Pokédex: Nidoran ♀, Nidorina ja Nidoqueen

Luvassa on varmaankin nyt Pokédex-postaus seuraaville päiville. Toivottavasti eivät käy tylsäksi, vaikka niitä nyt tulee useampi peräkkäin :3. Kommentteihin ehdin varmaankin vastata vasta sunnuntaina, tässä on nimittäin yhtä jos toista valmisteltavaa meikän syntymäpäiviä varten (muun muassa typeriä kouluhommia, yäääh...).

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 16. yötä!


Tänään kurkistamme Poison/Ground-pokémonien (vaikka tuon maatyypin se saa vasta viimeisessä muodossa) unikkiin joukkoon, kun sillä pokémonit numero #29, #30 ja #31 ovat saapuneet blogiin *rumpujen pärinää*.

Nidoran♀ ja Poison Sting

Nidoran ♀

"While it does not prefer to fight, even one drop of the poison it secretes from its barbs can be fatal."
- Pokédex (Diamond&Pearl)

Nidoran-jengi on jotenkin tosi jännä ja mielenkiintoinen, mutta samalla se on jäänyt multa kokematta sen suuremmin. Älkää käsittäkö väärin, olen useammassa tallennuksessa ottanut Kantossa alkunurmikoilta matkaan joko Nidoran♀ tai sen poikapuolisen vastineen, mutta silti mun on hirveän vaikea sanoa, oliko ne kivoja otuksia tiimissä vai ei. Nyt kun tuli nämä piirrettyä, houkuttelisi taas hirmusti kokeilla, millaiset Nidot sitten olikaan.
Pituus: 40 senttimetriä
Paino: 7 kiloa
Kehittyy: Tasolla 16
Jotain kummaa tuossa mun Nidoran♀ päässä on, mutta muuten ihan hauska. Korvat on aika isot, ehkä :D. Ja noi kummat piikit on Poison Sting! Hahaha. Oli ihan kiva piirtää Nidoran♀ tällaiseen toiminnallisempaan poseen. Musta tuntuu, että kaikissa referenssikuvissa, joita käytin (lähinnä perus Sugimori-artit), Nidoran♀ vaan istuskeli apaattisena.

Nidorina

Nidorina ja Tail Whip
"When Nidorina are with their friends or family, they keep their barbs tucked away to prevent hurting each other. This Pokémon appears to become nervous if separated from the others."
- Pokédex (Ruby&Sapphire)

Sen kumminkin tiedän, että Nidorina on musta paljon kivempi kuin Nidorino. Muuten mun on tosi hankala päättää, oonko enemmän Nidoqueenin vai Nidokingin ystäviä. Nidorinasta mun on pakko myös antaa maininta tosi hyville spriteille - mun mielestä kyseinen pokémon on yksi harvoja pokémoneja, joiden ensimmäisen genen spritet ovat tosi onnistuneita, jopa se sen back sprite, mitkä yleensä oli aika kammottavia (mutta ah, jotenkin samalla niin kauniita). On muuten kummaa, miten Nidoran♀ voi breedata, mutta Nidorina ja Nidoqueen eivät (toisaalta Nido-miehet voivat breedata mielin määrin). Musta ton pitäisi olla aivan tosiin päin :D. Ainoastaan Nidorinan ja Nidoqueenin pitäisi voida tehdä Nido-vauvoja! :D
Pituus: 80 senttimetriä
Paino: 20 kiloa
Kehitys: Moon Stone
Tässä kuvassa toi Nidorina voisi kyllä näyttää paremmaltakin. Tein sen naamaan aika lailla parannuksia kuvan ottamisen jälkeen, mutta en jaksanut päivittää kuvaa. Nooh, ajattelin muutenkin joskus julkaista nää väritettynä, niin näette sitten :D.

Nidoqueen

Nidoqueen ja Rock Smash
"Its entire body is armored with hard scales. It will protect the young in its burrow with its life."
- Pokédex (Diamond&Pearl)

Ärsyttää, kun toi Pokédex-entrykin jo viittaa siihen, että Nidoqueenin pitäisi saada vauvoja, mut ei sitten >:(. Jos Nidorina sai bonus-pisteitä hyvästä ensimmäisen genen backspritestä, niin samaa ei kyllä voi sanoa edes kohteliasuudesta Nidoqueenista :D. Mikä tuo möykky on? Kuten jo sanottu, niin mun on kamalan hankala päättää Nidoqueenin ja Nidokingin väliltä? Ne on mulle enemmänkin sellaisia pokémoneja, että jos pidät toisesta, niin pidät toisestakin D:. Ehkä mun täytyy kehittää Double Battle-tiimi Nidoqueenin ja Nidokingin ympärille Y:ssä, ja katsoa sitten, osaanko sanoa kummasta tykkään? Kokonaisuutena tykkään näistä pokémoneista aika paljonkin, vaikka pelillisesti en osaa sanoa yhtään, oliko ne kivoja tiimeissä. Mutta musta nää on vähän sellaisia, että ei yhtä ilman toista - jos poikapuoliset Nidot puuttuisi, niin jotenkin nää tyttö-Nidotkin menettäisi jotakin siinä.
Pituus: 130 senttimetriä
Paino: 60 kiloa
Hyökkäysefektistä tuli karmiva :D Näitä oli yllättävän hankala piirtää, vaikka olin kyllä tosi innokas kokeilemaan - tyyliin ikinä oo näitä ees koettanu piirtää :D.

Kokemukset näistä dinoista? Nidoking vai Nidoqueen?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Minulla oli soulsilverissä nidoqueen. Kiva pokemon ja olen enenmän nidoqueenin kannalla kuin nidokingin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kokeilla ja tehdä lopullinen päätös näiden kahden välillä joskus pian!

   Poista
 2. Tykkään molemmista. :) Yellown aikoihin oli useinkin molemmat käytössä, vieläpä samaan aikaan, koska tuntui jotenkin hölmöltä/väärältä pitää vain toista. :D kyllä niillä ingamessa ihan hyvin pärjäsi, ainakin muistaakseni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä hyvin samaistua tuohon tunteeseen, että oli pakko ottaa molemmat tiimiin :D. Onhan ne kumminkin sellainen... ns. parivaljakko. Kauhea kun nyt tekisi mieli pelata Yellowia.

   Poista
 3. Aina kun olen yrittänyt päättää, mikä se minun lempi pokemonini oikein on, olen useimmin päätynyt Nidorinoon tai Nidokingiin. Niistä lisää sitten heidän kohdallaan. Nidogueeniä muotoineen en ole kuitenkaan koskaan tiimissä käyttänyt, vaikka pidänkin näistä paljon. Ehkäpä voisi ottaa seuraavaan SoulSilverin reissuun. Jännä juttu tuo noiden pariutuminen, joskus tuskastuin kun yritin breedata kingin ja queenin kunnes tajusin että naarashan on steriili :D Karmaisevaa ajatella pikkuinen Nidoran naaras Nidokingin käsittelyssä...(tällaisia mietin siis puoli yksi yöllä kun en saa unta). Ja aivan erityisen upeasti piirretty Nidoqueen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, tosiaan nyt kun ajattelen, niin en ennen oo ollutkaan tietoinen että mikäs se Saken lempipokémon onkaan (tykkään tietää ihmisten lempipokémoneja jostain syystä :D). Ja toden totta, jos Nidoking-muotoineen on lemppareiden joukossa, niin toki teikän täytyy jossain välissä tätä femme-versiotakin testailla.
   Hahahahaha, no valitettavasti meikän ajatukset kulkee samaa tahti... aika legendaarinen on myös se vanha perinteinen juttu, miten Skittyn voi breedata Wailordin kanssa :'D.
   Voi kiitos kehusta!

   Poista
 4. Olen käyttänyt sekä nidoqueeniä että nidokingiä viimeksi X:ssä ja tykkään niistä molemmista. Oon muutenkin Kanto-pokemonien ystävä ja uudemmat pokemonit eivät sytytä ihan samalla tappaa kuin nämä vanhat nostalgiset kaverit. Hienosti piirrettyjä kaikki kolme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantossa on kyllä kivoja pokémoneja munkin mielestä, vaikka uudemmista tykkään tosi paljonkin. Jotenkin näihin perinteisiin ei kumminkaan onnistu kyllästymään, vaikka ovatkin jo lähes 20 vuotta vanhoja :o.
   Kiitoksia kovasti!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!