Best Wishes: Enter Iris and Axew! & A Sandile Gusher of Change!

Hohaaaaaaaa Best Wishes-maratoni alkaa tästä!! Jos vaikka yrittäisi useamman kerran viikossa toteuttaa tätä. Jätin nyt suosiolla ekan jakson katsomatta, se kumminkin löytyy läpikäytynä blogista muuten... Onpas muuten ihan helkkarin kauhea tuo postaukseni, kuvat miten sattuu ja tekstiä en kehdannut lukeakaan *klick*

2. jakso: Enter Iris and Axew! - Tavatkaa Iris ja Axew!


pokemon best wishes

Ensimmäiseksi: miksi  Ash vaati Pikachun tehdä Thunderboltin ja Volt Tacklen itseensä. Eikö sitä nyt muuten voinut testata, että onko Pikachu saanut sähkökyvyt takaisin.
No jakson juoni on tätä alkukauden hömppää. Ash keksi taas yllättäen lähteä uuteen regioniin vähän seikkailemaan ja äiti vilkuttaa pojan matkoihinsa. Metsässä Ash tapaa Irisin, jota luulee aluksi pokémoniksi ja aaarrrghh inhoan Irisia jo heti ensi hetkestä... Ja tuntuu vaan niin pirun tyhmältä katsoa, kun Ash on täysi tunari eikä osaa pyydystää pokémonin pokémonia... Hnnngh. Mut Pidove on söpö. Rakettiryhmän pahis-imago ei kyllä oikein vakuuta... vaikka ne kyllästytti paikoin Pikachua jahtaavina toilailijoina, niin ei ne kyllä toimi oikein tuollaisinakaan :D.
pokemon best wishes

+ OSHAWOTT
+ Pidove
- Iris :( Ja sen ääni!!! Olen katsonut BW:tä nyt suomeksi, enkuksi ja japsiksi ja kaikki kolme Irisia riipii korvia. Hmph!
- Ash :(
- Rakettiryhmä
- Ashin loikka puusta Rakettiryhmän palloa kohti


3. jakso: A Sandile Gusher of Change! - Sandilet muutoksen lähteenä!


pokemon best wishes

pokemon best wishes

Suomijakson nimi taas tappaa mielenkiinnottomuudellaan... Mutta noniin, nyt on jo jakso jota en oo nähnyt ennen. Aloin jo kyllästyä heti alkuunsa Ashiin ja Irisiin, mutta sitten Oshawott saapui. Aaaaaaah. Rakastan sen ääntä ja naama ja kaikkein parasta oli, miten Oshey viskasi Pikachun pois Ashin olalta. Yay! Hyvä että Oshawott tuli Ashille jo näin alkuvaiheessa. Oshawott kumminkin katoaa ja kaikki putoavat kuoppiin ja paljastuu että ne ovat Sandilejen kaivamia ja läheinen hiekkakylpylähotelli on suljettu, koska Sandilet kaivelee ikäviä kuoppia ja häiritsee asiakkaita. Mikä tiivistelmä :D!
Paikalla on badass-Sandile, joka vähän mellakoi ja jonka Rakettiryhmä varastaa Pikachun ja Oshawottin kera. No eipä oo meno Rakettiryhmällä muuttunut, mitä nyt ne yrittää nykyään tosissaan olla pahisvarkaita eikä enää sellaisia pellejä... Läjä muita Sandileja sitten pelastaa nuo pokét Rakettiryhmältä ja pahisryhmämme häipyy menemään. Ihan turha vierailu taas! :( No lopuksi tietty paljastuu että Sandilet oli ihan jees ja lähialueella purkautuu kauhia määrä geyserejä, joiden takia ne yritti ajaa kaikki turvaan. Tätä juonikuviotahan ei olekaan IKINÄ käytetty Pokémon-animen historiassa.............

pokemon best wishes
Seuraavaksi Ash ja Iris putosivat tuolta kiviselle maalle...
+ OSHAWOTT :DD
+ Ihan sellainen ok-perusjakso. Alun Oshawotteilun takia kannatti katsoa.
+ Oshawott ei oikein välittänyt Irisista.
+ Kuoppaan putoamiset.
- Rakettiryhmä :( Ei se vaan toimi...
- Jakson uniikkiuus on niin suurta että herkempi katsoja saattaa järkyttyä pahoin...Olen pian saanut kaikkiin rästiin jääneisiin kommentteihin vastattua (niitä tulee niin paljon, kiitos ♥)! Huomenna lisää Best Wishesissä! Kertokaa omia mielipiteitä yms :).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Tuolle loikalle olisin voinut nauraa, jos se olisi vaikka jossain ihan Idigo kauden alkujaksoissa, jotenkin juuri sen tyylinen "vitsi", mutta uudemmissa jaksoissa tuollaiset vaan ärsyttää. Ehkä olen vain tullut vanhaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma :D. Jossain Indigo Leaguessa tuollaiset olisi voinut mennä, mutta kun sarja ei ole enää niin "kämäinen" kuin ennen, niin kuvittelisi että voisi tuollaisetkin asiat kitkeä pois... Ehkä ne huvittaa nykypäivän lapsia. Kuka tietää.
   Unohdin laittaa kuvatekstin tuohon alimpaan kuvaan, mutta siinä tosiaan Ash ja Iris putoavat tuosta Sandile-tornista tuonne kiviseen maahan...

   Poista
 2. Katotko sä jaksot Suomeksi vaiko Englanniksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa katsoin nyt japaniksi enkkutekstein :). Meinasin aluksi englanniksi (en voi sietää Saara Aaltoa Iriksena), mutta japski-Iris kuulosti hiukan paremmalta...

   Poista
  2. Ainaki kielitaito kehittyy :)

   Poista
 3. Kiva kun aloitit animemaratonin näistä BW-jaksoistakin! Näitä on vaan niin kiva lukea! :D

  Nämä alkupään jaksot ovat kyllä aika tylsiä, ja tuo uusi Rakettiryhmä on ärsyttävä. Ihan niinkuin Iriskin tuppaa vähän olemaan. Mutta tuo aurinkolasi-Sandile on ihan hauska tyyppi. Voin sen verran paljastaa (ellet sitä jo entuudestaan tiennyt) että kyseistä krokoa tullaan näkemään vielä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :)! Jatkan tänään!

   En oo onneksi kauheasti näitä alkupäänkään jaksoja nähnyt, joten edes jotain "yllätyksellisyyttä" on luvassa... Mutta aika usein perusjaksot ovat vähän tylsiä. Mut ei se mitään:D!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!