Pokémon Mystery Dungeon: Magnagate and the Infinite Labyrinth

Huh, minulla on ollut karmaiseva viikko. Siis aivan käsittämättömän hirveä, ette arvaakaan kuinka monta kertaa olisin vain halunnut alkaa kiljua ja painua tänne kirjoittamaan blogiin postausta. Annankin hyvän elämänohjeen kaikille lukijoille: älkää menkö töihin mainostoimistoon, ellette tietysti nauti henkisestä itsemurhasta aina silloin tällöin. Hahaha, koetan antaa näiden personal stuffien ja valitusten olla ja siirtyä siihen oikeaan asiaan. Nimittäin 3DS:n uuteen Pokémon-peliin!

Pokémon Mystery Dungeon: 
Magnagate and the Infinite Labyrinth

Ensinnäkin ihan yleisesti Mystery Dungeon-sarjasta. Tykkään näistä. Idea peleissä on kiva, grafiikat on jokaisessa MD:ssä olleet oikein näpsäkät, pokémonien keräily on mukavaa ja tehtäviä on runsaasti. Lisäksi mun mielestä näiden pelien juonikin osaa aika ajoin olla aika koukuttava. Totta kai, Mystery Dungeonit ovat ihan laittoman itseään toistavia ja hitaita (nukkumaan joka tehtävän jälkeen yms), mutta silloin kun innostus näiden pelaamiseen iskee, niin mitäs pienistä. Mystery Dungeoneista olen pelannut sitä alkuperäistä Blue Rescue Teamia ja Explorers of Skyta, jota en valitettavasti koskaan ehtinyt pelata loppuun (kyseinen peli oli vain lainassa). Anyway, Mystery Dungeonit ovat tähän asti olleet oikein positiivinen Pokémon spin-off-sarja.


Eli jees, 3DS on kartuttamassa Pokémon-pelien tarjontaa, mitä tietysti kaikki ovat innolla odottaneet. Ja mikä parasta, tämä uusi Mystery Dungeon näyttää suorastaan herkulliselta. Siis wow, en malta oikeasti odottaa tätä 3D-dungeon crawleria. Katsokaa miten tajuttoman söpö Pikachukin on aaww. Haluan pelata sillä! Tai Oshawottilla. Tai Axewilla... Nyt on kyllä aikamoinen loikka grafiikoissa edelliseen Mystery Dungeon-peliin verrattuna ja sehän on vaan mahtavaa, kun mennään näin hienosti eteenpäin. Tuokin alempana oleva kuva, missä näkyy Gurdurr ja kaksi Timburria oikein kutsuu tarttumaan tähän peliin. Vähän tulee näistä grafiikoista mieleen Animal Crossing jotenkin :D. Ei mitään valittamista, me likes. Näyttää äärettömän hyvältä.


Mitä peliin itse tulee, niin voidaan iloita siitä, että tämä näyttää nyt olevan ensimmäinen kerta, kun Mystery Dungeon-peli tulee näin yksinään, eikä kahtena eri versiona! Ihan hyvä näin, koska MD:t eivät ole niin erikoisia, että ikinä ostaisin peleistä kummatkin versiot (itse asiassa pelit eivät ole edes niin erikoisia, että olisin ostanut Explorerseistakaan yhtäkään, ehkä joskus jos näen tosi halvalla).

Jotenkin uskon, että tämä Mystery Dungeon taitaa edelleen omata suurimman osan edellisten sarjan osien piirteistä. Totta kai olisi todella toivottavaa, että esimerkiksi sellaisesta jatkuvasta itseään toistavuuden-tunteesta päästäisiin edes vähän eroon, mutta kai se vaan on sellainen piirre, mikä kuuluu näihin luolastossa juoksu-peleihin. Kunhan unohtaisivat ne ainaiset "mennään nukkumaan/syödään päivällistä/tms"-rutiinit joka kerta, kun on suorittanut yhden tehtävän. Ihan turhaa A-näppäimen näpyttelyä, kun tahtoisi vain päästä eteenpäin. Nooh, eihän sitä koskaan tiedä! Voi olla, että tekijät ovat tehneet huimia parannuksia edellisiin osiin verrattuna :D.



Mitäs tykkäätte, eikö olekin hienon näköinen? Tuossa on vielä trailer-video tarkempia tutkimuksia varten :3. Menee varmaan jo pelkästään noiden söpöjen grafiikoiden puolesta ostoslistalle tuo peli. Kuka voisi vastustaa söpöä 3D-Pikachua seikkailemassa luolastossa? En minä ainakaan.
Koetan pistää viikonlopun aikana vielä tuon animemaratonin, jonka postaamisen failasin pahasti tässä menneellä viikolla. Huh, toivottavasti ensi viikosta ei tule samanlaista painajaista kuin tästä kuluneesta.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

9 kommenttia:

  1. Mä varmasti ostan tän. Toivottavasti on hyvä juoni niin kuin kaikissa aikaisemmissakin mdsssä. Tuo Snivy~<3~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snivy on kyllä söde! kiiiiiiitos kommentista ua uaa.

      Poista
  2. Jostain syystä olen itse päätynyt ostamaan jo 2 Mystery Dungeon-sarjan peliä ja kumpaakaan en ole millään suurella intohimolla pelaillut vaikka pitkälle olen molemmissa päässyt. Tämäkin näyttää oikein houkuttelevalta todella hienoine grafiikoineen, mutta 3DS:ää en omaa ainakaan toistaiseksi. Ja ainakin se, että konseptia on nyt päivitetty ulkonäön (ja magnagate-ominaisuuden) puolesta saa pelin vaikuttamaan muutenkin paremmalta kuin aiemmat sarjan pelit, niin tuntuu ettei tämä olisikaan huonompi ostos. On ne luolaseikkailut silti aika nostalgisia. Voisinkin huomenna koittaa pelata sitä Explorers of Timeä(?) jos pääsisi sen Primal Dialgan(?) joskus läpi, mikä on aika epätodennäköistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meni TOSI kauan ennen kuin lopulta lämpenin yhtään tolle Blue Rescue Teamille silloin joskus. Monta vuotta oli pölyttymässä, ennen kuin innostuin ja silloinkin innostus taisi kestää sen pari viikkoa :D. Noi Mystery Dungeonit vaatii vähän sellaisen yhtäkkisen sparklen, jotta niitä jaksaa pelailla. Toi on kyllä totta, että noi pari uutta ominaisuutta pelissä houkuttelee... Hmm!
      Ja hey, onnea Explorers of Timen pelailuun! Ja superkiitos kommentista!

      Poista
  3. Ihan ekaksi nyt ku katoin noita kuvia, ni ajatteli "ei 3D:nä D8", mutta tralerin perusteella mielipide muuttuikin. Vaikka vain yhden MD:n omistan (Explorers of Sky), niin näiden pelien fanina tulee olemaan varma ostos. Pitäs vaan se 3DS eka ostaa o3o jos vaikka sitten joululahjaksi itselleni... :3 Kauhee mikä määrä pelejä sitä taas on ostettavana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiiiiiiijjjjjjj Marrrrle !!!! (mitä fcking sieniä olen oikein tänään popsinut)...

      Kyllä vain 3D:nä, tuo on oikein mahtavan näköinen! Ainakin trailerin perusteella :D. Ite oon jo lämmennyt 3D-pokémoneille tossa Super Pokémon Rumblessa ja tämän pelin 3D näyttää vielä paremmalta, joten joten. Aika jotenkin erikoista, kun 3DS:ää ei ihan hirveästi tunnu löytyvän ihmisiltä. Musta tuntui, että aikoinaan kaikki hankki niin pian DS:n, kun vaan ikinä kykenivät. Tosin 3DS:n pelivalikoima ei ole ainakaan vielä ollut mun makuun kummoinen, mutta jos siellä on Pokémonia, niin pakko ostos :D. Kiitosh kommentista baby! (ehdottomasti olen syönyt niitä sieniä)

      Poista
    2. (No nyt syksyllähän noita sieniä maasta pukkaileepi tiheään tahtiin...:D)

      Pikkuveljellä tuo 3DS on ja sillähän on tullu leikittyä, kivoja pikkupelejä siinä :3 mutta tuo 3DS on muutenkin jo ostettavuen listalla, ei sitä opiskelijatuella noin vain kuitenkaan osteta

      Ja moijjjjj! :3 ♥

      Poista
  4. Näistä Mystery Dungeoneistahan tulee aina sellainen anime-jakso, eikö?
    Tässä on sen tämän pelin jaksosta mainos, ja Youtubesta löytyy toinenkin:

    http://www.youtube.com/watch?v=UR4s-c7QvFY&feature=relmfu

    Näyttää tuo video musta ihanalta, ja jotenkin tuo piirrostyyli on jollain tavalla hienomman ja tarkemman näköinen kuin itse Pokemon animessa. Ainakin musta paikkojen valaistus on tuossa jotenkin kauniimpi kuin yleensä Pokemonissa. En kyllä malta oottaa koko jaksoa! Ja haluan ton pelin kanssa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuulinkin tuosta jaksosta! Näyttää tosi hienolta, pakko katsoa jossain välissä sitten! Muutenkin oon tykännyt noista Mystery Dungeon-animejaksoista tosi paljon, ne on niin söpöjä :).

      Kiitos kommentista ♥.

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!