innostus kuroa kiinni XY-animessakin!... Itse asiassa mulla taitaa olla aika Poké-into päällä noin yleensäkin.

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 14. yötä!Jakso 16: Sähköinen sekaannus!

Pokemon XY jaksot

Okei, tykkään tästä jaksosta ihan superpaljon, ehkä koska kyseessä on enemmän Eurekaan keskittyvä jakso. En voi sille mitään, että toi tytteli on mun suosikki ja suorastaan hengenheimolainen! Jakso on pirun simppeli, mutta samalla hyvä.

Pokemon XY jaksotPokémon Centerissä Eurekan ja toisen typyn laukut sekoittuvat kiireessä, heillä kun on just tietysti samanlaiset kassit matkassa... ainut ero on vaan, että Eurekan laukussa on Dedenne ja toisen tytön, Lyn/Rimun, laukussa on Pichu. Kun sekaannus huomataan, tytöt ovat kaukana toisistaan ja sitten onkin hulinaa saada oikea pokémon takaisin oikealle omistajalle. Rimulla ja sen isosiskolla /Rena/Lenalla on musta tosi kiva hahmolookki... en tiedä kuvittelenko vaan, vai onko nää yhden jakson-sankarit XY:ssä vähän kivemman näköisiä? Ainakin DP-kaudella musta tuntui, että kaikki pikkupojat näytti ihan samalta... Tosin tässä jaksossa oli aika tärkeää, että tolla pikkutytöllä on jotain tunnistettavaa, tuo punainen rusetti, kun Eureka ja muut koettivat etsiä häntä väkijoukoista.

Pokemon XY jaksot

Rimu erkaantuu siskostaan, sillä tämä ei halua edes ajatella, mitä sisko sanoo, kun siskon hänelle lahjoittama Pichu onkin vaihtunut tuntemattomaan Dedenneen. Rimun Pichu on aluksi tosi upset, kun se herää jonkun ventovieraan kannettavana, kun taas Dedenne... ei tunnu välittävän juuri lainkaan. Rimu sanookin sympaattisesti, että kuka tahansa Dedennen kouluttaja on, sillä kouluttajalla on kädet täynnä työtä. Jotenkin kuitenkin vähän haikeaa, että Dedenne ei näytä turhaan kiirehtivän Eurekan löytämisessä, vähän tulee sellainen "voi Eureka-ressu"-olo, vaikka kai Dedenne on vaan sitten luonteeltaan tollanen huoleton hömppä. D:.

Pokemon XY jaksotPäinvastoin, sitä kiinnostaa ruoka ja untenmaat. Dedenneä etsitään vinkkien kuin Citronin tieteenkin perusteella, kun taas Rimu saa juoksennella Dedennen perässä, joka taas jahtaa milloin donitseja. Tässä jaksossa on niin paljon kaikkea söpöä, kuten toi miten Dedenne on nukkumassa pehmolelujen seassa. Cuteness overload. Hiukan haluaisin kaikki tuossa ikkunassa olevat pehmot oikeastikin. Paitsi tota Riolua. Jep, Riolu/Lucario-inhoni on edelleen tiukassa ja voi hyvin.

Pokemon XY jaksotPokemon XY jaksot

Lopulta tietty Rimu ja Dedenne löydetään, juuri hyvään aikaan, sillä ruokavarkaissa olleen Dedennen kimppuun käy muutama Beedrill (jotka Pikachu häätää pois). Mulle tulee aina jotenkin hyvä mieli (?) kun Beedrillejä näkyy animessa, etenkin kun ne hyökkää tollee jonkun kimppuun... öööh, kuulostaapa nyt jotenkin vähän kyseenalaiselta ja sairaalta :D. Tai siis, jotenkin tuosta tulee sellaista omaa aitoutta Pokémon-maailmaan... en tiedä, en osaa selittää. Mun mielestä Pokémon-peleissä pitäisi olla joku omenafarmi ja sitten side questina farmari pyytää kouluttajaa auttamaan aggressiivisten Beedrillien jahtaamisessa pois farmilta, jolloin kouluttajan täytyy totta kai otella kaikkia farmia uhkaavia Beedrillejä vastaan ja häätää ne tiehensä. Palkinnoksi annettaisiin vaikkapa hunajaa :D... Ööh, no joo, eksyinpä aiheesta :D. Anyway, mun headcanonissa Eureka ja Rimu eivät ikinä vaihtaneet laukkuja takaisin, ainoastaan pokémonit... vaikka niiden laukkujen klipseissä taisi olla joku pieni ero. No mutta, mun headcanon elää silti.

Arvosana: 5/5, tykkäsin todella. Leppoisa, tapahtumarikas ja kiinnostava jakso.


Jakso 17: Ripaus ninja-viisautta!

Pokemon XY jaksot

Ajattelin oikeesti aluksi, etten tykkäisi tästä jaksosta, mutta vielä mitä! Pidinkin tästä kovasti. Jakso on aika perinteinen, Ash ja Froakie häviävät railakkaasti tällaiselle ninjapojalle ja sen Frogadierille, jolloin tietty Ashin ja Froakien kilpahenki kunnolla syttyy. Tosin toisin kuin monissa muissa samankaltaisissa jaksoissa, joissa Ash ja pokémon X ensin häviää ylimieliselle kouluttajalle ja pokémonille ja jonka jälkeen koulutetaan ankarasti, jotta jakson lopussa voidaan kukistaa tämä ylimielinen tapaus, niin tässä jaksossa ninjasta tuli Ashin kouluttaja. Virkistävää näin :3.

Pokemon XY jaksot

Keskityin varmaan jaksossa ihan vääriin asioihin, nimittäin Eureka, Pikachu ja Dedenne olivat niin sympaattisia tässä :D. Serena teki heille tuollaiset ninja-asut (vaan mistä kummasta, se Serenan ompeluboksi kun on ehkä pienen käsilaukun kokoinen) ja sitten söpöläiset leikkivät ninjaa samalla kun Ash oli kovan koulutuksen alla. Liian söpöä D:.

Pokemon XY jaksotPokemon XY jaksot

Pokemon XY jaksot

En kestä! Eureka :3.

Tarkemmin ottaen Ash treenaa Froakien oppimaan Quick Attackin Frogadierilta, jonka Quick Attack on ainutlaatuisen voimakas, nopea ja tarkka. Tätä sitten treenataan milloin veden päällä juosten tai puiden oksilla hyppien.

Pokemon XY jaksot

Kuten oikeestaan aina, niin Ashin pokémoneilla on vaikeuksia viimeistellä liikeen oppiminen, kunnes tietty joku paha tilanne pakottaa pokémonin onnistumaan. Näin käy tässäkin jaksossa, mut hiukan eri tavalla: Froakie ei ottelekaan Rakettiryhmän Ninjameowth-mechaa vastaan Quick Attackilla, vaan kaiken harjoittelun tuloksena se oppiikin käyttämään Double Teamia. Tää oli musta tosi kiva twisti. Go Froakie!

Pokemon XY jaksot

Mutta tuli tästä koko ninjapoika Sanpeista mieleen, että ilmestyiköhän tää jakso ennen vai jälkeen ORAS:n julkistuksen? Koko Ninja Boy-trainer classihan on alunperin 3. genen Hoennista ja juuri noi naamioitumiset puuksi/seinäksi/yms. olivat Hoennin ninjojen erikoisuutta. Pieni vihjaus tulevaan, siis?

Arvosana: 3½/5


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Tämä kokoonpano on mielestäni varmaan paras, joka Pokemonissa on ollut! Kummatkin olivat hauskoja jaksoja, mutta seuraava jakso vasta hauska onkin (ainakin minun mielestäni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, odotankin sitten innolla tuota seuraavaa jaksoa!

   Poista
 2. Itselleni oli koko jakson ajan hirveät antipatiat Lyn/Rimun kohdalla, johtuu suurimmaksi osaksi suomenkielisestä näytelijästä. Koko ajan tuli päähän mieleen mistä suljettulta osastolla tämän hahmon ääni on hankittu.

  Ninjajaksosta tykkäsin kyllä. Aika kiva juonenkäänne että Ashin Froakie ei oppinutkaan Quick Attackia vaan Double Teamin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahahaa :DD Toi on pakko kokea! Löytyisiköhän mistään näitä XY-jaksoja suomeksi. Kuulostaa niin legendaariselta.

   Kiitos kommentista Biruka!

   Poista
  2. Katsomosta löytyy ainakin näitä jaksoja mutta vain vähän aikaa.

   Poista
  3. Täytyykin katsastaa ensitilassa, kiitti!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!