Random Pokémon Appreciation I

Eikö jokainen pokémon ansaitse välillä paikkansa parrasvaloissa? Valitan aina siitä, että Pokémon-animessa kierrätetään liikaa samoja vanhoja pokémoneja sellaisina "maskotti/olen tosi söpö"-pokémonrooleissa - I'm looking at you, Pichu (Pichu Brothers, Pikachu-Coloured Pichu, Spiky-Eared Pichu ja kaikki muut random Pichut!!!!). Mutta nyt tähän tulee muutos!! Keksin aloittaa tällaisen random pokémonien arvostus-kirjoitussarjan, jossa muistuttelen, miksi jokainen arvostusketjun pokémon on niin mahtava!!


Ensimmäisenä Random Pokémon Appreciation-maininnan saa Sentret! Tuntuu tosin ihan tyhmältä edes alkaa selittää, miksi tämä söpöläinen on aivan uskomattoman mahtava taskuhirviö. Katsokaa vain sitä! Noin söpö ulkonäkö ei voi kuulua kuin täydelliselle pokémonille.

Ruskea pallura, jolla on iso möhkälehäntä, missä on tummempia raitoja. Pitkät korvat. Nuo pienet tassut. Maalitaulu-masu. Ja entäs Sentretin yleisilme? Sehän näyttää useimmiten tältä ":<"-hymiöltä ja voi pojat, kunpa minäkin saisin suuni tuollaiseen ilmeeseen. Aina kun muuten edes käytän :<-hymiötä, niin ajattelen Sentretiä. Ei se ole mulle mikään surunaama, se on Sentret-naama! Tosin eihän sitä tiedä, ehkä Sentret on pohjimmiltaan hirmuisen masentunut otus... Kamalaa. Ehkä se on masentunut, kerta on noin suloinen, eikä se kykene löytämään Pokémon-maailmasta itselleen yhtä suloista kaveria?

Sentret on siunattu joka pelissä todella söpöillä spriteillä, jotka tekevät oikeutta tälle otukselle. Lempparini on kuitenkin ihan vanhan kunnon Crystalin Sentret, jonka animaatio on vaan... niin Sentret! Jos tavallinen ruskea Sentret on liian arkinen, niin Sentret on siunattu todella siirappisella ja kauniin värisellä shiny-versiolla. Tuollainen superkevyt häivähdys vaaleanpunaista sävyä tuossa vaaleassa turkissa! Niin Sentret, eikös vain?

Valitettavasti Sentretillä ei kyllä ole niin mitään hyökkäyksiä, joilla se pääsisi loistamaan edes vähän :D. Se ei edes kykene suorittamaan FEAR-taktiikkaa, mutta hällä väliä. Tämä olikin arvostuskirjoitus! Sanotaan vaikkapa, että se oppii Hyper Voicen ja se kuulostaa mainiolta, koska koettakaa nyt kuvitella tämä pikkuhirviö kirkumaan vastustajalle jotenkin... ei-söpösti? Siihen se kumminkin pystyy!


Sentretillä on myös todella nättejä Trading Card Game-artworkeja. Esimerkkinä tämä tässä. Miksen minä löytänyt kesäniityiltä yhtäkään Sentretiä? Miksen?


Ja koska joku toinenkin on osannut arvostaa Sentretiä, niin tässä on video... Pokémon Crystalin Sentret Only-läpijuoksuun :D!!!! Tehkää tekin perässä! Tai ottakaa Sentret edes hetkeksi tiimiin mukaan, koska kyseinen pokémonhan vaan on aivan mahtava. Kaikista maailman asioista, en kuvitellut kirjoittavani Sentret-hehkutusta maanantai-illalla...




Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Olipa kerrassaan hyvä valinta, tämä Sentret. Heti alkoi tehdä mieli ottaa johonkin tiimiin mukaan. En ole koskaan, en koskaan käyttänyt Sentretiä, tai edes harkinnut käyttäväni. Hyvä kun muistan tämän palleron olemassaolon! Kirjataampa muistiin tulevaisuuden varalle.

    Jotenkin sellainen aavistus että tästä sarjasta saan vielä mahtavia löytöjä tuleviin tiimeihin. Kiitos jo etukäteen.
    Apropoo, mikä on FEAR- taktiikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos kommentista!!
      Hienoa että kirjoituksen onnistui vähän luoda Sentret-innostusta, koska sitten onnistuin tavoitteessa :)! Tulevaisuudessa on kyllä tarkoitus esitellä eri tavoin hienoja pokéja, oli ne sitten supersöpöjä, omaavat hienon taustatarinan tai joilla voi toteuttaa muikeita ottelutaktiikoita!

      Aa, en jotenkin tajunnut selittää FEARia yhtään! Kyseessä on tollanen ihan hauska tapa yllättää varomattomia vastustajia. Klassisin (joskin ei paras) FEAR-pokémon on 1-tasoinen Rattata. Rattatalle holdiin Focus Sash, hyökkäyksinä Endeavor ja Quick Attack. Vastustaja ajattelee, että Rattata on helppo lyödä alas ja iskee sitä jollain hyökkäyksellä - mutta Focus Sash säilyttää Rattatalla sen 1 HP:n, kun siihen isketään. Samalla vuorolla Rattata käyttää Endeavoria ja tadaa, vastustajallekin jää vain se 1 HP. Seuaavalla vuorolla sinun pikkuinen Rattata voi iskeä priorityn turvin Quick Attackilla sen vastustajan vaikkapa 100-tasoisen Dialgan kumoon.
      Tietty tuon FEARin voi counteroida tosi helposti, mutta varomattomalle tuo voi olla aika yllättys.

      Poista
  2. Mulla Sentret löyty pienempänä/kakarana tiimistä ja kehitin sen ihan Furretiksi asti (♥), mutta en muista olisinko mennyt peliä läpi kyseinen pok+emon tiimissä. Mutta toi shiny versio on syötävän suloinen ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Furret on kanssa söpö, se näyttää vähän kaulaliinalta ♥. Mulla oli just HeartGoldissa hetken aikaa Sentret mukana, koska sen overworld-sprite oli vaan niin syötävän söpöä katseltavaa. Ja jee, Sentret-appreciationia!
      Kiitos kommentista !

      Poista
  3. Mä oon aina rakastanut Sentrettiä ja se onkin yks mun lempipoksusita! Hienoa että se sai nyt tämmöisen erikoismaininnan, koska mustakin tuntuu että se on semmonen "unohdettu random pokemon", jota näkyy hyvin hyvin hyvin hyvin hyvin harvoin.. :D U ROCK SENTRET!! haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, jes, hyvä että pikkuista Sentretiä arvostetaan!! Oon kanssa tosi tyytyväinen, kun annoin tälle pokélle tämän ihka ensimmäisen erikoismaininnan, vaikka vaihtoehtoja olisi monia :3! Mut jee, let's love Sentret even more! Kiitos kommentista!!! :)))

      Poista
  4. Hieno Pokemon parrasvaloihin pääsi, vaikka itse tykkään enemmän Furretista :'D HG:n päätiimissäkin mukana pyörii. Blackissä tällä hetkellä huvikseni testailen Thunder Boltin, Flamethrowerin ja Ice Beamin osaavaa Furrettia, aika jännä että otus oppii moisia iskuja >w< Kiitos siitä, että tästä lähtien :< -naama tuo mieleeni Sentretin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Furretkin on kyllä kiva, siitä tulee mieleen vähän kaulaliina >:). Pitäisikö joskus kutoa sellainen talveksi... On tosiaan kiehtovaa, miten tollanen Furret-fretti oppii noin erikoisia liikkeitä, mahtavaa! Ja :< on ikuisesti Sentret-naama, ole hyvä vaan!

      :< :< :< :< :< :< <- monta Sentretiä.

      Poista
    2. Haha, olen kanssa unelmoinut Furret-kaulaliinasta :D

      Poista
  5. Tämähän on jännää, taisin muuten äänestää tuolla foorumilla Sentretin suosikki-karvaturrikseni, muita vaihtoehtoja olivat esim. Rattata ja Bidoof. Tykkään Senretistä kovasti, mutten ole vaan raaskinut pyydystää, en tiedä johtuuko se siitä ettei se vaikuta kovin vahvalta, sillä tavalla siis että se pyörtyisi ottelussa jo heti kättelyssä, enkä halua sitä tuolle reppanalle. =( No, pitää oikeasti kokeilla joskus Sentretiä tai Furrettia. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaww joo Sentret on söpö ja se ansaitsee tykkäyksiä :). Ja onhan tuo mörri aika heikko, mutta eiköhän sekin pärjää... ainakin jotenkuten otteluissa. Ja kai sekin oppii ainakin Return-iskun, mikä on aina normaali-tyypin pokémoneilla ihan hyvä hyökkäys :). Mutta Sentret sopii kyllä enemmän halittavaksi pehmoleluksi kuin otteluihin :O.

      Poista
  6. Eräs TheKillerNachona tunnettu youtubepokeottelija on tehnyt Dustbuster-nimisestä Furretistaan hyvinkin vaikuttavan otuksen ja saanut miut arvostamaan Furretin käyttöä ihan uudella tavalla.

    Long live Dustbuster! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, super cool. On pakko tsekata tuo jossain välissä :D. Se on niin mahtavaa kun näkee käytössä jotain ihan ihmepokémoneja, joita luulisi ettei kukaan viitsi ees yrittää käyttää!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!