Imitoi pokémoneja!




Hyvää maanantaita kaikki!  Törmäsin taas vähästä aikaa tähän videoon ja ajattelin pistää tän nyt tänne blogiin kaiken kansan nähtäville. Oletteko jo kaikki nähneet tätä muikeaa videota? Jos ette, niin katsokaa ihmeessä ja opetelkaa imitoimaan perässä yhtä hyvin.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

  1. Oho, en ole tällaista ennen nähnytkään :O. Nuo jotkut ääntelyt kuulostivat aivan samalta kuin sarjassa muutenkin. Vähän siistiä :D! Täytyy opetella itsekin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tyttö on ihan taide! :D Mahtavaa hupia tuo video.

      Poista
  2. Hahaa hallussa on :D pienestä pitäen oon ainaki krabbyä imitoinu c: mut voih kun tulin katsoneeksi ekan kauden ja kun se Ashin krabby menikehittyyn :D Kingler harjoituslistalle :D ja sandshrewiä (osasinko kirjottaa :o) osaan myös matkia. En nyt jaksa muistaa mitä muita osaisin :D ja kun ei pysty nyt videoo kattoon ni ei muistu. Mut toi krabby on kyl mun bravuuri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohohohoho, wow, Krabby :D! Ja Sandshrew, kummatkin tollasia, joilla on aika erikoinen ääni... tai siis, joiden ääni ei ole niin selkeä "hoen vaan tässä omaa nimeäni tai sen variaatioita". Cool! Itse en edes kehtaa yrittää imitointia, koska oon siinä varmaan ihan susisurkea :D. Tai eihän sitä tiedä, kun ei kokeile, mutta öööääää! Ehkä sitä voisi opetella joskus, Electabuzz olisi niin siisti hallita.

      Ja kiitos kommentista ♥.

      Poista
  3. Voih, en olekaan ollut täällä vähään aikaan, joten taidanpa vähän kommentoida ekaksi näihin vanhempiin postauksiin. Uusi koulu vie paljon energiaa... -__-;

    Juu, olen itsekin nähnyt tämän videon aikaisemmin. Kyseinen tyttöhän imitoi myös muita hahmoja, kuten Mario-pelejen hahmoja. =) Lapsena tykkäsin imitoida usein Charizardia, Staryua, Starmieta ja Butterfreetä. Nykyään se ei oikein enää onnistu, mutta yksi kaverini sanoi että osaan vähän matkia Pikachua, vähän matalammalla äänellä tosin (kun Pikachu esim. huokaisee ja sanoo matalammalla äänellä "piika", osaan kuulemma tulkita sen jotenkuten... ^^').

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, ihan sairaan kiva lukea kommenttejasi vähästä aikaa ♥. Mutta ymmärrän kyllä, että uusi koulu ja syksy vie paljon aikaa... Mullakin on niin hirveästi kiirettä D:.

      Jeps, tuo tyttöhän on tosi hyvä. Tykkään myös sen Pokémon-animesarjan hahmojen imitoinneista! Wow, tuohan on aikamoinen kunnia itse asiassa, jos osaat matkia Pikachua edes vähän sen tyylisesti :D! Pikachut kuulostaa niin söpöiltä!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!