Pokédex: Sandshrew ja Sandslash

OmegaRubyn ja AlphaSapphiren julkaisuun nyt 18. yötä!


Pokédexille taas kerran jatkoa, sillä olen innostunut taas oikein isossa määrin piirtelemään näitä nyt kun vuorossa on sellaiset ei niin ehkä yleiset pokémonit kuin joku Pidgey. Anyway, pokémonit numero #27 ja #28 eli toisin sanoen Ground-tyypin pokémonit Sandshrew ja Sandslash!

Sandshrew ja Sand-Attack

Sandshrew

"When hunting, it hides at the lip of its burrow. If prey comes close, it lunges out and drags in the prey instantly."
-Pokédex (Stadium)

Sandshrewsta ja Sandslashista on minulla todella nostalgisia muistoja, sillä kyseinen pokémon löytyi meikäläisen ihka ensimmäisestä Blue-tiimistä. Nuorempana, silloin kuin pokémoneja oli vain ne 151 erilaista, Sandshrew oli yksi suuria suosikkejani varmaankin Matkalla Pokémon-liigaan-jakson myötä. Musta A.J. ja sen Sandshrew olivat silloin jotenkin tosi cool :D. Muistan, kun silloin vanhaan aikaan sai kaupasta sellaisia pokémon-tikkareita: kun olit syönyt karkin loppuun, niin sinulle jäi käteen tikku, jonka päässä oli hahmo. Vaihtoehtoja  taisi ainakin olla Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Psyduck, Sandshrew ja Poképallo (tosin kuvittelisi että Pikachukin löytyisi). Musta noi tikkareiden figuurit oli sen verran kivoja, että äitini lopulta sahan kanssa irrotti sen figuuriosan muusta tikkarista, jolloin pystyin ottamaan minifiguurin paremmin sen aikaisiin leikkeihin :D. Tämä tarina koska Sandshrew oli yksi suosikeistani noista.
Pituus: 60 senttimetriä
Paino: 12 kiloa
Kehitys: Tasolla 22
Mielestäni onnistuneen näköinen ja aika söpö Sandshrew tuli piirrettyä :D.

Sandslash

"Adept at climbing trees, it rolls into a spiny ball, then attacks its enemies from above."
- Pokédex (Crystal)

Sandslash on musta tosi hieno pokémon. Kuten mainitsinkin, niin käytin tätä ihka ensimmäisessä tiimissäni Blueta pelatessani ja jossain kohtaa kyllä pitäisi uusia se kokeilu. Sandslash on varmastikin mainio ingame-poké, ainakin silloin Bluessa se oli, kun se oppi Slashin ja TM:n kautta muita kivoja hyökkäyksiä kuten esim. Dig tai Earthquake. Musta Sandslash on yhtä aikaa tosi söpö, mutta jotenkin badass. Hieno design kyllä. Musta toi Crystalin Pokédex-poiminta on aika jännä, en nimittäin aivan ensimmäiseksi kuvittelisi Sandslashia kiipeämässä puissa!
Pituus: 100 senttimetriä
Paino: 29,5 kiloa
Kuva on musta ihan kiva tässäkin. Vaikeuksia tuotti aluksi noi piikit, mutta kai ne nyt on tullut ihan kunnialla tehtyä. Piirrän selkeesti aika muhkeita jalkalihaksia pokémoneille :D.

Millaisia tunteita nämä pokémonit herättelee? Meitsi sai muuten kuulla, että saankin käydä noutamassa AlphaSapphire Steelbook-versioni jo 27. päivä. Ihan kiva, vaikka kauhean pitkä aika tuohonkin tuntuu olevan :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Kumpikin on ihan kivoja. On tullut joskus tiimissä käytettyä, mutta ei tainnut kuitenkaan ihan toimia, taisivat olla ehkä vähän liian heikkoja. Muistan kun oisin niin halunnut saada Sandshrewn ekassa Pokémon-pelissäni, mutta kun Redin omistin niin enpä sitä voinut saada.

  VastaaPoista
 2. On tullut käytettyä. :) ingamessa ihan menevä ja tykkään muutenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Muistan noi tikkarifiguurt! Itse asiassa mulla on tallessa niistä se Charmander vieläkin, haa.

  Kun lukee näitä dexijuttuja näistä kantopokeista, niin alan yhä entistä enemmän miettiä, miten... vähän loppupeleissä välitän näistä pokemoneista, hmm. Valtaosalla on vain suurta nostalgia-arvoa, ja ilman sitä niistä välittäisin luultavammin yhtä vähäsen kuin valtaosasta Unovan tai Sinnohin pokemoneja. Sandslashista ehkä ainoa positiivinen miete itselleni on, miten hieno shiny sillä on. Muuten näen sen aika hyödyttömänä ja tosi heikkona pokemonina.

  (Tykkään kyllä tosta kuvasta paljon. :b)

  VastaaPoista
 4. Hitto kun en saa päähäni, että millaisia ne tkkarifiguurit ovat.. On erittäin hatara muistikuva, mutta ei vaan tule mieleen. :o

  VastaaPoista
 5. Ah, tikkarifiguurit! Itseltä läytyy Charmander, Squirtle, Bulbasaur ja Psyduck. Psyduck koki vähän kovia kun malttamattomana yritin pureskella tikkarin rikki että saisin sen sieltä nopeammin. Tuli sitten vähän maistettua tuota ankkaakin. Ja sahalla heti irti ja leikkimään. Tallessa vieläkin. Ja ne tikkarit oli ihan mielettömän kokoisia, muistan että vähän ahdisti pitää sitä suussa tuntui ettei voi hengittää :D

  Noh, asiaan. Sandshrew on (taas) yksi suosikki pokemonini. Ground on muutenkin lemppari tyyppini. Redissä aikoinaan harmitti hirveästi kun en saanut mistään Sandshrewta. LeafGreenissa otan aina tiimiin, mutta uudemmissa peleissä jäänyt käyttämättä ihan vaan siksi että pokemoneja on liikaa. Sandslash on myös tosi kiva. Hyviä kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
 6. Wauu, nää on jotenkin tosi upeasti piirrettyjä! Kaikessa yksinkertaisuudessaankin ne näyttää jotenkin tosi ammattitaitoisilta, hienoa työtä!

  Sandshrew ja Sandslash ovat jääneet kohdallani tosi kaukaisiksi. Oikeastaan harmi, että huomaa tosi monen vanhan ja tutun Pokémonin ikään kuin vaan unohtuneen kokonaan haha! Sietäisi varmaan käyttää Sandslashia jossakin tiimissäni sitten. Täytynee lisäillä se must-try listaani joka on jo kyllä aivan liian pitkä ennestäänkin!
  Tikkarifiguurit muistan hyvin, mutta itse en tainnut koskaan sellaista saada/ostaa! Aikamoinen pohjanoteeraus tämänkin tason Pokefanilta.

  VastaaPoista
 7. Haha niiden tikkareiden sahausta on siis harrastettu muuallakin!
  Tykkäsin kans Sandshrewista tuon anime-jakson takia, jotenkin mulla on muistikuva että olisin piirtänyt ja leikannut itselleni Sandshrewin ja sille vielä paperinukkemaisesti ne metallivermeet :'D Pelikäytössä eivät nämä kuitenkaan ole olleet.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!