Pokédex: Spearow ja Fearow

Hups, nukahdin eilen ennen kuin ehdin tehdä postauksen, mutta nooh... jos tänään vaikka päivittelisi kaksi kertaa blogia :3.


OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun 24 23. yötä!Vuorossa lisää Pokédexiä (wohoo, meikä on yllättävän hyvin pysynyt tavoitteessa piirtää kaikki pokémonit, olisin luullut että jo starttereiden jälkeen olisin hiipunut - tosin paljonhan tässä on vielä matkaa).

Spearow

"Eats bugs in grassy areas. It has to flap its short wings at high speed to stay airborne."
- Pokédex (Red&Blue)

Ah, Spearow. Se Kanton ei-niin-suosittu alkuroutejen lintupokémon. Ehkä olen vain lopenkyllästynyt Pidgeyn ja sen evoihin, mutta nykyään, jos pelaan jotain Kantoon sijoittuvaa peliä, niin pyydystän paljon todennäköisemmin Spearown kuin Pidgeyn. Kuitenkaan, en muistaakseni ole kertaakaan käyttänyt Fearowia missään pelissä (!). Jotenkin se Spearow tulee dumpatuksi ennen kehittymistä. Pitää varmaan joskus tehdä parannus ja kokeilla sitä Fearowia.
Pituus: 30 senttimetriä
Paino: 2 kiloa
Kehittyy: Tasolla 20
Vähän tylsähkö, mutta ihan ok-kuva kaiketi.

Fearow

"Fearow is recognized by its long neck and elongated beak. They are conveniently shaped for catching prey in soil or water. It deftly moves its long and skinny beak to pluck prey."
- Pokédex (Ruby&Sapphire)

Fearow tuntuu musta vähän unohdetulta tirpalta. Joskus ajattelin, että se johtuu tuosta evoluutiokaaresta, että Fearow on vähän mälsä niihin lintuihin verrattuna, jotka kehittyvät kolmanteen muotoon, mutta sittenhän on esimerkiksi Swellow, joka on todella suosittu lintu. Ehkä Fearowin designissa sitten on vain jotain, joka ei sytytä niin monia ihmisiä? Pitäisi varmasti kokeilla jossain välissä. Fearowin isot siivet ovat ainakin kivat :3.
Pituus: 120 senttimetriä
Paino: 38 kiloa
Ihan ok jees taas. Drill Peckistä tuli ihan hauskan näköinen :D.

Kumpi voittaa teidän kirjoissa, Pidgeot vai Fearow?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Pidgeot vie voiton vähän puolueellisista syistä, sillä se oli ensimmäisiä lempparipokejani ja pysyi lempparipokenani pitkään (ennen kuin menetti paikkansa parille muulle tirpalle). En tykännyt Fearowista monen moneen vuoteen, mutta varsinkin viime vuosina olen alkanut lämmetä sille ja nykyään pidän siitä aikasta paljon. Design on hieno (ainoa mistä en tykkää on se punainen 'heltta') tuo karvajuttu sen selässä on kiva ja isot siivet on kivat, hmm. Fearowia tuli myös käytettyä jonkun matkaa yhdellä läpipeluukerroistani X:ssä kun pelasin tuota läpi pelkistä linnuista koostuvalla tiimillä (jaksoin pelata vissiin 3. salille vaan), mutta voi pyhä apua se sen siipien lepatus XY:ssä......

  Fearow kaipaa jotain kivaa. Megamuoto tai Gale Wings.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fearowlle pystyn kuvittelemaan tosi hyvin mega-muodon - paljon paremmin kuin Pidgeotille, joka sellaisen sitten sai :D.

   Mä en tunnu olevan minkään lintujen erityinen suosija, mutta nuorempana minäkin suosin Pidgeotia yli Fearowin. Fearow oli mun silmään jopa aika rumakin, mutta nykyään kyllä arvostus on noussut. En oo ihan varma, mikä siinä vielä vähän häiritsee, mutta toi isot siivet ja toi karvahomma selässä ovat tosi kivat. Etenkin alkuperäisissä Sugimori-arteissa Fearow näyttää tosi hienolta :3.

   Poista
 2. Aloitin tässä juuri Redin alusta ja päätin vaihteeksi pyydystää Spearown, nyt se onkin jo Fearow. SoulSilverissä käytin Pidgetioa niin päätin nyt kokeilla Fearowta. Olen kyllä joskus hitusen käyttänyt Fearowia Redissä myös lapsena, mutta nyt se on tiimissä ihan vakituisesti. Se on kyllä hyvä kun oppii Mirror Moven, tosi hyödyllinen liike toisinaan. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirror Move on kyllä hauska liike! Meinasin itse asiassa piirtää sen, kun olin piirtämässä Pidgeotia :D. Mun täytyisi käyttää sekä Pidgeotia että Fearowia jossain. Pidgeotia viimeksi käytin lapsena :3.

   Poista
 3. LeafGreenissä ja Redissä on Spearow/Fearow ollut mukana, Redissä varmaan parikin kertaa. Spearowista tykkään todella paljon, se on jotenkin tosi vahvan ja hurjan näköinen pieneksi linnuksi. Pidän myös sen värityksestä. Fearowista en pidä ihan niin paljon, jotenkin sen "taittunut" kaula näyttää aina niin omituiselta, mutta tykkään pitkästä terävästä nokasta ja "selkäryijystä". Niin kiva olisi suoda tällekin paluu johonkin uudempaan tiimiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spearowssa on kyllä sitä jotain ytyä :). Mulla on ehkä jotain pieniä ongelmia Fearowin pään mallin kanssa, ehkä, en oikeen tiiä. Joku pieni häiritsevä tekijä siinä kumminkin on :D. Selkäryijy on kyllä mahtis. En muuten muistakaan yhtään miltä Fearow näyttää XY:ssä...

   Poista
 4. Pidgeot voittaa, Fearow on vaan jotenkin liian tylsä. :D Mutta onhan sillä hienot siivet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuntuu tykkäävän noista siivistä :D. Edes jotain hyvää tässä pulussa xD

   Poista
 5. Taisi mulla joskus Fire Redin tai vastaavan pelin läpipeluussa olla Fearow Pidgeotin sijaan, koska halusin olla vähän "erilainen"... mutta eipä se näköjään kovin erilaista tainnut ollakaan haha! Mutta muuten ei nämä lintuset oikein minuun ole kunnolla iskeneet. Olen kyllä ehdottomasti sen kannalla, että Fearowlle mega-evoluutio, niin ehkä siihen saisi vähän lisää jytyä ja mielenkiintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ernu-Munchy :D. Mutta joo, mä haluaisin kovasti pitää näistä, mutta määäääääääh, joku niissä ei kumminkaan täydellisesti iske. Ehkä mega-evo sitten voisi pelastaa tilannetta? Ainakin Fearow iskee vuosi vuodelta enemmän ja enemmän, jos ei muuta.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!