Pokédex: Rattata ja Raticate


OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 26. yötä!Onkin hyvä jatkaa Pokédexin parissa. Tosin niin Rattata kuin Raticatekin näyttävät meikän kynästä lähteneinä aivan hirveiltä :D. Mikäköhän siinä on, että simppeli design oli niin hirmu vaikea piirrustella?

Rattata

"It eats everything. Wherever food is available, it will settle down and produce offspring continuously."
- Pokédex (HeartGold)

Rattata, tuo jokaisen inhoama puskapokémon, joka hyppää joka nurmikolta ja iskee hidasta pokémoniasi Hyper Fangilla tai Quick Attackilla! Meikä kumminkin tykkää Rattatasta tosi paljon, ja tästä kiitos kyllä kuuluu Pokémon Adventuresille. Aivan uskomatonta, mitä nätillä piirrustustyylillä saa aikaan: Yellown Rattata sulatti Avrin sydämen hetkessä. Mä oon jo pitkään haaveillut ns. Yellow-runista, jossa siis vetäisin Pokémon-pelin läpi käyttäen samoja pokémoneja kuin Adventuresin Yellow. Rattata olisi luonnollinen aloituspokémon.
Pituus: 30 senttimetriä
Paino: 3,5 kiloa
Kehittyy: Tasolla 20
Aika karmiva kuva, tosin musta Quick Attack näyttää aika hauskalta. Turkin piirtäminen on vaikeaa :(.

Raticate

"It uses its whiskers to maintain its balance and will slow down if they are cut off."
- Pokédex (Red and Blue)

Oon varmaan jotenkin häiriintynyt, mutta mulle tuli tosta Pokédex-entrystä jotenkin elävästi mieleen, millaista käytännönpilaa/kiusaa joku Pokémon-maailman kettumainen teiniporukka voisi tehdä kaupunki-Raticateille D:. Tai jotenkin tulee myös SlowpokeTailit mieleen D:. Raticate nauttii samasta suosiosta kuin Rattata meikän leirissä, MUTTA musta kaikki sen ingame-spritet/mallit näyttää vähän rumilta. Etenkin kun vertaa Adventuresin paksukais-Raticateen. En ole kyllä varma, olenko ikinä Raticatea käyttänyt... kai nyt sentään joskus. Se vaan kehittyy aika korkealla levelillä noin alkutaipaleen pokémoniksi :D.
Pituus: 70 senttimetriä
Paino: 18,5 kiloa
Joo hyh, en kyllä tykkää tästä kuvasta yhtään. Halusin tehdä Raticatesta vähän karun ja enemmän villirottamaisen (villi rotta ei ole mikään kaunis näky). Turkin piirtäminen on vaikeaa part 2.

Ajatuksia Rattatasta ja Raticatesta? Onko kukaan varsinaisesti käyttänyt kunnolla näitä tiimissä tai jossain? :)


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Tykkään molemmista pokemoneista tosi paljon, mutta en ole näitä(kään) koskaan saanut tiimiin, ellei sitten ole joskus Redissä ollut. Näistä alkuroutejen hermojenrassaus-pokemoneista Rattata on ehdottomasti suosikkini. Myös se vanha basic-sarjan Rattata -kortti on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, se vanha Rattata-kortti on ehkä yksi lemppari pokémonkorteistani. Tosi upea ja kivannäköinen. Ja samaa mieltä tuostakin, että Rattata on kyllä alkuroutepokéista suosikkejani. Ehkä Bunnelby saattaa mennä sen edelle, mutta muuten Rattata ja Raticate kunniaan!

   Poista
 2. Ooh jee, lisää PokéDex-kyhäelmiäsi! Kumpikaan näistä ei ole koskaan minua sytyttänyt, enkä ole niitä tiimeissäni juurikaan alkureittejä lukuunottamatta käyttänyt... mutta täytyypä kyllä todeta, että piirtää sinä osaat (ja tekee näistäkin otuksista ihan tykättäviä!). On muuten hassua, että Rattata erottuu kyllä ihan edukseen muiden alueiden "regional-jyrsijöistä" ihan vain violetilla värillään, muut kun ovat usein tylsän ruskeita tai harmaita. Raticate tosin vähän pilaa tämän ja liittyykin tuohon klaaniin ruskean tylsällä värimaailmallaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :D. Joskus kun saan tän valmiiksi ajattelin skannata kaikki kuvat, lisätä värit ja laittaa oikein hienoksi (ehkä myös myyntiin, kenties?). Rattatan värimaailma on kyllä aika erikoinen, harvat tollaset tosi tavallisiin eläimiin perustuvat pokét on noin räikeitä väreiltään.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!