Best Wishes: The Battle Club and Tepig's Choice! / Triple Leaders, Team Threats!

Mulla oli töissä tylsää, joten väänsin tuonne Sisällyluettelon alle uuden sivun meikästä itsestään, koska kaikissa nettisivuissa on aina jotain lätinää ylläpitäjistä :D. Avri-sivun kommenteissa voi kysyä melkein mitä vain jos kiinnostaa, mutta varoitan että kirjoitin ihan liian pitkästi ja ehkä haluatte pitää meikän anonyyminä kirjoittajana??

4. jakso: The Battle Club and Tepig's Choice! / Ottelukerho ja Tepigin valinta!


pokemon

pokemon best wishes

Ash ehtii jo iloita päässeensä ensimmäiseen salikaupunkiin, mutta kyseessä on vasta Accumula Town. Siellä Ash ja Iris suuntaavat ottelukerhoon, jossa kouluttajat voi harjoitella otteluita. Ash tietty innostuu tällaisesta touhusta... ihan hyvä vaan, kun sen taidot on ruostuneet niin pahasti sitten Sinnohin :D. Ottelukerhossa Ash ja Iris kuulevat mystisestä pokémonista, joka murtautuu kerhon ruokavarastoihin. Ash epäilee, että kyseessä on Umbreon ja kaikki lähteävät metsästämään sellaista. Mutta Tepighän se siinä oikeasti on. Pokémon-jaksoksi aika rajua, kun Tepig on kouluttajansa hylkäämä ja sen kuonon ympärille kiertynyt köysi on estänyt sitä syömästä, joten se on laihtunut ihan olemattoman kokoiseksi. Ash kumminkin pelastaa tämän ja myöhemmin Tepig ja Ash pelastavat Pikachun Rakettiryhmältä, joka on taas napannut sen.......... Pakko sanoa taas, että tämä "vakava" Rakettiryhmä ei oikeen pelaa, kun se kumminkin jatkaa ihan samoja pikkurikosten touhuilua. Miksei Rakettiryhmä voinut pysyä ihan pirun hölmönä ja tehdä isoja rikolliskoukeroita Pikachun kaappaamisen sijaan? Indigo Leaguessakin on monta hyvää jaksoa, jossa Rakettiryhmä pahistelee eikä jahtaa varsinaisesti Pikachua, mutta ovat hauskoja... Muun muassa S.S. Anne-jaksot ja se jakso, jossa Brock saa Vulpixin!
No joo, Tepig lähtee sitten Ashin matkaan... Miksi nämä tulipokét ovat aina näitä kaltoinkohdeltuja ressukoita ja vesipokét comedy reliefejä? I wonder...

pokemon+ Oshawott :D. Aahhh se vaan menee mahtavammaksi. Ihan selvä suosikkianimepokéni!
+ Aika raju juoni!
- Kokonaisuudessaan kuitenkin aika mälsä jakso... Aika vähän ees tapahtui mitään.
- Jakso tuntui ehkä kestävän joku 7 minuuttia eikä se 20...
- Rakettiryhmä... Ihan pientä plussaa Meowthin maalamisesta Umbreoniksi, mutta sekin on toteutettu edellisissä kausissa hauskemmin.

5. jakso: Triple Leaders, Team Threats! / Kolme johtajaa, iso vastus!

pokemon_best wishes

Eiiiii taas suomijakson nimi on niin älyttömän karmea. Mutta noniin, nyt ollaan jo ekassa salikaupungissa Striaton Cityssä. Kaupungissa Ash ja Iris törmää Cilaniin, joka esittäytyy Pokémon Connoisseuriksi, jotka ovat heppuja, jotka määrittelevät kuinka hyvin kouluttaja ja pokémon sopivat toisilleen ja miten heidän suhteensa voisi parantua... Miksi Cilanista on tehty näin muka-Brock :(? No Cilan vie Ashin Striatonin salille, joka onkin ravintola ja sitten paljastuu, että salia johtaa veljekset joista Cilankin on yksi. Leikin, etten kuullut japskidubissa tuota "It's showtime!"-huutoa, koska englanti ja japani yhdessä on nou nou. Salilla on myös läjä tyttöjä fanittamassa poikia! Hah!

pokemon

Salilla Ash saa päättää otteleeko hän Cilanin, Chilin vai Cressin kanssa ja totta kai Ash toivoo voivansa otella kaikkien kanssa... Hemmetin herra täydellisyys :DD. Aluksi Ash ottelee Tepigillä Pansearia vastaan ja Tepig saa joku tuhat kertaa turpiinsa, mutta kumminkin sitten voittaa parilla hyökkäyksellä Pansearin. Hmmm. No mutta, ei yhtään huono ekaksi otteluksi kumminkaan.

pokemon

No sitten Ash ottelee Pikachulla Cressin Panpouria vastaan... Okei, en ehkä kommentoi tätä Pikachun häviötä mitenkään -__-...........

pokemon best wishes

Eikä ollut lainkaan yllättävää, että Ash valitsi Oshawottin sitten Pansagea vastaan, ei ollut ei. Ihan vaan, että Iris voi päivitellä tätä valintaa :D. Mutta AHAHA, rakastan tätä Oshawottin ja Pansagen ottelua. Ihan mahtava!! Kerrankin saliottelu, joka on mukavan rento ja pokémonin luonne näkyy hienosti ottelussa. Vastaavia otteluita muistan Totodilelta muutaman, mutta tätä oli hauska katsoa. Yllätyin muuten, että jakso ja ottelu jäi kesken SolarBeam-cliffhangeriin!
pokemon best wishes
+ Oshawottin ja Pansagen ottelu. Ihan mahtavaa!
+ Se patonki Cilanin ostoskassissa.
+ Eka saliottelu, yay!
- Pikachu vs. Panpour........... en ole aikoihin nähnyt mitään noin surullista.
- Miksi Pidovea ei otettu mieluummin otteluun :8.

Huomenna ehkä jatkuu jos ehdin bloggailla! Mielipiteitä, ajatuksia, kommentteja, anything?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Jostain luin (Bulpapediasta muistaakseni) et Ashin Pikachussa on erillaisuuksia.
  Pystyy päihittää esim. Regicen, mutta nyt häviää Panpourlle. Ja häviää alus Tripin Snivylle (peleis Snivy olisi tässä tapauksessa lv. 5).
  Sitte viel tosta Pansagen tulevasta SolarBeamista, se muistuttaa DragonBallin Kamehamehaata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Tripin Snivyn nyt joten kuten pystyin hyväksymään, kun Pikachu oli vähän kipeä, mutta tässä jaksossa sen ei onnistunut iskeä Panpouria yhdelläkään iskulla :D. Seriously......... olisi se nyt jollain Quick Attackilla edes voinut kerran osua :D.

   Poista
 2. Pikachu, sinä onneton paska. :P Ihan oikeesti Pikachu on kyllä näissä BW-jaksoissa varsin eh... surkuhupaisa ottelija. Odotahan vaan Avri, odotahan vaan... Nää ottelut ylipäätäänkin jää aika vaisuiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan oikeutetusti saa sanoa noin :D. Muistan kun kaikki aina valitti, että Pikachu voitti joskus muinoin _kaikki_ vaan Thunderboltilla, mutta ei tällaistakaan viitsisi katsella :D. Musta Advancedissa on tosi hyvä taso otteluiden ja Pikachun voimien kanssa... haha, taas kehun AG-kausia!

   Poista
 3. Itsekin tykkäsin siitä, että tämä Tepig-jakso oli vähän tommonen "rajumpi". Tykkäisin oikeastaan enemmän jos koko sarja olisi jotenkin vähän rajumpi. Onhan se esim. muuttunut siinä mielin, että muistan kuinka niissä vanhoissa originaaleissa jaksoissa pokemoneihin tuli aina otteluissa iskuista sellaisia tummia jälkiä, että oikeesti näytti että niitä on isketty. Se lisäys katosi joskus ajat sitten, ja palaa takaisin vaan välillä jos joku ottelu on oikein super-rankka.. :S

  Ja tuo Oshawottin ottelutyyli on kyllä mahtava. Rakastan tota Ashin Oshawottia! ;) Sillä on luonnetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, joku ensimmäisen jakson Spearowitkin jätti Pikachuun aika naarmut. Olisi kyllä kivempaa, jos tuollaisia naarmuja ja jälkiä ja likaumia olisi pokémoneissa vähän enemmän ottelujen aikana. Ei nyt mitään super-rankkaa, mutta vähän. Mutta minkäs teet, kun lastensarjat tehdään miellyttämään kaikkia aikuisia, jotka aattelee ettei pikkupiltit kestä nähdä about mitään :).

   Oshawott ♥. Suosikkini.

   Poista
 4. Heeeei kivaa kun teit tätä maratonia lisää näin nopeasti! ^^ Hienoa tekstiä ja musta on tosi hauska lisä noi jaksojen plussat ja miinukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun päätin kirjoittaa vähän vähemmän, niin on nopeampaa ja helpompaa toteuttaa tätä maratonia :3. JEeeeee!

   Poista
 5. On tosiaan epäloogista että Pikachu häviää näin helpolla, mutta salassa nauran myös karmeata naurua koska vihasin aina Pikachun ylivoimaisuutta >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaawww mutta ei Pikachu nyt niiiiin ylivoimainen aina ollut:D Tai no joo, joskus, se oli ärsyttävää, mutta mutta mutta mutta. Pikachuuuuuuuuuuuuuu<3

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!