Best Wishes: Snivy Plays Hard to Catch!

Edelleen kaipaisin uuden Mystery Dungeon-pelin hankkinutta Vierailevaksi tähdeksi :)). Yhteydenotot: themovingforest@gmail.com!

Jakso 7: Snivy Plays Hard to Catch! / Snivy esittää vaikeasti napattavaa!

Pokémon

Hoo, olen nähnyt tämän jakson alun vaikka kuinka monesti, mutta en ole tainnut koskaan katsoa tätä loppuun... Cilan paljastuu totta kai Brockin tapaan ihan pirun hyväksi kokiksi ja jee, Ashin ja kumppaneiden tavaroihin mahtuu koko helkutin Ikean keittiö ja ruokailuryhmä. Kas kun ei tiskikone vielä ollut laukussa mukana! No tosin, eihän nää hahmot kanna mukanaan vaihtovaatteita, niin ehkä reppuun sitten mahtuu muuta tavaraa... Anyway, villi Snivy kähveltää tyyppien ruoat ja Ash intoutuu sitten pyydystämään sen. Taas sitä suoraan poképallolla heittämistä, en kestä........................ Mutta hei plussaa siitä, että Snivylla on Attract! Edes jotain vähän erilaista. Saisi pokémonissa olla enemmänkin vaihtelua noissa hyökkäyksissä ja itse Ashin pokémoneissa. Se on herkkua katseltavaa, kun Ash ottelee esimerkiksi Snorlaxilla, kun se ottelutyyli eroaa niin hyvin noista muista Ashin pokémoneista, jotka vaan ryntää ja iskee nopeasti.

Pokemon

Iris ja Cilan heittävät ilmoille sitten hienoa psykoanalyysia, että Snivy on varmaan hylännyt surkean kouluttajansa. Cool. Ja voi ei, Rakettiryhmäkin tässä, ei tuollainen *pahis pahis*-ryhmä sovi pätkääkään tällaisiin puolirandomeihin "leikimmepäs metsässä"-jaksoihin... Kauhea kun valitan vaan koko ajan, vaikka kyllä nää jaksot on ihan jees :D.
Snivya jahdatessa Ash ja Pikachu putoaa suohon ja tietenkin taas Ash päästää Pikachunsa kiipeämään päänsä päälle suojaan, kun itse on vajoamassa suon syövereihin. Tämä on tietysti AH NIIN JALOA, mutta mitäs helvettiä sanon minä, miksi Ash EI antaisi Pikachun istua päänsä päällä? No Ashin kaikki pokémonit käyvät ottelua Snivya vastaan, kunnes sitten lopulta Pidove, johon ei Attract sukupuolen takia tehoa, voittaa Snivyn ja Ash saa sen palloon.

Ooh tulipas liian pitkä teksti, kun meinasin pitää nää Best Wisheilyt lyhinä... Mutta luulin, että Rakettiryhmäkin olisi tullut sen puolen minuutin pikavisiitin jälkeen vielä lopussa tekemään jotain tyhmää, mutta eheeeei! Eipä ryhmää näkynyt sitten....

Pokemon
Voi herttinen, miten mahtava tuo on.
+ Snivyn Attract!
+ Meowthin tekee välillä jotain.
+ Oshawott oli taas niin söpö!
+ Tässä oli yksi tosi hyvä musiikki!
- Retkikeittiö- ja ruokailusetti.
- Ash loikkaa Vine Whipin tielle... JOO, ei varmaan satu yhtään tuollaiset armottomat piiskansivallukset, 10-vuotias poika vaan vähän irvistää :))). Muutenkin tässä kaudessa on ollut jo hirveästi tuollaisia, että Ash "uhrautuu" vähän tekoteatraalisesti näiden pokéjensa puolesta... tai sitten muistan väärin.
- Rakettiryhmä...
- Pokémoniin seksuaalivähemmistöjen arvostaminen ei ole ilmeisesti vielä saapunut, kun Attract on edelleen sukupuolisidonnainen :D.

Aion muuten pian uudistaa blogin ulkoasun!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

  1. Kiva teksti taas kerran! Ja ainakin mun puolesta saa valittaa näistä jaksoista, koska ne on vaan niin... semmosia joista pitää vähän valittaa. :P

    Nämä BW-jaksot on vaan niin jotenkin kauheita, mutta samalla tykkään niistä tosi paljon. Ehkä ne on jotenkin vähän surkuhupaisaa katsottavaa, ja siks mulla on tämmöinen kauhea ristiriita päällä niistä!

    Ash todella on vähän ylitramaattinen, Rakettiryhmä on mielettömän tylsä pitkääääään..... :( ja herranjumala toi Cilanin Ikea-setti! :D Kuolen! On kyllä hitonmoisen syvät reput noilla!

    Odotan innolla uutta ulkoasua. Tykkään nykyisestä tosi paljon, mutta tietenkin vaihtelu virkistää! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä vaan tulee sellainen olo, että oon kauheen negatiivinen...! Vaikka tuskin ihan oikeasti olen... :D En vaan itse jaksaisi lukea yhtään mitään armotonta ruikutusta kirjoituksesta toiseen! Ja koetan pitää tyylin sillee semihauskana ja leppoisana :D. Ja onhan se vähän tyhmää mankua lastensarjasta... mitä nyt vähän kumminkin täytyy! Hehe!

      Mäkin tykkään ihan hulluna nykyisestä, mutta haluan jotain vaihtelua... Tosin tuo banneri varmaan säilyy lähes tuollaisenaan, vaan pieniä muutoksia siihen :3. Lisäksi loppuvuodesta tuun saamaan ihan superhienon ulkoasun blogille, kun yksi graafikko vääntää tänne leiskan. En malta odottaa!

      Poista
  2. Tarkoitatko tuolla hyvällä musiikilla kenties tätä?

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4C9J5ysh78I#t=394s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainitsinkin tästä jo, mutta siis todellakin meinasin tätä! Missä kohtaa pelistä tuo on??? En yhtään muista... niin tuttu, mutta silti ei nyt hoksottimet sytytä. Olisi niin kiva kuunnella tuosta remixiä!

      Poista
  3. Anime-vikana et Ash on 10v. Pikachu ja Pichussa Ash juhlii lopus, et tapasi Pikachun vuosi sitten...
    Ja Pokemoneis tuskin tarttee mitää seksuaalivähemmistöjuttuja mistä puhuit. Mut Attract on Unovassa jokin ultimate move! Liioiteltua, ku tavallisesti isku mahdollisuus on fifty-fifty. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olis hassua jos Ash vanhenisi ja olisi nyt joku 25-vee nuorimies! :D
      Nooo, toi Attract-juttu olikin lähinnä vitsi. Tosin ei sen toteuttaminen niin hankalaa olisi, peleissä tai animessakaan ;).

      Poista
  4. Niin juu, pidät nyt tätä BW-maratoonia. Tämä oli ihan jees jakso, oli kiva huomata että Ashin Pidove oli tyttö. Ja kun Snivykin tuli haavin, niin on hällä ainakin 2 naispuolista poksua mukanaan. =)

    Huhhuh, sori kun en ole vähään aikaan päässyt kommentoimaan, hitsin lopputehtävät... -__-;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, BW-maratonia VIHDOIN, sanoisin... Mustakin ihan jees, ja tosiaan kivaa kun noiden pokémonien sukupuoletkin on selvillä. Pidove on niin symppis ♥.

      Ja ei mitään, ymmmärrän kyllä että on kiireitä... Toivottavasti sun kiireet helpottaa pian! Onneksi kesä on juuri tuloillaan! Kiitti kommentista:)

      Poista
  5. Snivy on ihana<3 Spoil? ->
    Muistaakseni tuossa myöhemmin tulee sellainen jakso jossa muutama miespuolinen Poksu ihastuu kanssa miespuoliseen kun luulivat sitä tytöksi :D
    Mutta jos tuo Attract toimisi kaikkiin sukupuoleen katsomatta niin taitaisi iskusta vähän hävitä taktisuus. Legendaarisilla Poksuilla on ankeeta kun eivät voi rakastua kehenkään :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, myöhemmin tulee sellainen jakso jossa on Purrloin. Ja kaksi poika-pokea luulee sitä tytöksi ja on ihastunut siihen koko jakson, ja sitten jakson lopussa kysyvät sitä treffeille tai jotain, ja tämän kouluttaja kertoo että Purrloin on itse asiassa myös poika. Poket vähän järkyttyy! :D

      Poista
    2. Ooh oon nähnytkin tuon Purrloin-jakson! Hassua, oonkin tainnut nähdä näitä BW-jaksoja yllättävän monta, koska aluksi ajattelin, että en oo nähnyt näitä kuin ehkä vain pari... Mutta aika legendaarinen, voi pokéressukat :D.

      Mutta kyllähän Attractin sais toimimaan niin, että peleissä pokémonin pyydystäessä se tykkää randomisti jommasta kummasta sukupuolesta, ja näin Attractista ei koskaan tietäisi että toimiiko se! Preferenssiä ei tietty voisi nähdä muuten kuin Attractin kautta. Olisi hassua :D. No mutta, tuskin sellaista kumminkaan tulee Pokémoniin, mutta musta ideana ihan jees!

      Poista
    3. Mietin kanssa että jos niille laitettaisiin randomisti seksuaalinen preferenssi joka kävisi ilmi vain Attractia käytettäessä, mutta johtaiskohan tuo pian shokeeraantuneisiin kouluttajiin kun se lemppari onkin yhtäkkiä -dundundun- homoseksuaali! Eikä näillä sitten saisi tehtyä poikasia Daycaressa :'D Mutta oishan se jännä kyllä, ja ainakin omasta mielestä se tekisi Pokeista taas asteen persoonallisempia ^^

      Poista
  6. Jälleen kerran erinomaisen mahtava kommentti. Mielestäni oman mielipiteensä saa sanoa, jos todella on sitä mieltä ja osaa perustella kantansa hyvin. Ketään ei tarvitse mielistellä. Jos haluaa valittaa, niin siitä vaan!

    En voinut olla nauramatta Cilanin Ikean keittiö- ja ruokailuryhmäseteille :D Ashin ja kumppaneiden reppujen täytyy olla hiton suuria, jos sinne kerran mahtuu ne kaikki kamat. Tosin peleissä sinne pystyy tunkemaan pyörän ja muuta tavaraa =O Ehkä sillä perusteltiin äskeinen... silti järjen vastaista.

    Sitten syyniin pääsee Attract. Mitä ihmettä. Pelissä se on kyllä semi-tehokas isku (ja ärsyttävä, varsinkin taistelun aikana), mutta pokemon ei ole täysin voitettu osuman jälkeen. Ehkä tässä haluttiin korostaa, että tällainen isku tuo vaihtelua jaksoihin ja on hyvä isku. Tapsaa lainaten: "Attract on Unovassa jokin ultimate move". Samallahan voi paljastaa muutaman poksun sukupuolen, mikä on oikeastaan loistava idea 8D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!