X & Y Gameplay Trailer


Uuuuuuh, tämä peli näyttää niin pirun hienolta! Ihan toista mitä ne alkuvuoden kuvat, jotka olivat karuja ja autioita! Tuo Gogoat on tosi hienon näköinen ja sillä ratsastus vaikuttaa todella kivalta... Toivottavasti tuo ratsastusmahdollisuus on laajemminkin käytössä kuin vain yhdessä kaupungissa (CoroCorossa mainittiin jotain YHDESTÄ suuresta kaupungista, jossa tarvitsee apukeinoja liikkumiseen...). Nuo NPC-hahmotkin näyttävät tosi kiinnostavilta!

Tuo tirppa alkaa kiinnostaa yhä enemmän.

Lupaan, tää oli tän päivän viimeinen kirjoitus! :DD Mitä tykkäätte trailerista ja mitä mieltä olette uusista grafiikoista?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Just awesome! Annetaanko meille vihdoin 8suuntainen liikkuminen,kuten pokemon sivupeleissä? Entä voiko kuvakulmaa vapaasti säätää vai siirtyykö se itsestään? A lot of questions, huh? But all the graphics are so cool :DD Can't wait!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo 8suuntainen liikkuminen on vahvistettu peleihin :). Olisi kyllä kiva, jos kuvakulmaan saisi itse vaikuttaa. Näyttävät kyllä hullun hienoilta nää pelit!

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi mahtavalta! En ole varmaan ikinä odottanut näin innoissani uutta Pokemon-peliä! :) Jotenkin nuo paikat näyttää olevan täynnä kaikenlaisia kivoja yksityiskohtia, ja perus ottelutkin näyttää hienoilta. En kyllä malta odottaaaaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toivottavasti otteluihin tulee muitakin kivoja taustoja, nyt on vaan näkynyt tuollaisia metsä-maisemia, mutta kaupungissa tapahtuvissa otteluissa on varmasti eri taustat :). Jeeeee!

   Poista
 3. Grafiikat vaikuttavat loistavilta, hyvin kiinnostuksella odottelen lisätietoja. Toisesta videosta olin vielä bongaillut joitain lisäscreenshotteja joissa näytettiin vielä hiukka lisää (yhdessä vaikutti olevan jotain mikä voisi hyvinkin olla Gogoatin aiempi muoto). Hassua kun en oikeastaan ole tällä hetkellä mitenkään kauheasti hypettämässä X/Y:n perään, kun niiden perään kuolasin hyvin suuresti kun näin ensimmäisen trailerin. Sen sijaan 5. genen pelien kohdalla (varsinkin BW2) odotin niin innolla jokaista pienintäkin tiedonmurusta. No, ehkä tämä tästä vielä nousenee enemmän. Ei siis sillä, etteivätkö pelit vaikuttaisi mahtavilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tää innostus ei ole vielä ihan huipussaan, kun noita pelejä saa kumminkin vielä odottaa muutamia kuukausia... Parempihan se on innostua vasta sitten kun pelit oikeesti julkaistaan!! Mulla kävi BW2:n kanssa vähän niin, että innostus kuoli pelien julkaisua ennen ihan hiukkasen ja ei sitten oikein ehtinyt pelata ja tuo pelikokemus jäi vähän "vajaaksi". Nää XY-grafiikat on kyllä tosi nättejä!!!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!